• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام بر همه ی اساتید.نمیدونم یادتون هست حدود 2 ماه پیش تو این تاپیک در مورد رشته ی مناسب برای خودم میگشتم.(چند ماه بوکس کار کرده بودم ولی به سر درد و ضربه به سر نتونستم ادامه بدم)
با راهنمایی های دوستان ایکیدو رو انتخاب کردم.الان کمربند زرد رو گرفتم.واقعا رشته ی خوبی هست.گذشته از این حرفا:
دیروز از طرف باشگاه مرکزی ایکیدو اردبیل اقای یوشیدا رو اورده بودن از ژاپن که حدود دو و نیم ساعت ما پیشش بودیم.اینطوری که استادمون میگفت دان 7 هستن.:exclamati
راستش با اون چیزایی که ایشون میگفت ما اینجا چیزی به اسم آیکیدو یاد نمیگیریم.خلاصه بگم بر اساس چیز هایی که از حرف های ایشون فهمیدم(منظورم مترجمشون هست : یه اقای اصفهانی بودن که ظاهرا چند ساله با ایشون تو ژاپن هستن)اصلا نباید در موقع تمرین ایکیدو هیچ فشاری نباید به مچ و زانو و کمر وارد بشه.میگفت باید خیلی نرم تمرین بشه و از این حرفا البته چند تا هم بهمون فن یاد داد که وقتی خودش اونارو اجرا کرد با کمترین فشار حریف که استاد ما بود رو مغلوب خودش میکرد.من واقعا لذت بردم ولی یکم دلسرد هم شدم چون نمیدونم این چیزی که ما به اسم ایکیدو یاد میگیریم چه ارزشی داره؟:(
از دوستان کسی ایشون رو میشناسن؟:questionm
نظرتون رو لطف کنید بگید در مورد این حرفا.در اخر عکس بنده با ایشون (البته عرقی که روی پیشونی بنده معلومه در اثر 2 ساعت تمرین شده):D
مشاهده پیوست 445456

متاسفانه ایشون را نمیشناسم . اما طبق حرف شما و ایشون ، مثل روز برایم روشن بود که چیزی به نام آی کی دو در ایران وجود ندارد .

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام :happy:

در خصوص گرفتن صحیح کاتانا، کاملاً صحیح میفرمائید دوست من :)
اما مورد دوم رو نمیشه کاملاً غلط دونست، گرچه در هنرهای شمشیرزنی امروزی به هیچ وجه کاتانا به این شکل گرفته نمیشه ولی در گذشته دور از این روش استفاده می کردند و خب جالبه که عکس العمل خیلی سریع تری نسبت به حالت اول میشه باهاش از خود نشون داد. بر خلاف حالت اول که دستان و بازوهای شما درگیر هست، در حالت دوم مجبور هستید از کل بدنتون برای مانور دادن استفاده کنید. و خب اگه به شکل صحیحی انجام بگیره، صد در صد عکس العمل سریع تری به همراه داره :happy:

به خاطر غیبتم از دوستان عذرخواهی میکنم. یکم شرایط خاصی داشتم این چند ماهه و خب کم و بیش دنبال میکردم تاپیک رو. شکر خدا انقدر دوستان با اطلاعات کافی و عالی مطالب خودشونو بیان میکنن که حقیقتاً کسی مثل من چیزی برای بیان نداره :blush:
با آرزوی کامیابی و موفقیت برای تک تک همرزمان :rolleyes:

آقا خیلی دلم واستون تنگ شده بود . افرادی مثل شما و آقا میلاد ، که از اعضای قدیمی تاپیک هستید ، واقعا وجودتون الزامی هست . پست های شما همیشه فنی و دقیق هستند . و مطالبتون همیشه تازه است .

موفق و پایدار باشید

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان بنده زیاد اهل ورزش نیستم ولی جوجبتسو رو دوس دارم دوستان اگه اطلاعاتی بدن ممنون میشم درضمن وزنم بالاس ورزشی که زیاد کالری بسوزونه معرفی کنید ممنون از توجه

درود . خوب کمی سوالتون کلی است .

