• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بیوشیکو

خلع سلاح

فکر کنید مچ دست حریف رو که چاقو داره بلوک کردید. دقت کنید در عکس جایی که استوخون دست هفتی شکل میشه درست در نقطه گرد شده
یک فشار استادانه عصب اصلی دست رو از کار میندازه .

دقت ین تکنیک نیاز به تمرین زیاد داره . در همین نقطه روشهای دیگه هم وجود داره که اونها جاش اینجا نیست

20130906804.jpg

نحوه اجرا
آقا این دست دوستمون یکمی بد افتاده ببخشید
20130906805.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مخصوصا استاد میلاد که من چیزی از مطالبشون نمیفهمم و باید برم گوگل سرچ کنم هر بار. :D
راستی استاد میلاد در مورد نقاط حساس بدن زیادتر مطلب بزار خیلی جالبن.این اخری رو خیلی با فشار کم روی خودم امتحان کردم واقعا دردناکه.

خواهش میکنم حسین جان

در مورد سوالت باید بگم چون شیوه به صورت نامنظم یورشی هست = جوجیتسو

ممنون از ح

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نکته :

قسمتی از دنیای رزمی به روایت طنز در قالب واقعیت:

اگر میخوای یک مبارز خوب بشی : حریف تمرینیت رو یک رزمی کار انتخواب نکن یک شخص معمولی اما عصبانی

راز پیروزی تو مبارزه تن به تنت : نفس. یادبگیریم چطوری نفس بزنیم

ساعت تمرین باشگاه : موبایل با خودت نبر

ساعت تمرین باشگاه : ۲ ساعت قبل غذا نخور ۲۰ دقیقه قبلش آب نخور

صبح زود : پالایش روح شب : ساعت باشگاه :)

نمک : سم
روغن : سم

تو باشگاه : اصلا نخند

تو رزمی کار میکنی آقای X آره : با خنده ردش کن

خیلی قاطی داری : هدف بیضه

تیزی : فرار

حس مردانگی و کمک : تاجایی که خنده دار نشی

آقا شما با روشهای رزمی به پسرم زدی : کی من ؟؟؟؟ حسن کچل شیشه شکست

سرکوچه = چاکر پهلون هم هستیم : شوخی نکن واسه کی لازمم داری

استاد : استاد اما شاگرد< استاد

سالها رزمی کار کرده : حق آبو گل داره به مولا معرفت کجاست تازه کارررررررررررررررررررررررررررررررر

تازه کار : غرور کامل

یادت رفت : استاد اولت کی تاتی تاتی یادت داد ( خدایش من به شخصه هرچی که بود دوسش دارم)

فیلم رزمی جدید خریدم میلاد : برو با با.............................

باشگاه .جاخالی جاخالی ......... با مربی گری ........جاخالی : سلام استاد میشه به من جاخالی یاد بدید

حرکات آکروباتیک در مکان های مشکوک :روبرو مدرسه دخترانه

سبک شی شو فوشو لمنخینخثخهتخهر....... : شیهان دارنده دان ۹۹۹ از هسته زمین

استاد به بخش پرشن تولز سر میزنید : چی هست اول بدبختیش

هوی ی ی ی ی ی من آموزش تکاوری دیدم : وای فرار تانک داره

فردا مسابقه دارم : ساعت ۶ صبح امتحان ریاضی ۱۰ صبح امتحان زبان

شب مسابقه : نمک با یک دیگ آب پر روغن چربی و............................................

مدال طلا گرفتم : چقد قیمتشه

ساعت بیکاری : بازی مرتال کام ........

کونگفو خوبه آقای X : چی ؟ کونگفووووو؟ نه بیا باشگاه خودمون فردا اسمت مینویسم بیا

نینجا : تخیل غیب شدن روز اول نینجا نیجا نیجا هیااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وای بچم دیونه شده روز آخر دیونها

فن پشم گوسفند : فن سم گوسفند

استاد میشه این تکنیک رو بهم یاد بدید : نه هتوز زوده برو در درجات بالا (استاد زیر لب : فردا برم تحقیق کنم چی بود )

کمربند مشکی : چقدر تقدیم کنم

میخوام یک رزمی کار کنم : تو دعوا سر دوست دختر کتک خوردم مامااااااااااااا

هم باشگاهی : چرا من نه ؟

۲۵ ساله رزمی کار کردی : شاگردت یک سالت تو روت وای میسه

دانشمند هنراهای رزمی : داداش اینی که من میگم درسته میزنم تو سرتا

میدونم بضی و قتا آدم خسته میشه یه چیزی میبینه دلش میشکنه . درکت میکنم منم مثل تو دم تو گرم که هنوز هم خیلی باحالی
موهات سفید شده تو کار اما به مو سفیدت میخندن خوب بی مرام اصلا تو میدونی این کیه؟...........

