• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اصلا توی اصفهان باشگاهی داریم که رشته های ژاپنی رو واقعا کار کنند؟ چون گفتید تمرینات و مطالعاتی داشتید توی این چند وقت بسیار امیدوار شدم به اصفهان و اینکه شاید بتونم باشگاهی رو پیدا کنم.....
ضمنا درباره رشته آیکی جوجیتسو و بودوکان ظاهرا پسر های هانشی شجاعی باشگاه های خوبی دارند و واقعا آموزش میدن. اون رو هم فعلا توی لیست تحقیقم گذاشتمD:
أیا یک گله سگ بسیار وحشی میتواند حریف یک شیر شوند؟ چرا؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
واقعا اینجا تنها جاییه که ادم میتونه به اطلاعاتی که ازش میگیره مطمئن باشه.
راستی منم به نوبه خودم از برگشتن استاد trian تشکر میکنم و خوشحالم.واقعا اطلاعات خیلی خوبی دارن.امیدوارم از تجربیاتشون استفاده کنم.
ای کاش جناب firenight هم تشریف بیارن جاشون خیلی خالیه.
وقتی در یک کوچه تاریک با چراغ موشی (فانوس کوچک دریایی) حرکت میکنید از دور چه چیزی تورا نوا میخواند؟؟؟؟؟

ببر سباه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شهامت بدون قدرت دیوانگی مطلق است. هنرهای رزمی شجاعت را برای شما به ارمغان می آورد نه قدرت. قدرت در ریسک تجربه کنید

ببر سیاه

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
نه. شیر ، شیر است و سگ هم سگ. نیازی به مبارزه نیست ، حضور شیر ، عین پیروزیه....
نه جوابتون اشتباست. من جوابشو میدونم ولی نمیگم. اگه استاد میلاد اجازه دادن میگم. چون فکر کردم تا جوابشو فهمیدم

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نه. شیر ، شیر است و سگ هم سگ. نیازی به مبارزه نیست ، حضور شیر ، عین پیروزیه....
اين سوال من مضمون به سوال خودتان و ساير همرزمان ديگر بود.
جواب شما خيلي نزديك است اما كامل نيست. وقتي به جواب كامل برسي جايگاه خودت رو در هنرهاي رزمي تشخيص خواهي داد.
ممنون از حسن توجه شما
ببر سياه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نه جوابتون اشتباست. من جوابشو میدونم ولی نمیگم. اگه استاد میلاد اجازه دادن میگم. چون فکر کردم تا جوابشو فهمیدم
لطف ميكنيد شما به عمق مسئله و هنرهاي رزمي وارد شده ايد
حالا ميتواني درك اين مسئله را توضيح دهي :)
ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
میشه این قضیه رو یکم بیشتر باز کنید؟ آقای ابولفضل نکو..یی یکی از شاگرد های هانشی هستن. احتمالا میشناسیدشون. از طریق یکی از دوستانم با ایشون و کلا رشته آیکی جوجیتسو آشنا شدم. ایشون بودن که میگفتن اگه میتونید کلاس های هانشی رو حتما برین

پ.ن: بحث برای بنده بسیار جالب شده و من دارم همه سوالایی که مدتهاست دارم رو میپرسم. ممنون از شما که اینقدر وقت میزارین برای این تاپیک.
بله میتونم ، جالب اینجاست که کلا بنده جناب نکویی را هم میشناسم ;)
اگر اینجا بخواهم مطلبی بنویسم ، شاید به کسی بی احترامی بشود . فکر کنم بهتر باشد پیام خصوصی براتون بفرستم .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با درود فراوان جناب ARMF در تاپیک http://forum.persiantools.com/threads/نظر-و-پیشنهاد-و-بررسی-مشکلات-در-مورد-بخش-هنرهای-رزمی.323853/ یکی از اعضای مدیریت بخش ورزش هستند ، درباره درخواستی که قبلا داشتیم ، لطف کردند و پیگیر هستند ، لطفا در صورت تمایل به تاپیک مورد نظر در همین پست مراجعه کنید و بار دیگر درخواستمان را بگوییم .

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
وقتی در یک کوچه تاریک با چراغ موشی (فانوس کوچک دریایی) حرکت میکنید از دور چه چیزی تورا نوا میخواند؟؟؟؟؟

ببر سباه

استاد من از وقتی این پست رو گذاشتین رفتم تو فکر و چند بار خودم رو توی اون محیط قرار دادم.(واقعا هم حس جالبی پیدا میکنه ادم)
جوابش رو مطمئن نیستم ولی چیزهایی که به ذهنم میاد رو میگم.(البته یه مورد هست که این قضیه رو از لحاظ ادبیات فارسی بررسی کنیم که فکر نمیکنم این مورد مد نظرتون باشه برای همین فرضیه ادبیات فارسی رو میزارم کنار)
موقعیت 1 : اگر کوچه به خودیه خود تاریک باشه و به علت تاریکی شب همه جا تاریک نباشه : رسیدن به روشنایی که بعد از تاریکی کوچه وجود داره.(سختی کشیدن تا به راحتی رسیدن)(مثل همین جمله که توی چند پست قبلی گفتین: "بادهای سرد درخت را منجمد نگه میدارد تا در فصل مناسب برگهای سبز را نمایش دهند.")
استدلال بنده این هست از این موقعیت این هست.
اگه درست نیست و به جواب مد نظرتون نزدیک نیستم بگید تا موقعیت های دیگه رو هم در نظر بگیرم.
منتظرم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان و استادان گرامی لطفا برای انتخاب نهایی "همکار اختصاصی" به تاپیک نظر و پیشنهاد و بررسی مشکلات در مورد بخش هنرهای رزمی مراجعه کنید . طبق گفته جناب ARMF باید فرد مورد نظر انتخاب شوند تا به مدیرت اعلام شود .

با تشکر از همه شما .

این هم آدرس تاپیک http://forum.persiantools.com/threads/نظر-و-پیشنهاد-و-بررسی-مشکلات-در-مورد-بخش-هنرهای-رزمی.323853/

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
اين سوال من مضمون به سوال خودتان و ساير همرزمان ديگر بود.
جواب شما خيلي نزديك است اما كامل نيست. وقتي به جواب كامل برسي جايگاه خودت رو در هنرهاي رزمي تشخيص خواهي داد.
ممنون از حسن توجه شما
ببر سياه
ممنون از استاد میلاد. خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم........

منتظر استاد بوشیدو هستم تا جواب درست رو بگن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد من از وقتی این پست رو گذاشتین رفتم تو فکر و چند بار خودم رو توی اون محیط قرار دادم.(واقعا هم حس جالبی پیدا میکنه ادم)
جوابش رو مطمئن نیستم ولی چیزهایی که به ذهنم میاد رو میگم.(البته یه مورد هست که این قضیه رو از لحاظ ادبیات فارسی بررسی کنیم که فکر نمیکنم این مورد مد نظرتون باشه برای همین فرضیه ادبیات فارسی رو میزارم کنار)
موقعیت 1 : اگر کوچه به خودیه خود تاریک باشه و به علت تاریکی شب همه جا تاریک نباشه : رسیدن به روشنایی که بعد از تاریکی کوچه وجود داره.(سختی کشیدن تا به راحتی رسیدن)(مثل همین جمله که توی چند پست قبلی گفتین: "بادهای سرد درخت را منجمد نگه میدارد تا در فصل مناسب برگهای سبز را نمایش دهند.")
استدلال بنده این هست از این موقعیت این هست.
اگه درست نیست و به جواب مد نظرتون نزدیک نیستم بگید تا موقعیت های دیگه رو هم در نظر بگیرم.
منتظرم.
آفرین
وقتی هنرهای رزمی رو شروع میکنی مثل این هست که داری با نور کم توی یک کوچه تاریک راه میری نمیدونی کدوم استاد خوبه کدوم روش خوبه و..... اما تا اوجایی که دانشت اجازه میده راه رو برات روشن میکنه جلوی پات رو میبینی اما جلوتر رو نه . پس با همه سختی های مسیر روشنایت مبارزه کن تا مسیر بعدی مشخص شود. این نگرش پیشرفت یک هنرجوی خوب هست. آنوقت هست که شما در هر هنر و روشی که باشی استادی
امیدوارم تونسته باشم کمکی به شما کرده باشم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان و استادان گرامی لطفا برای انتخاب نهایی "همکار اختصاصی" به تاپیک نظر و پیشنهاد و بررسی مشکلات در مورد بخش هنرهای رزمی مراجعه کنید . طبق گفته جناب ARMF باید فرد مورد نظر انتخاب شوند تا به مدیرت اعلام شود .

با تشکر از همه شما .

این هم آدرس تاپیک http://forum.persiantools.com/threads/نظر-و-پیشنهاد-و-بررسی-مشکلات-در-مورد-بخش-هنرهای-رزمی.323853/
بهترین گزینه شما هستی
ممنون از زحمات شما برای بخش هنرهای رزمی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بهترین گزینه شما هستی
ممنون از زحمات شما برای بخش هنرهای رزمی

استاد ، با این شکسته نفسی که انجام میدی فقط کار مار و سخت تر میکنی ، تا جایی که من یادم هست ، همه با انتخاب شخص شما موافق بودند و هستند . دلایلم را هم گفتم ، همینجوریش تا به طور رسمی شخص مورد نظر active بشه فکر کنم با این تغییرات پرشین تولز نزدیک به 1 ماه طول بکشه ، بهتره که هر چه زودتر فرد مورد نظر انتخاب بشه ، چون همه ما اتفاق نظر بر روی شخص شما داریم ، پس لطفا شما دخالت نکنید :D:) و بگذارید ما کارمون را بکنیم . این بخش هنرهای رزمی داره از بی نظمی منفجر میشه .

با تشکر .

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام به نظر من قبلا در مورد انتخاب ادمین زیاد بحث شده استاد میلاد فرد قابل و با سابقه بالا در این بخش هست ، دوستان دیگه مثل استاد آبتین ، فایرنایت و آقا مسلم و موساشی و.. هم شایسته انتخاب هستن.

دوستان در مورد قرارداد و عضویت در باشگاه کسانی که پی ام میدن ، وقتی که در یک باشگاه تمرین کردین و به آمادگی خوبی رسیدین میتونید با باشگاه در سبکی که البته لیگ برتر داره ،طبق نظر و تایید مربی با مسئول باشگاه قرارداد ببنید که البته برای پیشرفت خیلی مهمه ولی به دلایلی توصیه نمیشه.

نمونه متن قرارداد باشگاه
http://upload7.ir/images/36224215198503155423.jpg
http://upload7.ir/images/22028623783513992824.jpg

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
آفرین
وقتی هنرهای رزمی رو شروع میکنی مثل این هست که داری با نور کم توی یک کوچه تاریک راه میری نمیدونی کدوم استاد خوبه کدوم روش خوبه و..... اما تا اوجایی که دانشت اجازه میده راه رو برات روشن میکنه جلوی پات رو میبینی اما جلوتر رو نه . پس با همه سختی های مسیر روشنایت مبارزه کن تا مسیر بعدی مشخص شود. این نگرش پیشرفت یک هنرجوی خوب هست. آنوقت هست که شما در هر هنر و روشی که باشی استادی
امیدوارم تونسته باشم کمکی به شما کرده باشم

ممنون از حسن توجه شما
خیلی ممنون استاد.
تقریبا نزدیک شده بودم به جواب اصلی.
واقعیتش اینه که من به اون عبارت "از دور" خیلی توجه کردم و مبنا رو بر دور بودن نوا دهنده گذاشتم برای همین از جواب هایی که دور و اطراف شخص مورد نظر هست صرف نظر کردم.
اگه میشه بفرمایید کجای طرز فکرم رو اصلاح بکنم.
خیلی ممنون.
راستی چندتا هم سوال دارم:
استاد در نینجوتسو فن های دفاع شخصی از رشته های دیگه هست یا مختص خودشو؟مثلا از جوجیتسو یا ای کی جوتسو وارد نینجوتسو بشن تکنیک ها؟
-----------------
یه سوال هم از استاد firenight دارم.
ایا در سیستما تمرینی هست که آبگاه رو تقویت بکنه و نزاره شخص تمرین کننده ضعیف باشه در اون نقطه؟
دلیل سوالم این ویدئو هست :
Street fighter tests Russian Martial Art Systema - YouTube

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ایا در سیستما تمرینی هست که آبگاه رو تقویت بکنه و نزاره شخص تمرین کننده ضعیف باشه در اون نقطه؟
دلیل سوالم این ویدئو هست :
Street fighter tests Russian Martial Art Systema - YouTube

بله ، تمرینات خیلی مهم و زیادی برای این کار در سیستما است . البته زمانی که ضربه ای به ناحیه شکم و مخصوصا دیافراگم برخورد میکند ، باید به عضلات ناحیه شکم پیچش و حرکت داد ، این کار مربوط به زمانی است که غافلگیر میشویم .
به طور کلی حرکاتی مثل کرانچ شکم ، دویدن زیاد ، طناب زدن سریع ، حرکات ایستاده و چرخشی با چوبی که پشت گردن قرار گرفته است ( مثل چوپان ها / ببخشید اسم حرکتشو نمیدونم چیه :() از حرکات عمومی برای تقویت است .

از روش های اختصاصی میتوان حبس نفس و ایجاد فشار روی دیافراگم توسط نوک چوب ، به طوری که کمی درد احساس کنید .
روی شکم دراز بکشید و از پشت مچ پاها را بگیرید و به صورت گهواره ای روی شکم و قفسه سینه جلو عقب برید .
تنفس شکمی به دفعات انجام دهید ، روزی 50 تا کافی است .
و موارد پیشرفته تر که البته نیاز به حضور فیزیکی دارد و قابل بیان به طور کامل و واضح نیست .
امیدوارم به دردت بخوره ، سوالی بود حتما بپرس ;)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به نظر من قبلا در مورد انتخاب ادمین زیاد بحث شده استاد میلاد فرد قابل و با سابقه بالا در این بخش هست ، دوستان دیگه مثل استاد آبتین ، فایرنایت و آقا مسلم و موساشی و.. هم شایسته انتخاب هستن.

دوستان در مورد قرارداد و عضویت در باشگاه کسانی که پی ام میدن ، وقتی که در یک باشگاه تمرین کردین و به آمادگی خوبی رسیدین میتونید با باشگاه در سبکی که البته لیگ برتر داره ،طبق نظر و تایید مربی با مسئول باشگاه قرارداد ببنید که البته برای پیشرفت خیلی مهمه ولی به دلایلی توصیه نمیشه.

نمونه متن قرارداد باشگاه
http://upload7.ir/images/36224215198503155423.jpg
http://upload7.ir/images/22028623783513992824.jpg

دستت درد نکنه ، فرمودید به دلایلی توصیه نمیشه ، میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :)

بالا