امیدوار فعالیت خوب شما بیشتر و بیشر شودعرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
امیدوار فعالیت خوب شما بیشتر و بیشر شودعرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
عرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
.... پیدا کردن این ضربات هم زیاد سخت نیست کافیه لباسایی که باهاش میری بیرون رو بپوشی و خودت تشخیص بدی چه نوع ضربه ای واقعا کاربردیه
و یک توصیه از طرف بنده : واسه تمرین دفاع شخصی با رزمیکار جماعت تمرین نکن بجاش با یه فرد معمولی قوی هیکل تمرین کن
آقا خیلی ممنون . کلی به اطلاعاتم اضافه شد. همیشه فک میکردم ووشو یه رشته ضعیف و نمایشیه ولی ظاهرا باید یه تحقیق درست حسابی رو ساندا بکنم. البته من میگم چه رزمی کار باشی چه نباشی باید از درگیری خیابانی پرهیز کنی. چون اولا هیچ حساب کتابی نداره دوما معمولا من سلاح دنبالم نیست چی بشه نانچیکو داشته باشم ولی هر بچه دماغویی یه قمه تو کمربندش داره اگه خورد بهت شانس بیاری از خونریزی نمیری. سوما اینکه این جماعت لات و لختی تا میبینن یکی هیکلیه و ممکنه تنهایی از پسش برنیان ده نفره دعوا میکنن. ده نفر هم پنج تاشون قمه دارن پنج تا دیگشون کارد و شوکر . این ده تا سر سوک هاتسومی هم بریزن بالاخره زمینگیرش میکنن. اینه که زیاد اهل دعوای خیابونی نیستم
بله به زودی تصاویری آماده خواهم کرد براییتان از خودماستاد میلاد من کلا یه مشکلی که توی پرتاب بو شوریکن دارم اینه که بسیاری از مواقع چاقو با بدنه یا دسته به هدف برخورد میکنه نه از طرف نوک. مدل های مختلف نگه داشتن و پرتاب چاقو رو هم امتحان کردم ولی این مشکل حل نشده. میشه راهنمایی بفرمایید؟
مشاهده پیوست 262429
بله سویی رن جوتسو یکی از دورهایی هست که در نینجوتسو وجود داره.
سویی رن جوتسو شامل:
دوجیمه سویی : خفه کردن از پهلو زیر آب
گن سوی نو جوتسو: فریب دادن افراد زیر آب
شینوبی سویی جوتسو: شنای بی صدا مخصوص نینجا
جوسویی جوتسو : مبارزه در آب ( بسیار مشکل)
تنفس زیر آب. (گاهی وقت ها نینجا چندینو چند دقیقه با استفاده از چوب بامبو و نی زیر آب مخفی و تنفس میکرده.)
و ...............
ممنون از حسن توجه شما
تمریناتشون به شدت شبیه به تمرینات navy SEALs بوده
یه سوال دارم استاد
نینجاها این تمرینات و روش جنگیدن رو خودشون ابداع کردن ؟ یعنی بر اساس تجربشون تو جنگ ها ؟ یا اینکه از شخص خاصی یاد گرفتن ؟
استاد بنده امروز داشتم پست های قبلی و خیلی قدیمی تاپیک رو مطالعه میکردم دیدم شما خیلی حضور فعالی داشتین در تاپیک و پستهاتون واقعا پربار بوده. امیدوارم بازهم در این تاپیک تشریف بیارین تا د. کنار اساتید میلاد نینجا و ققنوس و بوشیدو از محضر شما هم استفاده کنیم.از اینکه دوستان توی این تاپیک با علاقه و اطلاعات بالا مطالب خوبشون رو عنوان می کنن اونهم در شرایطی که میل به هنرهای رزمی بسیار کمرنگ شده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونهم عشق به رزمی هست از اینکه از مطالب دوستان توی این تاپیک استفاده میکنم و چیزای جدید یاد میگیرم بسیار خوشحالم
امیدوارم دوباره هنرهای رزمی رنگ و بوی طراوت و نشاط علاقه و پشتکار رو بگیره مثل گذشته
شیفو
من فکر کنم دفاع شخصی ها در کل در مورد سلاح های تیز و برنده و سلاح هایی که تیز و برنده نیستن به این صورت هستند:استاد میلاد ، میشه بپرسم که در مقابل نانچیکو یا چوب و به خصوص کاتانا دفاع با دست خالی وجود داره؟ البته دفاع کاربردی و گرنه دفاع که حتما هست
درود بر شمااز اینکه دوستان توی این تاپیک با علاقه و اطلاعات بالا مطالب خوبشون رو عنوان می کنن اونهم در شرایطی که میل به هنرهای رزمی بسیار کمرنگ شده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونهم عشق به رزمی هست از اینکه از مطالب دوستان توی این تاپیک استفاده میکنم و چیزای جدید یاد میگیرم بسیار خوشحالم
امیدوارم دوباره هنرهای رزمی رنگ و بوی طراوت و نشاط علاقه و پشتکار رو بگیره مثل گذشته
شیفو
من فکر کنم دفاع شخصی ها در کل در مورد سلاح های تیز و برنده و سلاح هایی که تیز و برنده نیستن به این صورت هستند:
بیشتر اوقات باید از سلاح های تیز و برنده فاصله گرفت و دوری کرد . برای سلاح هایی که تیز و برنده نیستن خودتو بهشون نزدیک کرد چون برای مثال: سلاحی مثل چوب رو اگر به سه قسمت تقسیم کنیم قدرت ضربه در نقطه ی سوم بیشتر از نقطه ی دوم و اول هست...!!!
استاد میلاد اگه میشه اشتباه پاسخ من رو بگید و جوا دوستمون رو هم بدن.
خیلی ممنون
از اینکه دوستان توی این تاپیک با علاقه و اطلاعات بالا مطالب خوبشون رو عنوان می کنن اونهم در شرایطی که میل به هنرهای رزمی بسیار کمرنگ شده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونهم عشق به رزمی هست از اینکه از مطالب دوستان توی این تاپیک استفاده میکنم و چیزای جدید یاد میگیرم بسیار خوشحالم
شیفو
درود بر شما
اگه میشه راجع به اسیب های ساندا یه توضیحاتی بدین شاید خدا خواست و دوباره اومدیم سمت رزمی
استاد trian چقدر دلتنگ شما و استاد firenight شده بودیم در این مدت... واقعا اوضاع عجیبیه.
اون روز با خودم فکر میکردم این انجمن تنها جاییه که بقیه متوجه حرف و علاقه و اشتیاقت میشن...
به شدت دارم علاقه مند میشم به این ساندا. از نظر رزمی و صرفا برای فایت ، ساندا کاربردی تره یا فول کنتاکت و اینکه توی ساندا کاتای سلاح هم داریم؟ و اگه به نیت مسابقات کسی وارد ساندا بشه پیشرفت تکنیکیش سریع تر میشه یا مثل تکواندو گند زده میشه بهش؟مصدومیت که نمک ورزش رزمیه
ساندا هم مثل مبارزات رینگی دیگس ، بستگی به هدفتون از اومدن به این سبک داره، آماتور یا حرفه ای .. مسابقه یا گرم کردن
در کل اگه تمرین رو اصول باشه ، مربی خوب باشه همون اول نرید داخل تاتامی برا مبارزه آسیب دیدگی های خیلی کمتری در ناحیه تاندون ، زانو و آرنج ، گونه و بینی و .. به وجود میاد ، بعد از مسابقه هم صورت ورم می کنه که اگه جایی قرار دارید باید بذارید چند روز بعد از مسابقاتتون :دی
اما خدایی ساندا سبک خوبی هست ترسی از آسیب دیدگی نداشته باشید ، حسنش در اینه که فنون زیرگیری و پرتابی جالب و بسیار کاربردی داره ، اگه استاد خوب باشه قفل مفصل و استفاده از ضربات زانو و آرنج هم آموزش میده ، در کنارش از حرکات آکروباتیک تالو (اگه دوست داشته باشید) هم میتونید استفاده کنید مثل ادی ، شویز، عرب و .. که یاد گرفتنش حداقل برای آمادگی و انعطاف بالای بدنی بسیار عالیه .
در سطح مسابقه هم میتونید در باشگاه برای مسابقات لیگ شرکت کنید که مثلا باشگاه رنگ فیروزه شیراز قراردادش از 8-12 به بالا در سال هست البته اسمیش بالاتره
استاد لطف دارین. توی این وانفسای کمربند گرفتن و درست کردن سبک جدید(!) که ورزش های رزمی رو فرا گرفته، افرادی میان توی این تاپیک و اطلاعاتی در اختیار بقیه میزارن که به جرات میگم تو کل کشور کمتر کسی به همچین منابعی دسترسی داره. واقعا اساتید همه چی تمومی هستند تو این تاپیک. خوشحالم که دو تا از اساتید قدیمی این تاپیک هم برگشتند. دورادور به احترام همه اساتید تعظیم میکنم و میگمممنون آقا مسلم ، توی این تاپیک مطالبی به چشم میخوره که توی کمتر باشگاهی آموزش داده میشه که این ناشی از عشق و علاقه و اطلاعات بالا و وقتی هست که دوستانی همچون شما ، اساتید میلاد ، آبتین ، آقارضا ،موساشی ،رضا وی سی، بوشیدو ، حسین آقا ، سروش پاترو دیگر دوستان و همین طور استاد فایر نایت( که مطمئنا ایشون رو هم به زودی میبینیم) ، میذارن که این باعث افتخاره
در روشهای جنگی یک قانون هست که میگه اگر فضای فرارکردن داری فرار کن اگر که نه تا مرز خودکشی بجنگ.استاد میلاد ، میشه بپرسم که در مقابل نانچیکو یا چوب و به خصوص کاتانا دفاع با دست خالی وجود داره؟ البته دفاع کاربردی و گرنه دفاع که حتما هست