دست بالا دست زیاده ما هم یه روز میمیریم کجا با این عجله؟

استاد اینا رو خیلی خوب گفتی .

خیلی اتفاق افتاده که به بعضی از دوستان فنونی را یاد داده ام . اما بعدش جوری با من رفتار میکنند که انگار وظیفه ام بوده که بهشون آموزش دادم . تازه وقتی با هم به طور تمرینی هم مبارزه میکنیم با اینکه من به طور کامل حواسم هست که بهشون آسیبی نرسانم ، اما در کمال تعجب آنها به قصد آسیب رساندن با من مبارزه میکنند .
تازه شوخی شوخی واسم قلدری هم در میارن .
هــــــــــــــــــــــــی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خب دوستمون پاسخ من رو ندادن. اما یک چیزی بگم شاید بامزه باشه.
زمانی که هفت هشت ساله بودم این آقای وندام یا همون فرانکی خودمون، یکی از بت های من در رزمی بود و ...
اما وقتی بزرگ شدم هر وقت برای تجدید خاطره فیلم هاش رو دیدم، پشیمون شدم چون نوستالژی خوب دوران بچگیم خراب می شد. سکانس های مبارزه ش واقعا بده. مثلا ژست می گیره میره جلو، می ایسته، مکث می کنه، پاش رو میاره بالا، مکث می کنه، لگد می زنه پاش رو تو هوا نگه می داره و ... حریفم از اول تا آخر مثل مجسمه ایشون رو تماشا می کنه.

بهرحال یادش گرامی :)

مشاهده پیوست 449830

زندگی نامه اش را به صورت یک فیلم در آورده اند . زمانی که داشتم نگاه میکردم ، راوی بیان میکرد که خیلی تلاش کرد که در فیلمهای هالیوودی راه پیدا کند . منظورش این بود که بهش راه نمیدادند . :D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان مطالب خوبه؟؟؟

دوست دارید بیشتر روی تکنیک زوم کنم یا تاکتیک ؟؟؟

البته نه برای آموزش . تنها به جهت افزایش بار علمی تاپیک و آشنایی

ممنون از حسن توجه شما

استاد ، لطفا هر دو مورد تکنیک و تاکتیک را عنایت کرده و پوشش دهید . :rolleyes: همچنان مشتاق و منتظر مطالب ارزشمند شما هستم .
منم همین نظر و دارم
ممنون از مطالب نابت استاد میلاد گل

همرزمان یک لطفی بکنن یک سایت خوب واسه آپلود فیلم معرفی کنن که اگر فیلمی خواستیم بزازیم خوب آپلود بشه

چندین و چند سایت رو امتحان کردم آما آخر جواب نمیده

ممنون از حسن توجه شما
میلاد جان سایت آپارات سایت خوبیه
اما اگه میخوای فقط بچه های همین تاپیک دسترسی داشته باشن توی همین فروم اپ کن
برای افزایش فضای آپلودتم به مدیرا بگو برات اوکی کنن بلاخره همکاری گفتن ...

استاد اینا رو خیلی خوب گفتی .

