• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام به دوستان خوبم و اساتید بزرگوار.
دوستان میدونم چند بار گفته شده که "کدوم سبک میزنه؟"عبارت درستی نیست و نمیخوام این رو بپرسم ولی برام سوال پیش اومده که در شرایط واقعی مثلا دعوا توی خیابون یا مثلا میدون جنگ(میدونم شرایطشون فرق میکنه ولی منظورم اینه که هیچ گونه اثاری از رحم نباشه) کدوم یک از سبک های ایکیدو و جوجیتسو بهتر جواب میده و تقریبا برتری داره نسبت دیگری؟
در ضمن خیلی ممنون از دوستان که مطالب تخصصی توی تاپیک میزارن مخصوصا استاد میلاد که من چیزی از مطالبشون نمیفهمم و باید برم گوگل سرچ کنم هر بار. :D
راستی استاد میلاد در مورد نقاط حساس بدن زیادتر مطلب بزار خیلی جالبن.این اخری رو خیلی با فشار کم روی خودم امتحان کردم واقعا دردناکه.
راستی جهت اطلاع امروز ساعت 15:25 دقیقه شبکه 3 یه فیلم نشون خواهد داد که اسمش جو جیتسو هست.(دیشب زیر نویس کرده بودن روی فوتبال)من این فیلمو نتونستم توی اینترنت با همین اسم پیدا کنم احتمالا اسمشو عوض کردن.احتمالا جالب باشه.
ببخشید سرتونو درد اوردم.

مشخصا به فرد مبارز بستگی داره ولی در حالت کلی جوجیتسو! ولی حیف که بنا به گفته های اساتید استادش توی ایران موجود نیست!!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
من خارکاکتوس رو خیلی دوست دارم و ازش یه استفاده ای میکنم ;)

استاد میلاد . درود بر شما . نزدیک به 2 سال است که افتخار این را دارم تا از وجود فردی چون شما که در واقع استادی نمونه و کم نظیر در عرصه مکاتب رزمی و جنگی هستید بهره ببرم .

وجود شخص شما باعث شد که من با دید بهتر و متفاوتی به سبک ها و روش های رزمی و جنگی نگاه کنم . و مطمئن هستم که هر کسی هم مطالب شما را مطالعه کند به همین نتیجه میرسد . بیشتر برایم جالب است که گاها بعضی از همرزمان در صحبت هایی که درباره هنرهای رزمی و جنگی میکنیم (( حالا چه در شهر خودم اصفهان و یا جاهای دیگر )) می آیند و مطالب شما را میخوانند و همان ها را عینا و بدون هیچ کم و کاستی در صحبت ها و گفت و گو هایمان بیان میکنند و ادعا میکنند که کشف این مطالب حاصل دست رنج خودشان است . غافل از اینکه بنده اطلاع دارم آنها دارند مطالب شما را میگویند . البته میدانم شما بیشتر از اینها سخاوت مند هستید و این گونه رفتار ها در کار شما تاثیری ندارد . و صد البته میدانم شما راز هایی میدانید که هیچ وقت در اینجا بیان نمیکنید .

با ارسال این پست قصد داشتم مراتب قدر دانی خودم از شما استاد عزیز را به جا آورم . بنده بسیار به شما مدیون هستم .

و اما سوالی دارم . آیا واقعا لباس رسمی نینجا به رنگ مشکی است . البته میدانم که نینجاها بنا به موقعیت حتی به شکل تاجرها هم لباس میپوشیدند . منظورم لباسی است که در تاریکی شب ..... به تن میکنند .

با تشکر

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد . درود بر شما . نزدیک به 2 سال است که افتخار این را دارم تا از وجود فردی چون شما که در واقع استادی نمونه و کم نظیر در عرصه مکاتب رزمی و جنگی هستید بهره ببرم .

