• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها تا میتونید فرار کنید،و اگر محبور شدید در صحنه بمونید شما هیچ وقت شروع کننده به حمله نباشید
وضعیت دیه گرفتن ها بسیار وخیمه
یه خونریزی کوچیک میتونه تا ۱۲ میلیون تومن دیه داشته باشه !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
راستش به نظر من سلاح هایی از قبیل چوب - باتوم تلسکوپی-تونفا-نانچاکو و ... هیچکدوم حریف چاقو نمیشن ! فکر کنم تقریبا تو صفحات 300 همین تاپیک هم بحث کردن دوستان. بهرحال شما وقتی مثلا چوب تو دستتون هست و مهاجم داره وحشیانه به طرف شما حمله ور میشه قبل از اینکه بهتون برسه فوقش بتونید 2 تا ضربه بهش بزنید ولی وقتی رسید اونقدر عصبانیه که چاقو رو تا دسته میکنه تو شکمتون !
سلاح اگه قراره بلند باشه باید اونقدر خطرناک باشه که طرف جرات نکنه اصلا نزدیک شه مثل قمه ! یا اینکه از فاصله ی چند متری مهاجمو بندازه مثل سنگ و اسپری و شوکر از راه دور
اگه هم قراره کوچیک باشه باید برنده باشه که مهاجم محترم (!) بفهمه اسیب جدی میبینه... بنده از این جهت گفتم پیچ گوشتی چون به راحتی سوراخ میکنه بدن رو و جرم هم نیست حمل کردنش

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
از نظر ما ایرانیا همیشه مرغ همسایه غازه !
مثلا همین کونگ فو توا ... اولا این ورزش به وسیله ی یه کماندوی ارتش درست شد تازه اونم کماندوی زمان ش ا ه که همشون زیر نظر نیروهای ویزه امریکا و بریتانیا اموزش میدیدن بعد هم مربی تیم نوهد ( حرفه ای ترین تیم تکاوری و رهایی گروگان ایران از گذشته تا حال حاضر) بود
سبکش هم با توجه به اینکه مال 40 سال پیشه ولی به نظرم واسه اون زمان عالی بوده
ترکیبی از ضربات دست و پا - فنون گلاویزی ( که به اسم دفاع شخصی معروف شد نهایتا !) -کار با سلاح های سرد -بدنسازی سنگین ... سیستم های نظامی الان هم همشون به همین شکل هستن
ما میتونستیم ضربات دست و پا رو با موی تای و بوکس و وینگ چون و... فنون گلاویزی رو با جودو و bjj ... کار با سلاح رو با اسکریما و کالی... و بدنسازی رو با علم نوین بدنسازی ارتقا بدیم
ولی شاگرداش چیکار کردن ؟! یه عده هنوز که هنوزه دارن همون سبک 40 سال پیش رو اموزش میدن یه عده دیگه هم شروع کردن به سبک سازی...
به نظرم اگه این سبک اپدیت میشد الان ما هم یه کامبتیو واسه خودمون داشتیم و نیازی به کراو ماگا و ... نبود
حیف واقعا

