• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام :happy:

در خصوص گرفتن صحیح کاتانا، کاملاً صحیح میفرمائید دوست من :)
اما مورد دوم رو نمیشه کاملاً غلط دونست، گرچه در هنرهای شمشیرزنی امروزی به هیچ وجه کاتانا به این شکل گرفته نمیشه ولی در گذشته دور از این روش استفاده می کردند و خب جالبه که عکس العمل خیلی سریع تری نسبت به حالت اول میشه باهاش از خود نشون داد. بر خلاف حالت اول که دستان و بازوهای شما درگیر هست، در حالت دوم مجبور هستید از کل بدنتون برای مانور دادن استفاده کنید. و خب اگه به شکل صحیحی انجام بگیره، صد در صد عکس العمل سریع تری به همراه داره :happy:

به خاطر غیبتم از دوستان عذرخواهی میکنم. یکم شرایط خاصی داشتم این چند ماهه و خب کم و بیش دنبال میکردم تاپیک رو. شکر خدا انقدر دوستان با اطلاعات کافی و عالی مطالب خودشونو بیان میکنن که حقیقتاً کسی مثل من چیزی برای بیان نداره :blush:
با آرزوی کامیابی و موفقیت برای تک تک همرزمان :rolleyes:
با سلام چنتا از پستای شما رو خوندم در مورد شمشیر خیلی اطلاعات خوبی دارین:)
میشه بگید چه سبکی کار میکنید ؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام چنتا از پستای شما رو خوندم در مورد شمشیر خیلی اطلاعات خوبی دارین:)
میشه بگید چه سبکی کار میکنید ؟

نظر لطف شماست :happy:

من Iaido (طریقت/راه شمشیر) کار میکنم و سبک Musō Jikiden Eishin-ryū. :)

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
:happy:فکر نکنم بی ادبی کرده باشم...
منظورم از کلاهبرداری این بود که سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگ فو به خورد مردم میدن !
فکر نکنم کل تکنیکای همه ی سبکا با هم به 18000 تا برسه !!! حالا چطور توا به تنهایی 18000 تکنیک داره:blink:؟
سلام دوست عزیز
اولا توآ نه کونگ فو توآ
خیلی وقت که دیگه به کونگ فو توآ ، توآ میگن شما یه سرچی داخل اینترنت و ویکیپیدیا بده می فهمی از اون موق سازمان رسمی زدن این اتفاق افتاد.
در مورد تکنیک ها بگم که همین طوره حالا از تعداد دقیقش خبر مدارم ولی شما فرم توآ را ببینید موجه میشید.
هر سبکی برای خودش بدی و خوبی های داره.
در ضمن توآ 12 ضربه ی ایستایی پا داره که هیچ ورزش تو ایران چنین پاهای قدرت مندی نداره.
من خودم 3 سال توا و بعد 2 سال نیو کنگ فو کار کردم و علان دارم 2 وینگ چون هم، هم زمانش کار می کنم.
به نظر من توآ ورزشی که شما رو برای انجام ورزش های دیگه کاملا آماده می کنه این به من ثابت شد که میگم.
تعصب مانع پیشرفت میشود.

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
قوی ترین سبک کونگ فو همون وینگ چوون می باشد

اما بروس لی صحبت درستی میکرد و میگفت جیت کان دو ازین نظر ابدا شد که ما اگر تمام تکنیک های رزمی دنیا را بلد باشیم اما در مبارزه شکست بخوریم به بن بست رسیده ایم این یعنی فاتحه خوندن برای تمایم سبک هیا رزمی دنیا اما جیت کان دو میگفه در مبارزه اصلی است به نام روش بی روشی
مجموعه تمام نیروهای وارده به یک نقطه برابر با صفر یعنی جذب شدن در نقطه صفر

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام :happy:

