• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد بنده امروز داشتم پست های قبلی و خیلی قدیمی تاپیک رو مطالعه میکردم دیدم شما خیلی حضور فعالی داشتین در تاپیک و پستهاتون واقعا پربار بوده. امیدوارم بازهم در این تاپیک تشریف بیارین تا د. کنار اساتید میلاد نینجا و ققنوس و بوشیدو از محضر شما هم استفاده کنیم.
ببر سیاه در خدمت شماست :)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر همه استادان و رفقای خوبم ، ظاهر فروم PT که خیلی تغییر کرده ، اما هنوز مرام و معرفت همه شما سر جاشه . :)
دلم واسه همتون تنگ شده بود . یکسری مطالعات و تمرینات در این چند وقت داشتم ، که در مورد اونها مطالبی قرار میدهم ، طبق معمول قدیم ، به نوشتن مطالب در مورد سبک ها و روش ها و هنرهای ژاپنی و البته شاید سیستما ادامه میدهم .

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
استاد trian چقدر دلتنگ شما و استاد firenight شده بودیم در این مدت... واقعا اوضاع عجیبیه.
اون روز با خودم فکر میکردم این انجمن تنها جاییه که بقیه متوجه حرف و علاقه و اشتیاقت میشن...

واقعا اینجا تنها جاییه که ادم میتونه به اطلاعاتی که ازش میگیره مطمئن باشه.
راستی منم به نوبه خودم از برگشتن استاد trian تشکر میکنم و خوشحالم.واقعا اطلاعات خیلی خوبی دارن.امیدوارم از تجربیاتشون استفاده کنم.
ای کاش جناب firenight هم تشریف بیارن جاشون خیلی خالیه.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
درود بر همه استادان و رفقای خوبم ، ظاهر فروم PT که خیلی تغییر کرده ، اما هنوز مرام و معرفت همه شما سر جاشه . :)
دلم واسه همتون تنگ شده بود . یکسری مطالعات و تمرینات در این چند وقت داشتم ، که در مورد اونها مطالبی قرار میدهم ، طبق معمول قدیم ، به نوشتن مطالب در مورد سبک ها و روش ها و هنرهای ژاپنی و البته شاید سیستما ادامه میدهم .
این هم از استاد فایرنایت که خوشبختانه همشهری ما هم هستند. این هم از خوش شانسی من که همچین افرادی رو ملاقات میکنم توی این تاپیک. استاد منتظر مطالب خوبتون هستیم. و استاد نظرتون در مورد نینجوتسو توی اصفهان چیه؟ استاد خود من آقای خواج.و بودند. میشناسید ایشون رو ؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این هم از استاد فایرنایت که خوشبختانه همشهری ما هم هستند. این هم از خوش شانسی من که همچین افرادی رو ملاقات میکنم توی این تاپیک. استاد منتظر مطالب خوبتون هستیم. و استاد نظرتون در مورد نینجوتسو توی اصفهان چیه؟ استاد خود من آقای خواج.و بودند. میشناسید ایشون رو ؟
با درود فراوان بر شما آقا سروش عزیز ، :)
شما لطف دارین .
جسارتا استادتون کدوم بودند ؟ ( احمد یا ابوذر ) ؟ ;)
بله هر جفتشون را میشناسم ، استاد miladninja هم این دونفر را میشناسند . حقیقتا اگر نظر بنده حقیر را در مورد اوضاع نینجوتسو جویا هستید ، باید عرض کنم که نه تنها در اصفهان ، بلکه در شهر های دیگر هم اوضاع خوبی ندارد ، مسلما برای همه مشخص است .
حتی با اینکه جناب فرجی به ژاپن سفر کرده و به قول خودشون نماینده رسمی بوجینکان شده اند ، اما باز هم اثری از بوجینکان نمیبینم . اینجوری فایده نداره ، اما خوبیش اینه که آدم فقط ورزش میکنه :D . ( آخرشو شوخی کردم )

حقیقتا استاد خوب در هر زمینه رزمی کم داریم ، در این شرایط ایران ، به نظر اگر کسی هدفش مسابقات نیست و بیشتر به جوهره اصلی اهمیت میدهد ، بهتر است دنبال سبک نباشد ، باید دنبال استاد خوب باشد . آقا تو اصفهان که خیلی کمی ، به تعداد انگشت های یک دست است .

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با درود فراوان بر شما آقا سروش عزیز ، :)
شما لطف دارین .
جسارتا استادتون کدوم بودند ؟ ( احمد یا ابوذر ) ؟ ;)
بله هر جفتشون را میشناسم ، استاد miladninja هم این دونفر را میشناسند . حقیقتا اگر نظر بنده حقیر را در مورد اوضاع نینجوتسو جویا هستید ، باید عرض کنم که نه تنها در اصفهان ، بلکه در شهر های دیگر هم اوضاع خوبی ندارد ، مسلما برای همه مشخص است .
حتی با اینکه جناب فرجی به ژاپن سفر کرده و به قول خودشون نماینده رسمی بوجینکان شده اند ، اما باز هم اثری از بوجینکان نمیبینم . اینجوری فایده نداره ، اما خوبیش اینه که آدم فقط ورزش میکنه :D . ( آخرشو شوخی کردم )

حقیقتا استاد خوب در هر زمینه رزمی کم داریم ، در این شرایط ایران ، به نظر اگر کسی هدفش مسابقات نیست و بیشتر به جوهره اصلی اهمیت میدهد ، بهتر است دنبال سبک نباشد ، باید دنبال استاد خوب باشد . آقا تو اصفهان که خیلی کمی ، به تعداد انگشت های یک دست است .
استاد من sensi احمد بودند. Sensi ابوذر که این جور که پسر عمه خودشون که از دوستان من هستن میگفتن الان 10 - 12 تا باشگاه دارن توی اصفهان! نمیدونم چطور میرسن سر بزنن به این باشگاه ها. حتی متاسفانه sensi احمد هم که دو تا باشگاه گارگران و پوریای ولی زیر دستشونه کم سر میزنند به باشگاه ها و عمده آموزش بر عهده ارشد هاست. البته sensi احمد خیلی آدم خوبی هستن و خیلی ایشون رو دوست دارم. ولی متاسفانه آقای ف.رجی اون سنگ اولی رو که کج گذشتن و آکروبات رو وارد رشته کردند، کلا رشته منحرف شد و استاد احمد خودشون هم تایید میکنند که یه سری فنون تریکینگ و اکستریم مارشال آرتز رو هم وارد رشته کردند و پر شده از آکروبات. به طوری که همون اول باشگاه فوم میارن و یه قسمت رو فوم میچینن واسه آکروبات....

شرمنده کلمه sensi رو انگلیسی نوشتم که توی سرچ گوگل کلید واژه رو پیدا نکنه و ناراحتی پیش بیاد چون استاد احمد خیلی حق به گردن خود من دارند

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
جناب فایرنایت شما استاد واقعی بوجینکان توی اصفهان میشناسین؟ اگه معرفی کنید که تا آخر عمر مدیونم بهتون!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
مصدومیت که نمک ورزش رزمیه:)
ساندا هم مثل مبارزات رینگی دیگس ، بستگی به هدفتون از اومدن به این سبک داره، آماتور یا حرفه ای .. مسابقه یا گرم کردن
در کل اگه تمرین رو اصول باشه ، مربی خوب باشه همون اول نرید داخل تاتامی برا مبارزه آسیب دیدگی های خیلی کمتری در ناحیه تاندون ، زانو و آرنج ، گونه و بینی و .. به وجود میاد ، بعد از مسابقه هم صورت ورم می کنه که اگه جایی قرار دارید باید بذارید چند روز بعد از مسابقاتتون :دی:D
اما خدایی ساندا سبک خوبی هست ترسی از آسیب دیدگی نداشته باشید ، حسنش در اینه که فنون زیرگیری و پرتابی جالب و بسیار کاربردی داره ، اگه استاد خوب باشه قفل مفصل و استفاده از ضربات زانو و آرنج هم آموزش میده ، در کنارش از حرکات آکروباتیک تالو (اگه دوست داشته باشید) هم میتونید استفاده کنید مثل ادی ، شویز، عرب و .. که یاد گرفتنش حداقل برای آمادگی و انعطاف بالای بدنی بسیار عالیه .
در سطح مسابقه هم میتونید در باشگاه برای مسابقات لیگ شرکت کنید که مثلا باشگاه رنگ فیروزه شیراز قراردادش از 8-12 به بالا در سال هست البته اسمیش بالاتره
12 میلیون به بالا؟ بعد اونی که مثلا همه ی مسابقاتش رو باخته با اونی که میبره یه اندازه پول میگیرن اخر سال ؟!:eek:
روزی چند ساعت تمرین ؟
چی میشد ما هم تو شیراز به دنیا میومدیم !:confused: الان که وقته امتحاناس ولی فکر کنم بعد از عید اگه بخوام برم تداخل داشته باشه با کلاسام
البته باشگاه شهر ما که اینجوری نیست ... یه پولی هم ازت میگیرن تازه :D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
به شدت دارم علاقه مند میشم به این ساندا. از نظر رزمی و صرفا برای فایت ، ساندا کاربردی تره یا فول کنتاکت و اینکه توی ساندا کاتای سلاح هم داریم؟ و اگه به نیت مسابقات کسی وارد ساندا بشه پیشرفت تکنیکیش سریع تر میشه یا مثل تکواندو گند زده میشه بهش؟

ساندا سبک خوبیه اینکه نسبت به فول کنتاکت چجوریه نمیشه نظر داد ، اما ساندا با استاد خوب سبک کاملی میتونه باشه ، در مورد اجرای فرم هم ، اجرا با سلاح ، یا حرکات نمایشی و فرم های مختلف مربوط به بخش تالوی ووشو هست ، همون طور که میدونید ساندا بخش مبارزه ووشو هست اما میتونید در باشگاه حرکات نمایشی یا کار با سلاح هم یاد بگیرید چون معمولا این دو بخش ادغامه من هم با وجود اینکه ساندا کار میکردم اما بعضی از حرکات نمایشی و سلاح رو که دوست داشتم در تالو یاد گرفتم تعدد سلاح هاش هم واقعا زیاده ، در فدراسیون چند تا کمد از سلاح هست که من بعضی هاش رو حتی نمیدونستم چجوری دستم بگیرم :دی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
12 میلیون به بالا؟ بعد اونی که مثلا همه ی مسابقاتش رو باخته با اونی که میبره یه اندازه پول میگیرن اخر سال ؟!:eek:
روزی چند ساعت تمرین ؟
چی میشد ما هم تو شیراز به دنیا میومدیم !:confused: الان که وقته امتحاناس ولی فکر کنم بعد از عید اگه بخوام برم تداخل داشته باشه با کلاسام
البته باشگاه شهر ما که اینجوری نیست ... یه پولی هم ازت میگیرن تازه :D

آره :) تازه 12 که چیزی نیست، انشالا با قرار گرفتن در سطح خوب در ساندا، تازه پیشرفت توی این باشگاه هم خوبه مثل داشتن 3 ملی پوش و ... ولی این نکته رو هم باید توجه داشت که قراردادها همون طور که گفتم اسمیه اینکه چقدر بدن با قرارداد ثبت شده فرق میکنه ، که شاید بهتر باشه وارد بحثش نشیم :دی

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

خوش اومدید استاد به تاپیکتون :)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد من sensi احمد بودند. Sensi ابوذر که این جور که پسر عمه خودشون که از دوستان من هستن میگفتن الان 10 - 12 تا باشگاه دارن توی اصفهان! نمیدونم چطور میرسن سر بزنن به این باشگاه ها. حتی متاسفانه sensi احمد هم که دو تا باشگاه گارگران و پوریای ولی زیر دستشونه کم سر میزنند به باشگاه ها و عمده آموزش بر عهده ارشد هاست. البته sensi احمد خیلی آدم خوبی هستن و خیلی ایشون رو دوست دارم. ولی متاسفانه آقای ف.رجی اون سنگ اولی رو که کج گذشتن و آکروبات رو وارد رشته کردند، کلا رشته منحرف شد و استاد احمد خودشون هم تایید میکنند که یه سری فنون تریکینگ و اکستریم مارشال آرتز رو هم وارد رشته کردند و پر شده از آکروبات. به طوری که همون اول باشگاه فوم میارن و یه قسمت رو فوم میچینن واسه آکروبات....

شرمنده کلمه sensi رو انگلیسی نوشتم که توی سرچ گوگل کلید واژه رو پیدا نکنه و ناراحتی پیش بیاد چون استاد احمد خیلی حق به گردن خود من دارند

بله ایشون استاد قابل احترامی هستند ، اما خوب همونطور که خودتون هم اشاره کردین ، بیشتر روی آکروبات و .... تمرکز دارند و مسائل دیگه .

جناب فایرنایت شما استاد واقعی بوجینکان توی اصفهان میشناسین؟ اگه معرفی کنید که تا آخر عمر مدیونم بهتون!

نه والا ، سراغ ندارم . استاد miladnunja بیشتر در جریان این اتفاقات است . تا جایی که بنده اطلاع دارم و همینطور با استاد میلاد صحبت کرده بودم ، بر خلاف انتظار و تبلیغاتی که صورت گرفته ، چیزی به نام بوجینکان نداریم ، ( فعلا )

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ببر سیاه در خدمت شماست :)
استاد میلاد ، کجایی که هنوزم گیرم ، طبق فرمایش شما که همیشه میگفتید فصل زمستان را برای تمرین از دست ندهید ، من هم به شدت روی تمرینات بدنی ام تمرکز کرده ام ، اصلا یه چیز عجیبی شده ، استقامت و ضربه پذیری ام چند برابر بهتر شده . اصلا یکی از ویژگی های تمرین سیستما ، همین هوای سرد و کوهستانی روسیه است ، البته اونجا سردتر بود :D

دوستان و همرزمان عزیز ، این فصل زمان مناسبی برای تمرین است . از دستش ندهید . قربان همتون

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
بله ایشون استاد قابل احترامی هستند ، اما خوب همونطور که خودتون هم اشاره کردین ، بیشتر روی آکروبات و .... تمرکز دارند و مسائل دیگه .

