• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
نقطه اوجي وجود نداره. نقطه اوج خودتي. از كجا ميدوني عقبي ؟

هميشه به اين فكر كن حد اقل يك جا هست كه درد دل كني :) خيلي ها همين جا رو هم ندارند

تجربه به عنوان يك پيشكسوت در اينجا به من نشون داده خيلي از دوستان كه به اينجا ميومدن مثل تو بودن كه حالا خيلي چيزا ميدونن.

نگرانش نباش همرزم .تو قدرتمند حركت كردي .به روز اول نگاه كنيد كه حتي شايد يك لگد ساده هم نميتونستي بزني.

گاهي وقت ها به خود نگاه كن تو بهترين استادي

ببر سياه

آآآآآآآآآآآره ه ه ه ه ه دقـــــــــــــیقا درسته... روز اول من منفی صفر بودم!!! ولی الآن صفرم و بعدا بیشتر پیشرفت خواهم کردددد:):D واقـــــعا من میتونم و نکته ی خیلی جالب که میدونم که هیچ نمیدونم و این نقطه اوج و پیشرفتم در مکاتب رزمی ست

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
آآآآآآآآآآآره ه ه ه ه ه دقـــــــــــــیقا درسته... روز اول من منفی صفر بودم!!! ولی الآن صفرم و بعدا بیشتر پیشرفت خواهم کردددد:):D واقـــــعا من میتونم و نکته ی خیلی جالب که میدونم که هیچ نمیدونم و این نقطه اوج و پیشرفتم در مکاتب رزمی ست

منظورم از منفی صفر زیر صفر هست:D

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

اقرار به ندانستن بزرگترین دانایی هاست. مهم اینه که هرگز نذاری مشکلات و موانع، انگیزه ات رو از بین ببره.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام

ممنون استاد مطالبتون رو دنبال میکنم
icon11.png
,شما خوب هستی؟
خیلی ممنون برای مطلب خوبتون
اینها کنگ فو کار میکنن؟
فقط از خودشون شاگرد قبول میکنن؟
biggrinsmiley.gif

به شاگردهاشون میگن مونک یا چیز دیگه س اون :-؟

خواهش می کنم. منم خوبم ممنون.

- درباره اصطلاح monk که اشاره کردی باید بگم این کلمه به معنی "راهب" هست. راهب هم کسی هست که از دنیا و زندگی معمولی جدا شده و در جایی مانند معبد، آموزشهای معنوی رو طی می کنه.

- کونگ فوی شائولین ترکیبی است از اصول آیین بودایی ِ ذن و مهارت های رزمی. یا به عبارت بهتر در معبد شائولین، مهارت های کونگ فو تبدیل به اعمال و مناسک بودایی شدن.

- گفته می شه که کونگ فوی شائولین اولین کونگ فو بوده و به عبارتی منشاء هنرهای رزمی. گاهی حتی نام شائولین رو مترادف با هنرهای رزمی فرض می کنن. همون طور که قبلا عرض کردم این تصور رایج اما "اشتباه" هست.

- درباره ی اینکه آیا به غیر چینی ها هم آموزش داده می شه یا نه باید بگم هر چند در حال حاضر شهر دنگ فنگ یک مکان توریستی برای علاقمندان به کونگ فو هست و افراد خارجی چه در معبد و چه در مدارس رزمی این شهر می تونن تعلیم ببینن، اما نکته اینه که با شما مثل افراد بومی رفتار نمی شه و آموزش های اونها با شما فرق داره.
ظاهرن سیاست معبد این هست که به خارجی ها آموزش های محدود و مختصری ارائه بشه.

- البته در سال های اخیر معبد شائولین دغدغه ی کونگ فوی اصیل و آموزش تعالیم بودایی رو نداشته و بیشتر بر در آمدزایی و جذب توریست تمرکز کرده. این ظاهرن برنامه ی راهب اعظم Shi Yongxin رئیس معبد هست.
هر چند هنوز هم راهبان واقعی وجود دارند و در جایی دور از هیاهوی تبلیغات و توریسم و درآمد زایی به تمریناتشون ادامه می دن ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اقرار به ندانستن بزرگترین دانایی هاست. مهم اینه که هرگز نذاری مشکلات و موانع، انگیزه ات رو از بین ببره.

ممنون!

بله "حفظ انگیزه" به اندازه ی خود "هدف" مهم هست (اگر زیاده روی نکنیم و نگیم که حفظ انگیزه، خود ِ هدف هست!)