در خصوص گرفتن صحیح کاتانا، کاملاً صحیح میفرمائید دوست من :)
اما مورد دوم رو نمیشه کاملاً غلط دونست، گرچه در هنرهای شمشیرزنی امروزی به هیچ وجه کاتانا به این شکل گرفته نمیشه ولی در گذشته دور از این روش استفاده می کردند و خب جالبه که عکس العمل خیلی سریع تری نسبت به حالت اول میشه باهاش از خود نشون داد. بر خلاف حالت اول که دستان و بازوهای شما درگیر هست، در حالت دوم مجبور هستید از کل بدنتون برای مانور دادن استفاده کنید. و خب اگه به شکل صحیحی انجام بگیره، صد در صد عکس العمل سریع تری به همراه داره :happy:

به خاطر غیبتم از دوستان عذرخواهی میکنم. یکم شرایط خاصی داشتم این چند ماهه و خب کم و بیش دنبال میکردم تاپیک رو. شکر خدا انقدر دوستان با اطلاعات کافی و عالی مطالب خودشونو بیان میکنن که حقیقتاً کسی مثل من چیزی برای بیان نداره :blush:
با آرزوی کامیابی و موفقیت برای تک تک همرزمان :rolleyes:

به به آقا وحید چشم ما روشن،آقا میگفتین فرش قرمز پهن کنیم...
دلمون براتون تنگ شده بود

اما در مورد نظر شما دوست عزیزم باید بگم نظر شما هم درسته ولی ...
این مطلب رو از توی کتاب اوتاکه سنسی برداشتم و همین قدر توضیح داده بود و منم سعی کردم همون هارو براتون بذارم
یه ویدیو هم دارم که در مورد تصویر دوم توضیح میده و میگه که سرعت بیشتری داره،البته استادی که در این ویدیو آموزش میده یکی از رده بالاها و محققین معروف ژاپنی در شمشیرزنی و سلاح های سنتی هستند...
یه دلیل هم که اوتاکه سنسی شاید بیشتر توضیح نداده اینه که کتاب مربوط به کاتوری هست و تکنیک های اون مدرسه رو آموزش میده و نخواسته بیشتر در مورد تصویر دوم صحبت کنه...و یه مطلب دیگه بازم اینکه این روش مخصوص کاتوری هست(البته مدارس دیگه هم شبیه این حالت یا حتی مثل این حالت شمشیر رو میگیرند) و به قول اوتاکه سنسی راز گرفتن شمشیر در کاتوری شینتو ـ ریو هست...
با تشکر از شما دوست خوبم

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام بر همه ی اساتید.نمیدونم یادتون هست حدود 2 ماه پیش تو این تاپیک در مورد رشته ی مناسب برای خودم میگشتم.(چند ماه بوکس کار کرده بودم ولی به سر درد و ضربه به سر نتونستم ادامه بدم)
با راهنمایی های دوستان ایکیدو رو انتخاب کردم.الان کمربند زرد رو گرفتم.واقعا رشته ی خوبی هست.گذشته از این حرفا:
دیروز از طرف باشگاه مرکزی ایکیدو اردبیل اقای یوشیدا رو اورده بودن از ژاپن که حدود دو و نیم ساعت ما پیشش بودیم.اینطوری که استادمون میگفت دان 7 هستن.:exclamati
راستش با اون چیزایی که ایشون میگفت ما اینجا چیزی به اسم آیکیدو یاد نمیگیریم.خلاصه بگم بر اساس چیز هایی که از حرف های ایشون فهمیدم(منظورم مترجمشون هست : یه اقای اصفهانی بودن که ظاهرا چند ساله با ایشون تو ژاپن هستن)اصلا نباید در موقع تمرین ایکیدو هیچ فشاری نباید به مچ و زانو و کمر وارد بشه.میگفت باید خیلی نرم تمرین بشه و از این حرفا البته چند تا هم بهمون فن یاد داد که وقتی خودش اونارو اجرا کرد با کمترین فشار حریف که استاد ما بود رو مغلوب خودش میکرد.من واقعا لذت بردم ولی یکم دلسرد هم شدم چون نمیدونم این چیزی که ما به اسم ایکیدو یاد میگیریم چه ارزشی داره؟:(
از دوستان کسی ایشون رو میشناسن؟:questionm
نظرتون رو لطف کنید بگید در مورد این حرفا.در اخر عکس بنده با ایشون (البته عرقی که روی پیشونی بنده معلومه در اثر 2 ساعت تمرین شده):D

سلام همرزم عزیز. خوشحالم این مکتب رو انتخاب کردید. دقیقا همینطوره که ایشون فرمودند، اگه بخوایم بدونیم آیکیدو و حرکاتش رو درست می فهمیم باید ببینم چقدر راحت اونها رو انجام میدیم و آیا ضربه و فشاری به مفاصل و ماهیچه ها وارد میشه یا نه؟

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
در مورد تصویر دلخراش زیر از آقا میلاد میخوام مقداری توضیح بدن!!!!!

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
:happy:فکر نکنم بی ادبی کرده باشم...
منظورم از کلاهبرداری این بود که سبکی که هیچ ربطی به چین نداره رو به اسم کونگ فو به خورد مردم میدن !
فکر نکنم کل تکنیکای همه ی سبکا با هم به 18000 تا برسه !!! حالا چطور توا به تنهایی 18000 تکنیک داره:blink:؟

عرض کردم. با تمام احترامی که برای شما قائلم، این بدلیل عدم اطلاع شما از توآست. روی این اصطلاح "کونگ فو" قبلا با استاد آبتین بحث هایی داشتیم که البته هر کدوم نظرات متفاوتی نسبت بهش داریم. ولی با مطرح شدن ادعاهایی از این دست، بزرگان توآ پیشوند کونگ فو رو از اون حذف کردند. بین توآ و یه رشته من درآوردی فاصله زیادی وجود داره، هر چند شاید این حرف به مذاق بعضی ها خوش نیاد. ولی میرزایی برای ابداع این هنر، مسیر معقولی رو طی کرده. شما که مطالب فروم رو دنبال میکردید حتما این مباحث رو مطالعه فرمودید.

باز هم عرض می کنم. این اختلافات به حد کافی زیبا هستند و لازم نیست حتما به نقطه اشتراک برسیم. فقط لازمه احترام فی ما بین حفظ بشه، تا این اختلافات باعث شکوفایی اطلاعات و دانشمون بشه.

ممنون

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
عرض کردم. با تمام احترامی که برای شما قائلم، این بدلیل عدم اطلاع شما از توآست. روی این اصطلاح "کونگ فو" قبلا با استاد آبتین بحث هایی داشتیم که البته هر کدوم نظرات متفاوتی نسبت بهش داریم. ولی با مطرح شدن ادعاهایی از این دست، بزرگان توآ پیشوند کونگ فو رو از اون حذف کردند. بین توآ و یه رشته من درآوردی فاصله زیادی وجود داره، هر چند شاید این حرف به مذاق بعضی ها خوش نیاد. ولی میرزایی برای ابداع این هنر، مسیر معقولی رو طی کرده. شما که مطالب فروم رو دنبال میکردید حتما این مباحث رو مطالعه فرمودید.

باز هم عرض می کنم. این اختلافات به حد کافی زیبا هستند و لازم نیست حتما به نقطه اشتراک برسیم. فقط لازمه احترام فی ما بین حفظ بشه، تا این اختلافات باعث شکوفایی اطلاعات و دانشمون بشه.

ممنون

با تشکر از شما
ولی این چند تا سایت معروف از توا هست خودتون ببینید... هنوز اسم کونگ فو روش هست !
كونگ فو توآ
ایران کونگ فو توآ
کونگ فو توآ استان بوشهر
پرتال اطلاع رسانی هیئت کونگ فو توآ استان تهران
و ...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان چند وقت پیش تو روزنامه خوندم چنتا اوباش گردن یه سگ رو شکونده بودن و بعد دارش زده بودن ! میخوام بدونم چرا وقتی یه عده اراذل این کارو انجام میدن میشن جانی و وحشی( که حتما همینطوره )
ولی وقتی یه استاد کاراته این کارو با یه گاو انجام میده میشه استاد اخلاق ؟؟؟؟ :hmm:[/QUOTE]
کسی نبود جواب این سوال منو بده ؟

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
دوستان چند وقت پیش تو روزنامه خوندم چنتا اوباش گردن یه سگ رو شکونده بودن و بعد دارش زده بودن ! میخوام بدونم چرا وقتی یه عده اراذل این کارو انجام میدن میشن جانی و وحشی( که حتما همینطوره )
ولی وقتی یه استاد کاراته این کارو با یه گاو انجام میده میشه استاد اخلاق ؟؟؟؟ :hmm:
کسی نبود جواب این سوال منو بده ؟[/QUOTE]

سلام داداش.
من خودم کاراته کا هستم.قضیه گاو و استاد چی هست؟ میشه اطلاعاتی بدید؟ آخ که چقدر از حیوون آزاری بدم میاد.
سپای

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان بنده زیاد اهل ورزش نیستم ولی جوجبتسو رو دوس دارم دوستان اگه اطلاعاتی بدن ممنون میشم درضمن وزنم بالاس ورزشی که زیاد کالری بسوزونه معرفی کنید ممنون از توجه

با سلام
درمورد تاریخچه اش که میتونید تو ویکی پدیا سرچ کنید
از لحاظ فنون جوجیتسوی زاپنی در حال حاضر شامل
1-ضربات دست و پا
2-تکنیکهای پرتابی
3-فنون خفه کردن
4-شکستن مفاصل
5- مبارزه روی خاک
6- کار با سلاح های سرد سنتی مثل سای و ...
کلا به نظر من سبک خوب و کاربردیه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
ولی وقتی یه استاد کاراته این کارو با یه گاو انجام میده میشه استاد اخلاق ؟؟؟؟ :hmm:
کسی نبود جواب این سوال منو بده ؟

دوستان عزیزی که داستان کشتن گاو وحشی با دستان خالی رو نمیدونند: این داستان واقعی مربوط به استاد ماسوتاتسو اویاما بنیانگذار سبک کیوکوشین کاراته هست که نه یک بار چندین بار در جاهای مختلف این کار رو انجام داده است.

و اما جواب از نظر من : اول از همه شاید این اوباشی که میگی از قبل کشتن سگ اوباش بودن:D بعدشم اونا چندتا بودن در برابر یک سگ (دوست خودم رزمی کاره تونسته یک نفری با دست خالی جلوی 6 تا سگ بایسته)!!!!
اما در مورد ماسوتاتسو اویاما شما بهتره برین کتاب طریقت کیوکوشین نوشته ماسوتاتسو اویاما ترجمه روبن شاهوردیان رو بخونید
توی این کتاب نوشته ، منم الان هرچی گشتم به چشمم نخورد که بهتون بگم ،اگر متنشو پیدا کردم براتون میگم
یه چیز دیگه،کشتن گاو وحشی با دست خالی کار هرکسی نیست! احتمالا خواسته قدرتشو نشون بده
تاحالا من که نشنیدم کسی بتونه با دست خالی جلوی یک گاو وحشی مقاومت کنه چه برسه به این که او رو بکشه

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
مدرن ترین و بروز ترین سبک جوجیتسو

جوجیتسوی کوانتوم هستش

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان عزیزی که داستان کشتن گاو وحشی با دستان خالی رو نمیدونند: این داستان واقعی مربوط به استاد ماسوتاتسو اویاما بنیانگذار سبک کیوکوشین کاراته هست که نه یک بار چندین بار در جاهای مختلف این کار رو انجام داده است.

و اما جواب از نظر من : اول از همه شاید این اوباشی که میگی از قبل کشتن سگ اوباش بودن:D بعدشم اونا چندتا بودن در برابر یک سگ (دوست خودم رزمی کاره تونسته یک نفری با دست خالی جلوی 6 تا سگ بایسته)!!!!
اما در مورد ماسوتاتسو اویاما شما بهتره برین کتاب طریقت کیوکوشین نوشته ماسوتاتسو اویاما ترجمه روبن شاهوردیان رو بخونید
توی این کتاب نوشته ، منم الان هرچی گشتم به چشمم نخورد که بهتون بگم ،اگر متنشو پیدا کردم براتون میگم
یه چیز دیگه،کشتن گاو وحشی با دست خالی کار هرکسی نیست! احتمالا خواسته قدرتشو نشون بده
تاحالا من که نشنیدم کسی بتونه با دست خالی جلوی یک گاو وحشی مقاومت کنه چه برسه به این که او رو بکشه

