• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آقای آبتین نظرتون در مورد سریال بروسلی چیه؟ محتوای اونو چطور میبینید؟با زندگینامه بروسلی شباهت داره و یا فقط سریالی جهتی کسب درآمد؟

راستش جناب موساشی من این سریال رو دوست نداشتم. از نظر تاریخی و جزییات وقایع، اشکالات جدی داشت، هر چند که در کلیات غلط نبود. از جنبه ی فنی و رزمی چندان خوب نبود. بطور کلی سریال سطح بالایی نبود و با تماشای اون، پیچیدگی های شخصیت بروس لی، و همین طور دغدغه ها و اهداف او رو متوجه نمی شدید.

به عقیده ی من بازیگر این سریال هم رزمی کار چندان خوبی نبود، اون هم برای اینکه بخواد نقش بروس لی رو بازی کنه! صرفا اندام این بازیگر رو با خود لی مقایسه کنید:

Screen-shot-2010-11-02-at-PM-12.41.45.png

Bruce-Lee-Rock-body-fitness (2).jpgbruce_lee_trening.jpg

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در چند صفحه ی اخیر دوستان اشاره کردن به مبارزات ناموفق وینگ چون کاران در برابر سبک های دیگر. این هم یک ویدئوی 50 دقیقه ای از مبارزات موفق وینگ چون کاران در برابر سایر سبک ها:

Must Watch:Wing chun vs mma,karate,tkd,muay thai,silat,xing yi,monkey style,bjj,box,praying mantis - YouTube

هر چند همون طور که قبلا هم اشاره کردم بسیاری از مبارزاتی که در یوتیوب پیدا می شوند ارزش خاصی ندارند، اما با این حال لطفا این ویدئو را کامل مشاهده کنید. مبارزه های خوبی هم در آن هست.

ضمنا در دقیقه 41 این ویدئو صحنه هایی از مبارزه بروس لی در لانگ بیچ 1967 را هم گنجانده اند که طبیعتا ربطی به وینگ چون ندارد.​

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان این عکسای روندا رازی هستش... مدالیست جودوی زنان و قهرمان UFC زنان ! فعلا هیچ شکستی نداشته و بی رقیبه
همه ی حریفانش رو هم با فن ارم بار ( جوجی گاتامه ) شکست داده متاسفانه بیوگرافیشو تو منابع فارسی پیدا نکردم که بزارم...کلا فایتر پرحاشیه ای هم هست !
مشاهده پیوست 443982
مشاهده پیوست 443986

کمتر دیدم که دوستان در این تاپیک به مسابقات رزمی ترکیبی علاقه نشون بدن. اما به نظر می رسه شما طرفدار این مسابقات هستید. من هم کم و بیش این مسابقات رو پی گیری می کنم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
این دو شبکه در هاتبرد اگر سی سی کم دارید مبارزات رینگی و کشتی ژاپنی پخش میکنن :

1- Fight box
2- Fight klub

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ویدئوی جالبی بود. ممنون.

آیا می دونید که این بوکسور چه سبکی داره و داره چه کار می کنه؟ در واقع بوکسور های استایل های مختلفی دارن و ...

درمورد تفاوت روش مبارزه بوکسورا که اره خیلی فرق داره روش هاشون مثلا محمد علی و جو فریزر 180 درجه فرق دارن با هم ! البته هر دوتاشون اسطوره هستن... اگه منظورتون اسم این روش هاست نه اطلاع ندارم
ولی چیزی که من تو بوکس فهمیدم اینه که قبل از خوب مشت زدن باید خوب جاخالی بدی ! اکثر بوکسرای معروف خیلی خوب جاخالی میدادن ! مثلا همین محمد علی یا مایک تایسون و ...
بزودی چند کلیپ میزارم ار کیمبو اسلایس ! بوکسور و ام ام ای کار معروف که این روزا از مبارزات خیابونی خودش فیلم میگیره ! اونم با اینکه سنگین وزنه ولی خیلی خوب جاخالی میده !

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
کمتر دیدم که دوستان در این تاپیک به مسابقات رزمی ترکیبی علاقه نشون بدن. اما به نظر می رسه شما طرفدار این مسابقات هستید. من هم کم و بیش این مسابقات رو پی گیری می کنم.

