• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
اين سوال من مضمون به سوال خودتان و ساير همرزمان ديگر بود.
جواب شما خيلي نزديك است اما كامل نيست. وقتي به جواب كامل برسي جايگاه خودت رو در هنرهاي رزمي تشخيص خواهي داد.
ممنون از حسن توجه شما
ببر سياه
همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس که دراز است ره مقصد و من نوسفرم.........:(

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
درود بر همه استادان و رفقای خوبم ، ظاهر فروم PT که خیلی تغییر کرده ، اما هنوز مرام و معرفت همه شما سر جاشه . :)
دلم واسه همتون تنگ شده بود . یکسری مطالعات و تمرینات در این چند وقت داشتم ، که در مورد اونها مطالبی قرار میدهم ، طبق معمول قدیم ، به نوشتن مطالب در مورد سبک ها و روش ها و هنرهای ژاپنی و البته شاید سیستما ادامه میدهم .
درود بر شما
استاد چنتا سوال راجع به سیستما داشتم ممنون میشم اگه ج بدین
1-سیستما واسه نبرد تو کوهستان و یخ بندان بوجود اومده پس باید بدنسازی فوق العاده ای داشته باشه میخوام بدونم بیشتر رو کدوم عضلات تمرکز میکنن ؟
2-جایی گفته بودین تو سیستما بدن باید کاملا ریلکس و شل باشه
خب واقعا این امکان داره ؟ یعنی تو اون شرایط استرس زا یا بهتر بگم وحشتناک جنگی در مقابل دشمنی که با تمام قوا رو سر و کله ی ادم خراب میشه
میشه اروم و ریلکس بود و فنون سیستما رو اجرا کرد ؟ واسه این ریلکس کردن تمرینات خاصی اموزش میبینن ؟
بازم ممنون

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر شما
استاد چنتا سوال راجع به سیستما داشتم ممنون میشم اگه ج بدین
1-سیستما واسه نبرد تو کوهستان و یخ بندان بوجود اومده پس باید بدنسازی فوق العاده ای داشته باشه میخوام بدونم بیشتر رو کدوم عضلات تمرکز میکنن ؟
2-جایی گفته بودین تو سیستما بدن باید کاملا ریلکس و شل باشه
خب واقعا این امکان داره ؟ یعنی تو اون شرایط استرس زا یا بهتر بگم وحشتناک جنگی در مقابل دشمنی که با تمام قوا رو سر و کله ی ادم خراب میشه
میشه اروم و ریلکس بود و فنون سیستما رو اجرا کرد ؟ واسه این ریلکس کردن تمرینات خاصی اموزش میبینن ؟
بازم ممنون

با درود فراوان بر شما ،
در جواب سوال 1 شما باید عرض کنم که ، آب و هوای روسیه ، مخصوصا نواحی که نیروهای ویژه و ارتش را آموزش میدهند ، سرد است ، از طرفی به خاطر نوع پوشش گیاهی و جنگلی نقاط مختلف روسیه که طبق عکس مشاهده میکنید ، اکثر مناطق پوشش جنگلی و .... دارد ، به خاطر همین آموزش ها متناسب با این نوع شرایط و آب و هوا است ، یعنی این امکان وجود دارد که این نیروها توی هوای گرم کارایی پایینی داشته باشند . :D

fig13_russia.gif

حالا اصل سوال شما در مورد بدن سازی و عضلات مورد توجه در سیستما بود ، عضلات دیافراگم و عضلات پا خیلی مورد توجه است .
البته چنین چیزی به این شکل وجود ندارد که مسئول آموزش بیاد و هر دفعه بگه ، ما در سیستما به عضلات دیافراگم و پا بیشتر از جاهای دیگه اهمیت میدیم ، نه اصلا اینطور نیست ، از روی تمریناتی که انجام میدهید ، متوجه این موضوع میشوید .

در جواب سوال 2 باید عرض کنم ، بله باید بدن ریلکس باشه ، اما منظور بنده بیشتر ریلکس بودن بدنی بود ، منظورم این است که انقباض عضله نداشته باشیم . البته لازمه ریلکس بودن عضله ، کمی هم ریلکس بودن ذهن است .
با تمرینات فکری و البته تمرینات تنفسی زیاد میتوان به این مورد دست یافت ، در واقع فرق یک جنگجوی خوب و بد در سیستما همین جا مشخص میشود .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در یک معبد دورافتاده ی کوھستانی، چھار راھب به ذاذن مشغول بودند.
آنها تصمیم داشتند تا در سکوت مطلق یک سشین برگزار کنند.