ظاهرا اطلاع دارید که جوجیتسو سبکی ژاپنی است . به طبع انتظار نداشته باشید که جوجیتسویی که زیر نظر سازمان JJIF است ، همان جوجیتسوی اصیلی باشد که قبل از جنگ جهانی دوم در ژاپن تمرین میشد . جوجیستو الان شامل یکسری فنون دست و پا و استقرار ها است به انضمام فنون درگیری سرپا و فنون در خاک ( از به کار بردن لغات ژاپنی پرهیز کردم تا بتوانم منظورم را دقیق برسانم :happy: ) . اگر استاد خوبی در این رشته پیدا کنید ، میتوانید پیشرفت خوبی داشته باشید . البته من اطلاعی از هدفتان ندارم . مسابقه یا دفاع از خود یا هر چیز دیگری که مد نظرتان باشد ، در این رشته نیاز به استادی خوب و کامل دارید . بر خلاف تفکر عموم ، ریزه کاری زیاد داره . آسیب های این رشته هم زیاد است . از پارگی رباط گرفته تا جابجا شدن کشکک زانو و .....

موفق باشید .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام
اقا این وسیله که برای تقویت ضربات مشت هست اسمش چیه؟ یادمه چی داشت:D

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
اقا این وسیله که برای تقویت ضربات مشت هست اسمش چیه؟ یادمه چی داشت:D

درود . منظورت ماکی وارا است ؟؟ یا از این کیسه های گلابی شکل ؟؟ کدومش ؟؟
makiwara1.gifurl1.jpg

نمیدونم شایدم منظورت " موک یانگ جونگ " هست که در واقع همون آدمک چوبی هم بهش میگن .

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ببین دوست عزیز به نظر من این کلاهبرداریه محضه سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگفو به خورد مردم بدن ! هنوز که هنوزه خیلیا جو گیر بروسلی و کونگفو هستن ! یا مثلا بعضی اساتید توا یه حرفایی میزنن که ادم واقعا اینجوری :eek:میشه ! مثلا میگن توا 18000 تکنیک داره !!!!! یا اینکه میرزایی بروسلی رو زده !!!!! و ...

دوست عزیز اینا شایعس ،در مورد 18000 تکنیک باید بگم توی خط گونگ فو هفده هرازو خورده ای ترکیب ،تکنیک و عکس العمل داریم مثلا خط یک 515 تکنیک ،ترکیب و عکس العمل داره که مجموع اینها در 7 خط میشه حدود 18000
درمورد مبارزه با بروسلی : میرزایی با بروسلی هیچ مبارزه ای نداشته ،درسته که همدوره بودن ولی تا اونجا که من تحقیق کردم باهم رابطه داشتن البته از طریق نامه
در مورد کونگ فو : کلمه کونگ فو رو فقط برای هنرهای رزمی به کار نمیبرن ،کونگ به معنی طریقت یا همان راه و روش و کلمه فو به معنی دانایی هستش پس کونگ فو میشه راه دانایی حالا تو هر زمینه ای میتونه باشه حتی آشپزی
یعنی ماهر شدن تو هر زمینه ای میشه کونگ فوی اون زمینه وکسی که ماهر میشه کم کم میشه استاد اون زمینه ای که کار کرده
شما دوست عزیز به حرفای بعضی اساتین زیاد توجه نکنین و به دنبال حقیقت باشین

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
در من درآوردی بودن توآ هیچ شکی نیست حتی میرزایی در زونامه قبل انقلاب عکس رو جلد مجله بود گفته بود هیچ کس حریف من نیست حتی بروس لی

در مورد کونگ فو چین هم اگر بچگی تمرین بشه واقعا سبک فکری رزمی خاصی هستش
در مورد mma هم همینجوری بدون هیچ فلسفه ای ساخته شده مثلا در mma بوکس و کاراته و تکواندو و جوجیتسو را مخلوط کردن بدون اینکه بگن فلسفه این کار چیه؟
در جیت کان دو بروس لی بدن بطور ناخودآگاه نسبت به دفاع و حملات حریف واکنش نشون میدند و تولید تکنیک میکنند

