• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام
شما فکر کنم تا حالا یک مبارزه وینگ چون از نزدیک ندیدی که می گی وقتی مبارزشون رو با mma و کشتی گیرا دیدم پشیمون شدم.
من به چین کاری ندارم شما در مورد وینگ چونی که کرنشپشت در آلمان کار می کنه داخل اینترنت یک سرچی بدید میبیند که یک کشتی گیر و mma کار در مقابل آن هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
در ضمن شما قبل از اینکه رشته ای انتخاب کنید نگاهی به باشگاه های اون رشته ها بندازید تا رشته ای را شما کار نکنید متوجه قدرت و کارایی آن نمیشید.

تا اونجایی که من سرچ کردم سازمان Wt مال کرنشپشت هست... سازمان wt هم که مبارزاتش رو با استایل ساندا برگزار میکنه... درسته من مبارزه ی وینگچون ندیدم ولی ساندا زیاد دیدم:rolleyes: ! در ضمن اصلا چرا یه باشگاه وینگ چون باید ساندا اموزش بده ؟! خب کسی که اومده وینگ چون ثبت نام کرده میخواد وینگ چون یاد بگیره نه ساندا !

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
تا اونجایی که من سرچ کردم سازمان Wt مال کرنشپشت هست... سازمان wt هم که مبارزاتش رو با استایل ساندا برگزار میکنه... درسته من مبارزه ی وینگچون ندیدم ولی ساندا زیاد دیدم:rolleyes: ! در ضمن اصلا چرا یه باشگاه وینگ چون باید ساندا اموزش بده ؟! خب کسی که اومده وینگ چون ثبت نام کرده میخواد وینگ چون یاد بگیره نه ساندا !

سلام دوست عزیز
Wt را لعونگ تینگ ثبت کرد و کرشپشت شاگرد او بود وسپس ویگ چون wt را در اروپا به نام ewto گسترش داد.به تاپیک wing chun مراجعه کنید هست.
در مبارزات وینگ چون همه ی ضربه ها آزاد است و هیچ گونه محدودیتی در ضربه وجود نداره حالا با این موارد می توان مبارزه ای در نظر گرفت!بعضی از دوستان من باز هم با محدو کردن بعضی از تکنیک ها در mma شرکت میکنند.
حالا می دونید چرا در ایران ویگ چون کار ها را مجبور به آموزش ساندا می کنند؟
بر اساس قوانین هیت وشو ایران هر سبکی که زیر نظر این هیت یا هیت دیگه ای قرار می گیره باید مسابقاتی داشته باشد در غیر این صورت سازمان اون رشته را به رسمیت نمی شناسد و از این نظر که مسابقات وینگ چون نمی توان بر گذار شود ما مجبریم در یک ورزش رزمی و مسابقه دار مثل ساندا شرکت کنیم.
در ضمن شما در باشگاه که ویگ چون کار میکنید که تکنیک های ساندا در آن وجود دارد.شما سیستم جدید را نگاه کنید می بینید هیچ محدودیتی برای شاگردان قرار داده نمی شود.

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
بله درسته وینگ چون در حالت کلی سبک خوبیه ولی تو ایران واقعا اوضاعش داغونه ! الان تقریبا 6 تا استاد هستن که تو ایران ادعا میکنن وینگ چون واقعی رو اموزش میدن ! جالبتر اینه همشون هم زیر نظر یه نفر اموزش دیدن ! جالبتر تر:D اینه که واسه وینگ چون مسابقات هم برگزار میکنن ! پس نتیجه میگیریم وینگ چون توی ایران فرقی با یه رشته ی ورزشی نداره ( نظر شخصیمه )

سلام.
شما یک سری به سایت رسمی ویگ چون بزینید اطلاعاتون را کامل کنید.
Irwt.ir
ما زمانی که زیر نظر سیفو شیرویه حسن زاده کار میکنیم وینگ چون مان یک سر گردن بهتر شده.
در مورد بودن سبک های مختلف وینگ چون هم اینو بگم همشون یک هدف را دنبال می کنند و هیچ تفاوتی ندارند و هر کدام به یک قسمت وینگ چون توجه بیشتری کردن و سبکی زدند.
من برای به شما میگم wt کار کنید چون زیر نظر آلمان و هر چند وقت یک بار هم سیفو حسن زاده به آلمان میرن و در سمینار ها شرکت می کنند وبعد به اساتید ما آموزش می دهند.
و همچنین به شما پاسپوردی می دهند که اگر به هر کشوری که زیر نظر آلمان باشد مدارک شما را تایید می کنند.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام دوست عزیز
Wt را لعونگ تینگ ثبت کرد و کرشپشت شاگرد او بود وسپس ویگ چون wt را در اروپا به نام ewto گسترش داد.به تاپیک wing chun مراجعه کنید هست.
در مبارزات وینگ چون همه ی ضربه ها آزاد است و هیچ گونه محدودیتی در ضربه وجود نداره حالا با این موارد می توان مبارزه ای در نظر گرفت!بعضی از دوستان من باز هم با محدو کردن بعضی از تکنیک ها در mma شرکت میکنند.
حالا می دونید چرا در ایران ویگ چون کار ها را مجبور به آموزش ساندا می کنند؟
بر اساس قوانین هیت وشو ایران هر سبکی که زیر نظر این هیت یا هیت دیگه ای قرار می گیره باید مسابقاتی داشته باشد در غیر این صورت سازمان اون رشته را به رسمیت نمی شناسد و از این نظر که مسابقات وینگ چون نمی توان بر گذار شود ما مجبریم در یک ورزش رزمی و مسابقه دار مثل ساندا شرکت کنیم.
در ضمن شما در باشگاه که ویگ چون کار میکنید که تکنیک های ساندا در آن وجود دارد.شما سیستم جدید را نگاه کنید می بینید هیچ محدودیتی برای شاگردان قرار داده نمی شود.
این سایت irwt رو قبلا خودم رفته بودم و قوانین مسابقاتش رو از همونجا پیدا کردم
اینم لینکش http://irwt.ir/wt1/?page_id=529
نوشته ضربه با زانو ارنج سر و ضربه به بیضه و گردن و کمر خطا محسوب میشه ! البته در مورد فدراسیون ووشو منم شنیدم که به شدت وضعش خرابه !
شما ویدیویی داری که دو وینگ چون کار بدون قانون با هم مبارزه کنن ؟ چون فکر نمیکنم تو ایران اجازه بدن !
من کاری به فدراسیون و اینا هم ندارم حتی اگه بدونم این سبکهای من در اوردی مثل کماندو رنجر و .... هم فنون کاربردی دارن مطمئنا یه لحظه هم صبر نمیکردم ! ولی متاسفانه اینطوری نیست

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
این سایت irwt رو قبلا خودم رفته بودم و قوانین مسابقاتش رو از همونجا پیدا کردم
اینم لینکش http://irwt.ir/wt1/?page_id=529
نوشته ضربه با زانو ارنج سر و ضربه به بیضه و گردن و کمر خطا محسوب میشه ! البته در مورد فدراسیون ووشو منم شنیدم که به شدت وضعش خرابه !
شما ویدیویی داری که دو وینگ چون کار بدون قانون با هم مبارزه کنن ؟ چون فکر نمیکنم تو ایران اجازه بدن !
من کاری به فدراسیون و اینا هم ندارم حتی اگه بدونم این سبکهای من در اوردی مثل کماندو رنجر و .... هم فنون کاربردی دارن مطمئنا یه لحظه هم صبر نمیکردم ! ولی متاسفانه اینطوری نیست
سلام.
شما اهل کجایید؟
می گردم بین کلیپ هام ببینم پیدا می کنم؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
من خوزستانی هستم دوست عزیز:)

ها کوکا چیتوری نوکرتوم به مولا . عامو موم بچه جنوبوم :cool::)

