• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
میشه جوجیتسو را با داینامیک بالا و آی کی دو را با هارمونیک بالا توصیف کرد .
خیلی ممنون استاد.
میشه این جمله رو بیشتر توضیح بدید؟اگه نه یه منبع بدید که من برم بخونم.من اطلاعاتم خیلی ناقصه.
خیلی ممنون.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با اجازه ی دوستان نینجای تاپیک، من هم یه دخالت بیجایی توی بحث بکنم :)
من هم با بوشیدوی گرامی موافقم که برتری با شیر هست، اما نه به دلیل ترسو بودن سگ. چرا که سگ رو حیوان ترسویی نمی دانم.
تمثیل زیبای استاد میلاد را شاید بتونیم اینطور رمزگشایی و معنا کنیم:
اصلی ترین تفاوت و عامل برتری یک مبارز بزرگ با مبارزان معمولی در چیست؟ او چه چیزی دارد که سایرین ندارند؟
درو
شما عمق موضوع را رمز نگاری کردید.
نکته اینجاست که سگ میترسه اما علت ترس چیست؟ درود و موضوع این هست که سگ از شیر به معنای واقعی میترسه. اما نه از سایر حیوانات . حال چرا؟
نکته : شیر واژه ای را به بند میگشد به نام شکارچی . و در روش خود از سه اصل مهم پیروی میکند : سرعت .قدرت. تکنیک
برخلاف ببر که تاکتیکی شکار و میجنگد
شیر برخلاف گرگ و................ میداند مهمترین تکنیکش خرد کرن و پاره کردن گردن و خفه کردن هست
و نکته شیر برای مرگی میجنگد (و بدون ترس ریسک میکند)
شهامت بدون قدرت دیوانگی مطلق است. هنرهای رزمی شجاعت را برای شما به ارمغان می آورد نه قدرت. قدرت در ریسک تجربه کنید
با تشکر ببر سیاه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.
دوستان تا

سلام.
دوستان تا استاد میلاد بیاد و جواب بده من یه سوال داشتم که میخوام ازتون بپرسم.
تو رده های بالای آیکیدو فنون قفل پرتابی هم هست؟(والا اسم علمیشون رو نمیدونم ولی منظورم فنونی هست که تو مسابقات جوجیتسو دیدم همونایی که میپرن و تو هوا مثلا ارنج طرف رو قفل میکنن و با خودشون میارن زمین)
با استاد فایر موافقم

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
با استاد فایر موافقم

استاد ممنون.منتظر جواب اون سوالی که پرسیدم هستم.همونی که صفحه ی قبل نقل قول کردم.
(نمیدونم برای شما هم اینطوریه یا نه ولی من نمیتونم پست هام رو ویرایش کنم برای همین فکر کنم پست قبلی منظورم رو اشتباه رسوندم)
وقتی که گفتم :دوستان تا استاد میلاد بیاد و جواب بده من یه سوال داشتم که میخوام ازتون بپرسم.
منظورم این نبود که بقیه جواب ندن و فقط استاد میلاد جواب بدن منظورم جواب سوالی بود که تو همون پست نقل کرده بودم و از استاد میلاد پرسیده بودم.
چون یه خاطره ی بد از نوشتن بد همین چند صفحه پیش دارم نمیخواستم بازم سوء تفاهم پیش برای همین توضیح دادم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خیلی ممنون استاد.
میشه این جمله رو بیشتر توضیح بدید؟اگه نه یه منبع بدید که من برم بخونم.من اطلاعاتم خیلی ناقصه.
خیلی ممنون.
در آی کی دو هدف هماهنگ شدن با حرکات حریف و استفاده از انرژی حریف و جهت حرکت نیروهایی که وارد میکند بر علیه خودش است . از اونجایی که کنترل و انتقال قدرت توسط پاها به صورت موثرتری انجام میشود ، بنابراین در بعضی از سبک ها از جمله آی کی دو ، تاکید بیشتری بر روی اتصال به زمین و پایستگی و تعادل دارند .
البته در جوجیتسو هم زمین مهم است ، اما به علت نوع فنونی که دارد و طبیعت خشنی که در این سبک وجود دارد ، دایره ی فنون گسترده تر بوده و بعضا دیده میشود که 2 مبارز در حالت پرش فنونی را اجرا میکنند .
اما خوب در ای کی دو ، فلسفه و نوع فنونش به نحوی است که از این قبیل فنون در آن وجود ندارد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درو
شما عمق موضوع را رمز نگاری کردید.
نکته اینجاست که سگ میترسه اما علت ترس چیست؟ درود و موضوع این هست که سگ از شیر به معنای واقعی میترسه. اما نه از سایر حیوانات . حال چرا؟
نکته : شیر واژه ای را به بند میگشد به نام شکارچی . و در روش خود از سه اصل مهم پیروی میکند : سرعت .قدرت. تکنیک
برخلاف ببر که تاکتیکی شکار و میجنگد
شیر برخلاف گرگ و................ میداند مهمترین تکنیکش خرد کرن و پاره کردن گردن و خفه کردن هست
شهامت بدون قدرت دیوانگی مطلق است. هنرهای رزمی شجاعت را برای شما به ارمغان می آورد نه قدرت. قدرت در ریسک تجربه کنید
با تشکر ببر سیاه