در واقع ام ام ای رو میشه ازاد ترین مسابقه قانونمند در نظر گرفت

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
این ویدیو هم واسه اشنایی دوستان با تکنیک گیوتینه
Jon "Bones" Jones Chokes Out Lyoto Machida - YouTube
که در اخر با بیهوش شدن حریف تموم میشه ! :wacko:
این مسابقه بین جان جونز و ماچیدا هست سر کمربند قهرمانی یو اف سی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
تصویر شماره 1 :با توجه به تصویر متوجه میشید که قدرت در یک نقطه متمرکز نشده و میتوانید به طور طبیعی دستان خود را تکان دهید.
که بهش " نیگیری تاماگو نو ته نو اوچی " میگن و این راز گرفتن شمشیر در کاتوری شینتو ـ ریو است. دست راست نزدیک تسوبا (سوبا) و دست چپ در انتها روی کاشیرا (در پوش ته دسته کاتانا)

تصویر شماره 2 : این روش اشتباه گرفتن شمشیر هست،خب دلیلش اینه که شما نمیتونید مانور بدید مثلا شمشیر دشمن رو چون مچ دست های شما قفل شد به حرکت درآورید و به عقب هل بدید-ودلیل اشتباه بودنش درواقع قفل شدن مچ دستانتان و کاهش مانور و ...

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
نمیدونم چرا وقتی اسم کونگ فو حالا هر سبکی ازش بگی رو میشنوم یاد سبک بیخود و من درآوردی توآ میوفتم

سلام برو بچ واساتید عزیز
دوست خوبم dadbak عزیز همه سبکا از اولش من درآوردی بودن و کامل نبودن اما دلیل نمیشه بد باشه
شاید اگر از یه کشور آسیای شرقی مثل چین یا ژاپن یا ... بود خیلی راحتتر قبولش میکردیم و برامون سبک رزمی بینظیری میشد
ولی افسوس که ما ایرانیا اکثرا قدر چیزایی رو که داریم نمیدونیم و بعد از 40-50 سال که کامل از بین رفت تازه یادمون میفته و بهشون افتخار میکنیمو از این حرفا
اتفاقا سبک توآ یکی از پر قدرتترین سبکهای رزمی هستش و کاملا هم نشستها و گاردها و ضرباتش اصولی و فنی هست تا اونجاکه حتی محاسبه شده که کمترین آسیب به مفاصل برسه
حتی در مورد لباس و طراحی اون بیشترین دقت انجام شده حتی رنگ اون مشکی انتخاب شده چون رنگ مشکی انرژی رو درون خودش نگه میداره و باعث میشه گرمای بوجود اومده از فعالیت به هدر نره
هیچ سبک رزمی بد نیست شاید بعضی افراد اونو بد جلوه میدن
:f34r:
راستی یادم رفت که بگم آقای ابراهیم میرزایی بنیانگذار این سبک یعنی توا جزو 10 استاد برتر شالبند قرمز کونگ فو هستن (شک دارین میتونید تحقیق کنید)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام برو بچ واساتید عزیز
دوست خوبم dadbak عزیز همه سبکا از اولش من درآوردی بودن و کامل نبودن اما دلیل نمیشه بد باشه
شاید اگر از یه کشور آسیای شرقی مثل چین یا ژاپن یا ... بود خیلی راحتتر قبولش میکردیم و برامون سبک رزمی بینظیری میشد
ولی افسوس که ما ایرانیا اکثرا قدر چیزایی رو که داریم نمیدونیم و بعد از 40-50 سال که کامل از بین رفت تازه یادمون میفته و بهشون افتخار میکنیمو از این حرفا
اتفاقا سبک توآ یکی از پر قدرتترین سبکهای رزمی هستش و کاملا هم نشستها و گاردها و ضرباتش اصولی و فنی هست تا اونجاکه حتی محاسبه شده که کمترین آسیب به مفاصل برسه
حتی در مورد لباس و طراحی اون بیشترین دقت انجام شده حتی رنگ اون مشکی انتخاب شده چون رنگ مشکی انرژی رو درون خودش نگه میداره و باعث میشه گرمای بوجود اومده از فعالیت به هدر نره
هیچ سبک رزمی بد نیست شاید بعضی افراد اونو بد جلوه میدن
:f34r:
راستی یادم رفت که بگم آقای ابراهیم میرزایی بنیانگذار این سبک یعنی توا جزو 10 استاد برتر شالبند قرمز کونگ فو هستن (شک دارین میتونید تحقیق کنید)

ببین دوست عزیز به نظر من این کلاهبرداریه محضه سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگفو به خورد مردم بدن ! هنوز که هنوزه خیلیا جو گیر بروسلی و کونگفو هستن ! یا مثلا بعضی اساتید توا یه حرفایی میزنن که ادم واقعا اینجوری :eek:میشه ! مثلا میگن توا 18000 تکنیک داره !!!!! یا اینکه میرزایی بروسلی رو زده !!!!! و ...

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
ببین دوست عزیز به نظر من این کلاهبرداریه محضه سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگفو به خورد مردم بدن ! هنوز که هنوزه خیلیا جو گیر بروسلی و کونگفو هستن ! یا مثلا بعضی اساتید توا یه حرفایی میزنن که ادم واقعا اینجوری :eek:میشه ! مثلا میگن توا 18000 تکنیک داره !!!!! یا اینکه میرزایی بروسلی رو زده !!!!! و ...

در من درآوردی بودن توآ هیچ شکی نیست حتی میرزایی در زونامه قبل انقلاب عکس رو جلد مجله بود گفته بود هیچ کس حریف من نیست حتی بروس لی

در مورد کونگ فو چین هم اگر بچگی تمرین بشه واقعا سبک فکری رزمی خاصی هستش
در مورد mma هم همینجوری بدون هیچ فلسفه ای ساخته شده مثلا در mma بوکس و کاراته و تکواندو و جوجیتسو را مخلوط کردن بدون اینکه بگن فلسفه این کار چیه؟
در جیت کان دو بروس لی بدن بطور ناخودآگاه نسبت به دفاع و حملات حریف واکنش نشون میدند و تولید تکنیک میکنند

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
در من درآوردی بودن توآ هیچ شکی نیست حتی میرزایی در زونامه قبل انقلاب عکس رو جلد مجله بود گفته بود هیچ کس حریف من نیست حتی بروس لی

در مورد کونگ فو چین هم اگر بچگی تمرین بشه واقعا سبک فکری رزمی خاصی هستش
در مورد mma هم همینجوری بدون هیچ فلسفه ای ساخته شده مثلا در mma بوکس و کاراته و تکواندو و جوجیتسو را مخلوط کردن بدون اینکه بگن فلسفه این کار چیه؟
در جیت کان دو بروس لی بدن بطور ناخودآگاه نسبت به دفاع و حملات حریف واکنش نشون میدند و تولید تکنیک میکنند
بهرحال تو سبک های رزمی مدرن نیازی نمیبینن بیان واسه هر چیزی فلسفه و عرفان و مدیتیشن و اینا بسازن ! هدف کاربردی بودنه ! هر تکنیکی کاربردی باشه ( حالا از هر سبکی) تو ام ام ای استفاده میشه در حال حاضر اکثر فنون ام ام ای از سبکهای بوکس_موی تای_جودو_کشتی_جوجیتسوی برزیلی ساخته شدن
اگه بعدا سبک کاربردی تری بیاد مطمعنا این ترکیب عوض میشه در واقع فایتر های mma محدودیتی واسه خودشون نمیبینن و تعصب ندارن رو سبک خاصی
درضمن واکنش غیر ارادی بدن مربوط به سبک خاصی نیست تو همه ی سبک ها اگه طرف وارد باشه خود به خود نسبت به حملات واکنش نشون میده
مثلا اگه دستتونو به شوخی به طرف صورت یه بوکسر ببرید احتمالا درجا طرف گارد میگیره ! چون غیر ارادی این کارو انجام میده
درمورد کونگ فو ی چین هم خودم علاقه ی خاصی به دیدن فیلماش دارم و یکی از فیلمای مورد علاقم هم به دنبال استاد ه :D
ولی تو نبرد تن به تن واقعی.... بگذریم
دوستان چند وقت پیش تو روزنامه خوندم چنتا اوباش گردن یه سگ رو شکونده بودن و بعد دارش زده بودن ! میخوام بدونم چرا وقتی یه عده اراذل این کارو انجام میدن میشن جانی و وحشی( که حتما همینطوره )
ولی وقتی یه استاد کاراته این کارو با یه گاو انجام میده میشه استاد اخلاق ؟؟؟؟ :hmm:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

