• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
حقیقت مطلق پوچ و نقطه است.
و راه رسیدن به حقیقت مطلق (تن 神 ) مرگ است.

و راه رسیدن به اوج هنرهای رزمی : (استاد مرگ است)

ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

این جمله بی شک شاه کلید رسیدن به مهارتی فرای مهارت های متعارف باشه. بزرگی میگفت: "کسی که مرگ را ملاقات کرده، بزودی با پیروزی در نبرد هم آغوش میشود"

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
معذرت میخام که شاید باعث آزرده خاطر شدن دوستان و اساتید شدم. بنده گمان کردم ایشون، حرف بنده رو رو حساب جسارت یا... (هرچی)گذاشتند، خاستم توضیح بدم که هدفم مطلب دیگه ای بوده.
باز هم معذرت میخام از همگی.
ببخشید بابت اسپم.
دوست عزیز من واقعا معذرت میخوام باعث شدم احساس بدی بهتون دست بده.از ته دل میگم.واقعا قصدم این نبود که شما یا دیگران احساس ناراحتی بکنید به خاطر اظهار نظرتون.من واقعا از مطالبی که شما و دوستان توی تاپیک میزارید نهایت استفاده رو میبرم و نمیخوام از من خاطره ی بدی داشته باشین چون من به همه ی اعضای تاپیک ارادت خاصی دارم.
و قبول میکنم که تقصیر من بوده که خوب ننوشتم.خودم هم که پستم رو دوباره خوندم احساس کردم اگه کسی با لحن دوستانه نخونه بد جلوه میده.من خواهشم اینه که پست های منو با لحن خیلی دوستانه بخونید.من هم نهایت سعیم رو میکنم بهتر بنویسم.
از همه معذرت میخوام.حلالم بکنین.امیدوارم به دل نگیرین.
خیلی ممنون.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
ببخشید بابت اسپم.
دوست عزیز من واقعا معذرت میخوام باعث شدم احساس بدی بهتون دست بده.از ته دل میگم.واقعا قصدم این نبود که شما یا دیگران احساس ناراحتی بکنید به خاطر اظهار نظرتون.من واقعا از مطالبی که شما و دوستان توی تاپیک میزارید نهایت استفاده رو میبرم و نمیخوام از من خاطره ی بدی داشته باشین چون من به همه ی اعضای تاپیک ارادت خاصی دارم.
و قبول میکنم که تقصیر من بوده که خوب ننوشتم.خودم هم که پستم رو دوباره خوندم احساس کردم اگه کسی با لحن دوستانه نخونه بد جلوه میده.من خواهشم اینه که پست های منو با لحن خیلی دوستانه بخونید.من هم نهایت سعیم رو میکنم بهتر بنویسم.
خیلی ممنون.

خواهش میکنم همرزم عزیز. احتمالا بنده درست متوجه نیت و منظور شما نشدم. بهتره این بحثو فراموش کنیم و برگردیم سر مباحث خودمون. ارادتمند

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام
استاد ابتین شما در مورد شائولین اطلاعاتی دارید؟ که چطور هست و کجا هستن و...

ممنون

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
امروز با یکی از آموزشات کمیاب نینجوتسو اومدم

دوتنو جوتسو :

یکی از تاکتیک های (توجه داشته باشید تکنیک با تاکتیک فرق داره) جنگی نینجوتسو هست. که شامل استفاده از زمین و خاک میشه. در محیط های کثیف و خاکی کاربرد بهتری داره.
به این صورت که شما تو یک جنگ واقعی سعی به زنده ماندن دارید . یک جمله ژاپنی هست که میگه یک مشت شن یک کوه رو از پا در میاره.

فکر میکنم تا اینجا تاکتیک رو متوجه شده باشید. بله نیازی نیست از قدرت خودتون واسه غلبه به حریف استفاده کنید پرتاب یک مشت شن و خاک تو چشم حریف............... :)

دوستان سعی داشتم در این جا شما رو با تفاوت (تکنیک) و (تاکتیک) أشنا کنم . تو ژاپنی میگن 法 و 戦術

ادم وقتی این پستا رو میخونه میفهمه نین جوتسو تو ایران نسبت به نینجوتسوی واقعی دلقک بازی ای بیش نیست

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
به نظر من ارتش رومی با سپرهای بزرگ خود دارای برتری نسبت به ارتشهای آسیای جنولب شرقی داشت مثلا ژاپنیها.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
استاد ابتین شما در مورد شائولین اطلاعاتی دارید؟ که چطور هست و کجا هستن و...

ممنون

سلام. چند وقتی نبودید. خوب هستی؟

بله به طور خلاصه معبد شائولین یک معبد بودایی هست که در قرن پنجم (یا ششم) میلادی تاسیس شده. این معبد در شهرستان دنگ فنگ از استان هنان چین واقع شده. به طور دقیق تر معبد در قسمت شمالی کوه شائوشی از رشته کوه های مقدس ِ سونگ شان قرار داره.

550px-Henan_in_China_(+all_claims_hatched).svg.png
استان هنان

درباره ی شهرستان دنگ فنگ بد نیست بدونید که این شهر با حدود ششصد هزار نفر جمعیت علاوه بر اینکه از مراکز هنرهای رزمی در چین هست و مدارس رزمی بسیار زیادی داره، از مناطق معنوی چین هم محسوب میشه. در واقع این شهر علاوه بر معبد بودایی شائولین، معابد و مراکز تائویی و کنفوسیوسی هم داره و ...

shaolin-temple-kung-fu-monk-40203153924658.jpg images.jpgshaolin_mural.jpgShaolinFacadecocoatedotcomFlickr.jpg

معمولا گفته می شه که معبد شائولین منشاء هنرهای رزمی هست و یک راهب بودایی ِ هندی (یا ایرانی) به نام بودی دارما حرکاتی رو به شاگردانش آموزش می ده که منجر به پیدایش هنرهای رزمی (و به طور خاص هنرهای رزمی چینی) میشه.

