• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
و شایدم چون ایشون نماینده المان هستن چنین ادعایی میکنن .....

یکی از مشکلاتی که در کشور ما هست این هست که اگر طرف بره خارج و با چندتا خارجی تمرین یا دوره ببینه میشه بهترین استاد

تقریبا ۶ سال پیش بود در اینجا مطلبی در این مورد نوشتم نوشتم .

خیلی ها نمیدانند که در خارج هم مک دوجو (باشگاه های قلابی) وجود داره حتی در خود ژاپن و چین مک دوجوهای زیادی هست

پس گول این موارد نخوریم

ممنون از حسن توجه شما

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
بله دقیقا. موساشی عزیز در همین مورد(جنسیت ایشون) هم مباحثی مطرح شده که البته ارتباطی هم به مهارت های رزمی نداره. نظر شما در مورد آموزش مجازی به این شکلی که ایشون دارند، چیه؟

والا به نظر من آموزش مجازی شرایط خاصی داره و برای همه خوب نیست(به قول آقا میلاد در بعضی موارد خطرناک هم هست)،کسی که پیش یک استاد ماهر آموزش میبینه آموزش مجازی بدردش میخوره فقط هم برای یادآوری تکنیک ها نه اینکه کل آموزش رو از روی ویدیو بگیره و بعد بگه بلدم بلدم....
ولی در کل برای آشنایی بسیار مفیده و البته میشه یاد گرفت حتی کل تکنیک رو ولی نباید بگی بلدم بلدم و استفاده کنی و باید صبر کنی تا استاد مورد نظر ایرادهای شما رو بگیره در کل ریزه کاری ها رو بگه ولی برای همه فنون این روش خوب نیست...

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
و شایدم چون ایشون نماینده المان هستن چنین ادعایی میکنن .....
سلام.
استاد چنینن ادعایی ندارند و ما را تشویق به دیدن و کار کردن سبک ی مختلف وینگ چون میکنند و می گویند تا می تونید یا بگیرید و بعد با تکنیک های خود مقایسه کنید و بهترین انتخاب کنید.
استاد من با گذشت زمان با تمامی استاد ها کار کردند و وقتی سیفو حسن زاده نماینده ایران شدند و نمایندگی آلمان را دوباره گرفتند (قبلش دست قهرمانی بود) و وقتی با ایشون کار کردند متوجه قردت و انعطاف وینگ چون شدند.
الان من خودم علاوه بر سیستم خودمون کلیپ های استاد های ووی تاعو و وون شون لونگ و وینگ چون سنتی و .. غیر را می بینم و ازشون تکنیک برداری میکنم و از سیفو امین و سیفو سرجیو هم همین طور.
و همچنین من سبک های کارافماگا و سیستما و موتای و هر سبکبی که حرکات کار بردی داشته باشه را کار میکنم.
در ضمن بیشتر شاگرد های معروف وینگ چون شاگرد کرشپشت بودند.
از این نظر من میگم وینگ چون آلمان سطحش بالاست چون اونجا ویگ چون را داخل دانشگاه ها درس میدند و تمام حرکاتشان علمیه و واسه وینگ چون از همه نظر مایه میزارند.
راستی شما اهل کجایید؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان مطالب خوبه؟؟؟

دوست دارید بیشتر روی تکنیک زوم کنم یا تاکتیک ؟؟؟

البته نه برای آموزش . تنها به جهت افزایش بار علمی تاپیک و آشنایی

ممنون از حسن توجه شما

استاد ، لطفا هر دو مورد تکنیک و تاکتیک را عنایت کرده و پوشش دهید . :rolleyes: همچنان مشتاق و منتظر مطالب ارزشمند شما هستم .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
همرزمان یک لطفی بکنن یک سایت خوب واسه آپلود فیلم معرفی کنن که اگر فیلمی خواستیم بزازیم خوب آپلود بشه

چندین و چند سایت رو امتحان کردم آما آخر جواب نمیده

ممنون از حسن توجه شما

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
یکی از مشکلاتی که در کشور ما هست این هست که اگر طرف بره خارج و با چندتا خارجی تمرین یا دوره ببینه میشه بهترین استاد

خیلی ها نمیدانند که در خارج هم مک دوجو (باشگاه های قلابی) وجود داره حتی در خود ژاپن و چین مک دوجوهای زیادی هست

پس گول این موارد نخوریم

ممنون از حسن توجه شما
سلام.
ما که نابینا نیستیم کورکورانه فردی را به عنوان استاد انتخاب کنیم خوبی وینگ چون اینه که اگه کسی تکنیک اشتباه بده عرض یکی دو روز تمرین سریع مشخص میشه که اون تکنیک کاربردی یا نه در نتیجه سطح استاد مشخص میشه.
اگه منظورتون سیفو حسن زاده ست ایشون برای هر سمیناری آلمان میرن و با در اونجا با اساتید کار می کنند.
به نظرتون اگه کسی نره جایی سبکی کار نکنه ما چگونه با اون سبک آشنا بشیم و کار کنیم. بلاخره از یک جا باید شروع بشه.
تعصب باعث عقب ماندگی افراد میشه.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یکی از نقاط حساس در درگیری. زمانی که بدنت تو بدن حریفت قفل هست و به مچ پای حریف دست رسی داری.

ضربدر در عکس قوزک پا هست و نقطه دقیق برای فشار بین دو حرف p هست.

ببخشید که پام پر پشم هست :lol:
s x نیست:lol:

20130905803.jpg

روش اجرا

مشاهده پیوست 449756

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگه منظورتون سیفو حسن زاده ست

همرزم و کاربر عزیز من اسمی از شخصی نیاوردم و روی سخنم به شخص خاصی نیست.

لطفا در مطابتان دقت کنید

ممنون از حسن توجه شما

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یکی از نقاط حساس در درگیری. زمانی که بدنت تو بدن حریفت قفل هست و به مچ پای حریف دست رسی داری.

ضربدر در عکس قوزک پا هست و نقطه دقیق برای فشار بین دو حرف p هست.

ببخشید که پام پر پشم هست :lol:
s x نیست:lol:

مشاهده پیوست 449750

روش اجرا

مشاهده پیوست 449756

عجب دردی داره،ولی اینجا که بدرد نمیخوره،معلوم نیست توی درگیری دستمون به اونجا برسه یا نه!!:(
یه نقطه رو بگین که حداقل بدرد حالت های معمولی بخوره نه شرایط خاص
ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
عجب دردی داره،ولی اینجا که بدرد نمیخوره،معلوم نیست توی درگیری دستمون به اونجا برسه یا نه!!:(
یه نقطه رو بگین که حداقل بدرد حالت های معمولی بخوره نه شرایط خاص
ممنون
چشم همش خوبه دندون رو جیگر بزاررررررررررر. هدف آشنا شدن با حالات دست و نقطه هست نه یادگیری. چراکه فشار بالاتر از ۵ نیوتون به همین نقطه کل عصب پارو ..........

تاکید میکنم روی کسی اجرا نکنید و...............فواقبش به عهده خود فرد هست

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تاکتیک ضربدری‌:

در یک نبرد سعی نشه تمام ضربات مستقیم وارد بشه .

در اصل یکی راست یکی چپ. الف :اولویت دنده آزاد ب : شقیقه

و.....

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نکته :

قسمتی از دنیای رزمی به روایت طنز در قالب واقعیت:

اگر میخوای یک مبارز خوب بشی : حریف تمرینیت رو یک رزمی کار انتخواب نکن یک شخص معمولی اما عصبانی

راز پیروزی تو مبارزه تن به تنت : نفس. یادبگیریم چطوری نفس بزنیم

ساعت تمرین باشگاه : موبایل با خودت نبر

ساعت تمرین باشگاه : ۲ ساعت قبل غذا نخور ۲۰ دقیقه قبلش آب نخور

صبح زود : پالایش روح شب : ساعت باشگاه :)

نمک : سم
روغن : سم

تو باشگاه : اصلا نخند

تو رزمی کار میکنی آقای X آره : با خنده ردش کن

خیلی قاطی داری : هدف بیضه

تیزی : فرار

حس مردانگی و کمک : تاجایی که خنده دار نشی

آقا شما با روشهای رزمی به پسرم زدی : کی من ؟؟؟؟ حسن کچل شیشه شکست

سرکوچه = چاکر پهلون هم هستیم : شوخی نکن واسه کی لازمم داری

استاد : استاد اما شاگرد< استاد

سالها رزمی کار کرده : حق آبو گل داره به مولا معرفت کجاست تازه کارررررررررررررررررررررررررررررررر

تازه کار : غرور کامل

یادت رفت : استاد اولت کی تاتی تاتی یادت داد ( خدایش من به شخصه هرچی که بود دوسش دارم)

فیلم رزمی جدید خریدم میلاد : برو با با.............................

باشگاه .جاخالی جاخالی ......... با مربی گری ........جاخالی : سلام استاد میشه به من جاخالی یاد بدید

حرکات آکروباتیک در مکان های مشکوک :روبرو مدرسه دخترانه

سبک شی شو فوشو لمنخینخثخهتخهر....... : شیهان دارنده دان ۹۹۹ از هسته زمین

استاد به بخش پرشن تولز سر میزنید : چی هست اول بدبختیش

هوی ی ی ی ی ی من آموزش تکاوری دیدم : وای فرار تانک داره

فردا مسابقه دارم : ساعت ۶ صبح امتحان ریاضی ۱۰ صبح امتحان زبان

شب مسابقه : نمک با یک دیگ آب پر روغن چربی و............................................

مدال طلا گرفتم : چقد قیمتشه

ساعت بیکاری : بازی مرتال کام ........