دوست عزیز آیا شما اون جلد مجله رو دارین یا میتونید ضمیمه کنید برامون .احتمالا هفته نامه دختر وپسر بوده چاپ قبل از انقلاب
درضمن اگر هم این حرفو زده شاید میتونسته بروسلی رو بزنه
بروسلی یک نابغه بوده قبول دارم ولی فقط خودش بوده و فیلماش ولی ماهر بوده خداییش
در مورد میرزایی هم نابغه بوده بگو چرا تا برات بگم
هیچکس توی دنیا نبوده که به واسطه سبکی که زده بتونه حدود 10000 هنرجو رو یک جا تو یه معبد جم کنه و آموزش بده و هنوزم که هنوزه کل سبک کونگ فوهایی که تو ایران به ثبت رسیده شاخه های توآ هستن چون با حذف کردن قسمتهایی از تکنیک و خط های نابی که میرزایی ابداع کرده بود به وجود اومدن و ریششون از یه جاس یعنی توآ
در ضمن ابراهیم میرزایی مسئول آموزش گارد شاهنشاهی بوده و فک نکنم این چیز کمی باشه

در ضمن شما چون سبک دیگه ای کار میکنید نباید به سبکهای دیگه بی احترامی کنید :(
بهتره افتخار کنیم به خودمون و میرزایی که یه ایرانی تونسته یه رشته رزمی رو بنیانگذاری کنه که با وجود ***** ها و تحریف ها در تکنیکش توسط افراد سود جو هنوزم بعد از 40 سال داره رشد میکنه و حرفی واسه گفتن داره
خوشحال میشم اگه یه کم در مورد حرفایی که زده میشه از طرف دیگران در مورد توآ حالا چه خوب و چه بد یه کم تحققیق بشه

شادو پیروز باشید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
به خاطر غیبتم از دوستان عذرخواهی میکنم. یکم شرایط خاصی داشتم این چند ماهه و خب کم و بیش دنبال میکردم تاپیک رو. شکر خدا انقدر دوستان با :rolleyes:

خوش اومدی :guitar:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام
درمورد تاریخچه اش که میتونید تو ویکی پدیا سرچ کنید
از لحاظ فنون جوجیتسوی زاپنی در حال حاضر شامل
1-ضربات دست و پا
2-تکنیکهای پرتابی
3-فنون خفه کردن
4-شکستن مفاصل
5- مبارزه روی خاک
6- کار با سلاح های سرد سنتی مثل سای و ...
کلا به نظر من سبک خوب و کاربردیه

با سلام
جو جیتسو سبک نیست.

ویک نکته سای یک سلاح اکیناوایی هست ربطی به جوجیتسو نداره.

ممنون از حسن توجه شما

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با سلام
جو جیتسو سبک نیست.

ممنون از حسن توجه شما

در ادامه مطالب دوست خوبم میلاد الان در اکثر ورزشهای رزمی از سای استفاده میشه و فرم یا کاتایی هم براش در نظر گرفته میشه
سای همونطور که دوستان اطلاع دارن از اول سلاح نبوده و وسیله ای بوده که کشاورزای ژاپن برای سنجش سختی زمین موقع کاشت برنج ازش استفاده میکردن که کم کم در جنگهای ژاپن بعنوان یک سلاح مورد استفاده قرار میگیره و به شکل امروزی در میاد

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
در زیر نمونه هایی از تاچی (یک نوع شمشیر سامورایی) رو میبینید البته انواع بیشتری در زمان های قبل وجود داشته که فقط چند نوع اش رو در زیر میبینید ... نام و تاریخی که از اون استفاده میشه هم در زیر هر شمشیر هست ...
فکرشو کنید کاتانا با این شکل زیبا و استحکام بالا از چنین شمشیرهایی تکامل پیدا کرده

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد کونگ فو : کلمه کونگ فو رو فقط برای هنرهای رزمی به کار نمیبرن ،کونگ به معنی طریقت یا همان راه و روش و کلمه فو به معنی دانایی هستش پس کونگ فو میشه راه دانایی حالا تو هر زمینه ای میتونه باشه حتی آشپزی
یعنی ماهر شدن تو هر زمینه ای میشه کونگ فوی اون زمینه وکسی که ماهر میشه کم کم میشه استاد اون زمینه ای که کار کرده
شما دوست عزیز به حرفای بعضی اساتین زیاد توجه نکنین و به دنبال حقیقت باشین

بله کلمه کونگ فو را میشود اینطور تفسیر کرد. اما این اصطلاح، مشخصا در قرن بیستم، اشاره به "هنرهای رزمی چینی" بوده است. هنرهای رزمی چینی هم برای خودشان مبانی و اشتراکاتی دارند و ...

شخصا ترکیب "کونگ فو توآ" را نادرست می دانم. اینکه سبک توآ را یکجور کونگ فو بدانیم، به سود این سبک نیست و به علاوه، مانع از معرفی صحیح کونگ فو می شود.

البته قبلا در این تاپیک این مباحث را با دوست خوبم جناب ققنوس توآ داشتیم و ایشان بسیاری از ابهامات را برطرف کردند ...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
در زیر نمونه هایی از تاچی (یک نوع شمشیر سامورایی) رو میبینید البته انواع بیشتری در زمان های قبل وجود داشته که فقط چند نوع اش رو در زیر میبینید ... نام و تاریخی که از اون استفاده میشه هم در زیر هر شمشیر هست ...
فکرشو کنید کاتانا با این شکل زیبا و استحکام بالا از چنین شمشیرهایی تکامل پیدا کرده

سلام دوستان
یه سوال داشتم اینکه چرا اصلا به شمشیر های ایرانی اهمیت داده نمیشه و اسمی از اونا بزبان نمیاد؟! آیا شمشیر های خوبی نبودن؟ آیا در ساخت اونا از موارد خاصی استفاده نشده و یا شمشیرهای معمولی ای بودن و بس؟!! تاریخچه ای از اونا وجود نداره؟ منظورم این حلبی هایی نیست که این بچه ترسو های تو لباسو شلوارشون پنهان میکنن! منظورم همون شمشیرهایی هست که ایرانی ها بواسطه اونا کشورمونو خیلی گسترش دادن .
حالا چیزی که من از توی فیلمهای تاریخی غربی و آسیای شرقی دیدم اینه که بنظر من شمشیرهای ایرانی یه چیزی بین شمشیرهای این دو دسته بودن
یعنی نه به ظرافت شمشیرهای آسیای شرقی نه به سبک شمشیرهای غربی یه چیزی بین این دو!
اگه اطلاعاتی در این مورد دارین خیلی کنجکاوم اطلاعاتی در این باره کسب کنم
ممنون
یا علی

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
جالبه که اویاما به خاطر همین رفتارش از سوی خیلی ها مورد سرزنش قرار گرفت ! مطالبش موجود هست . ( داشت نسل گاو هارو منقرض میکرد ) :lol:
شخصا این کارشو به دفعات تایید نمیکنم ( البته نظر شخصی من است ) شاید یکبار کافی بود .

حالا که این موضوع را مطرح کردید بگذارید یه حرف نگفته از خودم بگم .
شخصا به سبک کیوکوشین و شخص اویاما بسیار علاقه دارم . اما همیشه وقتی در باشگاه موقع آموزش های تئوریک مثلا گارد های مختلف و یا مثلا آموزش کاتا ، صحبتی از سوسای اویاما می آمد ، چنان با تعصب و محکم و .....:wacko: همه یکصدا اوس میگفتن که استغفرالل.... انگار خدا اومده توی باشگاه . یعنی فقط کافیه شما بری توی یکی از همین باشگاه ها و در مورد سوسای اویاما کمی بد صحبت کنی . اونوقت ........;) متاسفانه در باشگاه های زیادی از این رفتار های تعصب گونه و افراطی دیده ام . تفاوت زیادی بین یک انسان خوب و رزمی کار خوب است . نظر من در مورد شخص اویاما به درد خودم میخورد و بس . اما منظورم این است که بعضی ها واقعا شورشو دیگه در اوردن . شدن کاسه داغ تر از آش و ......
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم .
اوس
با تشکر

ممنون از شما
خود من هم قبلا کیوکوشین کار میکردم و کاملا میفهمم چی میگین
یادمه مربیمون میگفت هر مشت اویاما اندازه ی یه گرز بوده !!! چه میدونم بدنش فولاد بوده !!!
بعد از اویاما هم همیشه اسم اندی هوگ رو میاورد ! میگفت با لگد جمجمه ی یه نفرو شکسته !!!! و از این حرفا
خلاصه ما فکر میکردیم طرف مثل هیولا ئه !
تا اینکه خیلی اتفاقی یه فیلم از k1 دیدم که اندی هوگ هم توش مبارزه میکرد ! دیدم نه از این خبرا نیست ! پیتر ائرتز بدجوری ناکوتش کرد !
البته اندی هوگ هم فایتر بزرگیه ولی این دیگه اشتباهه که بیایم ازش یه فوق بشر بسازیم !!
کلا با خرافه گرایی مخالفم
یا اینکه یکی دیگه میگفت فوناکوشی اگه زنده بود با یه مشت قهرمانای یو اف سی رو میکشت ! شخصا این حرفا رو اصلا قبول ندارم ! مشت مشته لگد هم لگد حالا میخواد هزار سال پیش باشه یا هزار سال بعد

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
با سلام
جو جیتسو سبک نیست.