خیلی اتفاق افتاده که به بعضی از دوستان فنونی را یاد داده ام . اما بعدش جوری با من رفتار میکنند که انگار وظیفه ام بوده که بهشون آموزش دادم . تازه وقتی با هم به طور تمرینی هم مبارزه میکنیم با اینکه من به طور کامل حواسم هست که بهشون آسیبی نرسانم ، اما در کمال تعجب آنها به قصد آسیب رساندن با من مبارزه میکنند .
تازه شوخی شوخی واسم قلدری هم در میارن .
هــــــــــــــــــــــــی
استاد جانم اینا همه جا هست....!
داشتم با یه تازه کار 180 کار میکردم اونروز مصدوم بودم لباس شخصی تنم بود بهش گفتم 180 بشینه یکم روش فشار آوردم آخه تنبلی میکردو نمیشنست اومده بخدا از سر دلسوزی و برای خودش بود تازه اونم کم فشار میاوردم طرف نترکه!!! بعد اومده میگه اینارو سر خودتون میاوردن الان عقده ای شدین سر ما درمیارین!!!!:eek:
چی بگم دیگه البته طوری باهاش برخورد کردم که الان هر وقت منو میبینه احترام میزاره میگه استاد X !
یجوری باید با اینا تیریپ بریزی که نه پر رو بشن نه مثه چی ازت بترسن این دوموردو دیدم خودم بین این دوتا رفتار میکنم!
آها یچیزه جالب تر استادمون بعد باشگاه کشیدمون کنار برامون حرف بزنه دوسه نفر بودیم گفت که با بچه ها لطیف تر برخورد کنید(از این لطیف تر مگه میشه!) گفته باباهاشون! اومودن گفتن که آره یکم به بچه هام.ن فشار میارنو تنبیه و حرف شدید بهشون میزنن!!(وای مامانم ایناااا!) هیچوقت یادم نیمره 10-11 سالم بود اولین بار بابام بردم در باشگاه حتی از ماشینم پیاده نشد باهام بیاد تو(روزه اولی بدم مثلا!ً)فقط توی ماشین بهم گفت : محمد اینجا هم مثه مدرسس و استاد مثل منه اگه استادت یا ارشدهات بهت حرف زدن یا زدن بهت نباید هیچی بگی نباید گریه کنی و .... اونوقت الان.....!!!
منم حرمت استادی استادمونو گرفتم و بزرگتریش خواستم بگم استاد همینکارارو کردی که اینا انقدر پر رو شدن همین بچه های 5-6 ساله تا حتی 18-19 سالشو میگم زمان ما کی اینطور بود کی جرات میکردیم عرق پیشونیمون تو حالت چاریوت پاک کنیم کی جرات میکردیم تو باشگاه بخندیم و تازه به ارشدمون بی احترامی کنیم تنبیه که دیگه جای خود دارد!
بگذریم که این استاد همونه فقط یکم سنش بالاتر رفته او کم حوصله تر شده! چند بارم بهش گفتم ولی خوب میدونم بیشتر تقصیر از پدر مادرهاوو نحوه برخورد و فرزندسالاریه اوناست.....!
موفق باشیم
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یه آموزشم از من داشته باشید!:p

روش هایی از کیاکو جوتسو Kyakojutsu :

تسوکه تاکه TesukeTake :

برای آتش زدن و راه اندازی یک آتش سوزی در شب به کار میرود.

ممنون از حسن توجه شما:D

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
داشتم با یه تازه کار 180 کار میکردم اونروز مصدوم بودم لباس شخصی تنم بود بهش گفتم 180 بشینه یکم روش فشار آوردم آخه تنبلی میکردو نمیشنست اومده بخدا از سر دلسوزی و برای خودش بود تازه اونم کم فشار میاوردم طرف نترکه!!! بعد اومده میگه اینارو سر خودتون میاوردن الان عقده ای شدین سر ما درمیارین!!!!:eek:
چی بگم دیگه البته طوری باهاش برخورد کردم که الان هر وقت منو میبینه احترام میزاره میگه استاد X !
یجوری باید با اینا تیریپ بریزی که نه پر رو بشن نه مثه چی ازت بترسن این دوموردو دیدم خودم بین این دوتا رفتار میکنم!
آها یچیزه جالب تر استادمون بعد باشگاه کشیدمون کنار برامون حرف بزنه دوسه نفر بودیم گفت که با بچه ها لطیف تر برخورد کنید(از این لطیف تر مگه میشه!) گفته باباهاشون! اومودن گفتن که آره یکم به بچه هام.ن فشار میارنو تنبیه و حرف شدید بهشون میزنن!!(وای مامانم ایناااا!) هیچوقت یادم نیمره 10-11 سالم بود اولین بار بابام بردم در باشگاه حتی از ماشینم پیاده نشد باهام بیاد تو(روزه اولی بدم مثلا!ً)فقط توی ماشین بهم گفت : محمد اینجا هم مثه مدرسس و استاد مثل منه اگه استادت یا ارشدهات بهت حرف زدن یا زدن بهت نباید هیچی بگی نباید گریه کنی و .... اونوقت الان.....!!!
منم حرمت استادی استادمونو گرفتم و بزرگتریش خواستم بگم استاد همینکارارو کردی که اینا انقدر پر رو شدن همین بچه های 5-6 ساله تا حتی 18-19 سالشو میگم زمان ما کی اینطور بود کی جرات میکردیم عرق پیشونیمون تو حالت چاریوت پاک کنیم کی جرات میکردیم تو باشگاه بخندیم و تازه به ارشدمون بی احترامی کنیم تنبیه که دیگه جای خود دارد!
بگذریم که این استاد همونه فقط یکم سنش بالاتر رفته او کم حوصله تر شده! چند بارم بهش گفتم ولی خوب میدونم بیشتر تقصیر از پدر مادرهاوو نحوه برخورد و فرزندسالاریه اوناست.....!
موفق باشیم
یا علی