ولی من جواب سوالمو هنوز نگرفتم
سوال من اینه چرا وقتی یه استاد کاراته این کار غیر انسانی رو انجام میده میشه استاد اخلاق !؟!؟

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
ولی من جواب سوالمو هنوز نگرفتم
سوال من اینه چرا وقتی یه استاد کاراته این کار غیر انسانی رو انجام میده میشه استاد اخلاق !؟!؟
خوب لابد با خوش اخلاقی و روی باز اون گاو رو کشته بوده

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با تشکر از شما
ولی این چند تا سایت معروف از توا هست خودتون ببینید... هنوز اسم کونگ فو روش هست !
كونگ فو توآ
ایران کونگ فو توآ
کونگ فو توآ استان بوشهر
پرتال اطلاع رسانی هیئت کونگ فو توآ استان تهران
و ...

برای جلوگیری از تکرار دوباره مطالب به همون مباحث مراجعه بفرمایین. بازهم ممنون

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

سلام به همه . این هم از وضعیت امروز اطاق و محل کار من :rolleyes: ها ها ها:lol:

مشاهده پیوست 442585

استاد . کارت درسته . از BSD چه خبر ؟؟ :lol:

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بهرحال تو سبک های رزمی مدرن نیازی نمیبینن بیان واسه هر چیزی فلسفه و عرفان و مدیتیشن و اینا بسازن ! هدف کاربردی بودنه ! هر تکنیکی کاربردی باشه ( حالا از هر سبکی) تو ام ام ای استفاده میشه در حال حاضر اکثر فنون ام ام ای از سبکهای بوکس_موی تای_جودو_کشتی_جوجیتسوی برزیلی ساخته شدن
اگه بعدا سبک کاربردی تری بیاد مطمعنا این ترکیب عوض میشه در واقع فایتر های mma محدودیتی واسه خودشون نمیبینن و تعصب ندارن رو سبک خاصی
درضمن واکنش غیر ارادی بدن مربوط به سبک خاصی نیست تو همه ی سبک ها اگه طرف وارد باشه خود به خود نسبت به حملات واکنش نشون میده
مثلا اگه دستتونو به شوخی به طرف صورت یه بوکسر ببرید احتمالا درجا طرف گارد میگیره ! چون غیر ارادی این کارو انجام میده
درمورد کونگ فو ی چین هم خودم علاقه ی خاصی به دیدن فیلماش دارم و یکی از فیلمای مورد علاقم هم به دنبال استاد ه :D
ولی تو نبرد تن به تن واقعی.... بگذریم

جالبه که اویاما به خاطر همین رفتارش از سوی خیلی ها مورد سرزنش قرار گرفت ! مطالبش موجود هست . ( داشت نسل گاو هارو منقرض میکرد ) :lol:
شخصا این کارشو به دفعات تایید نمیکنم ( البته نظر شخصی من است ) شاید یکبار کافی بود .

حالا که این موضوع را مطرح کردید بگذارید یه حرف نگفته از خودم بگم .
شخصا به سبک کیوکوشین و شخص اویاما بسیار علاقه دارم . اما همیشه وقتی در باشگاه موقع آموزش های تئوریک مثلا گارد های مختلف و یا مثلا آموزش کاتا ، صحبتی از سوسای اویاما می آمد ، چنان با تعصب و محکم و .....:wacko: همه یکصدا اوس میگفتن که استغفرالل.... انگار خدا اومده توی باشگاه . یعنی فقط کافیه شما بری توی یکی از همین باشگاه ها و در مورد سوسای اویاما کمی بد صحبت کنی . اونوقت ........;) متاسفانه در باشگاه های زیادی از این رفتار های تعصب گونه و افراطی دیده ام . تفاوت زیادی بین یک انسان خوب و رزمی کار خوب است . نظر من در مورد شخص اویاما به درد خودم میخورد و بس . اما منظورم این است که بعضی ها واقعا شورشو دیگه در اوردن . شدن کاسه داغ تر از آش و ......
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم .
اوس
با تشکر

Last edited:
بالا