لطفا مودبانه در مورد چیزی که هیچ اطلاعی ازش ندارید صحبت کنید. تکنیک های هنر توآ، از خط 1 تا خط 7 بعلاوه pre-anatowa ، سای و ری کیما 18000 عدده. این کلاهبرداری نیست. این 18000 مجموع تکنیک هاست و شما که از ببیرون بدون اطلاع نگاه می کنی، فکر می کنی 18000 تکنیک منحصر بفرده. هیچ یک از اساتید توآ در مورد مبارزه بروسلی و میرزایی چیزی نمیگن!! این حرف آدمای شایعه پردازی مثل....!!

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام بر همه ی اساتید.نمیدونم یادتون هست حدود 2 ماه پیش تو این تاپیک در مورد رشته ی مناسب برای خودم میگشتم.(چند ماه بوکس کار کرده بودم ولی به سر درد و ضربه به سر نتونستم ادامه بدم)
با راهنمایی های دوستان ایکیدو رو انتخاب کردم.الان کمربند زرد رو گرفتم.واقعا رشته ی خوبی هست.گذشته از این حرفا:
دیروز از طرف باشگاه مرکزی ایکیدو اردبیل اقای یوشیدا رو اورده بودن از ژاپن که حدود دو و نیم ساعت ما پیشش بودیم.اینطوری که استادمون میگفت دان 7 هستن.:exclamati
راستش با اون چیزایی که ایشون میگفت ما اینجا چیزی به اسم آیکیدو یاد نمیگیریم.خلاصه بگم بر اساس چیز هایی که از حرف های ایشون فهمیدم(منظورم مترجمشون هست : یه اقای اصفهانی بودن که ظاهرا چند ساله با ایشون تو ژاپن هستن)اصلا نباید در موقع تمرین ایکیدو هیچ فشاری نباید به مچ و زانو و کمر وارد بشه.میگفت باید خیلی نرم تمرین بشه و از این حرفا البته چند تا هم بهمون فن یاد داد که وقتی خودش اونارو اجرا کرد با کمترین فشار حریف که استاد ما بود رو مغلوب خودش میکرد.من واقعا لذت بردم ولی یکم دلسرد هم شدم چون نمیدونم این چیزی که ما به اسم ایکیدو یاد میگیریم چه ارزشی داره؟:(
از دوستان کسی ایشون رو میشناسن؟:questionm
نظرتون رو لطف کنید بگید در مورد این حرفا.در اخر عکس بنده با ایشون (البته عرقی که روی پیشونی بنده معلومه در اثر 2 ساعت تمرین شده):D
IMAG0246.jpg

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
لطفا مودبانه در مورد چیزی که هیچ اطلاعی ازش ندارید صحبت کنید. تکنیک های هنر توآ، از خط 1 تا خط 7 بعلاوه pre-anatowa ، سای و ری کیما 18000 عدده. این کلاهبرداری نیست. این 18000 مجموع تکنیک هاست و شما که از ببیرون بدون اطلاع نگاه می کنی، فکر می کنی 18000 تکنیک منحصر بفرده. هیچ یک از اساتید توآ در مورد مبارزه بروسلی و میرزایی چیزی نمیگن!! این حرف آدمای شایعه پردازی مثل....!!