آره همه جا از اینا هستن،جدیدا مد شده همه ورزشها باید آکروبات داشته باشن اگر نداشته باشن اون ورزش یا سبک یا هنر یا ... بدرد نمیخوره
افرادی که میخوان ثبت نام کنند دنبال آکروبات هستن...
واقعا آکروبات اینقدر جالبه و هیجان داره
هیچ توجه کردین کسایی که آکروبات کار میکنند فقط و فقط به خودشون فشار میارن و هیچ لذتی از آکروبات نمیبرند لذت واقعی رو کسی میبره که داره اونارو تماشا میکنه
داریم کم کم از دنیای رزمی به دنیای آکروبات نزدیک و نزدیکتر میشیم
جدیدا هر استادی در هر سبکی برای جذب شاگرد میگه آموزش آکروبات هم داریم
خدا به خیر کنه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

تسوکه تاکه TesukeTake :

این تیکه آخر رو مثل استاد میلاد اومدی
ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

تسوکه تاکه TesukeTake :

ها ها ها ممنون از حسن توجه شما:lol:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
منم همین نظر و دارم
ممنون از مطالب نابت استاد میلاد گل

میلاد جان سایت آپارات سایت خوبیه
اما اگه میخوای فقط بچه های همین تاپیک دسترسی داشته باشن توی همین فروم اپ کن
برای افزایش فضای آپلودتم به مدیرا بگو برات اوکی کنن بلاخره همکاری گفتن ...

استاد جانم اینا همه جا هست....!
موفق باشیم
یا علی

آره . یادم هست . تقریبا همه ی بچه های هم سن و سال ما در گذشته ، چنین اوضاعی داشتیم در باشگاه ها . خود من اولین ورزش رزمی که شروع کردم تکواندو بود . یادم میاد مارو با چوب خیس و شلنگ تنبیه میکرد ( فقط توی پا میزد ) یادم میاد به مدت 1 ساعت در حالت شنا می ماندیم ( تقریبا کسی نمیتونست 1 ساعت کامل این کار را انجام بده :eek: ) و تمریناتی که دیگه الان ازشون خبری نیست . حالا تمرین و تنبیه به کنار . دیگه مثل سابق کسی حرمت استاد را نداره . فرق زیادی بین نوکر صفت بودن و احترام و انجام وظیفه است . نمیدانم این شرایط تا کجا ادامه داره . یکمی هم تقصیر بعضی از استاد ها هم هست . متاسفانه اینقدر شرایط مالی بد شده که استاد مجبوره شاگردش را با چنگ و دندون نگه دارد .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
آره همه جا از اینا هستن،جدیدا مد شده همه ورزشها باید آکروبات داشته باشن اگر نداشته باشن اون ورزش یا سبک یا هنر یا ... بدرد نمیخوره
هیچ توجه کردین کسایی که آکروبات کار میکنند فقط و فقط به خودشون فشار میارن و هیچ لذتی از آکروبات نمیبرند لذت واقعی رو کسی میبره که داره اونارو تماشا میکنه
خدا به خیر کنه
آره خوب شد گفتی
یه بنده خدایی از آشناها میگفت که باشگاه نزدیک سراغ نداری آدرشو پرسیدم باشگاه خودمون نزدیک تر بود گفتم که پسرشو بیاره
گفت باشگاهش خوبه چطوره؟ پشتک مشتک میزنن؟!!!:blink: من خیلی دوس دارم پسرم پشتک بزنه پشتک پشتک:eek::(:wacko:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خدا به خیر کنه