وجود شخص شما باعث شد که من با دید بهتر و متفاوتی به سبک ها و روش های رزمی و جنگی نگاه کنم . و مطمئن هستم که هر کسی هم مطالب شما را مطالعه کند به همین نتیجه میرسد . بیشتر برایم جالب است که گاها بعضی از همرزمان در صحبت هایی که درباره هنرهای رزمی و جنگی میکنیم (( حالا چه در شهر خودم اصفهان و یا جاهای دیگر )) می آیند و مطالب شما را میخوانند و همان ها را عینا و بدون هیچ کم و کاستی در صحبت ها و گفت و گو هایمان بیان میکنند و ادعا میکنند که کشف این مطالب حاصل دست رنج خودشان است . غافل از اینکه بنده اطلاع دارم آنها دارند مطالب شما را میگویند . البته میدانم شما بیشتر از اینها سخاوت مند هستید و این گونه رفتار ها در کار شما تاثیری ندارد . و صد البته میدانم شما راز هایی میدانید که هیچ وقت در اینجا بیان نمیکنید .

با ارسال این پست قصد داشتم مراتب قدر دانی خودم از شما استاد عزیز را به جا آورم . بنده بسیار به شما مدیون هستم .

و اما سوالی دارم . آیا واقعا لباس رسمی نینجا به رنگ مشکی است . البته میدانم که نینجاها بنا به موقعیت حتی به شکل تاجرها هم لباس میپوشیدند . منظورم لباسی است که در تاریکی شب ..... به تن میکنند .

با تشکر

خواهش میکنم استاد شما روی سر ما جا داری عزیزم

در مورد لباس نینجا لباس مخصوص برای عملیات میگفتن شینوبی شوزوکو

مشکی در تاریکی شب

لباس به رنگ آبی کمرنگ یا خاکستری هم دارند چون در نور ماه با زمین یکی میشود:)

یک رنگ قرمز پرنگ هم هست . قرمز پرنگ در تاریکی مطلق گم میشود و خطای دید میاره;)

ممنون از حسن توجه شما کمال تشکر رو دارم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
میخوام یه فیلم فوق العاده زیبا رو بهتون معرفی کنم:

شینوبی دو محصول کشور ژاپن سال 2012

فیلم قشنگیه،دیگه از اسمش پیداس که موضوع فیلم چیه:cool:
سایت های ایرانی برای دانلود دارن تازه زیرنویسشم موجوده:happy:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
آقا تاخیر داشتی 20 تا شنا بزن بیا تو
پ ن : به به امین آقا، خوش اومدین جاتون خالی بود:)

چشم استاد

یه شوخی تو فیلم Expendables هستش

استالونه از چاک نوریس میپرسه: چند تا شنا میتونی بری؟
-اونم میگه: همشونو :D

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
مشخصا به فرد مبارز بستگی داره ولی در حالت کلی جوجیتسو! ولی حیف که بنا به گفته های اساتید استادش توی ایران موجود نیست!!

بله دوست عزیز ولی بازم میگم حیف که نتونستم استادی پیدا کنم که اصولی جو جیتسو درس بده تو شهرمون وگرنه از دست نمیدادمش.الان به ناچار دارم ایکیدو کار میکنم چون نتونستم مربی جو جیتسو پیدا کنم.
ای کاش بکم مسولان ورزش های رزمی یکم به فکر گسترش سبک ها توی مراکز استان ها میشدند.
راستی دوستان 2 تا سوال:
1:این ورزشی که جدیدا دارم اسمشو میشنوم به اسم رزم اوران جریانش چیه؟میگن به تکاورای **** اینو اموزش میدن؟درسته؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی داشتید در اختیار من بزارید.
2:نظرتون در مورد این جوجیستو چیه؟اصلا داربم یه همچین چیزی یا من دراوردی هست؟در چه حد قبولش داربن؟
IMAG0239.jpg

