• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

bushido

Registered User
لایک‌ها
180

یعنی سامورایی ها همیشه بدبخت بیچاره بودن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟!؟!؟!؟! :eek: یه سوال: شینوبی ها چی بودن؟ اصلا شینوبی ، نینجا ، سامورایی چه فرق هایی با هم دارن ؟؟ یه سوال خیلی مهم تر : فرق بین ورزش،هنر،مکتب چیه؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
یعنی سامورایی ها همیشه بدبخت بیچاره بودن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟!؟!؟!؟! :eek: یه سوال: شینوبی ها چی بودن؟ اصلا شینوبی ، نینجا ، سامورایی چه فرق هایی با هم دارن ؟؟ یه سوال خیلی مهم تر : فرق بین ورزش،هنر،مکتب چیه؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟

دوستان این سوال اخر ایشون سوال بنده هم هست.اگه امکان داشت جواب بدین.
خیلی ممنون.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام و درود :)

درمورد سال اول. من نگفتم سامورایی ها بدخت و بیچره بودن:rolleyes: سامویی ها دسته ای بودن که گاهی بعضیاشون ثروت زیادی هم داشتن .
در اصل سامورایی ها منش خاصی برای زندگی داشتن در کنار آیین دینی خودشان و اربابهاشون.
هر سامورایی در جایگاه خودش درجه داشته و در شجاعت بی نظیر بودن. جنگجوهای آموزش دیده با قابلیت مانور جنگی. گروهی از آنها بوشیدو رو پیشه میکردن

و............... در اصل سامورایی یک جنگجوی قانون مند بود

نینجا: افرادی آموزش دیده به صورت مخفی با دانش مخفی که جنگجویان بدون قانون بودند

در مورد شینوبی : البته خیلی وقت پیش در این مورد صحبت کردم . شینوبی یک لقب و اسم دیگه واسه نینجاها بوده اما کمی بهتر این که نینجاهایی که از دست دایمیو هاشون فرار میکردن و دیگه اربابی نداشتن و از کسی دستور نمیگرفتن میگفتن شینوبی. در اصل شینوبی به معنای کاملتر ( شینوبی نو مو نو) فردی که (ج اس) میکنه و مخفی هست

در مورد فرق بین هنر رزمی با ورزش رزمی و مکتب رزمی بارها و بارها گفتم . :) به هر حال لازمه یک رزمنده و استاد خوب تشخیص تفاوت بین اینهاست. امیدوارم که هرچه زودتر درک کنید

ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
تا اونجایی که من اطلاع دارم
ورزش رزمی به سبکایی گفته گفته میشه که هدفشون مدال گرفتن و سلامتیه مثل تکواندو و کاراته و ...
هنر رزمی یعنی سبکایی که هارمونیک و زیبا بودن حرکات توش مهمه مثل ایکیدو و کونگفوی مار و میمون و ...
مکتب جنگی هم به سبکایی گفته میشه که تکنیک و تاکتیک رو با هم اموزش میدن مثلا علاوه بر روش ضربه زدن و دفاع کردن و اینا یاد میدن چطور حواس حریفو پرت کنیم یا چطور رفتار کنیم که خفت نشیم ! مثل کراو ماگا و نینجوتسو و ...
اگه هدف درگیری باشه مسلما اول مکاتب جنگی بکار میان بعدش ورزشای رزمی خاص ( مثل سامبو و موی تای و سانشو و جوجیتسو برزیلی و...)

pansy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به اساتيد، ميخواستم ببينم چه سني براي شروع آيکيدو مناسبه؟ 18 سالگي دير نيست؟ تا حالا هم هيچ هنر رزمي رو کار نکردم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام به اساتيد، ميخواستم ببينم چه سني براي شروع آيکيدو مناسبه؟ 18 سالگي دير نيست؟ تا حالا هم هيچ هنر رزمي رو کار نکردم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد

سلام به شما
نظر بنده را بخوای دیر نیست.
موفق باشین

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

همونطور که استاد آبتین فرمودند، 18 سال برای هیچ کدوم از سبکها و روشها دیر نیست. چه برسه به آیکیدو که پیرمردها هم میتونن کار کنن!! توی دوجویی که من کار میکردم سه تا پیرمرد هم بودند که تازه شروع کرده بودند.

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
همونطور که استاد آبتین فرمودند، 18 سال برای هیچ کدوم از سبکها و روشها دیر نیست. چه برسه به آیکیدو که پیرمردها هم میتونن کار کنن!! توی دوجویی که من کار میکردم سه تا پیرمرد هم بودند که تازه شروع کرده بودند.

