آقای آبتین نظرتون در مورد سریال بروسلی چیه؟ محتوای اونو چطور میبینید؟با زندگینامه بروسلی شباهت داره و یا فقط سریالی جهتی کسب درآمد؟
دوستان این عکسای روندا رازی هستش... مدالیست جودوی زنان و قهرمان UFC زنان ! فعلا هیچ شکستی نداشته و بی رقیبه
همه ی حریفانش رو هم با فن ارم بار ( جوجی گاتامه ) شکست داده متاسفانه بیوگرافیشو تو منابع فارسی پیدا نکردم که بزارم...کلا فایتر پرحاشیه ای هم هست !
مشاهده پیوست 443982
مشاهده پیوست 443986
ویدئوی جالبی بود. ممنون.
آیا می دونید که این بوکسور چه سبکی داره و داره چه کار می کنه؟ در واقع بوکسور های استایل های مختلفی دارن و ...
کمتر دیدم که دوستان در این تاپیک به مسابقات رزمی ترکیبی علاقه نشون بدن. اما به نظر می رسه شما طرفدار این مسابقات هستید. من هم کم و بیش این مسابقات رو پی گیری می کنم.
نمیدونم چرا وقتی اسم کونگ فو حالا هر سبکی ازش بگی رو میشنوم یاد سبک بیخود و من درآوردی توآ میوفتم
سلام برو بچ واساتید عزیز
دوست خوبم dadbak عزیز همه سبکا از اولش من درآوردی بودن و کامل نبودن اما دلیل نمیشه بد باشه
شاید اگر از یه کشور آسیای شرقی مثل چین یا ژاپن یا ... بود خیلی راحتتر قبولش میکردیم و برامون سبک رزمی بینظیری میشد
ولی افسوس که ما ایرانیا اکثرا قدر چیزایی رو که داریم نمیدونیم و بعد از 40-50 سال که کامل از بین رفت تازه یادمون میفته و بهشون افتخار میکنیمو از این حرفا
اتفاقا سبک توآ یکی از پر قدرتترین سبکهای رزمی هستش و کاملا هم نشستها و گاردها و ضرباتش اصولی و فنی هست تا اونجاکه حتی محاسبه شده که کمترین آسیب به مفاصل برسه
حتی در مورد لباس و طراحی اون بیشترین دقت انجام شده حتی رنگ اون مشکی انتخاب شده چون رنگ مشکی انرژی رو درون خودش نگه میداره و باعث میشه گرمای بوجود اومده از فعالیت به هدر نره
هیچ سبک رزمی بد نیست شاید بعضی افراد اونو بد جلوه میدن
:f34r:
راستی یادم رفت که بگم آقای ابراهیم میرزایی بنیانگذار این سبک یعنی توا جزو 10 استاد برتر شالبند قرمز کونگ فو هستن (شک دارین میتونید تحقیق کنید)
ببین دوست عزیز به نظر من این کلاهبرداریه محضه سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگفو به خورد مردم بدن ! هنوز که هنوزه خیلیا جو گیر بروسلی و کونگفو هستن ! یا مثلا بعضی اساتید توا یه حرفایی میزنن که ادم واقعا اینجوری میشه ! مثلا میگن توا 18000 تکنیک داره !!!!! یا اینکه میرزایی بروسلی رو زده !!!!! و ...
بهرحال تو سبک های رزمی مدرن نیازی نمیبینن بیان واسه هر چیزی فلسفه و عرفان و مدیتیشن و اینا بسازن ! هدف کاربردی بودنه ! هر تکنیکی کاربردی باشه ( حالا از هر سبکی) تو ام ام ای استفاده میشه در حال حاضر اکثر فنون ام ام ای از سبکهای بوکس_موی تای_جودو_کشتی_جوجیتسوی برزیلی ساخته شدندر من درآوردی بودن توآ هیچ شکی نیست حتی میرزایی در زونامه قبل انقلاب عکس رو جلد مجله بود گفته بود هیچ کس حریف من نیست حتی بروس لی
در مورد کونگ فو چین هم اگر بچگی تمرین بشه واقعا سبک فکری رزمی خاصی هستش
در مورد mma هم همینجوری بدون هیچ فلسفه ای ساخته شده مثلا در mma بوکس و کاراته و تکواندو و جوجیتسو را مخلوط کردن بدون اینکه بگن فلسفه این کار چیه؟
در جیت کان دو بروس لی بدن بطور ناخودآگاه نسبت به دفاع و حملات حریف واکنش نشون میدند و تولید تکنیک میکنند
ببین دوست عزیز به نظر من این کلاهبرداریه محضه سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگفو به خورد مردم بدن ! هنوز که هنوزه خیلیا جو گیر بروسلی و کونگفو هستن ! یا مثلا بعضی اساتید توا یه حرفایی میزنن که ادم واقعا اینجوری میشه ! مثلا میگن توا 18000 تکنیک داره !!!!! یا اینکه میرزایی بروسلی رو زده !!!!! و ...