آره خوب شد گفتی
یه بنده خدایی از آشناها میگفت که باشگاه نزدیک سراغ نداری آدرشو پرسیدم باشگاه خودمون نزدیک تر بود گفتم که پسرشو بیاره
گفت باشگاهش خوبه چطوره؟ پشتک مشتک میزنن؟!!!:blink: من خیلی دوس دارم پسرم پشتک بزنه پشتک پشتک:eek::(:wacko:

دلتون میاد دوستان :) اصلا رزمی بدون حرکات آکروباتیک و زیبا میشه؟ اولین حرکتی رو که زدم تا صبح از خوشحالی خوابم نبرد :دی
به نظرم بزرگترین حسنی رو که حرکات آکروباتیک داره آمادگی و انعطاف عالی بدنی و در نتیجه سبکی، ورزیدگی و سرحالی خاص بدن طوری که دلت میخواد از دیوار راست بالا بری به علاوه حرکات زیبا میتونه ترکیبی با قدرت باشه که لذتش رو نه تنها اطرافیان بلکه خودت هم می بینی

پ ن : به به محمد جان تو هم تاخیر داشتیا ، خوش اومدی جای تو و مطالبت خالی بود

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دلتون میاد دوستان :) اصلا رزمی بدون حرکات آکروباتیک و زیبا میشه؟ اولین حرکتی رو که زدم تا صبح از خوشحالی خوابم نبرد :دی
به نظرم بزرگترین حسنی رو که حرکات آکروباتیک داره آمادگی و انعطاف عالی بدنی و در نتیجه سبکی، ورزیدگی و سرحالی خاص بدن طوری که دلت میخواد از دیوار راست بالا بری به علاوه حرکات زیبا میتونه ترکیبی با قدرت باشه که لذتش رو نه تنها اطرافیان بلکه خودت هم می بینی

پ ن : به به محمد جان تو هم تاخیر داشتیا ، خوش اومدی جای تو و مطالبت خالی بود
محمد عزیز نه منظرو ما منکر شدن حرکات اکروباتیک نبود اصلا هم نبود
اتفاقا داشتم مطلبی تو ذنم آماده میکردم که این حرکات اکروباتیک اتفاقا برای یه رزمی کار ورزیده مهم و ضروریه و بنظر من باید اول رزمی کار بشی بعد طبق همون اموزشها اکروباتشم به حالت ترکیبی یاد بگیری که معرکه میشه
ولی بیشتر منظور ما اینکه که الان دارن از اصل قضیه و آموزش رزمیو پایه میزننو آکروبات به خورد بچه های مردم میدن طرف بلد نیت دوتا ضربه درست حسابی بزنه میاد رو هوا ملق میزنه و کلیم پز میده بعد به اسم یه رزمی کار نه اخلاق داره نه توانایی دفاع از خودش اسم رزمی کارا خراب میشه
بنظر من قبل از یه آکروبات کار خوب شدن که خودم وقاعا دوست دارم یاد بیگرم و خیلی هم برام لذت داره باید یه رزمی کار خوب بود.....
شما لطف داری محمد جان گل مطالبه شما دوستان رو دنبال میکردم واستفاده میبردم ولی خوب انقدر سطحم پایین تره که چیزی برای نوشتن نداشتم
سعی میکنم خوب گوش کنم تا خوب حرف بزنم !گر چه حرف زدنم خوب بلد نیستم
موفق باشیم
یاعلی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام ترین جان عزیز

مدت زمان مهم نیست چهار عامل نقش مهمی داره : ۱. استاد خوب ۲.تمرین زیاد ۳.نترس بودن ۴.دانش خنثی کردنش :hmm:

نقاطی هستند (ما بهش میگیم پل أویزان ) که ضربه به اون نقاط موجب فلجی موقت میشه که اگر نتونی طرف رو به حالت اولیه برگردونی میتونه خطرناک باشه.

راز کیشو جوتسو تنها در دانش نحوه اجرا نیست. شما باید در نحوه گرفتن حالت دست و انگشتان متخصص باشی هر حالتی برای مکان خاصی هست

در اینجا جندتا عکس از دستانم و حالتش گرفتم که هرکدام در نقطه ای کاربرد دارد

مشاهده پیوست 449215مشاهده پیوست 449216مشاهده پیوست 449217

مرسی استاد میلاد ، میلاد جان هم از جمله کاربرایی هست که تاپیک رزمی بدون اونها معنی نداره
ضربات به جاهای حساس برای بیهوشی و بی حسی یا حتی مرگ مثل پشت زردپی پا یا گیچ گاه و نقاطی از گردن و ... کاملا درسته و زدن این ضربات قابل اجراست، اما به نظرم برخی مثل تحریک نقاط عصبی از طریق فشار و لمس عصب در درگیری ها یا در برابر حجم عضلانی زیاد نمیتونه کاربردی باشه مگر اینکه طرف واقعا استاد و کارکشته باشه ، به نظرتون اگه طرف مقابل حجم خوبی از عضله داشته باشه پیدا کردن نقاط عصبی و تحریک اون سخت نیست
مثلا بدن من و از جمله دستم دارای حجم خوبی عضله سخت هست ، چند وقت پیش در یکی از سانس های باشگاه کما با یک از مربیان دفاع شخصی برای نقاط دیماک صحبت می کردم ، روی دستم چند تا حرکت برای تحریک عصبی انجام داد من هم اینجوری:confused: آخرشم هم برای اینکه خجالت نکشه گفتم آره خیلی دردناک بود
البته خوشبختانه استاد میلاد اونجا نبود مگرنه دستم میشکست:happy:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
محمد عزیز نه منظرو ما منکر شدن حرکات اکروباتیک نبود اصلا هم نبود
اتفاقا داشتم مطلبی تو ذنم آماده میکردم که این حرکات اکروباتیک اتفاقا برای یه رزمی کار ورزیده مهم و ضروریه و بنظر من باید اول رزمی کار بشی بعد طبق همون اموزشها اکروباتشم به حالت ترکیبی یاد بگیری که معرکه میشه
ولی بیشتر منظور ما اینکه که الان دارن از اصل قضیه و آموزش رزمیو پایه میزننو آکروبات به خورد بچه های مردم میدن طرف بلد نیت دوتا ضربه درست حسابی بزنه میاد رو هوا ملق میزنه و کلیم پز میده بعد به اسم یه رزمی کار نه اخلاق داره نه توانایی دفاع از خودش اسم رزمی کارا خراب میشه
بنظر من قبل از یه آکروبات کار خوب شدن که خودم وقاعا دوست دارم یاد بیگرم و خیلی هم برام لذت داره باید یه رزمی کار خوب بود.....
شما لطف داری محمد جان گل مطالبه شما دوستان رو دنبال میکردم واستفاده میبردم ولی خوب انقدر سطحم پایین تره که چیزی برای نوشتن نداشتم
سعی میکنم خوب گوش کنم تا خوب حرف بزنم !گر چه حرف زدنم خوب بلد نیستم
موفق باشیم
یاعلی

آره دقیقا درست میگین و حق با شماست ، متاسفانه بیشتر رزمی رو برای کلاس گذاشتن میخوان و چند تا حرکت که نشون بده رزمیکار هستن البته پشتک و ملق زدن رو که احتیاجی به رزمی نداره توی هر ورزشی با چندتا تمرین میشه پشتک زد ، حرکات نمایشی کسی رو که رزمی کار کرده باشه با قدرت همراه هست نه باد هوا ، به فرض یک رزمیکار خوب با یک حرکت نمایشی خوب میتونه میت رو از دست بندازه ، در حالیکه کسی که فقط نمایشی کار کرده ، فقط میتونه تعادلش رو حفظ کنه زدن ضربه در این دو 180 درجه با هم فرق میکنه.

تکواندو هم از اون سبک هایی هست که حرکات نمایشی و قدرت رو با هم داره ، ضمنا نفرمایید شما از باتجربه ها رزمیکاران خوب سبک تکواندو هستید که من به شخصه از مطالب شما چیزای زیادی یاد گرفتم

بالا