• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نکته :

مهم نوع و نگرش ما به جوامع رزمی هست. جامعه رزمی شامل : هنر رزمی . مکتب رزمی . ورزش رزمی . روش رزمی هستند.

ابتدا بايد در مورد علت علوم رزمی و ماهيت آن صحبت كنيم . خيلي از افراد نمیدانند هدف ازتشکیل علوم رزمی که کار میکنیم چه بوده است. پس ابتدا باهم طبق نظريه هاي علمي راه خود را پيش مي بريم و به اين مي پردازيم كه علوم رزمی برای چه بوده و هدف چه بوده.

ممنون از حسن توجه شما

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
ممنون دوستان
شما دو سمینار آلمان و چین را با هم مقایسه کنید متوجه می شوید در ضمن باید وینگ چون هم کار کنید تا متوجه شوید.
چین به دلیل تعصب مانع نفوذ روش و سبک های گوناگون در وینگ چون می شود اما در آلمان اینطور نیست.
تا اونجایی که من اطلاع داشتم کرشپشت تا سال 87 ،200000 شاگرد داشت فکر کنم حالا خیلی بیشتر شده.
بازم بگم شما باید وینگ چون کار کنید تا متوجه شوید.
هرچه هنر رزمی بسته بماند و فقط به گروه خاصی آموزش داده شود هیچ موقع به اندازه ی سبکی که به طور آزاد در بین کشور ها باشد پیشرفت نمی کند چون با قرار گرفتن سبک در موقعیت های مختلف کم و کاسی های آن مشخص میشود.

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
ببخشید . شخص کرنشپشت هم همین نظر و ادعا را دارد ؟؟؟؟
سلام آقا علی
استاد من حدود 18 ساله داره وینگ چون کار میکنه از زمان حاتم در تهران تا علان و با همه ی اساتید ونگ چون کار کردند.
اینی که می گم تجربه ی 18 ساله ی استادمه.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوست عزیز شما آدم بی عیبی رو تو دنیا سراغ داری؟ میرزایی هم یه انسان بوده و شاید بعضی از حرکات یا رفتار یا صحبتاش برای همه خوشایند نباشه هیچ انسانی کامل نیست

بله موافقم.

انسان بی عیب و نقصی وجود نداره و این یعنی همگی در معرض نقد، قضاوت و بررسی هستیم و هیچ کس هم مصونیت نداره.
در تاپیک هنرهای رزمی در طی این پانصد و خورده ای صفحه، سعی کردیم بر سر "اسامی" جدال نکنیم و به "عملکرد" اشخاص بپردازیم. جامعه رزمی ما به اندازه کافی گرفتار اسامی و القاب هست ...

ممنون از شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
هرچه هنر رزمی بسته بماند و فقط به گروه خاصی آموزش داده شود هیچ موقع به اندازه ی سبکی که به طور آزاد در بین کشور ها باشد پیشرفت نمی کند چون با قرار گرفتن سبک در موقعیت های مختلف کم و کاسی های آن مشخص میشود.

نظر شما کاملا محترم هست. ولی هر نوع "آزادی" منجر به پیشرفت نمی شه و گاهی بر عکس باعث نابودی یک سبک هم می شه. این هم البته، صرفا عقیده بنده بود.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون دوستان
شما دو سمینار آلمان و چین را با هم مقایسه کنید متوجه می شوید در ضمن باید وینگ چون هم کار کنید تا متوجه شوید.
چین به دلیل تعصب مانع نفوذ روش و سبک های گوناگون در وینگ چون می شود اما در آلمان اینطور نیست.
تا اونجایی که من اطلاع داشتم کرشپشت تا سال 87 ،200000 شاگرد داشت فکر کنم حالا خیلی بیشتر شده.
بازم بگم شما باید وینگ چون کار کنید تا متوجه شوید.

سلام آقا علی
استاد من حدود 18 ساله داره وینگ چون کار میکنه از زمان حاتم در تهران تا علان و با همه ی اساتید ونگ چون کار کردند.
اینی که می گم تجربه ی 18 ساله ی استادمه.

بله . متوجه شدم . بنده با توجه به نوشته های شما به جوابی که میخواستم رسیدم . موفق باشید دوست عزیز

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
نظر شما کاملا محترم هست. ولی هر نوع "آزادی" منجر به پیشرفت نمی شه و گاهی بر عکس باعث نابودی یک سبک هم می شه. این هم البته، صرفا عقیده بنده بود.
سلام استاد
ولی منظورم این آزادی که شما میگید نیست ما پایه را وینگ چون قرار میدهیم بعد براساس آن ضربه هایی که موثر هست را استفاده می کنیم.
مثلا استفاده از هوک تقربیا به صورت مستقیم ولی با چرخش ما از این ضربه زمانی که مثلا لاب ساعو میکنیم استفاده می کنیم و جاهای دیگه.
باید وینگ چون کار کنید تا ببینید چقدر گسترده و قابل انعطاف است.
بازم ممنون

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

من زیاد به نقاط دیم ماک اعتقاد ندارم ، به نظرم که البته نظر شخصی هست کارایی لازم رو حداقل برای همه نداره
البته خوشحال میشم از اطلاعات دوستان و اساتید در این زمینه و همین طور بهبود اطلاعات و اشکالات خودم استفاده کنم

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
من زیاد به نقاط دیم ماک اعتقاد ندارم ، به نظرم که البته نظر شخصی هست کارایی لازم رو حداقل برای همه نداره
البته خوشحال میشم از اطلاعات دوستان و اساتید در این زمینه و همین طور بهبود اطلاعات و اشکالات خودم استفاده کنم
سلام دوستان میشه راجع به اینا توضیح بدید؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام

در چین میگویند دیماک اما در ژاپنی میگویند کیوشو

تخصص در مورد نقاط حیاتی یک علم هست و رزمی کاری که علم استفاده ازش رو داره یک رزمی کار معمولی نیست .

من به شخصه مدتهاست در این وادی تمرین و اجرا داشتم و میتوانم نزدیک به ۹۴ نقطه رو بدون نقص وارد کنم

ممنون از حسن توجه شما

بالا