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بله دوست عزیز ولی بازم میگم حیف که نتونستم استادی پیدا کنم که اصولی جو جیتسو درس بده تو شهرمون وگرنه از دست نمیدادمش.الان به ناچار دارم ایکیدو کار میکنم چون نتونستم مربی جو جیتسو پیدا کنم.
ای کاش بکم مسولان ورزش های رزمی یکم به فکر گسترش سبک ها توی مراکز استان ها میشدند.
راستی دوستان 2 تا سوال:
1:این ورزشی که جدیدا دارم اسمشو میشنوم به اسم رزم اوران جریانش چیه؟میگن به تکاورای **** اینو اموزش میدن؟درسته؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی داشتید در اختیار من بزارید.
2:نظرتون در مورد این جوجیستو چیه؟اصلا داربم یه همچین چیزی یا من دراوردی هست؟در چه حد قبولش داربن؟
مشاهده پیوست 450491

هوکوتوریو جوجیتسو مربوط به کشور فنلاند است . اتفاقا نمایندگی خوبی در ایران دارد و از حمایت خاصی برخوردار است . در واقع ترکیبی از کیک بوکس و جوجیتسو و جودو و کاراته است .
اما نمیدونم چرا بعضی از استاد های این سبک ، آموزش های هوکوتوریو را بخش بخش کردند . منظورم اینست که یک استاد فقط دفاع شخصی به روش هوکوتوریو آموزش میدهد ، یکی دیگه ..... خلاصه این چیزی بود که من میدونستم . انگار دراین سبک سلاح هم آموزش میدادند . توی عکس آخرین نفر سمت چپ شخصی را میبینید که لباس یونیفرم مشکی پوشیده و تقریبا کچل است . ایشون بنیان گذار این سبک یعنی auvo niiniketo است .

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
هوکوتوریو جوجیتسو مربوط به کشور فنلاند است . اتفاقا نمایندگی خوبی در ایران دارد و از حمایت خاصی برخوردار است . در واقع ترکیبی از کیک بوکس و جوجیتسو و جودو و کاراته است .
اما نمیدونم چرا بعضی از استاد های این سبک ، آموزش های هوکوتوریو را بخش بخش کردند . منظورم اینست که یک استاد فقط دفاع شخصی به روش هوکوتوریو آموزش میدهد ، یکی دیگه ..... خلاصه این چیزی بود که من میدونستم . انگار دراین سبک سلاح هم آموزش میدادند . توی عکس آخرین نفر سمت چپ شخصی را میبینید که لباس یونیفرم مشکی پوشیده و تقریبا کچل است . ایشون بنیان گذار این سبک یعنی auvo niiniketo است .

خیلی ممنون دوست عزیز.پس باید سبک قوی ای باشه با این اوصاف : " ترکیبی از کیک بوکس و جوجیتسو و جودو و کاراته "
ایا تو ایران به خوبی اموزش داده میشه؟استاد ایکیدو ما کمربند مشکی ایکیدو دان 2 (یا 3 دقیق یادم نیست)داره ولی میگه حکم مربی گری اون ورزش رو هم داره.گفتم چرا اموزش نمیدین ورزش به این خوبی.(البته من فکر میکردم جو جیتسوی ژاپنی بلده)گفت ورزش خیلی سختی هست شاگرد ها همشون سوسولن تو این دوره زمانه.گفت بدن سازی هاش خیلی سخته.من که تو اردبیل کسی رو ندیدم جوجیتسو اموزش بده.
دوستان در مورد اون یکی سوالم کسی اطلاعات داشت لطفا بگه برام جالب شده موضوع.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
راستی دوستان 2 تا سوال:

من نوکرم اردبیل اوشاخلارین خاطیرین ایسترم...
بله متاسفانه! البته اگر استاد آیکیدوی مناسبی داشته باشید خیلی از مشکلاتتون حل خواهد شد! در ضمن با توجه به صحبت هایی که قبلا در مورد سردردهاتون فرمودید حسین آقا، فکر نمیکنم جوجیتسو برای شما مناسب باشه.
نقل قولی که کردید در مورد صحیح نیست و به تکاورها آموزش داده نمیشه. رزم آوران در واقع رشته ای بود که بعد از ممنوعیت مقطعی هنر توآ بصورت یه جایگزین برای اون توسط بعضی مربی ها بوجود اومد. به نوعی تقلیل یافته توآست و امروزه هر چقدر جلوتر میریم این رشته ضعیف تر میشه و کم کم داره از صحنه رزمی خارج میشه.

