اتفاقا ایشون یه معبد هم ساختن که اونجا ماهی دو میلیون شهریه میگیرن:blink:
سر گردنه ست به خدا !
جدی؟ کجا ؟ آدرسش رو داری
اتفاقا ایشون یه معبد هم ساختن که اونجا ماهی دو میلیون شهریه میگیرن:blink:
سر گردنه ست به خدا !
و شایدم چون ایشون نماینده المان هستن چنین ادعایی میکنن .....
بله دقیقا. موساشی عزیز در همین مورد(جنسیت ایشون) هم مباحثی مطرح شده که البته ارتباطی هم به مهارت های رزمی نداره. نظر شما در مورد آموزش مجازی به این شکلی که ایشون دارند، چیه؟
سلام.و شایدم چون ایشون نماینده المان هستن چنین ادعایی میکنن .....
دوستان مطالب خوبه؟؟؟
دوست دارید بیشتر روی تکنیک زوم کنم یا تاکتیک ؟؟؟
البته نه برای آموزش . تنها به جهت افزایش بار علمی تاپیک و آشنایی
ممنون از حسن توجه شما
سلام.یکی از مشکلاتی که در کشور ما هست این هست که اگر طرف بره خارج و با چندتا خارجی تمرین یا دوره ببینه میشه بهترین استاد
تقریبا ۶ سال پیش بود در اینجا مطلبی در این مورد نوشتم نوشتم .
خیلی ها نمیدانند که در خارج هم مک دوجو (باشگاه های قلابی) وجود داره حتی در خود ژاپن و چین مک دوجوهای زیادی هست
پس گول این موارد نخوریم
ممنون از حسن توجه شما
اگه منظورتون سیفو حسن زاده ست
یکی از نقاط حساس در درگیری. زمانی که بدنت تو بدن حریفت قفل هست و به مچ پای حریف دست رسی داری.
ضربدر در عکس قوزک پا هست و نقطه دقیق برای فشار بین دو حرف p هست.
ببخشید که پام پر پشم هست :lol:
s x نیست:lol:
مشاهده پیوست 449750
روش اجرا
مشاهده پیوست 449756
چشم همش خوبه دندون رو جیگر بزاررررررررررر. هدف آشنا شدن با حالات دست و نقطه هست نه یادگیری. چراکه فشار بالاتر از ۵ نیوتون به همین نقطه کل عصب پارو ..........عجب دردی داره،ولی اینجا که بدرد نمیخوره،معلوم نیست توی درگیری دستمون به اونجا برسه یا نه!!
یه نقطه رو بگین که حداقل بدرد حالت های معمولی بخوره نه شرایط خاص
ممنون
یکی از مشکلاتی که در کشور ما هست این هست که اگر طرف بره خارج و با چندتا خارجی تمرین یا دوره ببینه میشه بهترین استاد
تقریبا ۶ سال پیش بود در اینجا مطلبی در این مورد نوشتم نوشتم .
خیلی ها نمیدانند که در خارج هم مک دوجو (باشگاه های قلابی) وجود داره حتی در خود ژاپن و چین مک دوجوهای زیادی هست
پس گول این موارد نخوریم
ممنون از حسن توجه شما
ممنون از مطالبتون استاد میلاد. زحمت می کشید.
سبک کار جان کلود وندام چی بود؟
مثل یک ربات مبارزه میکرد
خب دوستمون پاسخ من رو ندادن. اما یک چیزی بگم شاید بامزه باشه.
زمانی که هفت هشت ساله بودم این آقای وندام یا همون فرانکی خودمون، یکی از بت های من در رزمی بود و ...
اما وقتی بزرگ شدم هر وقت برای تجدید خاطره فیلم هاش رو دیدم، پشیمون شدم چون نوستالژی خوب دوران بچگیم خراب می شد. سکانس های مبارزه ش واقعا بده. مثلا ژست می گیره میره جلو، می ایسته، مکث می کنه، پاش رو میاره بالا، مکث می کنه، لگد می زنه پاش رو تو هوا نگه می داره و ... حریفم از اول تا آخر مثل مجسمه ایشون رو تماشا می کنه.
بهرحال یادش گرامی
مشاهده پیوست 449830