• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با سلام

در چین میگویند دیماک اما در ژاپنی میگویند کیوشو

تخصص در مورد نقاط حیاتی یک علم هست و رزمی کاری که علم استفاده ازش رو داره یک رزمی کار معمولی نیست .

من به شخصه مدتهاست در این وادی تمرین و اجرا داشتم و میتوانم نزدیک به ۹۴ نقطه رو بدون نقص وارد کنم

ممنون از حسن توجه شما

آره من زیاد دیدم ، نمیتونن درست اجرا کنن
موافقم ، تخصص میخواد وهمین طور تبحر بالا
شما چند وقت روی این نقاط کار کردید تا تونستید کامل اجرا کنید

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آ
شما چند وقت روی این نقاط کار کردید تا تونستید کامل اجرا کنید

سلام ترین جان عزیز

مدت زمان مهم نیست چهار عامل نقش مهمی داره : ۱. استاد خوب ۲.تمرین زیاد ۳.نترس بودن ۴.دانش خنثی کردنش :hmm:

نقاطی هستند (ما بهش میگیم پل أویزان ) که ضربه به اون نقاط موجب فلجی موقت میشه که اگر نتونی طرف رو به حالت اولیه برگردونی میتونه خطرناک باشه.

راز کیشو جوتسو تنها در دانش نحوه اجرا نیست. شما باید در نحوه گرفتن حالت دست و انگشتان متخصص باشی هر حالتی برای مکان خاصی هست

در اینجا جندتا عکس از دستانم و حالتش گرفتم که هرکدام در نقطه ای کاربرد دارد

20130905794.jpg20130905796.jpg20130905798.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یکی از چیزهایی که در روزهای اول مدرسه و کلاس کار با شمشیر یادگرفتم . گرم کردن با کاتانا هست

خیلی از مدارس کوریو کنجوتسو گرم کردن خاص خودشون رو دارن

ما بهش میگیم جونان نانا کن جوتسو

یکی از گرم کردن ها که من خودم خیلی دوست دارم قبل از هر برش ( گوشی آنپو ) هست
nokia1233.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بانسن شوکای

طومار و نوشتهای مهرمانه نینجوتسو که برای جلوگیری از ازبین رفتن نینجوتسو نوشته شده بود.

شامل مهارت ها و فنون مخفی نینجوتسو هست که برای عموم ممنوع بود.

روش های جنگی رزمی نظامی چین هم داخلش بود.

۲۲ فصل داره در ۱۲ جلد.

امروزه این کتاب ترجمه شده اما نسخهای مهرمانه و حیاتی آن در دست............. و تنها پیروان این مسلک مخفی با خبرن و آموزش داده شده;)

075.JPG

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اوشی تونگونو جوتسو

تاکتیک های پنهان کردن بدن دور از خط دید و استتار

قبلا در موردفرق بین تاکتیک و تکنیک توضیح دادم

hunted02.jpgnin.jpg

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اين هم فيلمي از كريستا جكوبسون. قطعه اي كوچكي از آموزشهاي نينجوتسو. اميدوارم با اين فيلم معنا و تفاوت هنر رزمي و روش هاي جنگي رزمي بيشتر مشخص بشه :hmm:

ايشون هم در كار خودش متخصص هست.

1_27.flv

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
اين هم فيلمي از كريستا جكوبسون. قطعه اي كوچكي از آموزشهاي نينجوتسو. اميدوارم با اين فيلم معنا و تفاوت هنر رزمي و روش هاي جنگي رزمي بيشتر مشخص بشه :hmm:

ايشون هم در كار خودش متخصص هست.

1_27.flv

آقا ویدیو رو نمیشه دانلود کرد،امکانش هست جای دیگه آپلود کنید یا لینکی که گذاشتید رو چک کنید

ممنون از شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
در مورد خانم جکوبسن و چیزی که ایشون آموزش میدن "تومو ریو" در برخی فروم های آمریکایی حرف هایی زده میشه. هم دفاع هایی با قطعیت بالا و هم تخطئه هایی با اطمینان زیاد. هفته پیش تو سایتشون دیدم آموزش اینترنتی هم گذاشتن. راستی از دوستان کسی هست در مورد این نوع آموزش "مجازی" تجربه و نظر خاصی داشته باشه؟

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
در مورد خانم جکوبسن و چیزی که ایشون آموزش میدن "تومو ریو" در برخی فروم های آمریکایی حرف هایی زده میشه. هم دفاع هایی با قطعیت بالا و هم تخطئه هایی با اطمینان زیاد. هفته پیش تو سایتشون دیدم آموزش اینترنتی هم گذاشتن. راستی از دوستان کسی هست در مورد این نوع آموزش "مجازی" تجربه و نظر خاصی داشته باشه؟

دقت کردین،صدای بسیار جالبی دارن با اینکه زن هستن ولی صدای مردانه ایی دارن.
کلا هرچی مدرک از مدارس مرتبط با نینجوتسو بوده ایشون جمع کرده
خدا به شوهرش رحم کنه:D

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دقت کردین،صدای بسیار جالبی دارن با اینکه زن هستن ولی صدای مردانه ایی دارن.
کلا هرچی مدرک از مدارس مرتبط با نینجوتسو بوده ایشون جمع کرده
خدا به شوهرش رحم کنه:D

بله دقیقا. موساشی عزیز در همین مورد(جنسیت ایشون) هم مباحثی مطرح شده که البته ارتباطی هم به مهارت های رزمی نداره. نظر شما در مورد آموزش مجازی به این شکلی که ایشون دارند، چیه؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
چند وقت بود میخواستم راجع به یه موضوع مهم مطلب بنویسم ولی نمیشد
متاسفانه تو کشور ما تا اسم از دفاع شخصی میاد همه یاد تکنیکای سخت ایکیدو و جوجیتسو میفتن ! تو تبلیغات سبک ها هم مینویسن اموزش مبارزات ازاد-اکروبات-دفاع شخصی !! انگار یه چیزه جداست !
چند روز قبل تمرینات یه باشگاه دفاع شخصی رو از نزدیک دیدم فقط میتونم بگم افتضاح بود اموده بودن موقعیت های مختلف رو جدا کرده بودن مثلا دست موافق روی یقه-دست مخالف روی یقه-دست موافق روی استین- دست مخالف روی استین و ... بعد واسه هرکدوم یه سری تکنیکای عجیب اموزش میدادن که در واقعیت اصلا کارساز نیست !
تو درگیری واقعی ادم اسم خودشو هم یادش میره چه برسه به اینکه فکر کنه الان مهاجم با کدوم دست کجای منو گرفته و من باید چه فنی بزنم !!
تو ویدیو هایی که از mcmap و کراوماگا دیدم واسه همه ی این موقعیت هایه تکنیک اموزش میدان مثلا میگفتن با زانو بکوبید به بیشه طرف بعد چنتا مشت به گلو و چشم و ... بزنید
حالا مهاجم میخواد دست موافقو بگیره - مخالفو بگیره - اصلا دو دستی بگیره !!! اون طرف هم حتما یاد میگرفت چون خیلی ساده بودن
یه عده هم که تو ایران اومدن واسه دفاع شخصی مسابقات هم گزاشتن !!!
درکل بعد از کلی تحقیق فهمیدم گاز فلفل ( اونم مارک ناتو :D) به صرفه تره یا اینکه باید رفت طرف سبکهایی مثل جودو و کیک بوکس ...
تو فاع شخصی هم فقط مربیانی کاربری اموزش میدن که خودشون نظامی هستن یا مسئول اموزش به نظامیا هستن
ممنون از خودم:D

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام آقا علی
استاد من حدود 18 ساله داره وینگ چون کار میکنه از زمان حاتم در تهران تا علان و با همه ی اساتید ونگ چون کار کردند.
اینی که می گم تجربه ی 18 ساله ی استادمه.

و شایدم چون ایشون نماینده المان هستن چنین ادعایی میکنن .....

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
تازه این استادی که شما در موردش صحبت کردی ، ادعای جیت کاندو هم دارد . :lol:

بله منم واقعا متاسفم

اتفاقا ایشون یه معبد هم ساختن که اونجا ماهی دو میلیون شهریه میگیرن:blink:
سر گردنه ست به خدا !

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام
ایشون تو موریو آموزش نمیدن به گفته خودش مخلوطی از چند مدرسه که یکیش توموریو هست. که میگه :بودوریو نینجوتسو
در مورد توموریو باید بگم میشه گفت اصلا وجود نداره :happy: ولی خوب
من با ایشون صحبت کردم در نوع خود یه حرفه ای هست. و مدارک و دانش خوبی داره اما همونطور که فرمودید وارد دنیای مجازی شده

در مورد آموزش مجازی بارها در همین تاپبک تاکید کردم کار درستی نیست و چراکه گاهی خطرناک هم هست.

با تشکر از شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بله دقیقا. موساشی عزیز در همین مورد(جنسیت ایشون) هم مباحثی مطرح شده که البته ارتباطی هم به مهارت های رزمی نداره. نظر شما در مورد آموزش مجازی به این شکلی که ایشون دارند، چیه؟

در مورد جنسیت ایشون :D امان از این فرمهای خارجی و انگلیسی ............ رقیبان بوجینکانی ..... مک دوجویی...... و....... پاپاسان. ون داک .استفان..... و .... و.....

زود وارد دنیای مجازی شد و افراط میکنه

یه نکته ای هم که تو کمیته انجمن بحث هست این هست که یک سری تکنیک های مخفی رو داره لو میده. البته همه چیز بلد نیست :)

کمی بازیگوش هست :) و...............

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان مطالب خوبه؟؟؟

دوست دارید بیشتر روی تکنیک زوم کنم یا تاکتیک ؟؟؟

البته نه برای آموزش . تنها به جهت افزایش بار علمی تاپیک و آشنایی

ممنون از حسن توجه شما

بالا