:happy:فکر نکنم بی ادبی کرده باشم...
منظورم از کلاهبرداری این بود که سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگ فو به خورد مردم میدن !
فکر نکنم کل تکنیکای همه ی سبکا با هم به 18000 تا برسه !!! حالا چطور توا به تنهایی 18000 تکنیک داره:blink:؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام بر همه ی اساتید.نمیدونم یادتون هست حدود 2 ماه پیش تو این تاپیک در مورد رشته ی مناسب برای خودم میگشتم.(چند ماه بوکس کار کرده بودم ولی به سر درد و ضربه به سر نتونستم ادامه بدم)
با راهنمایی های دوستان ایکیدو رو انتخاب کردم.الان کمربند زرد رو گرفتم.واقعا رشته ی خوبی هست.گذشته از این حرفا:
دیروز از طرف باشگاه مرکزی ایکیدو اردبیل اقای یوشیدا رو اورده بودن از ژاپن که حدود دو و نیم ساعت ما پیشش بودیم.اینطوری که استادمون میگفت دان 7 هستن.:exclamati
راستش با اون چیزایی که ایشون میگفت ما اینجا چیزی به اسم آیکیدو یاد نمیگیریم.خلاصه بگم بر اساس چیز هایی که از حرف های ایشون فهمیدم(منظورم مترجمشون هست : یه اقای اصفهانی بودن که ظاهرا چند ساله با ایشون تو ژاپن هستن)اصلا نباید در موقع تمرین ایکیدو هیچ فشاری نباید به مچ و زانو و کمر وارد بشه.میگفت باید خیلی نرم تمرین بشه و از این حرفا البته چند تا هم بهمون یاد داد که با کمترین فشار حریف که استاد ما بود رو مغلوب خودش میکرد.من واقعا لذت بردم ولی یکم دلسرد هم شدم چون نمیدونم این چیزی که ما به اسم ایکیدو یاد میگیریم چه ارزشی داره؟:(
از دوستان کسی ایشون رو میشناسن؟:questionm
نظرتون رو لطف کنید بگید در مورد این حرفا.در اخر عکس بنده با ایشون (البته عرقی که روی پیشونی بنده معلومه در اثر 2 ساعت تمرین شده):D
مشاهده پیوست 445456

ایکیدو کلا یه هنر خیلی زیباست... تو ایران که از چند سال پیش بین اساتیدش اختلاف بود پس بعید نیست که درست حسابی هم اموزش داده نشه:(

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
تصویر شماره 1 :با توجه به تصویر متوجه میشید که قدرت در یک نقطه متمرکز نشده و میتوانید به طور طبیعی دستان خود را تکان دهید.
که بهش " نیگیری تاماگو نو ته نو اوچی " میگن و این راز گرفتن شمشیر در کاتوری شینتو ـ ریو است. دست راست نزدیک تسوبا (سوبا) و دست چپ در انتها روی کاشیرا (در پوش ته دسته کاتانا)

تصویر شماره 2 : این روش اشتباه گرفتن شمشیر هست،خب دلیلش اینه که شما نمیتونید مانور بدید مثلا شمشیر دشمن رو چون مچ دست های شما قفل شد به حرکت درآورید و به عقب هل بدید-ودلیل اشتباه بودنش درواقع قفل شدن مچ دستانتان و کاهش مانور و ...

سلام :happy:

در خصوص گرفتن صحیح کاتانا، کاملاً صحیح میفرمائید دوست من :)
اما مورد دوم رو نمیشه کاملاً غلط دونست، گرچه در هنرهای شمشیرزنی امروزی به هیچ وجه کاتانا به این شکل گرفته نمیشه ولی در گذشته دور از این روش استفاده می کردند و خب جالبه که عکس العمل خیلی سریع تری نسبت به حالت اول میشه باهاش از خود نشون داد. بر خلاف حالت اول که دستان و بازوهای شما درگیر هست، در حالت دوم مجبور هستید از کل بدنتون برای مانور دادن استفاده کنید. و خب اگه به شکل صحیحی انجام بگیره، صد در صد عکس العمل سریع تری به همراه داره :happy:

به خاطر غیبتم از دوستان عذرخواهی میکنم. یکم شرایط خاصی داشتم این چند ماهه و خب کم و بیش دنبال میکردم تاپیک رو. شکر خدا انقدر دوستان با اطلاعات کافی و عالی مطالب خودشونو بیان میکنن که حقیقتاً کسی مثل من چیزی برای بیان نداره :blush:
با آرزوی کامیابی و موفقیت برای تک تک همرزمان :rolleyes:

بالا