• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
______________________________________________________________________________________
خیلی ی ی ممنون ! راستش دنبال یه سبک میگردم که بدرد درگیری تن به تن بخوره ! از شانس ما هیچکدوم از سبکهای بدرد بخور تو ایران نیستن ! کاپاپ کراو ماگا سیستما سامبو جوجیتسوی برزیلی کالی و ... ! اینطوری که فهمیدم شما و جناب لرد وایپر سیستما و کراو کار کردین به نظرتون بهترین سبک (ها) تو ایران واسه این نوع درگیریا کدومه ؟

سبک های مشابه مثل کراوماگا یا سیستما که در ایران آموزش داده شود ، سراغ ندارم . اما به طور کلی برای درگیری خیابانی ساندا و یا جوجیتسو را پیشنهاد میکنم .

وینگ چون هم خوب است اما الان دیگه از اوضاع اساتید وینگ چون خبر ندارم . اما در همین حد مطمئن هستم که در وینگ چون دور سازمان هایی مثل ابماس و این سبک های من در آوردی ایرانی ( ..... تائو ) را خط بکشید . :D

البته نوع سبک به نظرمن در درجه دوم قرار میگیرد . به نظر من طرز فکر شخص و دیدگاه فرد میتواند در درگیری کمکش کند .

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
______________________________________________________________________________________
خیلی ی ی ممنون ! راستش دنبال یه سبک میگردم که بدرد درگیری تن به تن بخوره ! از شانس ما هیچکدوم از سبکهای بدرد بخور تو ایران نیستن ! کاپاپ کراو ماگا سیستما سامبو جوجیتسوی برزیلی کالی و ... ! اینطوری که فهمیدم شما و جناب لرد وایپر سیستما و کراو کار کردین به نظرتون بهترین سبک (ها) تو ایران واسه این نوع درگیریا کدومه ؟
سلام.
شما وینگ چون wt را کار کنید اگر پشیمون شدید.من دیگه هنر های رزمی کنار می گذارم.
از زمانی که شیرویه حسن زاده نمایندگی آلمان را دوباره گرفتند وینگ چون خیلی گسترده تر و موثر تر شد.
شما یک سرچی در مورد سمینار های آلمان بدید متوجه میشید.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

جناب reza_vc به نظر من بهتره برای شناخت این سبک هایی که بنده و دیگر دوستان پیشنهاد میدهند ، به باشگاه های مربوطه در شهر خودتون رجوع کنید و از نزدیک تمرینات را مشاهده کنید . ببینید از کدام بیشتر خوشتان می آید . چیزی به اسم سبک برتر یا سبک ایده آل نداریم

امیدوارم موفق باشید .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست عزیز

جوستجو برای یافتن سبک بهتر همیشه وجود داشته و قابل گریز نیست

نکته ای که باید توجه کنی این هست که اول تفاوت بین هنر رزمی و ورزش رزمی و مکتب جنگی رزمی را متوجه شوی .

اول بدانی این ها چیست بعد نیاز خود را انتخواب کنی

خوش آمدی به تاپیک

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب reza_vc به نظر من بهتره برای شناخت این سبک هایی که بنده و دیگر دوستان پیشنهاد میدهند ، به باشگاه های مربوطه در شهر خودتون رجوع کنید و از نزدیک تمرینات را مشاهده کنید . ببینید از کدام بیشتر خوشتان می آید . چیزی به اسم سبک برتر یا سبک ایده آل نداریم

امیدوارم موفق باشید .

