• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دوست عزیز
راستش چند تا سوال داشتم شما گفتین حکم مربی گری ندارید فعلا و قراره واستون بیاد خب مگه بدون حکم مربی گری میشه باشگاه زد ؟! بعد گفتید زیر نظر استاد خاصی هم کار نکردید و خودتون همه چیو یاد گرفتید ...
گفتید 2 سال پیش دفاع شخصی اموزش میدادین ! یعنی تو سن 16-17 سالگی ؟! اونم درحالی که هیچ سبک رزمی رو به اون صورت کار نکردید ؟!
البته قصد جسارت ندارم ولی واسم سوال پیش اومده بود...
و یک توصیه از طرف بنده ی حقیر : یاد گرفتن اکروبات بدون استاد خوب = فلج شدن یا اسیب جدی
دوست عزیز غیر ممکن غیر ممکنه. بدون حکم مربیگری نمیشه باشگاه زد ولی میشه چهار یا پنج نفر که خودشون ازت خواستند رو آموزش داد. آکروبات هم من هییییچوقت به تنهایی کار نمیکنم و نخواهم کرد. فقط خواستم ببینم تکلیف چه هست وقتی توی شهرمون جایی آکروبات آموزش نمیدن؟ البته به صورت حرفه ای

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
استاد میلاد، با این وضع نینجوتسو در ایران تکلیف ما چیه؟ من بعد از این همه نینجوتسو کار کردن الان به کلی ناامیدم. این چیزی که ما تو ایران کار میکنیم فقط یه نبرده برای رنگ کمربند. از سفید به زرد از زرد به بنفش از بنفش به سبز از سبز به قرمز از قرمز به قهوه ای از قهوه ای به سیاه. در حال حاضر من دیگه باشگاه نمیرم و توی فکر رشته فول کنتاکت هستم. چون این چیزهایی که توی ایران تدریس میشه به اسم نینجوتسو نه از نظر رزمی به درد میخوره نه از نظر ذهنی. با خودم میگم حداقل برم دنبال یه رشته ای که از نظر رزمی کارآمد باشه. با این وضعیت حقیقت نینجوتسو که هیچ ، حتی روحیه یک رزمی کار رو هم پیدا نمیکنیم. استاد میلاد شما چه پیشنهادی دارین؟

یه سوال متفرقه: این جملاتی که مینوسین ، هایکو های ژاپنی هستند؟ و منبعشون کجاست؟ استاد شما زبان ژاپنی هم بلدید؟

حرف شما اشک آدم رو در میاره... شما اگر نینجوتسو رو انتخاب و درک کردید هیچوقت نباید این حرف رو بزنید و جا بخورید. نینجوتسو از نظر من فراتر از یک هنر رزمی هست. فراتر از یک ورزش رزمی هست. نینجوتسو خیلی خیلی وسیع هست. طوری که هرچه ادامه دهی به پایان آن نخواهی رسید. فول کنتاکت سبک خوبی هست و بیشتر دوجو های اون توی جنوب کشور که معروفیت هم دارند دوجوهای استاد فرزام هستند که الان توی بوشهر مشغول فعالیت هستند. فول کنتاکت هم ورزش خوبی است و از نظر مبارزه پیشرفت خوبی خواهید داشت. اما از نظر روحی و روانی چی؟؟؟!!!؟؟؟ به قول استاد خوبم که میگه: حقیقت نینجوتسو در نزدیکی ماست نه آنچه که میبینیم نه آنچه که میشنویم،آنچه که پنهان و ناشناخته هست حقیقت ناب است

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
سئی شین تکی کیو یو (پالایش روح) - = حقیقت در نزدیکی ماست...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
استاد نگفتین نقش تمارین مدیتیشن و چاکراها در آرامش درون و تمرکز فکر چیه؟ یک سری ویدیو دیدم که دو جودو کار بودند یکیشون با قدرت ذهنش بر حریفش غلبه میکرد و بیهوشش میکرد.

راستی من در مورد مکاتب مختلف نینجوتسو و بوجینکان و اصلا فرق این دو اصطلاح هیچ چیز نمیدونم. میشه لطفا توضیح بدین

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد نگفتین نقش تمارین مدیتیشن و چاکراها در آرامش درون و تمرکز فکر چیه؟ یک سری ویدیو دیدم که دو جودو کار بودند یکیشون با قدرت ذهنش بر حریفش غلبه میکرد و بیهوشش میکرد.

راستی من در مورد مکاتب مختلف نینجوتسو و بوجینکان و اصلا فرق این دو اصطلاح هیچ چیز نمیدونم. میشه لطفا توضیح بدین
با سلام
هرچند تمرینات چاکرا و....... بیشتر مربوط به آیین بودایی میشه اما نکته ای که هست این هست که در کل این تمرینات موجب تحول فکری و درونی میشه اما نمیتونه تاثیر فیزیکی و خارجی بزاره
چیزی که شما در فیلم دیده اید کلکی بیش نیست.
و این که سینما و فیلم های مستند غیر متمرکز و بدون منبع دنیای هنرهای رزمی و روش های رزمی رو به آتش کشیده

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نینجوتسو خودش یک مکتب هست و از چندین خانواده معروف مثل موموچی و...........
در مورد بوجینکان خلاصه میگم چون بارها توضیح دادم. بوجینکان متولد شده از جناب آقای هاتسمی هست که تقریبا بیشتر از شصت سال قدمت نداره که به گفته خود سوکه متشکل از 9 مدرسه هست. خود سوک ماساکی هاتسومی در سال 2004 گفت که ما بودو تایجوتسو نینجوتسو کار میکنیم نه خود نینجوتسو. یا همون نبرد تن به تن و نزدیک
حالا در این مدت روش های زیادی اومد مثل بوجینکان. کودوکان. گن بوکان .آکبان و.....................

ممنون ز حسن توجه شما

ببر سیاه

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
استاد خیلی ممنون از پاسخهاتون. میشه یک منبع معرفی کنید تا بتونیم تفاوت بین سبک های مختلف نینجوتسو و اون روش هایی که گفتین رو به طور جامع متوجه بشیم. ضمنا فرق بین نینجوتسو و بوجینکان از نظر روش های رزمی چیه؟ مثلا آیا سبک مبارزه تن به تنشون فرق داره یا مثلا کاتاهای سلاح متفاوته؟

شرمنده میدونم این سوالات مثل این میمونه که یه نفر بره از استاد دانشگاه بپرسه به من ضرب سه رقم در سه رقم رو یاد بده . ولی ما منبعی جز شما نداریم.....

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
امروز ظهر سر دیوار خونه دو تا گربه داشتن با هم دعوا میکردن صدا میدادن یاد بروس لی افتادم
کپی صدای بروس لی بود
وقتی یکیش پجه زده بود تو صورت اون یکی خودشو کشید عقب درست مثل بروس لی صدای زوره آرومی کشید دوباره جنگ گربه ها شروع شد

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام.
استاد میلاد یه کتاب میتونید معرفی کنید برای مکتبی که کار میکنید ( هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو)
که بتونیم یه کم مطالعه داشته باشیم در این مورد؟
چون همینطور که میدونید بنده فکر نکنم به این زودی ها بتونم دسترسی به استادش داشته باشم(البته به صورت حضوری-وگرنه شما استاد همیشه حمایت میکنید , ازتون ممنونم)
میخواستم در موردش یکم اطلاعات داشته باشم فقط لطفا کتابی که معرفی می کنید انگلیسی باشه چون بنده سواد زبان ژاپنی رو ندارم-فارسی هم فکر نکنم اگه باشه هم به درد بخوره.(طبق گفته ی دوستان)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان این طراحی جدید سایت چه باحال شده:D
امروز داشتم چنتا مسابقه ی ساندا رو نگاه میکردم به نظرم از لحاظ شکل کلی مبارزه خیلی به درگیری تن به تن شبیه بود مثلا اموزش های روحی و معنوی یا اینجور مزخرفا توش وجود نداشت و نکته ی جالب اینکه تا مبارزه شروع میشد چند ثانیه بعد با هم گلاویز میشدن ! درست مثل واقعیت !
مثلا این یکی از مبارزاتش بود
http://www.aparat.com/v/dBIJs

فکر کنم تو یکی از پستام به اشتباه گفتم ساندا وانگ به نیروهای ویزه چین اموزش داد میشه ولی اون سبکی که به نیروهای چین اموزش میدن در واقع junshi sanda هست...که وقتی بیشتر دربارش تحقیق کردم دیدم بعله ! یه کامبتیو کامله واسه نبرد تن به تن
البته بیس کار رو همون ساندا ئه ولی حتما یه چیزی داشته که ترجیحش دادن به وینگ چون ! فنونش کلا شامل 4 دسته میشه :
دا : شامل ضربات جب کراس هوک اپرکات مشت چکشی (hammer fist ) ضربه تیغه دست - ارنج - کله و ضربه با انگشت ( واسه کور کردن )
تی : شامل انواع لگد ها - ضربات زانو - و له کردن سر و مچ پا و ... (Stomping )
شوای جیائو : تکنیکای پرتابی و زیرگیری و کلا گلاویز شدن
چین نا : فنون شکستن مفصل و خفه کردن

chinese sf.jpg

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
امروز داشتم چنتا مسابقه ی ساندا رو نگاه میکردم به نظرم از لحاظ شکل کلی مبارزه خیلی به درگیری تن به تن شبیه بود مثلا اموزش های روحی و معنوی یا اینجور مزخرفا توش وجود نداشت و نکته ی جالب اینکه تا مبارزه شروع میشد چند ثانیه بعد با هم گلاویز میشدن ! درست مثل واقعیت !

فکر کنم تو یکی از پستام به اشتباه گفتم ساندا وانگ به نیروهای ویزه چین اموزش داد میشه ولی اون سبکی که به نیروهای چین اموزش میدن در واقع junshi sanda هست...که وقتی بیشتر دربارش تحقیق کردم دیدم بعله ! یه کامبتیو کامله واسه نبرد تن به تن
البته بیس کار رو همون ساندا ئه ولی حتما یه چیزی داشته که ترجیحش دادن به وینگ چون ! فنونش کلا شامل 4 دسته میشه :
دا : شامل ضربات جب کراس هوک اپرکات مشت چکشی (hammer fist ) ضربه تیغه دست - ارنج - کله و ضربه با انگشت ( واسه کور کردن )

مشاهده پیوست 514962
سلام
استفاده کردم
ممنون از پست های خوبتون. همون طور که گفتید مبارزات تن به تن واقعی با مبارزات رینگی و ورزشی از هر نظر متفاوته. شما برای امتیاز نمی جنگی، برای زندگی می جنگی.
شخصا فکر می کنم برخی از رشته های کلاسیک مثل وینگ چون که مثال زدید، بی کاربرد نیستن (مخصوصا اگر در اینو در نظر بگیریم که وینگ چون برای درگیری های خیابانی طراحی شده)، اما بهرحال مشکلات و ضعف هایی هم دارن. فکر می کنم باید واقع گرایانه بررسی شون کنیم؛ نه اونها رو شکست ناپذیر نشون بدیم و نه بی فایده که هر دوش افراطی هست ...

Last edited:

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

مشاهده پیوست 514962
ممنون جالب بود. پس چه جوریه ما تا حالا این مسابقات وشوو رو تا حالا هرچی قسمت سانداش رو نگاه کردم به نظرم اومده زیاد قوی نیست این رشته. من اشتباه میکنم یا مسابقاتش اینجوریه؟ ولی به نظرتون موی تای یا فول کنتاکت قوی تر عمل نمیکنه تو مبارزه خیابانی؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد خیلی ممنون از پاسخهاتون. میشه یک منبع معرفی کنید تا بتونیم تفاوت بین سبک های مختلف نینجوتسو و اون روش هایی که گفتین رو به طور جامع متوجه بشیم. ضمنا فرق بین نینجوتسو و بوجینکان از نظر روش های رزمی چیه؟ مثلا آیا سبک مبارزه تن به تنشون فرق داره یا مثلا کاتاهای سلاح متفاوته؟

شرمنده میدونم این سوالات مثل این میمونه که یه نفر بره از استاد دانشگاه بپرسه به من ضرب سه رقم در سه رقم رو یاد بده . ولی ما منبعی جز شما نداریم.....
درمورد فرقش ین هست که کدام تکنیک از مدرس بهتر عمل میکنه و کدام مدرسه یا روش اصیل و پایه دار است.

منبع . هر سوالی داشتی از خودم بپرس در خدمتم. میتونی سوالات فنی تکنیکی تاکتیکی هم سوال کنید . اگر سوادم قد دهد در خدمتم :)

ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.
استاد میلاد یه کتاب میتونید معرفی کنید برای مکتبی که کار میکنید ( هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو)
که بتونیم یه کم مطالعه داشته باشیم در این مورد؟
چون همینطور که میدونید بنده فکر نکنم به این زودی ها بتونم دسترسی به استادش داشته باشم(البته به صورت حضوری-وگرنه شما استاد همیشه حمایت میکنید , ازتون ممنونم)
میخواستم در موردش یکم اطلاعات داشته باشم فقط لطفا کتابی که معرفی می کنید انگلیسی باشه چون بنده سواد زبان ژاپنی رو ندارم-فارسی هم فکر نکنم اگه باشه هم به درد بخوره.(طبق گفته ی دوستان)

با سلام
در مورد هوتای سیگا ریو نینجوتسو کتاب خاصی نیست. بیشتر ماکیمونو و دنشوهای تمرینی نزد سوک خانواده هست. اما هونتای قبیله ای بودند و هستند که نینجوتسو کوگا تحت حمایت ابتدایی امپراطوری آموزش میدیدند. که فوجیتا سیکو هم استادی از قبیله هونتای داشت.

میتونی در مورد فوجیتا سیکو استاد محبوبم تحقیق کنی http://www.yamabushi-dojo.org/index.php?article_id=66
که خیلی کمک بهت میکنه

ممنون از حسن توجه شما

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ممنون جالب بود. پس چه جوریه ما تا حالا این مسابقات وشوو رو تا حالا هرچی قسمت سانداش رو نگاه کردم به نظرم اومده زیاد قوی نیست این رشته. من اشتباه میکنم یا مسابقاتش اینجوریه؟ ولی به نظرتون موی تای یا فول کنتاکت قوی تر عمل نمیکنه تو مبارزه خیابانی؟
عرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
ولی اینکه میبینی ساندا کارا تو ایران نسبت به کیک بوکسرا یکم ضعیف ترن بخاطر اینه که تو ایران تالو رو همراه با ساندا اموزش میدن یعنی مربی نصف وقت کلاس رو میذاره واسه تالو کارا نصفش واسه ساندا کارا و یه نکته اینکه ساندا کارا معمولا تو باشگاه های رزمی تکواندو و کاراته و... تمرین میکنن ولی کیک بوکسرا تو باشگاه بوکس ! تقریبا تمام شهرها هم خانه بوکس دارن مثلا شهر ما که خیلی هم کوچیکه باشگاه بوکسش فول امکاناته ! 4 تا کیسه ی اویز - 4 تا کیسه دیواری - رینگ استاندارد - گلابی - دستکش و کلاه و فضای کافی واسه دویدن و مهم تر از همه مربیانی که واقعا بوکس اموزش میدن ( این از همه مهمتره )
خب کیک بوکسری که تو این شرایط تمرین کنه حتما بهتر از ساندا کاریه که تو یه باشگاه کوچیک که نهایتا یه کیسه اویز داره تمرین میکنه و مربیش هم نصف وقت کلاس رو به پشتک زدن اختصاص میده!
خود من وقتی کیک بوکسینگ کار میکردم تو مبارزاتی که با ساندا کارا داشتیم تنها دلیل بردمون رو ضعف بدنسازی و نداشتن تمرین کافی ساندا کارا میدونم
از یه طرفی میدونستیم اگه طرف زیرگیری کنه و بخوریم زمین نهایتش 1 امتیاز از دست میدیم ولی تو نبرد تن به تن کسی که میخوره زمین دیگه بلند شدنش با خداست !!
بهرحال اگه باشگاهی پیدا کردی که ساندا رو جداگانه اموزش بده و امکانات خوبی داشته باشه به نظرم ساندا خیلی کاملتر از کیک بوکسه
در غیر اینصورت کیک بوکسینگ بهتره
تو درگیری خیابونی سبک زیاد مهم نیست مهم تر از همه دل و جراته و بعد ضرباتی که واقعا بکار میان رو یاد گرفته باشی حالا از ورزش رزمی یا شخص خاص فرق نمیکنه
پیدا کردن این ضربات هم زیاد سخت نیست کافیه لباسایی که باهاش میری بیرون رو بپوشی و خودت تشخیص بدی چه نوع ضربه ای واقعا کاربردیه
و یک توصیه از طرف بنده : واسه تمرین دفاع شخصی با رزمیکار جماعت تمرین نکن بجاش با یه فرد معمولی قوی هیکل تمرین کن

Last edited:

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
عرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
ولی اینکه میبینی ساندا کارا تو ایران نسبت به کیک بوکسرا یکم ضعیف ترن بخاطر اینه که تو ایران تالو رو همراه با ساندا اموزش میدن یعنی مربی نصف وقت کلاس رو میذاره واسه تالو کارا نصفش واسه ساندا کارا و یه نکته اینکه ساندا کارا معمولا تو باشگاه های رزمی تکواندو و کاراته و... تمرین میکنن ولی کیک بوکسرا تو باشگاه بوکس ! تقریبا تمام شهرها هم خانه بوکس دارن مثلا شهر ما که خیلی هم کوچیکه باشگاه بوکسش فول امکاناته ! 4 تا کیسه ی اویز - 4 تا کیسه دیواری - رینگ استاندارد - گلابی - دستکش و کلاه و فضای کافی واسه دویدن و مهم تر از همه مربیانی که واقعا بوکس اموزش میدن ( این از همه مهمتره )
خب کیک بوکسری که تو این شرایط تمرین کنه حتما بهتر از ساندا کاریه که تو یه باشگاه کوچیک که نهایتا یه کیسه اویز داره تمرین میکنه و مربیش هم نصف وقت کلاس رو به پشتک زدن اختصاص میده!
خود من وقتی کیک بوکسینگ کار میکردم تو مبارزاتی که با ساندا کارا داشتیم تنها دلیل بردمون رو ضعف بدنسازی و نداشتن تمرین کافی ساندا کارا میدونم
از یه طرفی میدونستیم اگه طرف زیرگیری کنه و بخوریم زمین نهایتش 1 امتیاز از دست میدیم ولی تو نبرد تن به تن کسی که میخوره زمین دیگه بلند شدنش با خداست !!
بهرحال اگه باشگاهی پیدا کردی که ساندا رو جداگانه اموزش بده و امکانات خوبی داشته باشه به نظرم ساندا خیلی کاملتر از کیک بوکسه
در غیر اینصورت کیک بوکسینگ بهتره
تو درگیری خیابونی سبک زیاد مهم نیست مهم تر از همه دل و جراته و بعد ضرباتی که واقعا بکار میان رو یاد گرفته باشی حالا از ورزش رزمی یا شخص خاص فرق نمیکنه
پیدا کردن این ضربات هم زیاد سخت نیست کافیه لباسایی که باهاش میری بیرون رو بپوشی و خودت تشخیص بدی چه نوع ضربه ای واقعا کاربردیه
و یک توصیه از طرف بنده : واسه تمرین دفاع شخصی با رزمیکار جماعت تمرین نکن بجاش با یه فرد معمولی قوی هیکل تمرین کن
آقا خیلی ممنون . کلی به اطلاعاتم اضافه شد. همیشه فک میکردم ووشو یه رشته ضعیف و نمایشیه ولی ظاهرا باید یه تحقیق درست حسابی رو ساندا بکنم. البته من میگم چه رزمی کار باشی چه نباشی باید از درگیری خیابانی پرهیز کنی. چون اولا هیچ حساب کتابی نداره دوما معمولا من سلاح دنبالم نیست چی بشه نانچیکو داشته باشم ولی هر بچه دماغویی یه قمه تو کمربندش داره اگه خورد بهت شانس بیاری از خونریزی نمیری. سوما اینکه این جماعت لات و لختی تا میبینن یکی هیکلیه و ممکنه تنهایی از پسش برنیان ده نفره دعوا میکنن. ده نفر هم پنج تاشون قمه دارن پنج تا دیگشون کارد و شوکر . این ده تا سر سوک هاتسومی هم بریزن بالاخره زمینگیرش میکنن. اینه که زیاد اهل دعوای خیابونی نیستم

بالا