• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد اغراق و خرافه گویی کاملا با شما موافقم
اما همین کلمه توآ اونرو از کونگ فوی چینی متمایز میکنه (تااو)
بحث سو استفاده نیست دوست من ، حالا چون کلمه کونگ فو رو آوردن به ماهیت کونگ فوی چین لطمه زده ؟!
این دو کاملا از هم متمایز هستن
سبک میرزایی برگرفته از تجربیات 20 سالش تو چند رشته رزمی مختلف هست و چکیده اون تجارب شده کونگ فو توآ ( البته این طور که من تحقیق کردمو همه جا نوشتن)
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کونگ فو توآ به سایتwww.kungfutoa.ca برید و ثبت نام کنید و حقایق رو از زبان شاگرد ارشد میرزایی بشنوید (استاد جلیلزاده) و به همین سایتهای داخلی اکتفا نکنید
من با توآی واقعی از طریق همین سایت آشنا شدم در حالی که مثلا قبلا هم کار میکردم ولی توآی ناب نبود
بازم از شما به خاطر مطالب و اطلاعاتتون ممنونم:wub:
(

خواهش می کنم من هم از شما ممنونم به خاطر مطالبتون. بهرحال اختلاف نظر هم طبیعیه.
با سایتی که اشاره کردید آشنا هستم و سایت خوبی هم هست.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
زمانی بیشتر هنرجوها و از جمله خودم اون موقع به خاطر اسم کونگ فو و شاید تعصی از فیلم های رزمی وارد سبک توآ شدیم ، بعد از سبک توآ بود که ووشو یا کونگ فو چینی بیشتر در کشور همه گیر شد ، توآ آمادگی رزمی بالائی رو برای ورود به سبک های دیگه ایجاد میکنه
البته توآی اون موقع از نظر آمادگی جسمی و بدنی در سطح بسیار بالایی قرار داشت که من تا حالا هم توی کمتر باشگاه و سبکی دیدم ،که البته به خاطر اساتید اون زمان بود ،من بعد از اون و کار درسبک های دیگه هنرجوهایی در سطح توآیی که در اوایل کار می کردم رو خیلی کم دیدم ،

اگه نگیم اکثر ولی خیلی از مسئولان و اساتید دیگر سبک های موجود در ایران از جمله مسئولانی از ووشو و از جمله استاد ارشد ووشوی فارس که ایشون استاد من در سبک ساندا هستن و اساتیدی از نینجوتسو ، کیک بوکسینگ رو که من میشناسم توآ کار بودند ، که البته نقد و معایب اون با اساتید :دی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
زمانی بیشتر هنرجوها و از جمله خودم اون موقع به خاطر اسم کونگ فو و شاید تعصی از فیلم های رزمی وارد سبک توآ شدیم ، بعد از سبک توآ بود که ووشو یا کونگ فو چینی بیشتر در کشور همه گیر شد ، توآ آمادگی رزمی بالائی رو برای ورود به سبک های دیگه ایجاد میکنه
البته توآی اون موقع از نظر آمادگی جسمی و بدنی در سطح بسیار بالایی قرار داشت که من تا حالا هم توی کمتر باشگاه و سبکی دیدم ،که البته به خاطر اساتید اون زمان بود ،من بعد از اون و کار درسبک های دیگه هنرجوهایی در سطح توآیی که در اوایل کار می کردم رو خیلی کم دیدم ،

اگه نگیم اکثر ولی خیلی از مسئولان و اساتید دیگر سبک های موجود در ایران از جمله مسئولانی از ووشو و از جمله استاد ارشد ووشوی فارس که ایشون استاد من در سبک ساندا هستن و اساتیدی از نینجوتسو ، کیک بوکسینگ رو که من میشناسم توآ کار بودند ، که البته نقد و معایب اون با اساتید :دی

بله با گفته شما موافقم .

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

خدا پدرو مادرتو بیامرزه منم دارم میگم توآی اصل و نه اینی که الان آموزش میدن چون اصل نیست و تکنیکهاش دست کاری شده

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
منم سال 1372 میرفتم سبک توآ اما چیز دندون گیری نبود فلسفه ای توش نبود
وینگ چوون از همه سبک های کونگ فو بهتره البته توا که کونگ فو نیست

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
منم سال 1372 میرفتم سبک توآ اما چیز دندون گیری نبود فلسفه ای توش نبود
وینگ چوون از همه سبک های کونگ فو بهتره البته توا که کونگ فو نیست

شما ازادین هر سبکی رو که دوس دارین برا خودتون انتخاب کنین ولی ......

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نمی دونم چرا ! اما همیشه و همه جا ، و در هر زمان ، صحبتی از ' توآ ' و جناب ابراهیم میرزایی میشود ، هجوم نظرات مختلف و جبهه گیری هایی عجیب و غریب ( حال چه موافقین و چه مخالفین ) به وجود می آید .

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
نمی دونم چرا ! اما همیشه و همه جا ، و در هر زمان ، صحبتی از ' توآ ' و جناب ابراهیم میرزایی میشود ، هجوم نظرات مختلف و جبهه گیری هایی عجیب و غریب ( حال چه موافقین و چه مخالفین ) به وجود می آید .