کاملا درسته.من خودم 5-6 ماه پیش شروع کردم و 18 سالم هست و هیچگونه مشکلی ندارم.
جالبه توی باشگاه ما هم 2 نفر سن بالا داریم که اونها هم تازه شروع کردن و باز هم هیچ مشکلی ندارن.
توصیه بنده به این دوستمون اینه که هر چه سریعتر شروع کنند.
---------------
دوستان از جناب firenight666 خبری دارید؟(در مورد سیستما یه سوالی دارم)خیلی وقته پست نمیدن.نمیدونم مثل بنده میان تاپیک رو میخونن و میرن یا کلا نمیان؟

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
با سلام و درود :)

درمورد سال اول. من نگفتم سامورایی ها بدخت و بیچره بودن:rolleyes: سامویی ها دسته ای بودن که گاهی بعضیاشون ثروت زیادی هم داشتن .
در اصل سامورایی ها منش خاصی برای زندگی داشتن در کنار آیین دینی خودشان و اربابهاشون.
هر سامورایی در جایگاه خودش درجه داشته و در شجاعت بی نظیر بودن. جنگجوهای آموزش دیده با قابلیت مانور جنگی. گروهی از آنها بوشیدو رو پیشه میکردن

و............... در اصل سامورایی یک جنگجوی قانون مند بود

نینجا: افرادی آموزش دیده به صورت مخفی با دانش مخفی که جنگجویان بدون قانون بودند

در مورد شینوبی : البته خیلی وقت پیش در این مورد صحبت کردم . شینوبی یک لقب و اسم دیگه واسه نینجاها بوده اما کمی بهتر این که نینجاهایی که از دست دایمیو هاشون فرار میکردن و دیگه اربابی نداشتن و از کسی دستور نمیگرفتن میگفتن شینوبی. در اصل شینوبی به معنای کاملتر ( شینوبی نو مو نو) فردی که (ج اس) میکنه و مخفی هست

در مورد فرق بین هنر رزمی با ورزش رزمی و مکتب رزمی بارها و بارها گفتم . :) به هر حال لازمه یک رزمنده و استاد خوب تشخیص تفاوت بین اینهاست. امیدوارم که هرچه زودتر درک کنید

ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

خب نههههههههههههههههههههه :happy: من میخوام درکش کنم. ولی اصلا نمیدونم فرقش چیه. یعنی یه چیزایی میدونم ولی فکر نکنم درست باشه.
مثلاااااااااا هنر یه چیزی هست که توی ذات هر کسی نمیتونه باشه. ولی مکتب اون میراثیه که باقی مونده برامون و ما داریم دنبالش میکنیم>>!!!!؟؟!!! آره؟؟؟
بعد مثلا ورزش یه چیز کلللللیییی هست مثلا ورزش چیزیه که همه انجامش میدن دیگه. یه چیزیه واسه سلامتی. ولی خب هنر و مکتب رو باید درک جزئی ازش داشت؟؟؟!!! نمیدونم والا..... گیج شدم:wacko:

pansy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان ممنون از راهنمايي هاتون، موفق باشيد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
img01.gif

ميخواستم از دوستاني كه پيام خصوصي دادن و باب احترام رو به روي ما باز كردن تشكر كنم

من هم از همينجا از شما و همه دوستان بزرگوار و اساتيد تشكر ميكنم. مدت هاست كه وجود شما دوستان دلگرمي من و همه اعضا در تاپيك هستيد

بايد بگم پيغام هاي قشنگ و دلگرم كننده شماهست كه مارو بعد از چندين سال در اينجا نگه داشته.

ممنون از حسن توجه شما

ببر سياه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خب نههههههههههههههههههههه :happy: من میخوام درکش کنم. ولی اصلا نمیدونم فرقش چیه. یعنی یه چیزایی میدونم ولی فکر نکنم درست باشه.
مثلاااااااااا هنر یه چیزی هست که توی ذات هر کسی نمیتونه باشه. ولی مکتب اون میراثیه که باقی مونده برامون و ما داریم دنبالش میکنیم>>!!!!؟؟!!! آره؟؟؟
بعد مثلا ورزش یه چیز کلللللیییی هست مثلا ورزش چیزیه که همه انجامش میدن دیگه. یه چیزیه واسه سلامتی. ولی خب هنر و مکتب رو باید درک جزئی ازش داشت؟؟؟!!! نمیدونم والا..... گیج شدم:wacko:

index.jpg

انسان وقتي ميخواد يك مسئله رو حل كنه اول گيچ ميشه . اما وقتي راه حلش رو پيدا ميكنه:............

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان از جناب firenight666 خبری دارید؟(در مورد سیستما یه سوالی دارم)خیلی وقته پست نمیدن.نمیدونم مثل بنده میان تاپیک رو میخونن و میرن یا کلا نمیان؟

ايشان هم به زودي خواهند آمد

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامی.
دوستان برام سوالی پیش اومده در مورد لباس هایی که در باشگاه میپوشیم.
میشه یه نفر توضیح بده چرا تقریبا بجز نینجوتسو بقیه سبک-ورزش های رزمی ژاپونی لباسشون سفید رنگ هست؟
ایا رنگ سفید در فرهنگ ژاپن معنی خاصی میده؟
حالا چرا نینجوتسو سیاه هست؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامی.
دوستان برام سوالی پیش اومده در مورد لباس هایی که در باشگاه میپوشیم.
میشه یه نفر توضیح بده چرا تقریبا بجز نینجوتسو بقیه سبک-ورزش های رزمی ژاپونی لباسشون سفید رنگ هست؟
ایا رنگ سفید در فرهنگ ژاپن معنی خاصی میده؟
حالا چرا نینجوتسو سیاه هست؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین.

البته در بعضی سبک های کاراته اکیناوایی نیز از گی مشکی رنگ توسط برخی اساتید استفاده شده.

بالا