سپاس گزارم استاد عزیز
خیلی لذت بردم از توضیحات دقیق و تکنیکی شما

با مطالعه دقیق تر نوشته ی شما، متوجه میشم که چرا یک نینجای واقعی مانند شما، خودش رو یک ببر می دونه و معرفی می کنه و نه یک شیر!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
(نمیدونم برای شما هم اینطوریه یا نه ولی من نمیتونم پست هام رو ویرایش کنم برای همین فکر کنم پست قبلی منظورم رو اشتباه رسوندم)

سلام
فک کنم بعد از نوشتن پست تا یک ساعت می شه اون رو ویرایش کرد ولی بعدش دیگه نمی شه ...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
درود
دوستان من در کمال ناباوری تو وزن -65 تو استان البرز سوم شدم (سه نفر بیشتر تو این وزن نبودن که شدم سوم!) و به مسابقات کشوری راه پیدا کردم و سنسی می گه باید برم.
تو استانی هم ناک اوت شدم و دماغم آسیب دید. البته ایندفعه با کلاه محافظ دار می رم که صورتم آسیب نبینه (نمی دونم می ذارن بپوشم یا نه ولی به هرحال)
مشکل اینجاست که من کیو9 هستم. از باختن سنگین با دادن کلی امتیاز نمی ترسم از ناک اوت شدن می ترسم اونم به خاطر آسیب دیدن جاهای بی محافظ مثل دنده ها و زانو و پشت پا. بعد نمی دونم می تونن با شیتوکن بزنن تو دنده یا نه؟
بعد اینجا کسی می دونه مسابقات کشوری اوپن کومیته نینجوتسو چه تاریخی و در کجا برگزار می شه؟
می خوام از الان برم و تمرین کنم تو طبیعت...
یک مشکل دیگه هم دارم این هست که تو مبارزه بعد یک دقیقه نفس کم میارم و بعضی وقت ها می خوام خفه شم!
از شما هم چه پنهان که تو مبارزه می ترسم حمله کنم و کلا استرس می گیرم!
مشکل از لحاظ اطلاعات واقعا ندارم...عاشق ژاپن انیمه مانگاش و... ـش هستم و قشنگ این رشته رو درک می کنم ولی هنوز اول راهم...
خواهشا اگه می شه یه **** غذایی هم بگید مخصوص مبارزه و همینطور بگید روز مبارزه چی بخورم ضعف نکنم...اونجا هم که باید کلی وایستاد تا نوبتمون شه.

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سپاس گزارم استاد عزیز
خیلی لذت بردم از توضیحات دقیق و تکنیکی شما

با مطالعه دقیق تر نوشته ی شما، متوجه میشم که چرا یک نینجای واقعی مانند شما، خودش رو یک ببر می دونه و معرفی می کنه و نه یک شیر!
استادددد
نگرش شما به موضوع بسيار فني و دقيق بود
ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود
دوستان من در کمال ناباوری تو وزن -65 تو استان البرز سوم شدم (سه نفر بیشتر تو این وزن نبودن که شدم سوم!) و به مسابقات کشوری راه پیدا کردم و سنسی می گه باید برم.
تو استانی هم ناک اوت شدم و دماغم آسیب دید. البته ایندفعه با کلاه محافظ دار می رم که صورتم آسیب نبینه (نمی دونم می ذارن بپوشم یا نه ولی به هرحال)
مشکل اینجاست که من کیو9 هستم. از باختن سنگین با دادن کلی امتیاز نمی ترسم از ناک اوت شدن می ترسم اونم به خاطر آسیب دیدن جاهای بی محافظ مثل دنده ها و زانو و پشت پا. بعد نمی دونم می تونن با شیتوکن بزنن تو دنده یا نه؟
بعد اینجا کسی می دونه مسابقات کشوری اوپن کومیته نینجوتسو چه تاریخی و در کجا برگزار می شه؟
می خوام از الان برم و تمرین کنم تو طبیعت...
یک مشکل دیگه هم دارم این هست که تو مبارزه بعد یک دقیقه نفس کم میارم و بعضی وقت ها می خوام خفه شم!
از شما هم چه پنهان که تو مبارزه می ترسم حمله کنم و کلا استرس می گیرم!
مشکل از لحاظ اطلاعات واقعا ندارم...عاشق ژاپن انیمه مانگاش و... ـش هستم و قشنگ این رشته رو درک می کنم ولی هنوز اول راهم...
خواهشا اگه می شه یه **** غذایی هم بگید مخصوص مبارزه و همینطور بگید روز مبارزه چی بخورم ضعف نکنم...اونجا هم که باید کلی وایستاد تا نوبتمون شه.
دوست من اگر مسائل مربوط به مسابقه و................ در تردي يا تاپيك جديدي مطرح كنيد خيلي بهتر است. اينطوري زودتر به جوابت ميرسي
در اين مكان بيشتر بعد مسائل فني و ريز بيني هنرهاي رزمي بررسي و نقد ميشود
با تشكر
ممنون از حسن توجه شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
استاد میلاد ، کجایی که هنوزم گیرم ، طبق فرمایش شما که همیشه میگفتید فصل زمستان را برای تمرین از دست ندهید ، من هم به شدت روی تمرینات بدنی ام تمرکز کرده ام ، اصلا یه چیز عجیبی شده ، استقامت و ضربه پذیری ام چند برابر بهتر شده . اصلا یکی از ویژگی های تمرین سیستما ، همین هوای سرد و کوهستانی روسیه است ، البته اونجا سردتر بود :D

دوستان و همرزمان عزیز ، این فصل زمان مناسبی برای تمرین است . از دستش ندهید . قربان همتون

سلام استاد عزیز. از قضا چند هفته پیش شب با دوستم رفتیم زیر برف توی فضای باز باهم کیوکوشین کار کردیم واقعا تجربه ی بی نظیری بود...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام.
دوستان تا

سلام.
دوستان تا استاد میلاد بیاد و جواب بده من یه سوال داشتم که میخوام ازتون بپرسم.
تو رده های بالای آیکیدو فنون قفل پرتابی هم هست؟(والا اسم علمیشون رو نمیدونم ولی منظورم فنونی هست که تو مسابقات جوجیتسو دیدم همونایی که میپرن و تو هوا مثلا ارنج طرف رو قفل میکنن و با خودشون میارن زمین)
همونطور که استاد فایرنایت فرمودند، حفظ مرکزیت انرزی و هاله ی میدانی از مهمترین اصول آیکیدوست. موردی که شما میفرمایید از مختصات جوجیتسو است.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با تشکر ببر سیاه
واقعا دیوانه کننده بود...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
هنرهای رزمی چینی
قسمت چهارم

در قسمت قبلی برخی از تفاوت های کونگ فوی شمالی و جنوبی را مورد بررسی قرار دادیم. در این قسمت قصد دارم مروری مخصتری انجام بدهم بر اصول اولیه ی وینگ چان.
مواردی که در ادامه ذکر می شود، از اصول زیربنایی وینگ چون هستند. اگر شما در یک lineage معتبر و خوب آموزش می بینید، انتظار این هست که این اصول را به طور ذهنی و عملی فرابگیرید. به علاوه، هر نوع تغییر و یا بی توجهی درآموزش این موارد، مثلا به بهانه ی بهبود و اصلاح وینگ چون سنتی و تولید وینگ چون مدرن پذیرفتنی نیست. نقض این اصول زیربنایی، وینگ چون را بی معنا کرده و از بین می برد.

مشاهده پیوست 518518

1. اصل صرفه جویی حرکتی

تکنیک های وینگ چون طوری طراحی شده اند تا از نظر ساختاری سریعتر و در عین حال موثرتر از سایر روش ها و سبک ها باشند. این ویژگی، با نام های "صرفه جویی حرکتی" و یا "حفظ انرژی" شناخته می شود.

2. اصل سنترلاین یا خط مرکزی

سنترلاین خطی فرضی است که بطور عمودی از ناحیه سر آغاز می شود، از میانه ی اندام عبور می کند و به زمین می رسد.
حمله و دفاع در محدوده ی خط مرکزی زیربنای تئوری ِ مبارزه ی وینگ چون است؛ کلیه حرکات دفاعی و تهاجمی در وینگ چان از ناحیه سنترلاین آغاز شده و در جهت ِ سنترلاین حریف حرکت می کنند.

مشاهده پیوست 518517

تعدادی از مهمترین نقاط آسیب پذیر در اندام انسان در محدوده ی سنترلاین قرار دارند. به علاوه تصور می شود تحمل ضرباتی که به دو سمت خط مرکزی زده می شوند آسان تر خواهد بود ( حریف تاب می خورد اما به عقب پرتاب نمی شود) و مقداری از انرژی را به هدر می دهد. ضربات متمرکز و مستحکم وینگ چون زمانی مفیدند که به ناحیه سنترلاین حریف اثابت کنند و حریف را مستقیما به عقب برانند.

3. اصل آرنج ِ ثابت

در ساختار وینگ چون نوعی زنجیره قدرت وجود دارد و آرنج از مهمترین نقاط ِ این زنجیره محسوب می شود. آرنج معمولا همیشه نزدیک به بدن و تقریبا به موازات سنترلاین قرار می گیرد. به این ترتیب اولا: زنجیره قدرت بوجود خواهد آمد؛ ارتباطی میان آرنج، مفصل ران، قوزک و پاشنه ی پا شکل می گیرد و نیروی فرد از اتصالی که با زمین دارد تامین می شود. ثانیا گارد مستحکم و متمرکزی ایجاد خواهد شد. و در آخر اینکه حمله و دفاع با کم ترین مقدار حرکت و بیشترین کارایی میسر خواهد شد (اصل صرفه جویی در حرکت).

4. اصل دفاع و حمله همزمان

وینگ چون کار با دو سمت بدن حمله و دفاع می کند. به این ترتیب هر دو دست به طور همزمان برای حمله و دفاع وارد عمل می شوند. جهت به حداقل رساندن ریسک حمله یا دفاع و ایجاد یک ساختار مثلثی قدرتمند، هر دو دست با هم همکاری می کنند. برای مثال به محض مواجه با حمله ی حریف، هر دو دست درگیر شده، یک دست حمله ی مهاجم را مسدود می کند و دست دیگر اقدام به ضربه زدن. در این حالت از پای تان هم می توانید بهره ببرید.
البته لازم است اضافه کنم که ضربات هجومی و دفاعی در وینگ چون چندان قابل تفکیک نیستند. یک ضربه ی مشت می تواند به سرعت تبدیل به یک "تان سائو" با ماهیت دفاعی بشود و برعکس.

5. اصل دستان به دام اندازنده

در زمان مناسب، دست یا پای حریف را می گیرید، گیر می اندازید و یا بی حرکت می کنید. در این صورت کنترل مبارزه را بدست خواهید آورد و از حمله ی مجدد او در امان خواهید بود.

6. اصل چهار دروازه

خطی که سنترلاین را به طور افقی قطع می کند، چهار دروازه را ایجاد خواهد کرد: دروازه ی فوقانی چپ، دروازه ی فوقانی راست، دروازه پایینی چپ و دروازه پایینی راست. فرد وینگ چون کار باید برای کنترل و دفاع در این چهار ناحیه، تکنیک های مناسبی را بکار گیرد.

مشاهده پیوست 518519

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.

مثل همیشه عالی بود استاد. علمی و دقیق...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان نظرتون راجع به استفاده از پیچ گوشتی واسه دفاع شخصی چیه ؟؟
به نظرتون جلوی چاقو میشه باهاش کاری کرد ؟:cool:
لطفا همه ی دوستان ج بدن مخصوصا اونایی که تو کار سلاح سرد هم هستن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
صلاح خوبیه ، به نظر من استفاده کردن ازش یکم نیاز به مهارت داره . خوب یه جورایی میشه مثل میخ فرضش کرد .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
از اونجا که یه وسیله ی سخت و نسبتا نوک تیزه، مفید هست. و اینکه در برابر چاقو بدرد بخور باشه یا نه بیشتر بستگی به مهارت افراد داره به نظرم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از اونجا که یه وسیله ی سخت و نسبتا نوک تیزه، مفید هست. و اینکه در برابر چاقو بدرد بخور باشه یا نه بیشتر بستگی به مهارت افراد داره به نظرم.
بله دقیقا ، فکر کنم اگر شخص قبلا تجربه استفاده ازش را داشته باشه بهتر بتونه در شرایط خاص ازش استفاده کنه .

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
در نبود سلاح واسه دفاع میتونه وسیله خوبی باشه. یه خودکار ام اگه دست بلدش بیوفته میتونه یه سلاح خطرناک باشه . ولی من خودم بسیار نانچیکو و تونفا رو واسه دفاع شخصی میپسندم. رسما با یه نانچیکو سنگین میشه استخونای طرف رو به پودر استخوان تبدیل کرد

بالا