کیک بوکسینگ خوبه؟
نقاط قوتش چیا هستند؟
نقاط ضعف؟
یه سرچ تو همین تاپبک بکن نادیه جان
ممنون از حسن توجه شما
کیک بوکسینگ خوبه؟
نقاط قوتش چیا هستند؟
نقاط ضعف؟
با سلام
در چین میگویند دیماک اما در ژاپنی میگویند کیوشو
تخصص در مورد نقاط حیاتی یک علم هست و رزمی کاری که علم استفاده ازش رو داره یک رزمی کار معمولی نیست .
من به شخصه مدتهاست در این وادی تمرین و اجرا داشتم و میتوانم نزدیک به ۹۴ نقطه رو بدون نقص وارد کنم
ممنون از حسن توجه شما
آ
شما چند وقت روی این نقاط کار کردید تا تونستید کامل اجرا کنید
اوشی تونگونو جوتسو
تاکتیک های پنهان کردن بدن دور از خط دید و استتار
قبلا در موردفرق بین تاکتیک و تکنیک توضیح دادم
مشاهده پیوست 449391مشاهده پیوست 449392
بسیار عالی استاد . بسی لذت میبرم از مطالب شما
اين هم فيلمي از كريستا جكوبسون. قطعه اي كوچكي از آموزشهاي نينجوتسو. اميدوارم با اين فيلم معنا و تفاوت هنر رزمي و روش هاي جنگي رزمي بيشتر مشخص بشه :hmm:
ايشون هم در كار خودش متخصص هست.
1_27.flv
در مورد خانم جکوبسن و چیزی که ایشون آموزش میدن "تومو ریو" در برخی فروم های آمریکایی حرف هایی زده میشه. هم دفاع هایی با قطعیت بالا و هم تخطئه هایی با اطمینان زیاد. هفته پیش تو سایتشون دیدم آموزش اینترنتی هم گذاشتن. راستی از دوستان کسی هست در مورد این نوع آموزش "مجازی" تجربه و نظر خاصی داشته باشه؟
دقت کردین،صدای بسیار جالبی دارن با اینکه زن هستن ولی صدای مردانه ایی دارن.
کلا هرچی مدرک از مدارس مرتبط با نینجوتسو بوده ایشون جمع کرده
خدا به شوهرش رحم کنه
سلام آقا علی
استاد من حدود 18 ساله داره وینگ چون کار میکنه از زمان حاتم در تهران تا علان و با همه ی اساتید ونگ چون کار کردند.
اینی که می گم تجربه ی 18 ساله ی استادمه.
تازه این استادی که شما در موردش صحبت کردی ، ادعای جیت کاندو هم دارد . :lol:
بله منم واقعا متاسفم
در مورد خانم جکوبسن و چیزی که ایشون آموزش میدن "تومو ریو" در برخی فروم های آمریکایی حرف هایی زده میشه. هم دفاع هایی با قطعیت بالا و هم تخطئه هایی با اطمینان زیاد. هفته پیش تو سایتشون دیدم آموزش اینترنتی هم گذاشتن. راستی از دوستان کسی هست در مورد این نوع آموزش "مجازی" تجربه و نظر خاصی داشته باشه؟
بله دقیقا. موساشی عزیز در همین مورد(جنسیت ایشون) هم مباحثی مطرح شده که البته ارتباطی هم به مهارت های رزمی نداره. نظر شما در مورد آموزش مجازی به این شکلی که ایشون دارند، چیه؟