شب اول و در مدت ذاذن، شمع خاموش شد و معبد در تاریکی عمیق
فرو رفت.

در این هنگام، راھبی که از ھمه تازه کارتر بود به آھستگی گفت:
شمع خاموش شده است!

دومی پاسخ داد: تو نباید سخن بگویی! این یک سشین در سکوت
مطلق است.

سومی اضافه کرد: چرا گفتگو می کنید. ما باید خاموش بمانیم و
سکوت اختیار کنیم.

چھارمی که بزرگ جمع و برپا کننده ی مراسم بود، نتیجه گرفت: شما ھر سه کم خرد و
نادان ھستید، فقط من بودم که سخنی نگفتم ...
نوشته شما بسیار برای من جذاب و آموزنده بود . سپاس گذارم استاد .
طبق تجربه ام احساس میکنم فرد چهارم نسبت به فرد اول در مراحل پایین تری از شناخت و معرفت قرار دارد .
ولی در کل همه ما ، که در حال آموزش دیدن هستیم ، مثل هم هستیم ، فقط ....

با تشکر

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
با درود فراوان بر شما ،
در جواب سوال 1 شما باید عرض کنم که ، آب و هوای روسیه ، مخصوصا نواحی که نیروهای ویژه و ارتش را آموزش میدهند ، سرد است ، از طرفی به خاطر نوع پوشش گیاهی و جنگلی نقاط مختلف روسیه که طبق عکس مشاهده میکنید ، اکثر مناطق پوشش جنگلی و .... دارد ، به خاطر همین آموزش ها متناسب با این نوع شرایط و آب و هوا است ، یعنی این امکان وجود دارد که این نیروها توی هوای گرم کارایی پایینی داشته باشند . :D

fig13_russia.gif

حالا اصل سوال شما در مورد بدن سازی و عضلات مورد توجه در سیستما بود ، عضلات دیافراگم و عضلات پا خیلی مورد توجه است .
البته چنین چیزی به این شکل وجود ندارد که مسئول آموزش بیاد و هر دفعه بگه ، ما در سیستما به عضلات دیافراگم و پا بیشتر از جاهای دیگه اهمیت میدیم ، نه اصلا اینطور نیست ، از روی تمریناتی که انجام میدهید ، متوجه این موضوع میشوید .

در جواب سوال 2 باید عرض کنم ، بله باید بدن ریلکس باشه ، اما منظور بنده بیشتر ریلکس بودن بدنی بود ، منظورم این است که انقباض عضله نداشته باشیم . البته لازمه ریلکس بودن عضله ، کمی هم ریلکس بودن ذهن است .
با تمرینات فکری و البته تمرینات تنفسی زیاد میتوان به این مورد دست یافت ، در واقع فرق یک جنگجوی خوب و بد در سیستما همین جا مشخص میشود .
خیلی ممنون جوابمو گرفتم
راستی دوستان چرا نمیتونم از کامپیوترم عکس اپلود کنم ؟!؟!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خیلی ممنون جوابمو گرفتم
راستی دوستان چرا نمیتونم از کامپیوترم عکس اپلود کنم ؟!؟!

قربانت داداش ،
این گزینه " آپلود فایل" کنار دکمه "ارسال پاسخ" را امتحان کردی ؟؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
هنرهای رزمی چینی
قسمت چهارم

در قسمت قبلی برخی از تفاوت های کونگ فوی شمالی و جنوبی را مورد بررسی قرار دادیم. در این قسمت قصد دارم مروری مخصتری انجام بدهم بر اصول اولیه ی وینگ چان.
مواردی که در ادامه ذکر می شود، از اصول زیربنایی وینگ چون هستند. اگر شما در یک lineage معتبر و خوب آموزش می بینید، انتظار این هست که این اصول را به طور ذهنی و عملی فرابگیرید. به علاوه، هر نوع تغییر و یا بی توجهی درآموزش این موارد، مثلا به بهانه ی بهبود و اصلاح وینگ چون سنتی و تولید وینگ چون مدرن پذیرفتنی نیست. نقض این اصول زیربنایی، وینگ چون را بی معنا کرده و از بین می برد.

imagesgg.jpg

1. اصل صرفه جویی حرکتی

تکنیک های وینگ چون طوری طراحی شده اند تا از نظر ساختاری سریعتر و در عین حال موثرتر از سایر روش ها و سبک ها باشند. این ویژگی، با نام های "صرفه جویی حرکتی" و یا "حفظ انرژی" شناخته می شود.

