در واقع سامورایی ها مثل سربازان معمولی بودن و نینجاها مثل کماندوهای ارتش ! درست نمیگم ؟
بله دقیقا
در واقع سامورایی ها مثل سربازان معمولی بودن و نینجاها مثل کماندوهای ارتش ! درست نمیگم ؟
بله دقیقا
یعنی سامورایی ها همیشه بدبخت بیچاره بودن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟!؟!؟!؟! یه سوال: شینوبی ها چی بودن؟ اصلا شینوبی ، نینجا ، سامورایی چه فرق هایی با هم دارن ؟؟ یه سوال خیلی مهم تر : فرق بین ورزش،هنر،مکتب چیه؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟
یعنی سامورایی ها همیشه بدبخت بیچاره بودن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟!؟!؟!؟! یه سوال: شینوبی ها چی بودن؟ اصلا شینوبی ، نینجا ، سامورایی چه فرق هایی با هم دارن ؟؟ یه سوال خیلی مهم تر : فرق بین ورزش،هنر،مکتب چیه؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟
سلام به اساتيد، ميخواستم ببينم چه سني براي شروع آيکيدو مناسبه؟ 18 سالگي دير نيست؟ تا حالا هم هيچ هنر رزمي رو کار نکردم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
سلام به اساتيد، ميخواستم ببينم چه سني براي شروع آيکيدو مناسبه؟ 18 سالگي دير نيست؟ تا حالا هم هيچ هنر رزمي رو کار نکردم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
همونطور که استاد آبتین فرمودند، 18 سال برای هیچ کدوم از سبکها و روشها دیر نیست. چه برسه به آیکیدو که پیرمردها هم میتونن کار کنن!! توی دوجویی که من کار میکردم سه تا پیرمرد هم بودند که تازه شروع کرده بودند.
با سلام و درود
درمورد سال اول. من نگفتم سامورایی ها بدخت و بیچره بودن سامویی ها دسته ای بودن که گاهی بعضیاشون ثروت زیادی هم داشتن .
در اصل سامورایی ها منش خاصی برای زندگی داشتن در کنار آیین دینی خودشان و اربابهاشون.
هر سامورایی در جایگاه خودش درجه داشته و در شجاعت بی نظیر بودن. جنگجوهای آموزش دیده با قابلیت مانور جنگی. گروهی از آنها بوشیدو رو پیشه میکردن
و............... در اصل سامورایی یک جنگجوی قانون مند بود
نینجا: افرادی آموزش دیده به صورت مخفی با دانش مخفی که جنگجویان بدون قانون بودند
در مورد شینوبی : البته خیلی وقت پیش در این مورد صحبت کردم . شینوبی یک لقب و اسم دیگه واسه نینجاها بوده اما کمی بهتر این که نینجاهایی که از دست دایمیو هاشون فرار میکردن و دیگه اربابی نداشتن و از کسی دستور نمیگرفتن میگفتن شینوبی. در اصل شینوبی به معنای کاملتر ( شینوبی نو مو نو) فردی که (ج اس) میکنه و مخفی هست
در مورد فرق بین هنر رزمی با ورزش رزمی و مکتب رزمی بارها و بارها گفتم . به هر حال لازمه یک رزمنده و استاد خوب تشخیص تفاوت بین اینهاست. امیدوارم که هرچه زودتر درک کنید
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه
دوستان ممنون از راهنمايي هاتون، موفق باشيد
خب نههههههههههههههههههههه :happy: من میخوام درکش کنم. ولی اصلا نمیدونم فرقش چیه. یعنی یه چیزایی میدونم ولی فکر نکنم درست باشه.
مثلاااااااااا هنر یه چیزی هست که توی ذات هر کسی نمیتونه باشه. ولی مکتب اون میراثیه که باقی مونده برامون و ما داریم دنبالش میکنیم>>!!!!؟؟!!! آره؟؟؟
بعد مثلا ورزش یه چیز کلللللیییی هست مثلا ورزش چیزیه که همه انجامش میدن دیگه. یه چیزیه واسه سلامتی. ولی خب هنر و مکتب رو باید درک جزئی ازش داشت؟؟؟!!! نمیدونم والا..... گیج شدم:wacko:
دوستان از جناب firenight666 خبری دارید؟(در مورد سیستما یه سوالی دارم)خیلی وقته پست نمیدن.نمیدونم مثل بنده میان تاپیک رو میخونن و میرن یا کلا نمیان؟
خوش آمدي به پيك. باز هم بيا
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامی.
دوستان برام سوالی پیش اومده در مورد لباس هایی که در باشگاه میپوشیم.
میشه یه نفر توضیح بده چرا تقریبا بجز نینجوتسو بقیه سبک-ورزش های رزمی ژاپونی لباسشون سفید رنگ هست؟
ایا رنگ سفید در فرهنگ ژاپن معنی خاصی میده؟
حالا چرا نینجوتسو سیاه هست؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین.