سلام بر همه ی اساتید.نمیدونم یادتون هست حدود 2 ماه پیش تو این تاپیک در مورد رشته ی مناسب برای خودم میگشتم.(چند ماه بوکس کار کرده بودم ولی به سر درد و ضربه به سر نتونستم ادامه بدم)
با راهنمایی های دوستان ایکیدو رو انتخاب کردم.الان کمربند زرد رو گرفتم.واقعا رشته ی خوبی هست.گذشته از این حرفا:
دیروز از طرف باشگاه مرکزی ایکیدو اردبیل اقای یوشیدا رو اورده بودن از ژاپن که حدود دو و نیم ساعت ما پیشش بودیم.اینطوری که استادمون میگفت دان 7 هستن.:exclamati
راستش با اون چیزایی که ایشون میگفت ما اینجا چیزی به اسم آیکیدو یاد نمیگیریم.خلاصه بگم بر اساس چیز هایی که از حرف های ایشون فهمیدم(منظورم مترجمشون هست : یه اقای اصفهانی بودن که ظاهرا چند ساله با ایشون تو ژاپن هستن)اصلا نباید در موقع تمرین ایکیدو هیچ فشاری نباید به مچ و زانو و کمر وارد بشه.میگفت باید خیلی نرم تمرین بشه و از این حرفا البته چند تا هم بهمون فن یاد داد که وقتی خودش اونارو اجرا کرد با کمترین فشار حریف که استاد ما بود رو مغلوب خودش میکرد.من واقعا لذت بردم ولی یکم دلسرد هم شدم چون نمیدونم این چیزی که ما به اسم ایکیدو یاد میگیریم چه ارزشی داره؟
از دوستان کسی ایشون رو میشناسن؟:questionm
نظرتون رو لطف کنید بگید در مورد این حرفا.در اخر عکس بنده با ایشون (البته عرقی که روی پیشونی بنده معلومه در اثر 2 ساعت تمرین شده)
مشاهده پیوست 445456
متاسفانه ایشون را نمیشناسم . اما طبق حرف شما و ایشون ، مثل روز برایم روشن بود که چیزی به نام آی کی دو در ایران وجود ندارد .
Last edited: