• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک سری دی وی دی های آموزشی هست که ظاهرا شیهان بارتوش توی بازدیدشون از ایران به کانچو دادن. اگه بتونی یکی از سنسی هایی که شاگرد قدیمی کانچو بوده رو ببینی احتمالا میتونی ازش بگیری دی وی دی ها رو. یه سری از سنسی هایی که رابطشون با فرجی به هم خورده هم از روی همونها کار میکنن حرکات جدید رو. در مورد تعداد باشگاه و این حرفها هم ناراحت نباش. سنسی باید برای شاگرداش وقت بذاره. اونایی که سه چهارتا باشگاه دارن عمده آموزش باشگاه به عهده ارشد هاست که درست نیست.تازه خبر نداری یک نفر تو اصفهان 10-15 تا باشگاه داره!

در مورد شیهان بارتوش شگرد لابوس پوکورنی که از دوستان بنده هم هست باید بگم (بوجینکان بودو تایجوتسو هست) که این خودش خیلی .........
و مورد دیگه که هست و من بارها گفتم یادگیری روشهای رزمی از روی دیویدی کار بسیار خطرناکی هست به دلایلی که قبلا هم گفتم.....
به هر حال ......

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
البته من صاحب نظر نیستم ولی بنظرم این فیلم تصویر درستی از نینجا ارائه نکرده بود و بیشتر یکجور اکشن بزن بزن بود ...

بله سینمای هالیود دنیای هنرهای رزمی رو به نابودی کشید

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز من فقط گفتم شاید . نگفتم حتما....
من واسه یاد گیری خیلی چیزا جونم رو گرو گذاشتم... من حرف های زیادی شنیدم و به خاطر چهارتا حرف هیچوقت احساساتی نمیشم.... درحال حاضر هم یاد میگیرم و یاد میدم. مثل تمام استادای دیگه که علمشون محدود هست و باید یاد بگیرن تا بتونن یاد بدن. هیچ استادی نمیتونه ادعا کنه که همه چیزو بلده. صد در صد تمام استادا علمشون محدود هست و باید از یه جایی آپدیت بشن. بنابراین من باشگاهم رو رها نمیکنم و الحمد الله روز به روز تعدا هنرجویان اضاف میشن و روزی رو در آینده ای نه چندان دور خواهم دید که خیلیا رو از نظر بار علمی پیشرفت میدم و خودم هم پیشرفت زیادی خواهم کرد. تنها ایراد و اشکال من این هست که فکر میکنم هیچی نمیدونم و بلد نیستم. که صد در صد نه تنها من بلکه تمام استاد ها به همین صورت هستند ...
فقط فرق بین اساتید این هست که دو گروه هستند: 1 بعضی ها هیچی نمیدونن ولی فکر میکنن همه چی میدونن 2 بعضی ها هیچی نمیدونن و فکر میکنن هیچی نمیدونن . که من از نوع دوم هستم و هرکس ازم بپرسه با جرات تمام میگم هیچ نمیدونم.

متشکرم از شما دوست عزیزم:)

حقیقت در نزدیکی توست و نینجوسو......

sas.jpg

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
در مورد شیهان بارتوش شگرد لابوس پوکورنی که از دوستان بنده هم هست باید بگم (بوجینکان بودو تایجوتسو هست) که این خودش خیلی .........
و مورد دیگه که هست و من بارها گفتم یادگیری روشهای رزمی از روی دیویدی کار بسیار خطرناکی هست به دلایلی که قبلا هم گفتم.....
به هر حال ......

ممنون از حسن توجه شما
استاد جسارتا میوونم بپرسم شما کجا نینجوتسو کار میکنین که این چنین افرادی رو میشناسین؟ منظورم اینه که چه کشوری؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
آهاااااااااااااااااااا :eek: خیلی چیزارو نمیدونستما.... آها راستی دی وی دی شیهان بارتوش رو دارم - ولی همش تایجوتسو هست:( من دوست دارم آکروبات و بعضی از سلاح سرد ها رو هم یاد بگیرم. ولی.... نمیدونم چطور و کجا:(

دوست عزیز
راستش چند تا سوال داشتم شما گفتین حکم مربی گری ندارید فعلا و قراره واستون بیاد خب مگه بدون حکم مربی گری میشه باشگاه زد ؟! بعد گفتید زیر نظر استاد خاصی هم کار نکردید و خودتون همه چیو یاد گرفتید ...
گفتید 2 سال پیش دفاع شخصی اموزش میدادین ! یعنی تو سن 16-17 سالگی ؟! اونم درحالی که هیچ سبک رزمی رو به اون صورت کار نکردید ؟!
البته قصد جسارت ندارم ولی واسم سوال پیش اومده بود...
و یک توصیه از طرف بنده ی حقیر : یاد گرفتن اکروبات بدون استاد خوب = فلج شدن یا اسیب جدی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

استاد میلاد، با این وضع نینجوتسو در ایران تکلیف ما چیه؟ من بعد از این همه نینجوتسو کار کردن الان به کلی ناامیدم. این چیزی که ما تو ایران کار میکنیم فقط یه نبرده برای رنگ کمربند. از سفید به زرد از زرد به بنفش از بنفش به سبز از سبز به قرمز از قرمز به قهوه ای از قهوه ای به سیاه. در حال حاضر من دیگه باشگاه نمیرم و توی فکر رشته فول کنتاکت هستم. چون این چیزهایی که توی ایران تدریس میشه به اسم نینجوتسو نه از نظر رزمی به درد میخوره نه از نظر ذهنی. با خودم میگم حداقل برم دنبال یه رشته ای که از نظر رزمی کارآمد باشه. با این وضعیت حقیقت نینجوتسو که هیچ ، حتی روحیه یک رزمی کار رو هم پیدا نمیکنیم. استاد میلاد شما چه پیشنهادی دارین؟

یه سوال متفرقه: این جملاتی که مینوسین ، هایکو های ژاپنی هستند؟ و منبعشون کجاست؟ استاد شما زبان ژاپنی هم بلدید؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در یک معبد دورافتاده ی کوھستانی، چھار راھب به ذاذن مشغول بودند.
آنها تصمیم داشتند تا در سکوت مطلق یک سشین برگزار کنند.

شب اول و در مدت ذاذن، شمع خاموش شد و معبد در تاریکی عمیق
فرو رفت.

در این هنگام، راھبی که از ھمه تازه کارتر بود به آھستگی گفت:
شمع خاموش شده است!

دومی پاسخ داد: تو نباید سخن بگویی! این یک سشین در سکوت
مطلق است.

سومی اضافه کرد: چرا گفتگو می کنید. ما باید خاموش بمانیم و
سکوت اختیار کنیم.

چھارمی که بزرگ جمع و برپا کننده ی مراسم بود، نتیجه گرفت: شما ھر سه کم خرد و
نادان ھستید، فقط من بودم که سخنی نگفتم ...

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد، با این وضع نینجوتسو در ایران تکلیف ما چیه؟ من بعد از این همه نینجوتسو کار کردن الان به کلی ناامیدم. این چیزی که ما تو ایران کار میکنیم فقط یه نبرده برای رنگ کمربند. از سفید به زرد از زرد به بنفش از بنفش به سبز از سبز به قرمز از قرمز به قهوه ای از قهوه ای به سیاه. در حال حاضر من دیگه باشگاه نمیرم و توی فکر رشته فول کنتاکت هستم. چون این چیزهایی که توی ایران تدریس میشه به اسم نینجوتسو نه از نظر رزمی به درد میخوره نه از نظر ذهنی. با خودم میگم حداقل برم دنبال یه رشته ای که از نظر رزمی کارآمد باشه. با این وضعیت حقیقت نینجوتسو که هیچ ، حتی روحیه یک رزمی کار رو هم پیدا نمیکنیم. استاد میلاد شما چه پیشنهادی دارین؟

یه سوال متفرقه: این جملاتی که مینوسین ، هایکو های ژاپنی هستند؟ و منبعشون کجاست؟ استاد شما زبان ژاپنی هم بلدید؟

سلام دوست من

پست شما بسيار براي من دردناك بود و من بسيار بسيار غمگين از اينكه چرا در ايران جايگاه روشها و هنرهاي رزمي و ورزشهاي رزمي با هم آميخته و فاسد شده :(

من در اين سالها در اينجا افراد مثل شما زياد ديدم كه همه آنها درد دلشان مثل شما بود. گاهي دوستاني در درجه استادي اينجا ميامدند كه درد و دلهايي ميكردند كه .........

دوستاني چون شما و بوشيدو و........ زياد به اينجا آمدند و به دنبال حقيقت بودند و من تنها سعي ميكردم نوع نگاهشان به مسئله تحكيم ببخشم.

شما من رو به ياد سالها پيش خودم انداختيد و............ اين راز رسيدن به موفقيت هست .

گاهي مسائلي هست كه من به شخصه شرمنده ميشوم كه نميتوانم جواب دهم اما بدونيد كه من پست هاي شما رو ميخونم و درك ميكنم از ته قلب.

درود به شما همرزم كه اينجا رو مكاني براي درد و دل كردن با افتخوار ميدوني. درود به شما دوستان. من براي همين اينجا هستم. من همان گرگ بارون ديده هستم اما حالا ببر سياه

در مورد نينجوتسو من مكتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو بلد هستم كه درونش چيزي به نام دان وجود نداره:cool:

اين كه من كي هستم و كجا و اين اطلاعات و چيزهايي كه ميدونم از كجا ميدونم و بلدم مهم نيست .مهم اين هست كه (من هم استادي دارم از خودم بهتر)

بله ژاپني بلد هستم اما نه 100% ولي خوب.......

من در كنار شما هستم اما گوشه گيري بيش نيستم

ممنون از حسن توجه شما

ببر سياه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در یک معبد دورافتاده ی کوھستانی، چھار راھب به ذاذن مشغول بودند.
آنها تصمیم داشتند تا در سکوت مطلق یک سشین برگزار کنند.

شب اول و در مدت ذاذن، شمع خاموش شد و معبد در تاریکی عمیق
فرو رفت.

در این هنگام، راھبی که از ھمه تازه کارتر بود به آھستگی گفت:
شمع خاموش شده است!

دومی پاسخ داد: تو نباید سخن بگویی! این یک سشین در سکوت
مطلق است.

سومی اضافه کرد: چرا گفتگو می کنید. ما باید خاموش بمانیم و
سکوت اختیار کنیم.

چھارمی که بزرگ جمع و برپا کننده ی مراسم بود، نتیجه گرفت: شما ھر سه کم خرد و
نادان ھستید، فقط من بودم که سخنی نگفتم ...

استاد درود

وجود شما در تاپيك براي من پيرمرد دلگرميست.

با تشكر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جاي استاد فاير نايت خيلي خالي هست

نميدانم در چه مرحله اي از تمرينات خودشون هستن اميدوارم زود به تاپيك برگرده كه جايش بسيار خالي هست

دلم ميگيره وقتي قديمي ها از كنارم ميرن:(

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
سلام دوست من

پست شما بسيار براي من دردناك بود و من بسيار بسيار غمگين از اينكه چرا در ايران جايگاه روشها و هنرهاي رزمي و ورزشهاي رزمي با هم آميخته و فاسد شده :(

من در اين سالها در اينجا افراد مثل شما زياد ديدم كه همه آنها درد دلشان مثل شما بود. گاهي دوستاني در درجه استادي اينجا ميامدند كه درد و دلهايي ميكردند كه .........

دوستاني چون شما و بوشيدو و........ زياد به اينجا آمدند و به دنبال حقيقت بودند و من تنها سعي ميكردم نوع نگاهشان به مسئله تحكيم ببخشم.

شما من رو به ياد سالها پيش خودم انداختيد و............ اين راز رسيدن به موفقيت هست .

گاهي مسائلي هست كه من به شخصه شرمنده ميشوم كه نميتوانم جواب دهم اما بدونيد كه من پست هاي شما رو ميخونم و درك ميكنم از ته قلب.

درود به شما همرزم كه اينجا رو مكاني براي درد و دل كردن با افتخوار ميدوني. درود به شما دوستان. من براي همين اينجا هستم. من همان گرگ بارون ديده هستم اما حالا ببر سياه

در مورد نينجوتسو من مكتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو بلد هستم كه درونش چيزي به نام دان وجود نداره:cool:

اين كه من كي هستم و كجا و اين اطلاعات و چيزهايي كه ميدونم از كجا ميدونم و بلدم مهم نيست .مهم اين هست كه (من هم استادي دارم از خودم بهتر)

بله ژاپني بلد هستم اما نه 100% ولي خوب.......