سلام پهلون . خوبی:)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز... ممنون از همه.. نه دنبال مسابقه هستم (ورزش رزمی) و نه دنبال زیبایی سبک و سلامتی و اینا(هنر رزمی ) راستش هدفم یه سبک جنگی-نظامی هست ! فعلا هم نمیتونم از نزدیک باشگاه ها رو ببینم باید ببینم کنکور کجا قبول میشم بعدش ! فعلا میخوام روی سبک ها تحقیق کنم... نمیدونم شما هم توجه کردین یا نه اکثر استادای تو ایران فقط فکر مدال و مسابقات هستن ! مثلا میگن فلان ضربه تو مسابقه امتیاز اوره ! هیچوقت نمیگن این ضربه تو یه درگیری میتونه جونتو نجات بده !! همونطور که اول هم گفتم 5 سال بوکس و کیک بوکس کار کردم ولی حقیقت اینه اگه این سبکارو یه مدت کار نکنی یا سرعت و قدرتت کم بشه دیگه جواب نمیده ! یا مثلا اگه نصف شب یکی بخواد خفت کنه به هیچ دردی نمیخوره و اون لحظه با یه ادم عادی هیچ فرقی نمیکنی!! درمورد ایکیدو و وینگ چون خیلی تحقیق کردم تو تئوری به نظر کاربردی میومد ولی وقتی مبارزاتشون رو با mma کارا و کشتی گیرا دیدم کلا پشیمون شدم تا اونجایی که میدونم ارتش چین هم از ساندا وانگ استفاده میکنه نه وینگ چون ! حالا احتمالا همون کار یگان ویزه و ارتش ایران رو انجام میدم یعنی ترکیب جودو یا جوجیتسو +دفاع شخصی
ولی بازم باید تحقیق کنم...
میگم کسی اینجا امیر احمدی رو میشناسه ؟ نماینده کیوشو جوتسوئه فکر کنم
کارش چطوره ؟؟؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز... ممنون از همه.. نه دنبال مسابقه هستم (ورزش رزمی) و نه دنبال زیبایی سبک و سلامتی و اینا(هنر رزمی ) راستش هدفم یه سبک جنگی-نظامی هست ! فعلا هم نمیتونم از نزدیک باشگاه ها رو ببینم باید ببینم کنکور کجا قبول میشم بعدش ! فعلا میخوام روی سبک ها تحقیق کنم... نمیدونم شما هم توجه کردین یا نه اکثر استادای تو ایران فقط فکر مدال و مسابقات هستن ! مثلا میگن فلان ضربه تو مسابقه امتیاز اوره ! هیچوقت نمیگن این ضربه تو یه درگیری میتونه جونتو نجات بده !! همونطور که اول هم گفتم 5 سال بوکس و کیک بوکس کار کردم ولی حقیقت اینه اگه این سبکارو یه مدت کار نکنی یا سرعت و قدرتت کم بشه دیگه جواب نمیده ! یا مثلا اگه نصف شب یکی بخواد خفت کنه به هیچ دردی نمیخوره و اون لحظه با یه ادم عادی هیچ فرقی نمیکنی!! درمورد ایکیدو و وینگ چون خیلی تحقیق کردم تو تئوری به نظر کاربردی میومد ولی وقتی مبارزاتشون رو با mma کارا و کشتی گیرا دیدم کلا پشیمون شدم تا اونجایی که میدونم ارتش چین هم از ساندا وانگ استفاده میکنه نه وینگ چون ! حالا احتمالا همون کار یگان ویزه و ارتش ایران رو انجام میدم یعنی ترکیب جودو یا جوجیتسو +دفاع شخصی
کارش چطوره ؟؟؟

خوب در مورد این که روش رزمی جنگی رو رو انتخواب کردی باید بگم که با این انتخواب خیلی از آیتم های دیگر در انتخواب شما حذف خواهند شد. و حالا باید ببینی کدامیک بدرد شما خورده و کدامیک در ایران هست.

در مورد مدال و مسابقه و........ هم بله این مربوط به بخش ورزش های رزمی میشه پس اونو با هنرهای رزمی قاطی نکن. چون هر کدام شاخع ای خاص و زیبایی های خودش رو داره. خوب حالا فکر میکنم کمی فرق بین مکاتب رزمی با ورزش رزمی و هنر رزمی فهمیده باشی . دانستن این دانش خیلی مهم هست چه بسا خیلی خیبی کمربند مشکی و اساتید هستند که حتی تفاوت این ها رو نمیدونن

در مورد کیشو جوتسو سوالی هست؟؟؟؟ در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خوب در مورد این که روش رزمی جنگی رو رو انتخواب کردی باید بگم که با این انتخواب خیلی از آیتم های دیگر در انتخواب شما حذف خواهند شد. و حالا باید ببینی کدامیک بدرد شما خورده و کدامیک در ایران هست.

در مورد مدال و مسابقه و........ هم بله این مربوط به بخش ورزش های رزمی میشه پس اونو با هنرهای رزمی قاطی نکن. چون هر کدام شاخع ای خاص و زیبایی های خودش رو داره. خوب حالا فکر میکنم کمی فرق بین مکاتب رزمی با ورزش رزمی و هنر رزمی فهمیده باشی . دانستن این دانش خیلی مهم هست چه بسا خیلی خیبی کمربند مشکی و اساتید هستند که حتی تفاوت این ها رو نمیدونن

در مورد کیشو جوتسو سوالی هست؟؟؟؟ در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

شما کیوشو جوتسو کار کردین ؟ میخواستم بدونم امیر احمدی رو میشناسین ؟چون بنیانگذار یه سبکی هست به نام کیوشو سلف دیفنس و تو وبلاگش که میچرخیدم دیدم نماینده ی کیوشو جوتسو هم هست .. حالا نمیدونم دیگه از این استاد قلابیاس:D یا واقعا کارش درسته !

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما کیوشو جوتسو کار کردین ؟ میخواستم بدونم امیر احمدی رو میشناسین ؟چون بنیانگذار یه سبکی هست به نام کیوشو سلف دیفنس و تو وبلاگش که میچرخیدم دیدم نماینده ی کیوشو جوتسو هم هست .. حالا نمیدونم دیگه از این استاد قلابیاس:D یا واقعا کارش درسته !

بله . تنها یکی از دوره های من کیشو جوتسو بود:)

نه ایشون رو نمیشناسم و مهم نیست

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
در مورد ایکیدو و وینگ چون خیلی تحقیق کردم تو تئوری به نظر کاربردی میومد ولی وقتی مبارزاتشون رو با mma کارا و کشتی گیرا دیدم کلا پشیمون شدم تا اونجایی که میدونم ارتش چین هم از ساندا وانگ استفاده میکنه نه وینگ چون ! حالا احتمالا همون کار یگان ویزه و ارتش ایران رو انجام میدم یعنی ترکیب جودو یا جوجیتسو +دفاع شخصی
کارش چطوره ؟؟؟
سلام
شما فکر کنم تا حالا یک مبارزه وینگ چون از نزدیک ندیدی که می گی وقتی مبارزشون رو با mma و کشتی گیرا دیدم پشیمون شدم.
من به چین کاری ندارم شما در مورد وینگ چونی که کرنشپشت در آلمان کار می کنه داخل اینترنت یک سرچی بدید میبیند که یک کشتی گیر و mma کار در مقابل آن هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
در ضمن شما قبل از اینکه رشته ای انتخاب کنید نگاهی به باشگاه های اون رشته ها بندازید تا رشته ای را شما کار نکنید متوجه قدرت و کارایی آن نمیشید.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام به همگی

دلم واسه اینجا تنگ شده بود! تا یادم نرفته عرض کنم استاد آبتین مطلبتون در مورد مشت زنی وینگ چون خیلی پرمحتوا بود ازتون ممنونم.

در مورد آیکیدو و اینکه چطور میشه به سرعت به حمله حریف پاسخ داد، توضیحاتی عرض می کنم. افرادی که مبارزات رینگی داشتند و علی الخصوص سانشوکارها میدونن که هیچ چیز بیشتر از یه "حریف حمله کننده و مهاجم" نمیتونه خوب و مفید باشه! در واقع فرد مهاجم نقطه ضعف هایی از خودش نشون میده که در حالت استقرار و گارد اون نقاط ضعف اغلب پوشش داده میشن. راهی که یه فایتر طی میکنه خیلی روشنه! کنار رفتن از مسیر ضربه، نزدیک شدن به نقطه ضعف، ضربه (با تمام قدرت و سرعت) یا اجرای تکنیک و امن شدن. حالا این چه ربطی به آیکیدو داره؟! شما اگه این مکتب رو به صورت اصولی آموزش ببینی طی دوره ی اول (که حداقل باید سه الی شش ماه طول بکشه)، بدون اینکه تکنیکی اجرا بشه، ساعت ها و در دفعات زیاد باید "تای ساباکی" و "آشی ساباکی" تمرین کنید، بعلاوه ی اجرای تعداد متنوعی از غلت ها و افت ها که شما را از آسیب دیدن محافظت میکنه. طی این دوره شما با انجام این تمرینات یاد می گیرید "چطور بدون اینکه از حریف دور بشید، از مسیر ضربه خارج شده و به نقطه ضعفش در حین حمله نزدیک بشید"! در واقع بعد از حمله ی حریف، شما در موقعیت بهتری نسبت به حریف قرار می گیرید و اون رو تحت کنترل خودتون دارید! اینکه این سرعت از کجا ناشی میشه یه امر ماورایی نیست و جوابی زمینی براش وجود داره! "تمرین و تکرار تا حد مرگ". بعد از طی این دوره شما کم کم یاد میگیرید چطور به نقطه ضعف حریف وارد شده و از اون استفاده کنید. که معمولا به قفل مفصل و تسلیم حریف یا شکستن استخوان و مفصل او منتهی میشه! این دقیقا شباهت یه آیکیدوکای حرفه ای با یه فایتر موفق هست.

توضیح بیشتر اینکه تعداد "تای ساباکی"ها در آیکیدو خیلی محدوده و از irimi ، tenkan و kaiten برای کنار رفتن از مسیر ضربه و نزدیک شدن به حریف بصورت توامان استفاده میشه! تکنیک های انگشت شمار با تکرارهایی در حد مرگ! اینگونه است که شما در مبارزه بدون تحلیل و تفکر و برداشت و ... که هر کدام زمانی را از شما دریغ می کنند، بصورت ناخودآگاه از خود بصورت موثر و مطلوبی دفاع می کنید.

با تقدیم احترام

سلام مسلم عزیز

من هم از شما سپاسگذارم بخاطر این مطلب خوب.

مطالبی اینچنینی هستند که به اعتقاد بنده، این تاپیک رو به مفیدترین منبع فارسی در اینترنت تبدیل کردن.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
همانطور که جناب ghoghnus-toa فرمودند ، آی کی دو روش صلح است و البته به نظر من جوجیتسو واقعی ( نه JJIF و سازمان های دیگر ) مربوط به جنگ و... است . سیر تکامل آی کی دو بسیار جالب است . در واقع ورود مذهب اوموتو به یک سبک رزمی منجر به پرهیز از خشونت در آی کی دو شده است . خیلی ساده بگم . آی کی دو سبک بسیار قدرتمندی است . اما دیگه مثل سنسی موریهه اوشیبا نداریم . همانطور که دیگه مثل بروس لی یا سوسای اویاما و ....... نداریم . این افراد با کوله باری از تجربه از سبک های دیگه توانستند سبک واحدی را پایه گذاری کنند . مثال میزنم . موریهه اوشیبا یک استاد واقعی جوجیتسو بود و مسئول آموزش جوجیتسو به نیروهای نظامی ژاپن بود . حتی اگر زندگینامه موریهه اوشیبا را مطالعه بفرمایید ، از مبارزاتی که با ژنرال های مختلف داشته به وجد می آیید . اما تا الان هیچ یک از شاگردانش نتوانسته اند به حد ایشون برسند . حتی چند تا از شاگردان ارشد ایشان با ترکیب آی کی دو با سبک هایی مثل یوگا و ..... اقدام به جدید کردن آی کی دو کرده اند . در ایران آی کی دو آموزش داده میشود . اما سطح کار بسیار پایین است . امیدوارم شاهد پیشرفت این سبک باشیم .

