از فعالیت خوب همه دوستان در تا پیک تشکر میکنم.
درود . منظورت ماکی وارا است ؟؟ یا از این کیسه های گلابی شکل ؟؟ کدومش ؟؟
نمیدونم شایدم منظورت " موک یانگ جونگ " هست که در واقع همون آدمک چوبی هم بهش میگن .
سلام .
آیکیدو مکتب و روش رزمی نیستا
ممنون از حسن توجه شما
یعنی فقط یه نوع ورزش هست؟
بله کلمه کونگ فو را میشود اینطور تفسیر کرد. اما این اصطلاح، مشخصا در قرن بیستم، اشاره به "هنرهای رزمی چینی" بوده است. هنرهای رزمی چینی هم برای خودشان مبانی و اشتراکاتی دارند و ...
شخصا ترکیب "کونگ فو توآ" را نادرست می دانم. اینکه سبک توآ را یکجور کونگ فو بدانیم، به سود این سبک نیست و به علاوه، مانع از معرفی صحیح کونگ فو می شود.
البته قبلا در این تاپیک این مباحث را با دوست خوبم جناب ققنوس توآ داشتیم و ایشان بسیاری از ابهامات را برطرف کردند ...
سلام دوستان به نظر بنده حقیر بعضی از دوستان توی تایپیکاشون دارن نظر شخصیشونو به دیگران تحمیل میکنن و این اصلا درست نیست
هرکس آزاده هر سبک یا مکتب یا هنر رزمیی رو که دوس داره انتخاب کنه و مطمئنا هم روی اون تعصب پیدا میکنه ولی این دلیل نمیشه که سبکهای دیگه رو بکوبن
بیایید به هم کمک کنیم تا اطلاعاتمون در باره هنرهای رزمی بالا بره نه اینکه از فقط بخوایم رشته خودمونو بالا ببریم و حرف خودمونو به کرسی بشونیم
بله شاید شما درست بگید دوست عزیز ولی مطمئنا بنیانگذار این سبک از گذاشتن همچین اسمی روی سبکشون یه هدفی داشتن که توی سخنرانیها وتدریسهایی که انجام میدادن کاملا این مطلبو توضیح دادن ،کاستهاشم موجود هست
بله شاید شما درست بگید دوست عزیز ولی مطمئنا بنیانگذار این سبک از گذاشتن همچین اسمی روی سبکشون یه هدفی داشتن که توی سخنرانیها وتدریسهایی که انجام میدادن کاملا این مطلبو توضیح دادن ،کاستهاشم موجود هست
بنابراین شما توآ را یکجور "کونگ فو" می دانید؟
استاد آبتین
تفاوت سبک جنوبی و شمالی کونگ فو در ضربات پا چیست؟
ضربه ای که بروس لی از نزدیک میزد تو فیلم اژدها وارد میشود وسط فیلم به اوهارا زد
میشد گفت ترکیبی از ضربه شلاقی پای وینگ چوون و ضربه سبک جنوبی باشه
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
بله صد در صد دوست عزیز
بعد از دیدن این کلیپ فهمیدم وینگ چون تو ایران مفتش گرونه !:lol:
اگه دختر همسایه ما تو این مسابقات شرکت کنه حتما قهرمان میشه !:lol::lol:
Wuwei Tao Fightclub - YouTube
ببینید چقدر فایترهاش با اصول نیرو و حرکت و جابجایی و سقوط ازاد و سرعت لحظه ای و ... اشنا هستن !!!
ها ها ها:lol::lol:
پس کاملا با هم مخالفیم
البته بنده عقیده ی شخصی ام را عرض می کنم. به نظرم بقا و موفقیت سبک توآ در جلوگیری از اغراق و خرافه، شفافیت و دوری از حواشی و معرفی آن بعنوان یک سبک ایرانی مستقل است.
اینکه شخصا سبکی را ابداع کنیم (صرف نظر از مفید بودن یا نبودن آن) و آنرا با پسوند کونگ فو، کاراته، نینجوتسو، کراوماگا، جیت کان دو و ... معرفی کنیم، صرفا می تواند نوعی سواستفاده از نام سایر رشته ها تلقی بشود و ...
فقط می تونم بگم خیلی بد بود!
یعنی فقط یه نوع ورزش هست؟
بنظرم اگر 40 سال پیش میرزایی و بروس لی با هم مبارزه میکردند بروس لی با تکنیک های ویژه و مشت های 3گانه قفل کننده لی و مبارزه سریع حداکثر تو 70 ثانیه میرزایی شکست میخورد
فکر نمیکنم میرزایی تکنیک های ویژه جیت کان دو بروس لی را بلد باشه