نه والا ، سراغ ندارم . استاد miladnunja بیشتر در جریان این اتفاقات است . تا جایی که بنده اطلاع دارم و همینطور با استاد میلاد صحبت کرده بودم ، بر خلاف انتظار و تبلیغاتی که صورت گرفته ، چیزی به نام بوجینکان نداریم ، ( فعلا )

اصلا توی اصفهان باشگاهی داریم که رشته های ژاپنی رو واقعا کار کنند؟ چون گفتید تمرینات و مطالعاتی داشتید توی این چند وقت بسیار امیدوار شدم به اصفهان و اینکه شاید بتونم باشگاهی رو پیدا کنم.....
ضمنا درباره رشته آیکی جوجیتسو و بودوکان ظاهرا پسر های هانشی شجاعی باشگاه های خوبی دارند و واقعا آموزش میدن. اون رو هم فعلا توی لیست تحقیقم گذاشتمD:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اصلا توی اصفهان باشگاهی داریم که رشته های ژاپنی رو واقعا کار کنند؟ چون گفتید تمرینات و مطالعاتی داشتید توی این چند وقت بسیار امیدوار شدم به اصفهان و اینکه شاید بتونم باشگاهی رو پیدا کنم.....
ضمنا درباره رشته آیکی جوجیتسو و بودوکان ظاهرا پسر های هانشی شجاعی باشگاه های خوبی دارند و واقعا آموزش میدن. اون رو هم فعلا توی لیست تحقیقم گذاشتمD:

بله در اصفهان باشگاه و استاد خوب داریم که سبک های ژاپنی را به درستی کار کنند ، به زودی عرض میکنم خدمتتون .
در مورد آی کی جوجوتسو و پسرهای هانشی .... کمی محتاط باشید ، نظر شخصی من این است که کلا سمت سازمان بودوکان نرید ، دلایل قانع کننده ای برای این حرفم دارم . شخص هانشی فرد قابل احترام و بزرگواری هستند . اما روال تمرینات و استاژها و کلا روند آموزش در آنجا به گونه ای است که شخصا به هیچ وجه آن را توصیه نمیکنم .

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
بله در اصفهان باشگاه و استاد خوب داریم که سبک های ژاپنی را به درستی کار کنند ، به زودی عرض میکنم خدمتتون .
در مورد آی کی جوجوتسو و پسرهای هانشی .... کمی محتاط باشید ، نظر شخصی من این است که کلا سمت سازمان بودوکان نرید ، دلایل قانع کننده ای برای این حرفم دارم . شخص هانشی فرد قابل احترام و بزرگواری هستند . اما روال تمرینات و استاژها و کلا روند آموزش در آنجا به گونه ای است که شخصا به هیچ وجه آن را توصیه نمیکنم .
میشه این قضیه رو یکم بیشتر باز کنید؟ آقای ابولفضل نکو..یی یکی از شاگرد های هانشی هستن. احتمالا میشناسیدشون. از طریق یکی از دوستانم با ایشون و کلا رشته آیکی جوجیتسو آشنا شدم. ایشون بودن که میگفتن اگه میتونید کلاس های هانشی رو حتما برین

پ.ن: بحث برای بنده بسیار جالب شده و من دارم همه سوالایی که مدتهاست دارم رو میپرسم. ممنون از شما که اینقدر وقت میزارین برای این تاپیک.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد ، کجایی که هنوزم گیرم ، طبق فرمایش شما که همیشه میگفتید فصل زمستان را برای تمرین از دست ندهید ، من هم به شدت روی تمرینات بدنی ام تمرکز کرده ام ، اصلا یه چیز عجیبی شده ، استقامت و ضربه پذیری ام چند برابر بهتر شده . اصلا یکی از ویژگی های تمرین سیستما ، همین هوای سرد و کوهستانی روسیه است ، البته اونجا سردتر بود :D

دوستان و همرزمان عزیز ، این فصل زمان مناسبی برای تمرین است . از دستش ندهید . قربان همتون
بادهای سرد درخت را منجمد نگه میدارد تا در فصل مناسب برگهای سبز را نمایش دهند.
ببر سیاه

بالا