کونگفو خوبه آقای X : چی ؟ کونگفووووو؟ نه بیا باشگاه خودمون فردا اسمت مینویسم بیا

نینجا : تخیل غیب شدن روز اول نینجا نیجا نیجا هیااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وای بچم دیونه شده روز آخر دیونها

فن پشم گوسفند : فن سم گوسفند

استاد میشه این تکنیک رو بهم یاد بدید : نه هتوز زوده برو در درجات بالا (استاد زیر لب : فردا برم تحقیق کنم چی بود )

کمربند مشکی : چقدر تقدیم کنم

میخوام یک رزمی کار کنم : تو دعوا سر دوست دختر کتک خوردم مامااااااااااااا

هم باشگاهی : چرا من نه ؟

۲۵ ساله رزمی کار کردی : شاگردت یک سالت تو روت وای میسه

دانشمند هنراهای رزمی : داداش اینی که من میگم درسته میزنم تو سرتا

میدونم بضی و قتا آدم خسته میشه یه چیزی میبینه دلش میشکنه . درکت میکنم منم مثل تو دم تو گرم که هنوز هم خیلی باحالی
موهات سفید شده تو کار اما به مو سفیدت میخندن خوب بی مرام اصلا تو میدونی این کیه؟...........

دست بالا دست زیاده ما هم یه روز میمیریم کجا با این عجله؟

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

پس گول این موارد نخوریم

ممنون از حسن توجه شما

دقیقا !

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون از مطالبتون استاد میلاد. زحمت می کشید.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سبک کار جان کلود وندام چی بود؟
مثل یک ربات مبارزه میکرد

خب دوستمون پاسخ من رو ندادن. اما یک چیزی بگم شاید بامزه باشه.
زمانی که هفت هشت ساله بودم این آقای وندام یا همون فرانکی خودمون، یکی از بت های من در رزمی بود و ...
اما وقتی بزرگ شدم هر وقت برای تجدید خاطره فیلم هاش رو دیدم، پشیمون شدم چون نوستالژی خوب دوران بچگیم خراب می شد. سکانس های مبارزه ش واقعا بده. مثلا ژست می گیره میره جلو، می ایسته، مکث می کنه، پاش رو میاره بالا، مکث می کنه، لگد می زنه پاش رو تو هوا نگه می داره و ... حریفم از اول تا آخر مثل مجسمه ایشون رو تماشا می کنه.

بهرحال یادش گرامی :)

images3.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا میدونم اینجا جاش نیست یه چیزی که واسه من و تو رزمی کار هم پیش میاد

آقا دور نیست ...... نزدیکه

درود به هرچی پدر و مادره درودددددددددددددددددددددددد

&#1781;&#1781;.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خب دوستمون پاسخ من رو ندادن. اما یک چیزی بگم شاید بامزه باشه.
زمانی که هفت هشت ساله بودم این آقای وندام یا همون فرانکی خودمون، یکی از بت های من در رزمی بود و ...
اما وقتی بزرگ شدم هر وقت برای تجدید خاطره فیلم هاش رو دیدم، پشیمون شدم چون نوستالژی خوب دوران بچگیم خراب می شد. سکانس های مبارزه ش واقعا بده. مثلا ژست می گیره میره جلو، می ایسته، مکث می کنه، پاش رو میاره بالا، مکث می کنه، لگد می زنه پاش رو تو هوا نگه می داره و ... حریفم از اول تا آخر مثل مجسمه ایشون رو تماشا می کنه.

بهرحال یادش گرامی :)

مشاهده پیوست 449830

اره راست میگیا :)

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام به دوستان خوبم و اساتید بزرگوار.
دوستان میدونم چند بار گفته شده که "کدوم سبک میزنه؟"عبارت درستی نیست و نمیخوام این رو بپرسم ولی برام سوال پیش اومده که در شرایط واقعی مثلا دعوا توی خیابون یا مثلا میدون جنگ(میدونم شرایطشون فرق میکنه ولی منظورم اینه که هیچ گونه اثاری از رحم نباشه) کدوم یک از سبک های ایکیدو و جوجیتسو بهتر جواب میده و تقریبا برتری داره نسبت دیگری؟
در ضمن خیلی ممنون از دوستان که مطالب تخصصی توی تاپیک میزارن مخصوصا استاد میلاد که من چیزی از مطالبشون نمیفهمم و باید برم گوگل سرچ کنم هر بار. :D
راستی استاد میلاد در مورد نقاط حساس بدن زیادتر مطلب بزار خیلی جالبن.این اخری رو خیلی با فشار کم روی خودم امتحان کردم واقعا دردناکه.
راستی جهت اطلاع امروز ساعت 15:25 دقیقه شبکه 3 یه فیلم نشون خواهد داد که اسمش جو جیتسو هست.(دیشب زیر نویس کرده بودن روی فوتبال)من این فیلمو نتونستم توی اینترنت با همین اسم پیدا کنم احتمالا اسمشو عوض کردن.احتمالا جالب باشه.
ببخشید سرتونو درد اوردم.

بالا