2. اصل سنترلاین یا خط مرکزی

سنترلاین خطی فرضی است که بطور عمودی از ناحیه سر آغاز می شود، از میانه ی اندام عبور می کند و به زمین می رسد.
حمله و دفاع در محدوده ی خط مرکزی زیربنای تئوری ِ مبارزه ی وینگ چون است؛ کلیه حرکات دفاعی و تهاجمی در وینگ چان از ناحیه سنترلاین آغاز شده و در جهت ِ سنترلاین حریف حرکت می کنند.

Capture.PNG

تعدادی از مهمترین نقاط آسیب پذیر در اندام انسان در محدوده ی سنترلاین قرار دارند. به علاوه تصور می شود تحمل ضرباتی که به دو سمت خط مرکزی زده می شوند آسان تر خواهد بود ( حریف تاب می خورد اما به عقب پرتاب نمی شود) و مقداری از انرژی را به هدر می دهد. ضربات متمرکز و مستحکم وینگ چون زمانی مفیدند که به ناحیه سنترلاین حریف اثابت کنند و حریف را مستقیما به عقب برانند.

3. اصل آرنج ِ ثابت

در ساختار وینگ چون نوعی زنجیره قدرت وجود دارد و آرنج از مهمترین نقاط ِ این زنجیره محسوب می شود. آرنج معمولا همیشه نزدیک به بدن و تقریبا به موازات سنترلاین قرار می گیرد. به این ترتیب اولا: زنجیره قدرت بوجود خواهد آمد؛ ارتباطی میان آرنج، مفصل ران، قوزک و پاشنه ی پا شکل می گیرد و نیروی فرد از اتصالی که با زمین دارد تامین می شود. ثانیا گارد مستحکم و متمرکزی ایجاد خواهد شد. و در آخر اینکه حمله و دفاع با کم ترین مقدار حرکت و بیشترین کارایی میسر خواهد شد (اصل صرفه جویی در حرکت).

4. اصل دفاع و حمله همزمان

وینگ چون کار با دو سمت بدن حمله و دفاع می کند. به این ترتیب هر دو دست به طور همزمان برای حمله و دفاع وارد عمل می شوند. جهت به حداقل رساندن ریسک حمله یا دفاع و ایجاد یک ساختار مثلثی قدرتمند، هر دو دست با هم همکاری می کنند. برای مثال به محض مواجه با حمله ی حریف، هر دو دست درگیر شده، یک دست حمله ی مهاجم را مسدود می کند و دست دیگر اقدام به ضربه زدن. در این حالت از پای تان هم می توانید بهره ببرید.
البته لازم است اضافه کنم که ضربات هجومی و دفاعی در وینگ چون چندان قابل تفکیک نیستند. یک ضربه ی مشت می تواند به سرعت تبدیل به یک "تان سائو" با ماهیت دفاعی بشود و برعکس.

5. اصل دستان به دام اندازنده

در زمان مناسب، دست یا پای حریف را می گیرید، گیر می اندازید و یا بی حرکت می کنید. در این صورت کنترل مبارزه را بدست خواهید آورد و از حمله ی مجدد او در امان خواهید بود.

6. اصل چهار دروازه

خطی که سنترلاین را به طور افقی قطع می کند، چهار دروازه را ایجاد خواهد کرد: دروازه ی فوقانی چپ، دروازه ی فوقانی راست، دروازه پایینی چپ و دروازه پایینی راست. فرد وینگ چون کار باید برای کنترل و دفاع در این چهار ناحیه، تکنیک های مناسبی را بکار گیرد.

imageseeeeee.jpg

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد فایرنایت ، پس قرار شد چن تا باشگاه معرفی کنید به من:)
بله بله ، شرمنده ، فراموش کردم ، همین الان پیام خصوصی فرستادم براتون . یکم کار با انجمن جدید سر در گمم کرده ، لطفا بررسی کنید ، ببینید رسید :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نوشته شما بسیار برای من جذاب و آموزنده بود . سپاس گذارم استاد .
طبق تجربه ام احساس میکنم فرد چهارم نسبت به فرد اول در مراحل پایین تری از شناخت و معرفت قرار دارد .
ولی در کل همه ما ، که در حال آموزش دیدن هستیم ، مثل هم هستیم ، فقط ....