تو این مدت از تحقیقات شما برای انتخواب شیوه رزمی خوشم اومد. خوشحالم که افرادی هستند که چشم و گوش بسته چیزی رو انتخواب نمیکنند. و جود افرادی چون شماست که مرا بعد از ۷ سال در این تاپیک امیدوار و نگه داشته و اساتید کمیاب و دوستانی که در اینجا دارم. خیلی خوشحالم

چیزی که من فهمیدم شما به دنبال تبدیل شدن به یک مبارز تکاوری یا به قول ژاپنی ها (دنجیا) یا فدیمی ترش شینوبی جوتسو هستید:)

در مورد کیوشو جوتسو از من پرسیدید بله یکی از ۳۶ مرحله آموزشی من بود و باید بگم که تنها کیشو جوتسو کارا نیست روش های دیگری مثل کوشی جوتسو و کپو جوتسو ........در کنارش الزامی هست

در مورد آموزش های محدود چقدر میدانید؟ چیزی از نینجوتسو میدانید؟

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بر اساس قوانین هیت وشو ایران هر سبکی که زیر نظر این هیت یا هیت دیگه ای قرار می گیره باید مسابقاتی داشته باشد در غیر این صورت سازمان اون رشته را به رسمیت نمی شناسد .

بله این مشکل در فدراسیون ایران هست

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ها کوکا چیتوری نوکرتوم به مولا . عامو موم بچه جنوبوم :cool::)

تو این مدت از تحقیقات شما برای انتخواب شیوه رزمی خوشم اومد. خوشحالم که افرادی هستند که چشم و گوش بسته چیزی رو انتخواب نمیکنند. و جود افرادی چون شماست که مرا بعد از ۷ سال در این تاپیک امیدوار و نگه داشته و اساتید کمیاب و دوستانی که در اینجا دارم. خیلی خوشحالم

چیزی که من فهمیدم شما به دنبال تبدیل شدن به یک مبارز تکاوری یا به قول ژاپنی ها (دنجیا) یا فدیمی ترش شینوبی جوتسو هستید:)

در مورد کیوشو جوتسو از من پرسیدید بله یکی از ۳۶ مرحله آموزشی من بود و باید بگم که تنها کیشو جوتسو کارا نیست روش های دیگری مثل کوشی جوتسو و کپو جوتسو ........در کنارش الزامی هست

در مورد آموزش های محدود چقدر میدانید؟ چیزی از نینجوتسو میدانید؟

ممنون از حسن توجه شما

:D
بله هدفم دقیقا اینه که میخوام روش مبارزه ی تکاورا و رنجرا رو یاد بگیرم ( درواقع دنبال ساده ترین راه های کشتن هستم !)
اگه منظورتون نینجوتسو تو ایرانه باید بگم بیشتر به پارکور شبیه بود
با راهنمایی های جناب وایپر و بقیه دوستان احتمالا فنون کاربردی جودو رو اول میرم یاد میگیرم تا ببینم بعدش چی میشه !
نه در مورد کوشی جوتسو و کوپو جوتسو چیزی نمیدونم اگه میشه توضیح بدین راستی کوپو اسم یه سلاحه فکر کنم ؟!

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
:D
بله هدفم دقیقا اینه که میخوام روش مبارزه ی تکاورا و رنجرا رو یاد بگیرم ( درواقع دنبال ساده ترین راه های کشتن هستم !)
اگه منظورتون نینجوتسو تو ایرانه باید بگم بیشتر به پارکور شبیه بود
با راهنمایی های جناب وایپر و بقیه دوستان احتمالا فنون کاربردی جودو رو اول میرم یاد میگیرم تا ببینم بعدش چی میشه !
نه در مورد کوشی جوتسو و کوپو جوتسو چیزی نمیدونم اگه میشه توضیح بدین راستی کوپو اسم یه سلاحه فکر کنم ؟!

جودو ک خوب نیست.. ببین تو شهرتون جایی سبک انشین کاراته تدریس میکنن برو.. یا شین دن ولی کیوکوشین خوب نیست سبکش.. سرعتی نیست قدرتیه.. ولی انشین سبک جدید و سرعتی و خطرناکیه ^_~

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
جودو ک خوب نیست.. ببین تو شهرتون جایی سبک انشین کاراته تدریس میکنن برو.. یا شین دن ولی کیوکوشین خوب نیست سبکش.. سرعتی نیست قدرتیه.. ولی انشین سبک جدید و سرعتی و خطرناکیه ^_~

دوست عزیز انشین خودش از کیوکوشین و جودو ساخته شده حالا شما میگی جودو و کیوکوشین خوب نیست انشین خوبه:blink:؟ تازه فنون خاک جودو رو هم نداره ! سبک های بهتری برای مبارزه سرپا هست ! ( بازم نظر شخصیمه :D)
تو ایران هم که معلوم نیس دیگه چه چیزی رو بعنوان انشین یاد بدن ! احتمالا همون کیوکوشین رو یاد میدن حالا ممکنه بیان دو تا تکنیک کشتی و جودو رو هم به غلط باهاش ترکیب کنن ! درضمن مثل اینکه یه بار منحل شده و ... کلا اوضاع خوبی نداره ترجیح میدم طرف این سبکای عجیب غریب نرم
ممنون از پاسختون

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز انشین خودش از کیوکوشین و جودو ساخته شده حالا شما میگی جودو و کیوکوشین خوب نیست انشین خوبه:blink:؟ تازه فنون خاک جودو رو هم نداره ! سبک های بهتری برای مبارزه سرپا هست ! ( بازم نظر شخصیمه :D)
تو ایران هم که معلوم نیس دیگه چه چیزی رو بعنوان انشین یاد بدن ! احتمالا همون کیوکوشین رو یاد میدن حالا ممکنه بیان دو تا تکنیک کشتی و جودو رو هم به غلط باهاش ترکیب کنن ! درضمن مثل اینکه یه بار منحل شده و ... کلا اوضاع خوبی نداره ترجیح میدم طرف این سبکای عجیب غریب نرم
ممنون از پاسختون

Vali ostad ma dan 5 has kheyli karesh doroste :)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
انسان ها فقط در اختلافاتشون اشتراک دارند. پس بهتره ضمن درک این اختلاف ها، بتونیم افراد رو با باورهای مختلف بپذیریم. از همون اول هم قرار نبود همه جور خاصی فکر کنند، و این اختلافات زیبایی خاصی به جوامع انسانی میدن.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خب دوستان بعد از تحقیقات و پرس و جو های زیاد اخر جوابمو گرفتم :D
سیستمی که بدرد وضعیت من میخوره ترکیبی از موی تای / جودو / کار با سلاح های سرد کاربردی (چوب کوتاه و چاقو ) / و یه سری تکنیکای خاص دفاع شخصیه ( مثل فرو کردن دست توی چشم و از اینجور ناجوانمردی ها:happy:)
راستی خوشحال میشم تو ادامه بحث ها باشم ! ولی خب اطلاعاتم اصلا به اندازه ی دوستان نیست:D
بهرحال ممنون از همه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
آیا وشوو مادر کونگ فو می باشد؟

با سلام
والا تو ورزشای چینی جناب ابتین خیلی اطلاعات بیشتری دارن ولی من در این حد میدونم که
کونگ فو انواع مختلفی داره... کونگ فوی شائولین کونگ فوی وینگ چون و ... ولی ووشو به کل هنرهای رزمی چین گفته میشه حالا از انواع کونگ فو گرفته تا کشتی چینی ( شوای جیائو) اگه منظورت کونگ فو توا و پرتوا و توتایما و ایناست باید بگم هیچ ربطی به ووشو یا چین نداره

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
آیا وشوو مادر کونگ فو می باشد؟

در هنگ کونگ به ورزشهای رزمی کونگ فو می گویند ودر چین ووشو.
در ضمن اگر می خواهید در مورد ورزشهای رزمی دید جامع و منطقی داشته باشید مطلب فلسفه متفاوت بودن هنر های رزمی را در فهرست موضوعات بخوانید.

بالا