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
خوب آپدیت سبک هم کار هرکسی نیست و میتونه سبک رو نابود کنه. یه مقال خیلییی خنده دار میزنم از نینجوتسو: یه عده توی کرمانشاه ادعا میکنند که خودشون احساس کردند نینجوتسو از لحاظ فایت ضعیفه! خلاصه این که احساس مسیولیت کردن و یه سبک جدید پایه گذاری(!) کردند به نام نینجا فایتر. اون کسی که این کار رو کرده اسم خودشو گذاشته کانچو. چون اولین پایه گذار این سبک در جهان! بوده!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خوب آپدیت سبک هم کار هرکسی نیست و میتونه سبک رو نابود کنه. یه مقال خیلییی خنده دار میزنم از نینجوتسو: یه عده توی کرمانشاه ادعا میکنند که خودشون احساس کردند نینجوتسو از لحاظ فایت ضعیفه! خلاصه این که احساس مسیولیت کردن و یه سبک جدید پایه گذاری(!) کردند به نام نینجا فایتر. اون کسی که این کار رو کرده اسم خودشو گذاشته کانچو. چون اولین پایه گذار این سبک در جهان! بوده!
خب این شخصی که شما میگید خودش اصلا نینجوتسو کار نکرده بوده که بخواد در موردش نظر بده:D(این همه میلاد نینجا میگه نینجوتسو تو ایران وجود نداره باز شما میگید نینجوتسو ؟:confused: )
ولی شاگردای میرزایی زیر نظر مستقیم خودش کار کرده بودن و 1 نکته اینکه من منظورم سبک سازی نبود تو اون پست هم گفتم
منظور من این بود جمعی از اساتید توا باید جمع میشدن و فنون این سبک رو اپدیت میکردن ... اگه میرزایی اون زمان از فنون گوجوریو و تکواندو و جودو و اینجور سبکا استفاده کرده بود بخاطر این بود که این سبکا اون زمان بقول معروف شاخ بودن ! ولی کم کم از دور دارن خارج میشن
تازه میرزایی گفته بوده که مسابقه به هر شکلی تو این سبک ممنوعه ! کاملا مشخصه تفکرشون هم 100% نظامی بوده پس مطمئنا اگه الان بود بجای فنون کاراته و تکواندو و ایکیدو و جودو از موی تای و بوکس و bjj و ... استفاده میکرد

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
خب این شخصی که شما میگید خودش اصلا نینجوتسو کار نکرده بوده که بخواد در موردش نظر بده:D(این همه میلاد نینجا میگه نینجوتسو تو ایران وجود نداره باز شما میگید نینجوتسو ؟:confused: )
ولی شاگردای میرزایی زیر نظر مستقیم خودش کار کرده بودن و 1 نکته اینکه من منظورم سبک سازی نبود تو اون پست هم گفتم
منظور من این بود جمعی از اساتید توا باید جمع میشدن و فنون این سبک رو اپدیت میکردن ... اگه میرزایی اون زمان از فنون گوجوریو و تکواندو و جودو و اینجور سبکا استفاده کرده بود بخاطر این بود که این سبکا اون زمان بقول معروف شاخ بودن ! ولی کم کم از دور دارن خارج میشن
تازه میرزایی گفته بوده که مسابقه به هر شکلی تو این سبک ممنوعه ! کاملا مشخصه تفکرشون هم 100% نظامی بوده پس مطمئنا اگه الان بود بجای فنون کاراته و تکواندو و ایکیدو و جودو از موی تای و بوکس و bjj و ... استفاده میکرد
بله چون میدونم نینجوتسوی واقعی کم توی ایران هست اون قضیه رو گفتم.( فک کنم استفاده از صور عمومی زیاد درست نباشه) راستی پروفسور میرزایی زنده ان هنوز؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بله چون میدونم نینجوتسوی واقعی کم توی ایران هست اون قضیه رو گفتم.( فک کنم استفاده از صور عمومی زیاد درست نباشه) راستی پروفسور میرزایی زنده ان هنوز؟
نمیدونم والا کسی خبری از ایشون نداره اگه زنده باشن الان حدود 75 سالشون هست

joseffist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
دوستان شما هم مثل من احساس میکنید هنرهای رزمی روز به روز داره کمرنتر میشه؟؟؟:(
خیر
من فکر میکنم متاسفانه فرهنگ جامعه داره از شرایط اقتصادی متاثر میشه .
الان همه میخوان دکتر و مهندس شن تا یه میز خالی پیدا کنن و دایم پول دربیارن !
دیگه هنر رزمی ، هنر نقاشی ، سفالگری ، و کلا هنر زنزگی مهم نیست !
فقط هنر پول مفت درآوردن که مهمه !

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دوستان نظرتون راجع به استفاده از پیچ گوشتی واسه دفاع شخصی چیه ؟؟
به نظرتون جلوی چاقو میشه باهاش کاری کرد ؟:cool:
لطفا همه ی دوستان ج بدن مخصوصا اونایی که تو کار سلاح سرد هم هستن

بله پیچ گوشتی وسیله ی خوب و خوش دستی برای درگیریه، کاربردش جلوی چاقو مربوط میشه به طرز فکر و مهارت شما.