من در كنار شما هستم اما گوشه گيري بيش نيستم

ممنون از حسن توجه شما

ببر سياه
وقتی وارد این ورزش شدم کلی هدف و ارزو داشتم. ولی چیزی که توی ایران هست اصلا اونوچیزی نبود که من درباره نینجوتسو خونده بودم و انتظار داشتم. هیچ روش تمرکز ذهن و آرامش درونی نبود. به جز دو سه تا آموزش گام نینجا ، روش های استتار و اختفای کمی تدریس میشد. فنون دفاع شخصی رو میشد توی هر کلاس دفاع شخصی سطح پایینی پیدا کرد. بدتر از همه زمانی بود که رروی پیست و ترامپولین صرف میشد واسه آکروبات و فرم. خلاصه چند وقت پیش دیگه تحملم تموم شد و باشگاه رفتن رو متوقف کردم. چون میدیدم که از نظر رزمی هم پیشرفت زیادی صورت نمیگیره. حالا موندم که چکار کنم. همه اون اهدافی که داشتم و دارم الان همینطوری موندن و من هیچ کاری نمیتونم بکنم....

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
وقتی وارد این ورزش شدم کلی هدف و ارزو داشتم. ولی چیزی که توی ایران هست اصلا اونوچیزی نبود که من درباره نینجوتسو خونده بودم و انتظار داشتم. هیچ روش تمرکز ذهن و آرامش درونی نبود. به جز دو سه تا آموزش گام نینجا ، روش های استتار و اختفای کمی تدریس میشد. فنون دفاع شخصی رو میشد توی هر کلاس دفاع شخصی سطح پایینی پیدا کرد. بدتر از همه زمانی بود که رروی پیست و ترامپولین صرف میشد واسه آکروبات و فرم. خلاصه چند وقت پیش دیگه تحملم تموم شد و باشگاه رفتن رو متوقف کردم. چون میدیدم که از نظر رزمی هم پیشرفت زیادی صورت نمیگیره. حالا موندم که چکار کنم. همه اون اهدافی که داشتم و دارم الان همینطوری موندن و من هیچ کاری نمیتونم بکنم....
سوالی در مورد موارد فنی نینجوتسو داشتی در خدمتم.
بتوانم کمک میکنم

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
سوالی در مورد موارد فنی نینجوتسو داشتی در خدمتم.
بتوانم کمک میکنم
استاد یه سری سوال دارم در رابطه با روح نینجوتسو و معنویت اون . به عنوان شروع:
رابطه معنویت و تعالی ذهن و روح در نینجوتسو با مکاتب عرفانی خاوردور چیه؟ چون ما توی عرفان هندی و بودایی داریم که با ریاضت نفس ذهن قدرتهایی پیدا میکنه. حالا توی نینجوتسو و بقیه مکاتب رزمی ژاپنی این جور چیزها وجود داره؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلاس
در مورد کلمه به نام روح نینجوتسو باید بگم چنین چیزی وجود نداره . نینجوتسو اسم روش و تکنیک و تاکتیک هایی هست که در مدارس مخغی تحت نظر دایمیو بود تمرین میشد. که قبلا توضیح دادم
در مورد رابطه تعالیم روحی یا به عبارتی ( سه ایشین تکه کیو) در نینجوتسو بایدم بگم که بیشتر برای بعد فیزیکی و فرار از درد تمرین میشده که میشه تعالیمی از کوریوهای قدیمی سامورایی توش دید مثل کوجی این و کوجی کیری .
و......................
ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با سلاس
در مورد کلمه به نام روح نینجوتسو باید بگم چنین چیزی وجود نداره . نینجوتسو اسم روش و تکنیک و تاکتیک هایی هست که در مدارس مخغی تحت نظر دایمیو بود تمرین میشد. که قبلا توضیح دادم
در مورد رابطه تعالیم روحی یا به عبارتی ( سه ایشین تکه کیو) در نینجوتسو بایدم بگم که بیشتر برای بعد فیزیکی و فرار از درد تمرین میشده که میشه تعالیمی از کوریوهای قدیمی سامورایی توش دید مثل کوجی این و کوجی کیری .
و......................
ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه
پس تمارین مدیتیشن برای همین منظور هست؟ و تمرکز ذهنی و آرامش درون هم با همین تمارین بدست میاد؟

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با سلاس
و......................
ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه
پس تمارین مدیتیشن برای همین منظور هست؟ و تمرکز ذهنی و آرامش درون هم با همین تمارین بدست میاد؟

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با سلاس
و......................
ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

بالا