چون جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
چون هرکسی فقط به استناد شنیده ها و برداشت و استنباط خودش از توآ و میرزایی برداشت میکنه
چون اکثرا ماها بخاطر اینکه این ورزش توسط یه ایرانی بنیانگذاری شده نمیتونیم قبولش کنیم و حرف در میاریم
چون به خاطر بعضی افراد سودجو مزخرفات و خزعبلاتی آوردن توش
چون بعضیام که طرفدارشن میخوان ازش افسانه بسازن که این به ضررشه
و هزاران دلیل دیگه
چرا هیچکدومتون در مورد اسم کاراته بحث نمیکنید
چون از ژاپن اومده چرا در مورد محتوا و فلسفش بحثی نمیشه یا اگرم بشه یکی یه جوابی میذاره و همه قانع میشن
چرا در مورد توآ این طور نیست ؟!!!!!!!!
کونگ فو توآ یه سبکه چه بخوایم و چه نخوایم
واقعاکاری ازمون بر نماد به جز ضربه زدن بهش؟
ابراهیم میرزایی سبکی رو بنیان گذاری کرد به عنوان کونگ فو کاراتو که بعدها اسمشو تبدیل کرد به کونگ فو توآ دلیلشم فقط خودش میدونه
نه من و نه هیچ کس دیگم نمیتونه با پسوند و پیشوند گذاشتن به این اسم ،ورزشی به قدرت و سرعت و تعادل و در عین حال روان و جذاب مثل این بیاره
حالا هرکس هر برداشتی میتونه بکنه ،آدمها در گفتن نظراتشون آزادن و به هیچکس هم نباید بر بخوره
موفق و پیروز باشید
toa:wub:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

به نظرم مجموعه از عوامل وجود داره. برخی از عقاید و رفتارهای جناب میرزایی به عقیده ی بنده قابل نقد و بررسی هست. البته بنده در مجموع ایشان رو فردی پرمطالعه و محقق می دونم اما شخصا در برخی موارد موافق نیستم با ایشان.
در ادامه ی کار ظاهرن اطرافیانی پیدا شده اند که سبک را درگیر داستان ها و حواشی کرده اند و ...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
فقط می تونم بگم خیلی بد بود!

حتما میدونید ایشون بنیانگذار وینگ چون تو ایران هم هستن !!!
واقعا متاسفم واسه این کشور ! اون از جیت کان دو این از وینگ چون و ...
واقعا ادم حیفش میاد چند سال از عمرش رو صرف چنین استادایی کنه اخرش هم مبارزش اینجوری...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
واقعا ادم حیفش میاد چند سال از عمرش رو صرف چنین استادایی کنه اخرش هم مبارزش اینجوری...

تازه این استادی که شما در موردش صحبت کردی ، ادعای جیت کاندو هم دارد . :lol:

بله منم واقعا متاسفم

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
سلام.
من نمی توانم کلیپ را ببینم واسه کدوم استاده؟ قهرمانیه؟
اگه قهرمانیه عاقبش میشه مثل میرزایی.
شما اگه می خواهید وینگ چون کار کنید . وینگ چون wt زیر نظر سیفو شیرویه حسن زاده کار کنید و همه ی مدارکی هم که میگیرد رسمی و جهانی و هر چند وقت یک بار هم ایشون به آلمان میرن و آپدیت میشن.من خودم 2 سال دارم کار می کنم و پشیمون هم نشودم چون هیچ تعصب و کم کاسی در سبک و اساتید ندیدم.
همین دو روز پیش هم مسابقات کشوری اسکیریما و ساندا وینگ چون در تهران برگزار شد که از همی استان ها اومده بودن اصفهان ، کرمان،مازندران،گرگان و اردبیل و..... کلا خیلی استقبال کردند.
در ضمن شما نمی توانید با دیدن یک کلیپ در مورد رشته ای نظر بدید.
شما به سایت زیر برید هرگونه اطلاعات از اساتید رسمی وینگ چون در ایران بخواهید هست.
Irwt.ir
به تاپیک wing chun هم که گذاشتم یک نگاهی بنداز اونم قسمتی از مطالب سایت اصلی.

Last edited:

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
وینگ چوون خیلی خوبه قبولش دارم
چند تا استاد از چین بیارن ایران بذر وینگ چوون اصلی را بکارن تو ایران

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
وینگ چوون خیلی خوبه قبولش دارم
چند تا استاد از چین بیارن ایران بذر وینگ چوون اصلی را بکارن تو ایران
سلام.
وینگچون آلمان خیلی از چین سطحش بالاتره.
سمینار های کرنشپشت را ببینید متوجه میشید.

seyyed.2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
به نظرم مجموعه از عوامل وجود داره. برخی از عقاید و رفتارهای جناب میرزایی به عقیده ی بنده قابل نقد و بررسی هست. البته بنده در مجموع ایشان رو فردی پرمطالعه و محقق می دونم اما شخصا در برخی موارد موافق نیستم با ایشان.
در ادامه ی کار ظاهرن اطرافیانی پیدا شده اند که سبک را درگیر داستان ها و حواشی کرده اند و ...

دوست عزیز شما آدم بی عیبی رو تو دنیا سراغ داری؟
میرزایی هم یه انسان بوده و شاید بعضی از حرکات یا رفتار یا صحبتاش برای همه خوشایند نباشه
هیچ انسانی کامل نیست

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.
وینگچون آلمان خیلی از چین سطحش بالاتره.
سمینار های کرنشپشت را ببینید متوجه میشید.

همرزم عزیز نمیتوان با یک جمله هنر رزمی یک کشور رو قالب قیاس انداخت.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز شما آدم بی عیبی رو تو دنیا سراغ داری؟
میرزایی هم یه انسان بوده و شاید بعضی از حرکات یا رفتار یا صحبتاش برای همه خوشایند نباشه
هیچ انسانی کامل نیست

با سلام همرزم

برای این که تاپیک به حاشیه نرود سعی بشه اصل قضیه مورد بررسی قرار داده بشه تا کمی و کاستی به شخص یا اشخاصی وارد نشه

پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما

بالا