راستش به نظر من سلاح هایی از قبیل چوب - باتوم تلسکوپی-تونفا-نانچاکو و ... هیچکدوم حریف چاقو نمیشن ! فکر کنم تقریبا تو صفحات 300 همین تاپیک هم بحث کردن دوستان. بهرحال شما وقتی مثلا چوب تو دستتون هست و مهاجم داره وحشیانه به طرف شما حمله ور میشه قبل از اینکه بهتون برسه فوقش بتونید 2 تا ضربه بهش بزنید ولی وقتی رسید اونقدر عصبانیه که چاقو رو تا دسته میکنه تو شکمتون !
سلاح اگه قراره بلند باشه باید اونقدر خطرناک باشه که طرف جرات نکنه اصلا نزدیک شه مثل قمه ! یا اینکه از فاصله ی چند متری مهاجمو بندازه مثل سنگ و اسپری و شوکر از راه دور
اگه هم قراره کوچیک باشه باید برنده باشه که مهاجم محترم (!) بفهمه اسیب جدی میبینه... بنده از این جهت گفتم پیچ گوشتی چون به راحتی سوراخ میکنه بدن رو و جرم هم نیست حمل کردنش

البته بنده بنا به تجربه ای که دارم نظر متفاوتی نسبت به شما دارم. تمام این مسائل بستگی به طرز فکر و مهارت شما داره. بستگی داره شما به چه نیتی و با چه انگیزه ای دارید با تونفا و نانچکو کار میکنید. همونطور که میدونید این سلاح ها در اصل در اکیناوای قدیم برای مقابله با کاتانا استفاده میشدند. پس همه چیز وابسته به تمرینات شماست. جمله ای هست به نقل از میاموتو موساشی که میگه "تنها همانگونه که تمرین کرده ای مبارزه خواهی کرد" این کلید حل معماست. بنده با یکی از دوستان که در کاربرد شمشیر و قمه مهارت داره یه دوره چند ماهه تمرین تونفا و نانچکو در مقابل شمشیر داشتیم. در همین تمرینات دوستم یه یادگاری توی دستم از شمشیرش به جا گذاشت ولی خب انگیزه حرف اول رو میزنه. البته این قصه باید همراه با آمادگی و مهارت باشه و الا... اگر بنده رو بین نانچکو و تونفا یا چاقو و کارد مخیر بذارن بلادرنگ نانچکو یا تونفا رو انتخاب میکنم چون اگه یکی از اینا تو دستم باشه مطمئنا حریف نمیتونه سالم بهم برسه!! ولی در مورد شمشیر قضیه فرق میکنه.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
اگه میرزایی اون زمان از فنون گوجوریو و تکواندو و جودو و اینجور سبکا استفاده کرده بود بخاطر این بود که این سبکا اون زمان بقول معروف شاخ بودن ! ولی کم کم از دور دارن خارج میشن

سلام خدمت دوستان. آقا رضا میتونم بگم به لب کلام اشاره کردید. اگر هر یک از دوستان میخاد بدونه کسیکه ادعا میکنه داره توآ کار میکنه واقعا حرفش درسته یا نه، باید این مسئله رو زیر نظر بگیره. این سبک توسط یه تکاور آموزش دیده در سطح بالا معرفی شده بالطبع باید آموزش های پادگانی داشته باشه و... این در واقع تفاوت توآی صحیح و مدنظر یارومه میرزایی با توآی تنزل یافته امروزیست. البته از تکواندو و جودو در ابداع توآ استفاده نشده. گوجوریو کاراته و سیستم ATADO در واقع مادر این هنر هستند. نیازی هم نیست از فنون کیک بوکس و موی تای استفاده بشه، فقط باید اولا همون تفکر دوباره حاکم بشه و همون تمرینها انجام بشن.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