لطفا مودبانه در مورد چیزی که هیچ اطلاعی ازش ندارید صحبت کنید. تکنیک های هنر توآ، از خط 1 تا خط 7 بعلاوه pre-anatowa ، سای و ری کیما 18000 عدده. این کلاهبرداری نیست. این 18000 مجموع تکنیک هاست و شما که از ببیرون بدون اطلاع نگاه می کنی، فکر می کنی 18000 تکنیک منحصر بفرده. هیچ یک از اساتید توآ در مورد مبارزه بروسلی و میرزایی چیزی نمیگن!! این حرف آدمای شایعه پردازی مثل....!!
سلام بر همه ی اساتید.نمیدونم یادتون هست حدود 2 ماه پیش تو این تاپیک در مورد رشته ی مناسب برای خودم میگشتم.(چند ماه بوکس کار کرده بودم ولی به سر درد و ضربه به سر نتونستم ادامه بدم)
با راهنمایی های دوستان ایکیدو رو انتخاب کردم.الان کمربند زرد رو گرفتم.واقعا رشته ی خوبی هست.گذشته از این حرفا:
دیروز از طرف باشگاه مرکزی ایکیدو اردبیل اقای یوشیدا رو اورده بودن از ژاپن که حدود دو و نیم ساعت ما پیشش بودیم.اینطوری که استادمون میگفت دان 7 هستن.:exclamati
راستش با اون چیزایی که ایشون میگفت ما اینجا چیزی به اسم آیکیدو یاد نمیگیریم.خلاصه بگم بر اساس چیز هایی که از حرف های ایشون فهمیدم(منظورم مترجمشون هست : یه اقای اصفهانی بودن که ظاهرا چند ساله با ایشون تو ژاپن هستن)اصلا نباید در موقع تمرین ایکیدو هیچ فشاری نباید به مچ و زانو و کمر وارد بشه.میگفت باید خیلی نرم تمرین بشه و از این حرفا البته چند تا هم بهمون یاد داد که با کمترین فشار حریف که استاد ما بود رو مغلوب خودش میکرد.من واقعا لذت بردم ولی یکم دلسرد هم شدم چون نمیدونم این چیزی که ما به اسم ایکیدو یاد میگیریم چه ارزشی داره؟
از دوستان کسی ایشون رو میشناسن؟:questionm
نظرتون رو لطف کنید بگید در مورد این حرفا.در اخر عکس بنده با ایشون (البته عرقی که روی پیشونی بنده معلومه در اثر 2 ساعت تمرین شده)
مشاهده پیوست 445456
تصویر شماره 1 :با توجه به تصویر متوجه میشید که قدرت در یک نقطه متمرکز نشده و میتوانید به طور طبیعی دستان خود را تکان دهید.
که بهش " نیگیری تاماگو نو ته نو اوچی " میگن و این راز گرفتن شمشیر در کاتوری شینتو ـ ریو است. دست راست نزدیک تسوبا (سوبا) و دست چپ در انتها روی کاشیرا (در پوش ته دسته کاتانا)
تصویر شماره 2 : این روش اشتباه گرفتن شمشیر هست،خب دلیلش اینه که شما نمیتونید مانور بدید مثلا شمشیر دشمن رو چون مچ دست های شما قفل شد به حرکت درآورید و به عقب هل بدید-ودلیل اشتباه بودنش درواقع قفل شدن مچ دستانتان و کاهش مانور و ...