در مسیر پیشرفت، هدف های ما پایدار هستن ولی انگیزه ی ما می تونه به شدت ناپایدار باشه و ...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
کین رامیرز ولاسکوئز
فایتر مکزیکی-امریکایی که دوبار قهرمان یو اف سی شده و Sherdog اونو بعنوان مرد شماره 1 MMA جهان معرفی کرده
سن = 31
قد = 185
وزن = 110
روش مبارزه = کیک بوکسینگ .. کشتی ..جوجیتسو
بخاطر کیک بوکسینگ بی نظیرش کسی سرپا حریفش نیست و چون کشتی گیر هم بوده کمتر کسی میتونه خاکش کنه
14 مسابقه داده 13 تاشو برده 1 دونه هم باخت داره
تو دانشگاه arizona state درس خونده ( خطاب به اونا که فکر میکنن این فایتر ها وحشی و بی سوادن )
اسم دختر کوچیکش هم Coral هست
و در اخر به چهره ی مهربونش نگاه نکنید تو رینگ تا خون حریفشو نریزه اروم نمیگیره:)
x2_d6617e_display_image.jpg

اینم چهره ی حریفانش بعد از مسابقه

indexh.jpg
index.jpg
qq.jpg

indexjk.jpg

Last edited:

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
به نظر من وینگ چان به دلیل نداشتن فنون مبارزه ای از فاصله متوسط و زیاد برای مبارزه دچار مشکل است و بایدسبکهای ژاچوان وتان تویی هم که به ترتیب سبکهای حمله ای از فاصله های متوسط و زیاد هستند هم مورد یادگیری قرار بگیرند که البته در ایران کسی این سبکها را اموزش نمی دهد.

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
سامورایی به نظامیان ژاپن قبل از صنعتی شدن گفته می‌شود. آنان از خانواده‌های اشراف ژاپنی بودند که در ارتش‌های خصوصی اجیر می‌شدند و به دای‌میو (اربابان محلی) خدمت می‌کردند. آن‌ها از سال ۱۱۵۹ میلادی در جنگ‌های داخلی شرکت می‌کردند. سامورایی‌ها سوارکارانی بسیار ماهر و در استفاده از شمشیر، کمان و نیزه زبردست بودند. پاداش آنان، بر خلاف نظامیان دیگر، برنج یا مواد غذایی بود. در سال ۱۶۰۳ میلادی پس از بازگردانیده شدن صلح به ژاپن به دست توکوگاوا شوگون، سامورایی‌ها به مسئولان و مجریان محلی تبدیل شدند.پس از آن ٬در دوره ی امپراطور میجی و همز مان با آغاز عصر تجدد در ژاپن٬جایگاه سامورایی‌ها بسیار تضعیف شد.مستمری ناچیز آنها صرف خرید سهام دولتی گشت و در ۱۸۷۳ یاماگاتا٬وزیر جنگ ژاپن٬ قانون انقلابی خدمت وظیفه ی عمومی را وضع نمود و همین قانون سبب نابودی قطعی سپاهیگری سامورایی شد.سامورایی‌ها نسبت به دوستان و اربابان خود سوگند وفاداری ادا می‌کردند. آنان همچنین از **** خاصی به نام بوشیدو پیروی می‌کردند. این **** دارای انضباط شخصی، مهارت، شجاعت، اطاعت، احترام و ایثار بود. بسیاری از سامورایی‌ها نیز از تعالیم ذن بودیسم استفاده می‌کردند. متن از ویکی پدیا

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
با سلام خدمت دوستان و اساتید.
از دوستانی که در زیمنه جودو اطلاعات دارن خواهش میکنم که بگن سیستم کمربند دهی توی ایران چطور هست؟منظورم رنگ های کمر بند تعداد جلسات تمرین مورد نیاز برای ارتقا از یک کمربند به دیگری هست.
چون توی ویکیپدیا نوشته بود هر کشور روش خودشو داره.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
کین رامیرز ولاسکوئز
فایتر مکزیکی-امریکایی که دوبار قهرمان یو اف سی شده و Sherdog اونو بعنوان مرد شماره 1 MMA جهان معرفی کرده
سن = 31
قد = 185
وزن = 110
روش مبارزه = کیک بوکسینگ .. کشتی ..جوجیتسو
بخاطر کیک بوکسینگ بی نظیرش کسی سرپا حریفش نیست و چون کشتی گیر هم بوده کمتر کسی میتونه خاکش کنه
14 مسابقه داده 13 تاشو برده 1 دونه هم باخت داره
تو دانشگاه arizona state درس خونده ( خطاب به اونا که فکر میکنن این فایتر ها وحشی و بی سوادن )
اسم دختر کوچیکش هم Coral هست
و در اخر به چهره ی مهربونش نگاه نکنید تو رینگ تا خون حریفشو نریزه اروم نمیگیره:)
مشاهده پیوست 506014

اینم چهره ی حریفانش بعد از مسابقه

مشاهده پیوست 506015
مشاهده پیوست 506016
مشاهده پیوست 506017

من امروز تو مبارزه نینجوتسو مثل عکس سومی شدم!
به خاطر اینکه دوباره اینجوری نشم یه ست محافظ صورت (که دماغ و فک رو هم پوشش بده) ، مچ پا، زانو و دنده که تو نینجوتسو قانونی باشه معرفی کنید لطفا!
چشمم حسابی ترسیده:( منی که سه - چهار ماهه شروع کردم خوردم به یه حرفه ای که مرد جنگل بود و ناک اوتم کرد تو ضربه اول:( آبروم رفت تو باشگاه اصلا اینطوری نیستم با بچه های خودمون!!!
البته فقط من نبودم خیلیا آسیب دیدن ولی اکثرا رده سنی نونهالان
تو بزرگسالان یه گنده (از شاگردهای خود کانچو فکر کنم) ناکار شد
یه بزن بهادر هم بود هر کسی رو می انداخت هوا!
اونه گای شیماسو.

Last edited:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
من امروز تو مبارزه نینجوتسو مثل عکس سومی شدم!
به خاطر اینکه دوباره اینجوری نشم یه ست محافظ صورت (که دماغ و فک رو هم پوشش بده) ، مچ پا، زانو و دنده که تو نینجوتسو قانونی باشه معرفی کنید لطفا!
چشمم حسابی ترسیده:( منی که سه - چهار ماهه شروع کردم خوردم به یه حرفه ای که مرد جنگل بود و ناک اوتم کرد تو ضربه اول:( آبروم رفت تو باشگاه اصلا اینطوری نیستم با بچه های خودمون!!!
البته فقط من نبودم خیلیا آسیب دیدن ولی اکثرا رده سنی نونهالان
تو بزرگسالان یه گنده (از شاگردهای خود کانچو فکر کنم) ناکار شد
یه بزن بهادر هم بود هر کسی رو می انداخت هوا!
اونه گای شیماسو.

سلام همرزم. چرا چشمت ترسیده؟ در این مورد هم معایبی هست و هم محاسنی. معایبشو معمولا همه میدونن ولی از محاسنش اینه که به برخورد کردن و ضربه خوردن با دید بازتری مواجه میشی. حتی باعث میشه رفته رفته توی مبارزه خیلی راحت و آروم باشی و درست نفس بکشی و در نهایت میفهمی این دردها و ترس ها بهترین استادت هستند. فقط این مسئله رو در نظر بگیر که هیچ وقت وارد نبردی نشی که براش آمادگی نداری. دومو آریگاتو

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
سامورایی به نظامیان ژاپن قبل از صنعتی شدن گفته می‌شود. آنان از خانواده‌های اشراف ژاپنی بودند که در ارتش‌های خصوصی اجیر می‌شدند و به دای‌میو (اربابان محلی) خدمت می‌کردند. آن‌ها از سال ۱۱۵۹ میلادی در جنگ‌های داخلی شرکت می‌کردند. سامورایی‌ها سوارکارانی بسیار ماهر و در استفاده از شمشیر، کمان و نیزه زبردست بودند. پاداش آنان، بر خلاف نظامیان دیگر، برنج یا مواد غذایی بود. در سال ۱۶۰۳ میلادی پس از بازگردانیده شدن صلح به ژاپن به دست توکوگاوا شوگون، سامورایی‌ها به مسئولان و مجریان محلی تبدیل شدند.پس از آن ٬در دوره ی امپراطور میجی و همز مان با آغاز عصر تجدد در ژاپن٬جایگاه سامورایی‌ها بسیار تضعیف شد.مستمری ناچیز آنها صرف خرید سهام دولتی گشت و در ۱۸۷۳ یاماگاتا٬وزیر جنگ ژاپن٬ قانون انقلابی خدمت وظیفه ی عمومی را وضع نمود و همین قانون سبب نابودی قطعی سپاهیگری سامورایی شد.سامورایی‌ها نسبت به دوستان و اربابان خود سوگند وفاداری ادا می‌کردند. آنان همچنین از **** خاصی به نام بوشیدو پیروی می‌کردند. این **** دارای انضباط شخصی، مهارت، شجاعت، اطاعت، احترام و ایثار بود. بسیاری از سامورایی‌ها نیز از تعالیم ذن بودیسم استفاده می‌کردند. متن از ویکی پدیا

همیشه آرزو داشتم یه کاتانای واقعی رو تو دستم بگیرم و یه خورده باهاش کار کنم ولی به خاطر وضعیت مالیم هیییچوقت نتونستم به آرزوم برسم.... عکسها خیلی زیبا هستن.... اشک آدم رو در میاره
smilingsmiley.gif

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
Ninja Shadow of a Tear (2013) HDRip BoxFilm

این فیلم را دیدید من دانلود کردم واقعا که نینجا ها آدم های خطرناکی هستند

اون وسیله که آخر طناب بهش سیم خاردار وصله تهش هم یک وزنه ربع کیلویی وصله با قوه گریز از مرکز کار میکنه پرت میکنن دور گردن طرف را به قتل میرسونن

joseffist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
Ninja Shadow of a Tear (2013) HDRip BoxFilm

این فیلم را دیدید من دانلود کردم واقعا که نینجا ها آدم های خطرناکی هستند

اون وسیله که آخر طناب بهش سیم خاردار وصله تهش هم یک وزنه ربع کیلویی وصله با قوه گریز از مرکز کار میکنه پرت میکنن دور گردن طرف را به قتل میرسونن

شما یه لینک میدادی ما هم ببینیم .
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
همیشه آرزو داشتم یه کاتانای واقعی رو تو دستم بگیرم و یه خورده باهاش کار کنم ولی به خاطر وضعیت مالیم هیییچوقت نتونستم به آرزوم برسم.... عکسها خیلی زیبا هستن.... اشک آدم رو در میاره
smilingsmiley.gif

داداش راستشو بخوای اونا هم که تو ایران هست کاتانای واقعی نیست. کاتانای واقعی حدود 300 ملیون تومن تو ژاپن قیمت داره. اونها که تو ایرانه بهش میگن تامشی گیری اگه اشتباه نکنم. که واسه تمرینه. کاتانای واقعی اگه باهاش درست ضربه زده بشه میتونه سفت و سخت ترین چیزها رو نصف میکنه

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
داداش راستشو بخوای اونا هم که تو ایران هست کاتانای واقعی نیست. کاتانای واقعی حدود 300 ملیون تومن تو ژاپن قیمت داره. اونها که تو ایرانه بهش میگن تامشی گیری اگه اشتباه نکنم. که واسه تمرینه. کاتانای واقعی اگه باهاش درست ضربه زده بشه میتونه سفت و سخت ترین چیزها رو نصف میکنه

آآآره دقیقا... اطلاعات مختصری دارم... ولی من به همین کاتانای تقلبی هم راضی ام که نوشدارویی بشه واسم :happy: دعا کنید جور بشه یکیشو بخرم

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
اساتید بزرگوار یه راهنمایی ازتون میخوام:

من سه سال هست که باشگاه دارم. (مربیگری من هنوز صادر نشده اما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد) . اتفاقی که الان برای باشگاهم افتاده توی این سه سال خیلی کم افتاده بود.... من این یکی سال اخیر شاگردان خیلی زیادی رو تربیت کردم و از دل و جون براشون مایه گذاشتم. ولی بعد از یه مدت میدیدم از باشگاه میرن!! به دلایل مختلف(دیر بهشون کمربند میدادم چون لیاقتشو نداشتن - بعضی چیزایی که بدردشون نمیخورد و سری بود رو بهشون یاد نمیدادم - ازم میخواستن برن دوره مربیگری ولی لیاقت و شعور و درک نداشتن و...) الان باشگاه من به صورتی شده که فقط تعدادی انگشت شمار هنرجو توی سن های بین 13 تا 15 مونده. شاید تعدادشون به هفت یا هشت نفر برسه. من تصمیم گرفتم باشگاهم رو تعطیل کنم و حتی وقتی مربیگری من صادر شد هم باشگاهی نزنم تا معلوم نیست چه زمانی!! شاید یک ماه شاید هم ده سال... چون من شنیده ام این مربیگری از سبک صادر میشه و باید برای فدراسیونی کردنش همینقدری که زجر کشیدم ده برابرش زجر بکشم!! خواهش میکنم از استاد های خودم که در این بخش از
انجمن حضور دارن بنده ی حقیر رو راهنمایی بفرمایید... (علی الخصوص استاد میلاد و استاد ققنوس و استاد سروش)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

من سه سال هست که باشگاه دارم. (مربیگری من هنوز صادر نشده اما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد) . اتفاقی که الان برای باشگاهم افتاده توی این سه سال خیلی کم افتاده بود.... من این یکی سال اخیر شاگردان خیلی زیادی رو تربیت کردم و از دل و جون براشون مایه گذاشتم. ولی بعد از یه مدت میدیدم از باشگاه میرن!! به دلایل مختلف(دیر بهشون کمربند میدادم چون لیاقتشو نداشتن - بعضی چیزایی که بدردشون نمیخورد و سری بود رو بهشون یاد نمیدادم - ازم میخواستن برن دوره مربیگری ولی لیاقت و شعور و درک نداشتن و...) الان باشگاه من به صورتی شده که فقط تعدادی انگشت شمار هنرجو توی سن های بین 13 تا 15 مونده. شاید تعدادشون به هفت یا هشت نفر برسه. من تصمیم گرفتم باشگاهم رو تعطیل کنم و حتی وقتی مربیگری من صادر شد هم باشگاهی نزنم تا معلوم نیست چه زمانی!! شاید یک ماه شاید هم ده سال... چون من شنیده ام این مربیگری از سبک صادر میشه و باید برای فدراسیونی کردنش همینقدری که زجر کشیدم ده برابرش زجر بکشم!! خواهش میکنم از استاد های خودم که در این بخش از
انجمن حضور دارن بنده ی حقیر رو راهنمایی بفرمایید... (علی الخصوص استاد میلاد و استاد ققنوس و استاد سروش)

سلام همرزم. لطفا بنده رو استاد خطاب نکنید، بنده فقط طریقت جوی این راه هستم اسم کوچیکم مسلم ـه خوشحال میشم با همین اسم صدام کنید و به واقع از لحاظ فنی شاگرد همه تون.
در مورد مطلبی که اشاره کردید، مطمئنا بقیه دوستان هم تجربه ش کردن و این یکی از بزرگترین مشکلات کلاس داری و مربیگریه. بزرگترین درد یک استاد نداشتن شاگرد خوب و مطمئنه. دو راه وجود داره: اول اینکه همونطور که خودتون فرمودید کلاسو جمع کنید و مربیگری رو بذارید کنار، که البته فکر بدی هم نیست و محاسن زیادی هم داره. کاهش بار فکری و ایجاد فرصت برای پیشرفت خودتون و ... راه دوم اینکه با مسئله کنار بیایید و اون رو به عنوان یه واقعیت قبولش کنید و منتظر باشید که با گذشت زمان هنرجوهای بهتری به کلاس و مدرسه تون بیان که مستلزم اینه که قدری صبور باشید. این راهیه که اغلب اساتید و مربیان اون رو طی میکنند و معمولا بعد از یه برهه زمانی نتیجه هم می گیرند مگر اینکه مشکلات دیگه ای براشون پیش بیاد. در نهایت خودتون بهترین و منطقی ترین تصمیم رو خواهید گرفت. راستی نفرمودید در کدوم سبک یا رشته و ... مربیگری می کنید؟

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

شما که خودتون استادین... من شاگرد شما هستم. من فقط تجربه خودم رو میگم. چیزی که من فکر میکنم اینه که یه استاد رزمی فقط کسی نیست که حرکت و ضربه و کاتا درس میده به رزمجو ها. بلکه وظیفه اصلی استاد رزمی کار یاد دادن اخلاق به هنر جوهاست. حرکت یه چیز محدوده ، صد تا ، بیست تا ، دویست تا آخرش تموم میشه. ولی تعالی روحی و معنوی چیزیه که نامتناهیه. هر رشته رزمی اصیل یک بعد معنوی داره که حتما باهاش آشنایین. یه ذهن قوی توی مبارزه خیلی بیشتر به درد میخوره تا یه بدن قوی.... این آموزشهای معنوی وظیفه یه سنسی رو چند برابر میکنه. یه سنسی باید برای هر لحظه از آموزشش برنامه داشته باشه. شخصیت هنرجوش رو بشناسه و متناسب با اون آموزش بده. هر کسی که شاگرد پرورش میده باید بدونه که سنسی برای هنرجو یه اسطورست ، نماد قدرت. هر حرف و حرکت سنسی میتونه روی هنرجو تاثیر عمیقی بزاره، پس سنسی باید کسی باشه که خودش قبلا از نظر روحی با خودش به توافق رسیده باشه ، همونطور که روی حرکات و ضربات تسلط کامل داره. استاد گرامی خود شما باید ببینین که آیا روش تدریس شما درسته؟ و اینکه آیا آماده هستین واسه سنسی بودن؟ اگر روشتون درسته این مشکل از هنرجو هاست که نمیفهمن. در اینصورت باید بدونین که تربیت یک رزمی کار واقعی از تربیت هزار تا حرکت زن صرف بهتره و نباید ناامید بشین....

بالا