بله استاد. متاسفانه زندگی مدرن، انسان ها رو به سمت سه رذیلت اخلاقی تنبلی، ترس و غرور سوق میده و این دلیلی نداره جز به حاشیه رفتن سلحشوری و جنگاوری...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام خدمت دوستان. آقا رضا میتونم بگم به لب کلام اشاره کردید. اگر هر یک از دوستان میخاد بدونه کسیکه ادعا میکنه داره توآ کار میکنه واقعا حرفش درسته یا نه، باید این مسئله رو زیر نظر بگیره. این سبک توسط یه تکاور آموزش دیده در سطح بالا معرفی شده بالطبع باید آموزش های پادگانی داشته باشه و... این در واقع تفاوت توآی صحیح و مدنظر یارومه میرزایی با توآی تنزل یافته امروزیست. البته از تکواندو و جودو در ابداع توآ استفاده نشده. گوجوریو کاراته و سیستم ATADO در واقع مادر این هنر هستند. نیازی هم نیست از فنون کیک بوکس و موی تای استفاده بشه، فقط باید اولا همون تفکر دوباره حاکم بشه و همون تمرینها انجام بشن.
راستش بعید میدونم از تکواندو استفاده نکرده باشه چون ایشون دان 4 تکواندو هم داشته
با این قسمت حرفاتون مخالفم مثلا همین کراوماگا هم اوایل ترکیبی از بوکس و کشتی و کاراته و تکواندو و اینا بوده ولی در حال حاضر بیشترین تاثیر رو از موی تای و ساواته و bjj و جودو و اینجور سبکا گرفته ( در عین حال که هدف و تفکرش که همون کشتن یا ناقص کردن هست رو حفظ کرده !) به نظرم اگه پروفسور میرزایی هم الان بود همین کارو انجام میداد

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بله پیچ گوشتی وسیله ی خوب و خوش دستی برای درگیریه، کاربردش جلوی چاقو مربوط میشه به طرز فکر و مهارت شما.

البته بنده بنا به تجربه ای که دارم نظر متفاوتی نسبت به شما دارم. تمام این مسائل بستگی به طرز فکر و مهارت شما داره. بستگی داره شما به چه نیتی و با چه انگیزه ای دارید با تونفا و نانچکو کار میکنید. همونطور که میدونید این سلاح ها در اصل در اکیناوای قدیم برای مقابله با کاتانا استفاده میشدند. پس همه چیز وابسته به تمرینات شماست. جمله ای هست به نقل از میاموتو موساشی که میگه "تنها همانگونه که تمرین کرده ای مبارزه خواهی کرد" این کلید حل معماست. بنده با یکی از دوستان که در کاربرد شمشیر و قمه مهارت داره یه دوره چند ماهه تمرین تونفا و نانچکو در مقابل شمشیر داشتیم. در همین تمرینات دوستم یه یادگاری توی دستم از شمشیرش به جا گذاشت ولی خب انگیزه حرف اول رو میزنه. البته این قصه باید همراه با آمادگی و مهارت باشه و الا... اگر بنده رو بین نانچکو و تونفا یا چاقو و کارد مخیر بذارن بلادرنگ نانچکو یا تونفا رو انتخاب میکنم چون اگه یکی از اینا تو دستم باشه مطمئنا حریف نمیتونه سالم بهم برسه!! ولی در مورد شمشیر قضیه فرق میکنه.
خب دوست عزیز کسی که چاقو میگیره دستش و میخواد بزنه تو اون لحظه اینقدر عصبانیه که از اعدام هم ترسی نداره !
شما هر چقدر هم ماهر باشید تو اون فضای بسته دوتا با نانچیکو یا تونفا شاید بتونید بزنید تو سرش و سرش بشکنه ! ولی طرف وقتی بهتون برسه کارتون تمومه ! ( نظر شخصیه )
یادمه تو یکی از فروم های مربوط به پلیس امریکا یکی سوال کرده بود بهترین سلاح سرد واسه دفاع چاقو چیه
اکثرا جواب داده بودن برتا ( نوعی کلت ) !!!!!!!
قمه کشی که اینکاره باشه قبل از اینکه طرف بخواد تکون بخوره کارشو میسازه چه برسه به اینکه دفاع کنه !
و در نهایت توجه شما رو به این ویدیو جلب میکنم که البته خیلی دلخراشه
http://www.aparat.com/v/HY5M2

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
خب دوست عزیز کسی که چاقو میگیره دستش و میخواد بزنه تو اون لحظه اینقدر عصبانیه که از اعدام هم ترسی نداره !
شما هر چقدر هم ماهر باشید تو اون فضای بسته دوتا با نانچیکو یا تونفا شاید بتونید بزنید تو سرش و سرش بشکنه ! ولی طرف وقتی بهتون برسه کارتون تمومه ! ( نظر شخصیه )
یادمه تو یکی از فروم های مربوط به پلیس امریکا یکی سوال کرده بود بهترین سلاح سرد واسه دفاع چاقو چیه
اکثرا جواب داده بودن برتا ( نوعی کلت ) !!!!!!!
قمه کشی که اینکاره باشه قبل از اینکه طرف بخواد تکون بخوره کارشو میسازه چه برسه به اینکه دفاع کنه !
و در نهایت توجه شما رو به این ویدیو جلب میکنم که البته خیلی دلخراشه
http://www.aparat.com/v/HY5M2
بسیار دردناک بود. اعصابم رو ریخت به هم. انکار نمیکنم که در دوران نوجوانی که تازه شروع کرده بودم رزمی رو یکی از انگیزه هام این بود که مثلا اون موقع دوستان میگفتن فلان محله میری مواظب باش ، اونجا مثلا دست اصغر قداره کشه نمیدونی دو تا قداره داره با اونا میره دعوا. با خودم مبگفتم میرم رزمی یه روز میشه که اگه از اون محله گذشتم خود اصغر هم اومد با دست خال هم کتکش میزنم. ولی ظاهرا قضیه خیلی متفاوته. البته با این که میگین با تونفا و نانچیکو باشه کاری نمیتونه بکنه مخالفم. ولی هنوز هم نفهمیدم یه رزمی کار حرفه ای با دست خالی میتونه با یک نفر قمه کش یا آدم شر بربیاد؟ البته هنوز اون جمله عجیب استاد میلاد درباره شیر و گرگ رو یادم نرفته. ولی به خاطر سن تقریبا کم هنوز یک سری اهداف آرمانی دارم از رزمی کار کردن. مثلا اساتید این تاپیک اگه جای اون فرد قد کوتاه بودند و یکدفعه سلاح ماچته به طرف گردنشون میوپد چه واکنشی نشون میدادند؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بسیار دردناک بود. اعصابم رو ریخت به هم. انکار نمیکنم که در دوران نوجوانی که تازه شروع کرده بودم رزمی رو یکی از انگیزه هام این بود که مثلا اون موقع دوستان میگفتن فلان محله میری مواظب باش ، اونجا مثلا دست اصغر قداره کشه نمیدونی دو تا قداره داره با اونا میره دعوا. با خودم مبگفتم میرم رزمی یه روز میشه که اگه از اون محله گذشتم خود اصغر هم اومد با دست خال هم کتکش میزنم. ولی ظاهرا قضیه خیلی متفاوته. البته با این که میگین با تونفا و نانچیکو باشه کاری نمیتونه بکنه مخالفم. ولی هنوز هم نفهمیدم یه رزمی کار حرفه ای با دست خالی میتونه با یک نفر قمه کش یا آدم شر بربیاد؟ البته هنوز اون جمله عجیب استاد میلاد درباره شیر و گرگ رو یادم نرفته. ولی به خاطر سن تقریبا کم هنوز یک سری اهداف آرمانی دارم از رزمی کار کردن. مثلا اساتید این تاپیک اگه جای اون فرد قد کوتاه بودند و یکدفعه سلاح ماچته به طرف گردنشون میوپد چه واکنشی نشون میدادند؟

دوست من تازه اینا سلاح های معمولی هستن واسه اون اوباش ! شما یه بار دقت کن به سلاح هایی که ازشون میگیرن ... برق از کلت میپره !
سلاح هایی مثل
brass knuckle knife

Duster_Extreme_Knuckle_Knife-Black.jpg

tdi knife

1478BP_h_lg.png

karambit

Fox_FX_636C_Hanuman_Karambit_Camo_2_Large.jpg

حتی اگه بتونین تک تک انگشتای مهاجم رو هم بشکونید بازم این فرم سلاح ها از دستش بیرون نمیاد !
من که نه جراتشو دارم دست خالی برم جلو این سلاح ها و نه مهارتشو !:eek:

Last edited:

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
دوست من تازه اینا سلاح های معمولی هستن واسه اون اوباش ! شما یه بار دقت کن به سلاح هایی که ازشون میگیرن ... برق از کلت میپره !
سلاح هایی مثل
brass knuckle knife

Duster_Extreme_Knuckle_Knife-Black.jpg

tdi knife

1478BP_h_lg.png

karambit

Fox_FX_636C_Hanuman_Karambit_Camo_2_Large.jpg

حتی اگه بتونین تک تک انگشتای مهاجم رو هم بشکونید بازم این فرم سلاح ها از دستش بیرون نمیاد !
من که نه جراتشو دارم دست خالی برم جلو این سلاح ها و نه مهارتشو !:eek:
خیلی جالبه این جور چاقو ها. به خاطر خمیده بودنش پوست رو جر میده تا پایین. ولی نفهمیدم اگه انگشتاش رو بشکنیم چرا بیرون نمیاد چاقو؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خیلی جالبه این جور چاقو ها. به خاطر خمیده بودنش پوست رو جر میده تا پایین. ولی نفهمیدم اگه انگشتاش رو بشکنیم چرا بیرون نمیاد چاقو؟
خب این حلقه ای که اینجور سلاح ها دارن باعث میشه وقتی دست عرق میکنه سلاح از دست بیرون نیاد
و اینکه اگه موفق بشین به کسی که چاقو معمولی دستشه فنی مثل کوته گایشی بزنید احتمالا دستش باز میشه و چاقو میفته ولی وقتی حلقه داشته باشه دیگه در نمیاد ! انگشتاش رو هم بشکونید بازم خیلی خیلی سخت میشه سلاح رو از دستش اورد بیرون ( اگه خودش سلاح رو نندازه میگم ها) میتونین امتحان کنین:D

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
سلام. دوباره اومدم که بنویسم استاد میلاد. یه چند روزی فقط میخوندم...

راستش از نظر من هنرهای رزمی به فراموشی سپرده شده. در مورد نینجاها چیزی بگم که اشک آدمو در میاره : سالها هست که شب ها با آرامش و بدون صدای گامهای بیصدای جنگجویان و سلطان های تاریکی به صبح میرسه. دیگه هنر رزمی واقعی دیده نمیشه. به قول بعضیا همه چی مدرن شده. همه چی شده فایت و مدال طلا و حکم قهرمانی. که ازت بپرسن چندتا حکم قهرمانی داری؟ حکم مربیگری چندتا سبک رو داری؟ ببخشید میشه یه فایت بزنیم؟ و....
دیگه تیزیه شوریکنای نینجا ها برنده نیست. تیغ شمشیرشون برنده نیست. برق کاتاناشون چشم دشمنشونو کور نمیکنه. سیاهی کمربندشون و سیاهی لباسشون اونارو پنهان نگه نمیداره. شرایط عوض شده استاد. اون چیزی که تا دیروز حقیقت بود امروز تبدیل شده به یه افسانه و اسطوره ، تبدیل شده به قصه. اون چیزی که منو شما دنبالشیم رو باید تو کتاب قصه ها دنبالش بگردیم. اونایی که تا همین دیروز زندگی میکردن رو تبدیل کردن به هنر. اون اسمی که وقتی به زبون می آووردیش دل مردم رو به لرزه می انداخت امروز تبدیل شده به آرامش و خنده و مسخره و تمسخر و...
این موضوعات اشک آدمو در میاره.

یه نگاه به این لینک بندازید
http://budo9ryu.com/?cat=17
هنر رزمی تبدیل شده به جهان اقتصادی . مکاتب رزمی رو یه عده ای تبدیل کردن به فروشگاه و مغازه.
اونچیزی که من دنبالشم نابود شد. وقتی میگی رزمی کارم میخندن به آدم. شرایط عوض شده. من با چشم دیدم. با گوش شنیدم.

بالا