با تشکر
خواهش می کنم شما لطف داری فایرنایت عزیز
بله حق باشماست
حرف و رفتار ما همیشه در یک راستا نیستند، بلکه در تقابلند و ...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
قربانت داداش ،
این گزینه " آپلود فایل" کنار دکمه "ارسال پاسخ" را امتحان کردی ؟؟
اره هر عکسی میخوام بزارم ارور میده ! ولی پیش شکلکا یه گزینه هست به اسم عکس که البته از اونجا فقط میتونم عکسای تو نت رو بزارم اینجا از کامپیوتر خودم نمیشه !:confused:

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
لطف ميكنيد شما به عمق مسئله و هنرهاي رزمي وارد شده ايد
حالا ميتواني درك اين مسئله را توضيح دهي :)
ممنون از حسن توجه شما
با کسب اجازه از استاد دوست خیلی عزیزدم استاد میلاد من توضیح میدم که :(آیا یک شیر میتواند با یک گله سگ وحضی مقابله کند؟)
جواب بله هست. اما دلیل آن را بعد از 24ساعت تفکر فهمیدم که : ( شیر پیروز میشود چون سگ میترسد. سگ موجودی ترسوست. شنیدید میگن طرف مثل سگ میترسه؟ یا مثلا میگن سگ رو چه بزنی چه بترسونی. پس جواب این بود;))

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
هر کس به من کلمه ای بیاموزد ، من را بنده خود کرده....
پس شما هم استاد من هستید
خواهش میکنم. شما سرور بنده و تاج سر بنده هستید...;)
امیدوارم همیشه موفق باشی و بهترین و ساده ترین راه رو انتخاب کنید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با اجازه ی دوستان نینجای تاپیک، من هم یه دخالت بیجایی توی بحث بکنم :)
من هم با بوشیدوی گرامی موافقم که برتری با شیر هست، اما نه به دلیل ترسو بودن سگ. چرا که سگ رو حیوان ترسویی نمی دانم.
تمثیل زیبای استاد میلاد را شاید بتونیم اینطور رمزگشایی و معنا کنیم:
اصلی ترین تفاوت و عامل برتری یک مبارز بزرگ با مبارزان معمولی در چیست؟ او چه چیزی دارد که سایرین ندارند؟

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با درود فراوان بر شما ،

fig13_russia.gif

بسیار ممنونم استاد!
با اجازه این را اضافه کنم که، ریتم مبارزه ی شخص همان ریتم تنفس اوست ...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام.
دوستان تا
خیلی ممنون استاد.
تقریبا نزدیک شده بودم به جواب اصلی.
واقعیتش اینه که من به اون عبارت "از دور" خیلی توجه کردم و مبنا رو بر دور بودن نوا دهنده گذاشتم برای همین از جواب هایی که دور و اطراف شخص مورد نظر هست صرف نظر کردم.
اگه میشه بفرمایید کجای طرز فکرم رو اصلاح بکنم.
خیلی ممنون.
راستی چندتا هم سوال دارم:
استاد در نینجوتسو فن های دفاع شخصی از رشته های دیگه هست یا مختص خودشو؟مثلا از جوجیتسو یا ای کی جوتسو وارد نینجوتسو بشن تکنیک ها؟

-

سلام.
دوستان تا استاد میلاد بیاد و جواب بده من یه سوال داشتم که میخوام ازتون بپرسم.
تو رده های بالای آیکیدو فنون قفل پرتابی هم هست؟(والا اسم علمیشون رو نمیدونم ولی منظورم فنونی هست که تو مسابقات جوجیتسو دیدم همونایی که میپرن و تو هوا مثلا ارنج طرف رو قفل میکنن و با خودشون میارن زمین)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام.
دوستان تا

سلام.
دوستان تا استاد میلاد بیاد و جواب بده من یه سوال داشتم که میخوام ازتون بپرسم.
تو رده های بالای آیکیدو فنون قفل پرتابی هم هست؟(والا اسم علمیشون رو نمیدونم ولی منظورم فنونی هست که تو مسابقات جوجیتسو دیدم همونایی که میپرن و تو هوا مثلا ارنج طرف رو قفل میکنن و با خودشون میارن زمین)
تا جایی که من اطلاع دارم و کار کردم ، نه این طور نیست ، اتصال بدن به زمین در آی کی دو خودش یه اصل است .
میشه جوجیتسو را با داینامیک بالا و آی کی دو را با هارمونیک بالا توصیف کرد .
با تشکر

بالا