این جور افراد رازشون را با خودشون به گور میبرن :D

استفاده کردم. تشکر می کنم.
ضمنا باید اعتراف کنم نثر جذابی هم دارید؛ لذت می برم از مطالعه مطالبتان :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با تشکر از شما :blush: . پیش تر یکسری مطلب در تاپیک سیستما قرار داده ام . اما به خاطر اینکه فعالیتم را نسبت به شما استادان عزیز به نحو احسن انجام دهم ، حتما با نثر بهتر و انسجام بیشتر در فرصتی مناسب مطالبی را خدمتتون عرض خواهم کرد .

پس منتظر مطالبتان می مانیم :)
در ویکی پدیای انگلیسی فرضیه هایی راجع به پیدایش سیستما مطرح شده بود.
یکی هم این بود که روس ها سیستما را از هنرهای رزمی چینی الهام گرفته اند. آیا این مورد صحیح است؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استفاده کردم. تشکر می کنم.
ضمنا باید اعتراف کنم نثر جذابی هم دارید؛ لذت می برم از مطالعه مطالبتان :)

ممنون از شما . شرمنده ام کردید . :blush: البته بنده به این موضوع واقف هستم که اشتباهات زیادی از لحاظ دستور زبان فارسی در نوشته های بنده یافت میشود . :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
کارش چطوره ؟؟؟

سلام به شما

به وینگ چون اشاره کردید.
مبارزاتی که در یوتیوب می بینید چندان قابل استناد نیستند. البته اگر در همین یوتیوب بیشتر جستجو کنید موارد زیادی هم پیدا می شود که با برتری فرد وینگ چون کار همراه است.

بطور کلی وینگ چون برای یک مبارزه ی بی قانون طراحی شده است و یک رشته ی ورزشی نیست. اما روش بسیار ظریف و دقیقی است و باید بخوبی درک بشود. طبیعتا باید به اساتید خوبی دسترسی داشته باشید که در ایران اوضاع چندان مساعد نیست.

با توجه به هدفی که دارید و همین طور تجربه تان در بوکس و کیک بوکس، جودو می تواند گزینه مناسبی برایتان باشد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
پس منتظر مطالبتان می مانیم :)
در ویکی پدیای انگلیسی فرضیه هایی راجع به پیدایش سیستما مطرح شده بود.
یکی هم این بود که روس ها سیستما را از هنرهای رزمی چینی الهام گرفته اند. آیا این مورد صحیح است؟

بله به عنوان یک فرضیه این موضوع مطرح است . البته احتمال وجود سبک های ژاپنی کمی بیشتر از سبک های چینی است . در فرصتی مناسب به بیان این موضوع میپردازم .

با تشکر از شما به خاطر مطرح کردن سوال های هدف دار ! :happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به شما

به وینگ چون اشاره کردید.
مبارزاتی که در یوتیوب می بینید چندان قابل استناد نیستند. البته اگر در همین یوتیوب بیشتر جستجو کنید موارد زیادی هم پیدا می شود که با برتری فرد وینگ چون کار همراه است.

بطور کلی وینگ چون برای یک مبارزه ی بی قانون طراحی شده است و یک رشته ی ورزشی نیست. اما روش بسیار ظریف و دقیقی است و باید بخوبی درک بشود. طبیعتا باید به اساتید خوبی دسترسی داشته باشید که در ایران اوضاع چندان مساعد نیست.

با توجه به هدفی که دارید و همین طور تجربه تان در بوکس و کیک بوکس، جودو می تواند گزینه مناسبی برایتان باشد.

بله بسیار خوب فرمودید . دقیقا همینه .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام به شما

به وینگ چون اشاره کردید.

بله درسته وینگ چون در حالت کلی سبک خوبیه ولی تو ایران واقعا اوضاعش داغونه ! الان تقریبا 6 تا استاد هستن که تو ایران ادعا میکنن وینگ چون واقعی رو اموزش میدن ! جالبتر اینه همشون هم زیر نظر یه نفر اموزش دیدن ! جالبتر تر:D اینه که واسه وینگ چون مسابقات هم برگزار میکنن ! پس نتیجه میگیریم وینگ چون توی ایران فرقی با یه رشته ی ورزشی نداره ( نظر شخصیمه )

بالا