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
من نوکرم اردبیل اوشاخلارین خاطیرین ایسترم...
بله متاسفانه! البته اگر استاد آیکیدوی مناسبی داشته باشید خیلی از مشکلاتتون حل خواهد شد! در ضمن با توجه به صحبت هایی که قبلا در مورد سردردهاتون فرمودید حسین آقا، فکر نمیکنم جوجیتسو برای شما مناسب باشه.
نقل قولی که کردید در مورد صحیح نیست و به تکاورها آموزش داده نمیشه. رزم آوران در واقع رشته ای بود که بعد از ممنوعیت مقطعی هنر توآ بصورت یه جایگزین برای اون توسط بعضی مربی ها بوجود اومد. به نوعی تقلیل یافته توآست و امروزه هر چقدر جلوتر میریم این رشته ضعیف تر میشه و کم کم داره از صحنه رزمی خارج میشه.
داداش ارادت خاص وارم خدمتوئه.
رزماوران رو فقط شنیده بودم خودم هم مطمئن نبودم شایعه بوده پس.ممنون از اطلاعاتتون
استاد ایکیدوی بنده خیلی مناسبه واقعا راضیم ازش حتی بعد از اینکه فهمیدم جوجیتسو میدونه با اصرار های بی وقفه با خیلی خواهش و تمنا قبول کرد هر از گاهی مثلا هر از 8-9 جلسه یه بار بعضی از فن های جوجیتسو که تقریبا مربوط میشه به ایکیدو رو برامون اموزش بده.البته خیلی راضی نبود اولش ولی دید دیگه دست از سرش برنمیدارم قبول کرد.من که بعضی از فن های جوجیستو رو دیدم تو این جلسات خیلی شیفتش شدم.
در مورد سر درد هم باید بگم من خیلی ناراحتم از این قضیه تشنج چون برام کم مشکل درست نکرده مثلا موقع گواهینامه گرفتن انقدر منو سر این اذیت کردن گفتن باید بری تهران کمیسیون پزشکی و ...
حالا هم که میتونم معافیت از سربازی بگیرم ولی اقدام نمیکنم چون میدونم فردا اونم دردسر میشه همین که میبینن معافیت پزشکی زده رو کارت شروع میکنن گیر دادن.استخدام هم که کلا باید بیخیال بشی.برای همین ترجیح میدم برم سربازی.
میخواستم چی بگم چی شد .میخواستم بگم نمیخوام این سر درد و یه بار تشنج کردن 4 چهار سال پیش منو محدود کنه.دکتر معالجم (تا جایی که یادمه شما تو تبریز بودی احتمالا باید دکترم رو بشناسی خیلی کارش درسته - جمشید صیفی-مدرکشو از امریکا گرفته)وقتی که برای اخرین بار رفتم پیشش گفت دارو هات رو قطع میکنم و یه جمله ی خوب گفت.گفت: این نوع سر درد ها بیماری هایی هستن که اگه اراده کنی و بهشون محل نذاری و به زندگی عادیت برگردی و بهشون فکر نکنی فراموش میشن منم از اون به بعد تصمیم گرفتم طوری رفتار کنم که انگار هیچ وقت اتفاقی نیافتاده.نه سر درد دارم نه چیز دیگه.همه ی اینا رو به خاطر این جمله ی شما گفتم که گفته بودی" فکر نمیکنم جوجیتسو برای شما مناسب باشه" (البته جسارت نباشه میدونم شما به خاطر خودم اینو گفتین.)
و برای اینکه نمیخوام سر درد منو از یادگیری چیزی که دوسش دارم منع کنه.
ببخشید زیاد حرف زدم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خیلی ممنون دوست عزیز.پس باید سبک قوی ای باشه با این اوصاف : " ترکیبی از کیک بوکس و جوجیتسو و جودو و کاراته "
ایا تو ایران به خوبی اموزش داده میشه؟استاد ایکیدو ما کمربند مشکی ایکیدو دان 2 (یا 3 دقیق یادم نیست)داره ولی میگه حکم مربی گری اون ورزش رو هم داره.گفتم چرا اموزش نمیدین ورزش به این خوبی.(البته من فکر میکردم جو جیتسوی ژاپنی بلده)گفت ورزش خیلی سختی هست شاگرد ها همشون سوسولن تو این دوره زمانه.گفت بدن سازی هاش خیلی سخته.من که تو اردبیل کسی رو ندیدم جوجیتسو اموزش بده.
دوستان در مورد اون یکی سوالم کسی اطلاعات داشت لطفا بگه برام جالب شده موضوع.