اما این ادعا صحیح نیست!

نمی دونم اطلاعات دقیقی لازم داشتید یا اطلاعات کلی. اگر ابهاماتی داشتید بفرمایید تا جواب بدم.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ببخشید بابت اسپم.
خیلی ممنون.

فک می کنم یه سوتفاهم بود و گرنه رفتار شما همیشه عالی و دوستانه بوده حسین آقا. از همون موقع که با هم درباره بوکس حرف می زدیم تا الان.

ممنون از شما.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بنده نوازی میکنید استاد. شما رو هم از لحاظ اخلاقی و صد البته از نظر فنی استاد خودم میدونم.

راستش من خودم را شایسته این همه لطف شما نمی دونم مسلم عزیز. فقط می تونم تشکر کنم ازتون. باز هم ممنون.

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
فک می کنم یه سوتفاهم بود و گرنه رفتار شما همیشه عالی و دوستانه بوده حسین آقا. از همون موقع که با هم درباره بوکس حرف می زدیم تا الان.

ممنون از شما.

شما لطف داری استاد.بنده کوچیکه شما و بقیه بچه های تاپیک هستم.

bushido

Registered User
لایک‌ها
180

ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

:blink::blink::blink::( استاد مغزم داره error میده!!!!!! :(:( من باید چه کاری انجام بدم دقیقا؟؟!! :-(

bushido

Registered User
لایک‌ها
180

ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

استاد بهم کمک کنید...:(

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام. چند وقتی نبودید. خوب هستی؟

بله به طور خلاصه معبد شائولین یک معبد بودایی هست که در قرن پنجم (یا ششم) میلادی تاسیس شده. این معبد در شهرستان دنگ فنگ از استان هنان چین واقع شده. به طور دقیق تر معبد در قسمت شمالی کوه شائوشی از رشته کوه های مقدس ِ سونگ شان قرار داره.

مشاهده پیوست 504531
استان هنان

درباره ی شهرستان دنگ فنگ بد نیست بدونید که این شهر با حدود ششصد هزار نفر جمعیت علاوه بر اینکه از مراکز هنرهای رزمی در چین هست و مدارس رزمی بسیار زیادی داره، از مناطق معنوی چین هم محسوب میشه. در واقع این شهر علاوه بر معبد بودایی شائولین، معابد و مراکز تائویی و کنفوسیوسی هم داره و ...

معمولا گفته می شه که معبد شائولین منشاء هنرهای رزمی هست و یک راهب بودایی ِ هندی (یا ایرانی) به نام بودی دارما حرکاتی رو به شاگردانش آموزش می ده که منجر به پیدایش هنرهای رزمی (و به طور خاص هنرهای رزمی چینی) میشه.

اما این ادعا صحیح نیست!

نمی دونم اطلاعات دقیقی لازم داشتید یا اطلاعات کلی. اگر ابهاماتی داشتید بفرمایید تا جواب بدم.

سلام

ممنون استاد مطالبتون رو دنبال میکنم
icon11.png
,شما خوب هستی؟
خیلی ممنون برای مطلب خوبتون
اینها کنگ فو کار میکنن؟
فقط از خودشون شاگرد قبول میکنن؟:D
به شاگردهاشون میگن مونک یا چیز دیگه س اون :-؟

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
درود

در خدمتم جناب بوشيدو

من خیلی عقبم. بسبت به همــــــــــــه. اصلا هیچی نمیدونم. هیچی بلد نیستم. این یه واقعیته دیگه؟!! باید چکار کنم پیشرفت کنم؟:( تنهام... کسی رغبت نداره بهم کمک کنه. (خیلی تو دلشون میگن بیخیال ، به ما چه ربط داره) .... من میخوام نقطه اوج مکاتب رزمی رو بشناسم و توش به اونج برسم... ولی خب نمیشه...نمیدونم چرا؟؟:(

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من خیلی عقبم. بسبت به همــــــــــــه. اصلا هیچی نمیدونم. هیچی بلد نیستم. این یه واقعیته دیگه؟!! باید چکار کنم پیشرفت کنم؟:( تنهام... کسی رغبت نداره بهم کمک کنه. (خیلی تو دلشون میگن بیخیال ، به ما چه ربط داره) .... من میخوام نقطه اوج مکاتب رزمی رو بشناسم و توش به اونج برسم... ولی خب نمیشه...نمیدونم چرا؟؟:(

نقطه اوجي وجود نداره. نقطه اوج خودتي. از كجا ميدوني عقبي ؟

هميشه به اين فكر كن حد اقل يك جا هست كه درد دل كني :) خيلي ها همين جا رو هم ندارند

تجربه به عنوان يك پيشكسوت در اينجا به من نشون داده خيلي از دوستان كه به اينجا ميومدن مثل تو بودن كه حالا خيلي چيزا ميدونن.

نگرانش نباش همرزم .تو قدرتمند حركت كردي .به روز اول نگاه كنيد كه حتي شايد يك لگد ساده هم نميتونستي بزني.

گاهي وقت ها به خود نگاه كن تو بهترين استادي

ببر سياه

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
از استاد میلاد خواهش میکنم یک سری آموزش در رابطه با استتار و اختفا در رشته نینجوتسو بزارن.

لطفا اگه میشه یه سری هم در مورد پرتاب شوریکن و بو شوریکن بزارن.

استاد میشه بفرمایین من که یه مدت هست که همون باشگاه نینجوتسو تقلبی رو هم به دلایلی نمیرم ، برای حفظ آمادگی بدنی و ذهنیم چکار کنم؟

بالا