ممنون از حسن توجه شما

:p
منم گفتم جوجیتسوی امروزی
یعنی سازمان jjif و بقیه...
در مورد تاریخچه سای نمیدونم ولی تو جوجیتسو jjif اموزش داده میشه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام دوستان
یه سوال داشتم اینکه چرا اصلا به شمشیر های ایرانی اهمیت داده نمیشه و اسمی از اونا بزبان نمیاد؟! آیا شمشیر های خوبی نبودن؟ آیا در ساخت اونا از موارد خاصی استفاده نشده و یا شمشیرهای معمولی ای بودن و بس؟!! تاریخچه ای از اونا وجود نداره؟ منظورم این حلبی هایی نیست که این بچه ترسو های تو لباسو شلوارشون پنهان میکنن! منظورم همون شمشیرهایی هست که ایرانی ها بواسطه اونا کشورمونو خیلی گسترش دادن .
حالا چیزی که من از توی فیلمهای تاریخی غربی و آسیای شرقی دیدم اینه که بنظر من شمشیرهای ایرانی یه چیزی بین شمشیرهای این دو دسته بودن
یعنی نه به ظرافت شمشیرهای آسیای شرقی نه به سبک شمشیرهای غربی یه چیزی بین این دو!
اگه اطلاعاتی در این مورد دارین خیلی کنجکاوم اطلاعاتی در این باره کسب کنم
ممنون
یا علی

در عظمت تاریخ ایران هیچ شکی نیست! والا این سوالات بیشتر مربوط به تاریخ دانان کشورمون میشه که چرا تجهیزات و لوازم و ادوات دوره باستان حرفی زده نمیشه و یک کتاب بدرد بخور پیدا نمیشه (حداقل من چنین کتابی رو ندیدم-اگر کسی میدونه معرفی کنه!)
من عاشق جنگ های باستان ایرانم ،اگر کتاب های دکتر غلامحسین زرین کوب(اگر اشتباه نکرده باشم) رو بخونید،میبینید که با استراتژی هایی جنگ ها رو پیروز می شدند....
خب دلیل دیگه ایی که بیشتر روی شمشیرهای ژاپنی بحث میکنیم،علاقه است!مطمئنا اگر سبک یا روش جنگی بود که واقعا از دل جنگ های باستان ایران بیرون میومد شاید به این سمت کشیده میشدیم...
یه سبک جدید هم توی ایران تازه بنیانگذاری شده به نام سورنا،بنیانگذارش میگه با تحقیقات و خوندن چند کتاب این سبک رو پایه گذاری کرده،بماند که توی چندتا سبک هم مهارت دارن ایشون...ولی تکنیک هاشون نمیدونم چرا یه جوریه:blink:...شمشیرشون هم که فوق العاده هست:lol:...
توی آپارات میتونید ویدیوی اونارو ببینید...
من توی کتاب های تاریخ ایران که میخوندم،سلاح هایی شبیه به سلاح های نینجاها به چشمم خورد که خیلی تعجب کردم...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بعد از دیدن این کلیپ فهمیدم وینگ چون تو ایران مفتش گرونه !:lol:
اگه دختر همسایه ما تو این مسابقات شرکت کنه حتما قهرمان میشه !:lol::lol:
Wuwei Tao Fightclub - YouTube
ببینید چقدر فایترهاش با اصول نیرو و حرکت و جابجایی و سقوط ازاد و سرعت لحظه ای و ... اشنا هستن !!!
ها ها ها:lol::lol::D

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
استاد آبتین
تفاوت سبک جنوبی و شمالی کونگ فو در ضربات پا چیست؟
ضربه ای که بروس لی از نزدیک میزد تو فیلم اژدها وارد میشود وسط فیلم به اوهارا زد

میشد گفت ترکیبی از ضربه شلاقی پای وینگ چوون و ضربه سبک جنوبی باشه
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

بالا