بله . اما ظاهرا در تهران بهتر کار میکنند . عرض کردم در شهرستان ها اساتید خوبی در این زمینه وجود دارد اما ظاهرا بنا به دلایلی از آموزش کامل این سبک جلوگیری میکنند . مثلا فقط فنون درگیری تن به تن را آموزش میدهند .

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
آقا میدونم اینجا جاش نیست یه چیزی که واسه من و تو رزمی کار هم پیش میاد

آقا دور نیست ...... نزدیکه

درود به هرچی پدر و مادره درودددددددددددددددددددددددد

مشاهده پیوست 449837

سلام و درود بر خداوند یکتای بزرگ که دست نیافتنی است گویی دست یافتنی فقط کافیست دست خود را دراز کنید بله اوست که دست شما را لمس میکند

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دید اول شلیک اول
چرا یوزپلنگ بعد از سرعت 110 کیلومتر بر ساعت که شکار انجام میده بی جان میشه

تشبیه جالبی بود.

در واقع این برای هر رزمی کاری ایده آل هست که حریفش رو در کوتاه ترین زمان ممکن مغلوب کنه. بروس لی این ایده رو تا اونجا پیش برد که مبارزه باید قبل از اینکه شروع بشه، تموم شده باشه و این روش رو The Art Of Fighting Without Fighting معرفی می کرد.
برای این منظور، طبیعتا شما به تکنیک های سریع، موثر و بهینه ای احتیاج دارید، بعلاوه باید هوشمند مبارزه کنید و ...

نکته ی دیگه ای که می تونم اضافه کنم و شاید دوستان نشنیده باشند این هست که علاقه ی بروس لی به مبارزه سریع و موثر ریشه در آموزش های قبلی او در کونگ فوی جنوبی دارد.

262455_572982482735417_623222315_n.jpg

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
تشبیه جالبی بود.

در واقع این برای هر رزمی کاری ایده آل هست که حریفش رو در کوتاه ترین زمان ممکن مغلوب کنه. بروس لی این ایده رو تا اونجا پیش برد که مبارزه باید قبل از اینکه شروع بشه، تموم شده باشه و این روش رو The Art Of Fighting Without Fighting معرفی می کرد.
برای این منظور، طبیعتا شما به تکنیک های سریع، موثر و بهینه ای احتیاج دارید، بعلاوه باید هوشمند مبارزه کنید و ...

نکته ی دیگه ای که می تونم اضافه کنم و شاید دوستان نشنیده باشند این هست که علاقه ی بروس لی به مبارزه سریع و موثر ریشه در آموزش های قبلی او در کونگ فوی جنوبی دارد.

مشاهده پیوست 451146

چطوری میشه سرعت دست و پا را زیاد کرد؟

بالا