• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
عرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
امیدوار فعالیت خوب شما بیشتر و بیشر شود

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
عرض کنم که موی تای هم رشته ی فوق العاده قدرتمندیه هم تو رینگ هم تو خیابون هم تو موقعیت جنگی تا اونجایی که میدونم میک مپ هم تاثیر خیلی زیادی از موی تای گرفته
.... پیدا کردن این ضربات هم زیاد سخت نیست کافیه لباسایی که باهاش میری بیرون رو بپوشی و خودت تشخیص بدی چه نوع ضربه ای واقعا کاربردیه
و یک توصیه از طرف بنده : واسه تمرین دفاع شخصی با رزمیکار جماعت تمرین نکن بجاش با یه فرد معمولی قوی هیکل تمرین کن

آقا رضا ضمن تشکر از پست های خوبتون. این مطلب، واقعا مطلب درستیه و تقریبا آخرین مرحله تمرینات دفاع شخصیه. بعد از طی مراحل یادگیری، سرعت و ناخودآگاهی؛ باید با کسی تمرین کنی که اولا بهت راه نده و ثانیا قدرت کافی برای مقابله با تکنیک هاتو داشته باشه.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
آقا خیلی ممنون . کلی به اطلاعاتم اضافه شد. همیشه فک میکردم ووشو یه رشته ضعیف و نمایشیه ولی ظاهرا باید یه تحقیق درست حسابی رو ساندا بکنم. البته من میگم چه رزمی کار باشی چه نباشی باید از درگیری خیابانی پرهیز کنی. چون اولا هیچ حساب کتابی نداره دوما معمولا من سلاح دنبالم نیست چی بشه نانچیکو داشته باشم ولی هر بچه دماغویی یه قمه تو کمربندش داره اگه خورد بهت شانس بیاری از خونریزی نمیری. سوما اینکه این جماعت لات و لختی تا میبینن یکی هیکلیه و ممکنه تنهایی از پسش برنیان ده نفره دعوا میکنن. ده نفر هم پنج تاشون قمه دارن پنج تا دیگشون کارد و شوکر . این ده تا سر سوک هاتسومی هم بریزن بالاخره زمینگیرش میکنن. اینه که زیاد اهل دعوای خیابونی نیستم

مبارزی که دست خالی باشه، معمولا نمیتونه حداکثر بیشتر از سه نفر رو که دست خالی و قوی هستند، بزنه. وقتی طرفین سلاح داشته باشند قصه کاملا متفاوت میشه!!

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
استاد میلاد من کلا یه مشکلی که توی پرتاب بو شوریکن دارم اینه که بسیاری از مواقع چاقو با بدنه یا دسته به هدف برخورد میکنه نه از طرف نوک. مدل های مختلف نگه داشتن و پرتاب چاقو رو هم امتحان کردم ولی این مشکل حل نشده. میشه راهنمایی بفرمایید؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد من کلا یه مشکلی که توی پرتاب بو شوریکن دارم اینه که بسیاری از مواقع چاقو با بدنه یا دسته به هدف برخورد میکنه نه از طرف نوک. مدل های مختلف نگه داشتن و پرتاب چاقو رو هم امتحان کردم ولی این مشکل حل نشده. میشه راهنمایی بفرمایید؟
بله به زودی تصاویری آماده خواهم کرد براییتان از خودم
اما آموزش مجازی روش صحیح نسیت فقط در جهت راهنمایی

ممنون از حسن توجه شما

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
مشاهده پیوست 262429
بله سویی رن جوتسو یکی از دورهایی هست که در نینجوتسو وجود داره.

سویی رن جوتسو شامل:

دوجیمه سویی : خفه کردن از پهلو زیر آب
گن سوی نو جوتسو: فریب دادن افراد زیر آب
شینوبی سویی جوتسو: شنای بی صدا مخصوص نینجا
جوسویی جوتسو : مبارزه در آب ( بسیار مشکل)
تنفس زیر آب. (گاهی وقت ها نینجا چندینو چند دقیقه با استفاده از چوب بامبو و نی زیر آب مخفی و تنفس میکرده.)

و ...............

ممنون از حسن توجه شما

تمریناتشون به شدت شبیه به تمرینات navy SEALs بوده
یه سوال دارم استاد
نینجاها این تمرینات و روش جنگیدن رو خودشون ابداع کردن ؟ یعنی بر اساس تجربشون تو جنگ ها ؟ یا اینکه از شخص خاصی یاد گرفتن ؟

navy-seals-wallpaper-9-hd-wallpapers-background.jpg

navy-wallpapers-8.jpg

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
از اینکه دوستان توی این تاپیک با علاقه و اطلاعات بالا مطالب خوبشون رو عنوان می کنن اونهم در شرایطی که میل به هنرهای رزمی بسیار کمرنگ شده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونهم عشق به رزمی هست از اینکه از مطالب دوستان توی این تاپیک استفاده میکنم و چیزای جدید یاد میگیرم بسیار خوشحالم
امیدوارم دوباره هنرهای رزمی رنگ و بوی طراوت و نشاط علاقه و پشتکار رو بگیره مثل گذشته
شیفو

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تمریناتشون به شدت شبیه به تمرینات navy SEALs بوده
یه سوال دارم استاد
نینجاها این تمرینات و روش جنگیدن رو خودشون ابداع کردن ؟ یعنی بر اساس تجربشون تو جنگ ها ؟ یا اینکه از شخص خاصی یاد گرفتن ؟

navy-seals-wallpaper-9-hd-wallpapers-background.jpg

navy-wallpapers-8.jpg

با سلام و درود
روش هاي جنگي 100% تجربه و عقل هست و يك استاد متخصص كه بتونه تجربه رو خوب دريافت و انتقال بده
ممنون از حسن توجه شما

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
از اینکه دوستان توی این تاپیک با علاقه و اطلاعات بالا مطالب خوبشون رو عنوان می کنن اونهم در شرایطی که میل به هنرهای رزمی بسیار کمرنگ شده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونهم عشق به رزمی هست از اینکه از مطالب دوستان توی این تاپیک استفاده میکنم و چیزای جدید یاد میگیرم بسیار خوشحالم
امیدوارم دوباره هنرهای رزمی رنگ و بوی طراوت و نشاط علاقه و پشتکار رو بگیره مثل گذشته
شیفو
استاد بنده امروز داشتم پست های قبلی و خیلی قدیمی تاپیک رو مطالعه میکردم دیدم شما خیلی حضور فعالی داشتین در تاپیک و پستهاتون واقعا پربار بوده. امیدوارم بازهم در این تاپیک تشریف بیارین تا د. کنار اساتید میلاد نینجا و ققنوس و بوشیدو از محضر شما هم استفاده کنیم.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
استاد میلاد ، میشه بپرسم که در مقابل نانچیکو یا چوب و به خصوص کاتانا دفاع با دست خالی وجود داره؟ البته دفاع کاربردی و گرنه دفاع که حتما هست

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
خیلی وقت بود نبودم شرمنده هرچند که الانم فصل امتحانات دانشگاه هست سرم شلوغ هست ولی باور کنید روزی نبوده که به تاپیک سر نزنم و پست های شما رو نخونم،ممنون از مطالب خوبتون و اما ...........

میدونید " هورو " چیه ؟:cool:
یک شنل بسیار عالی که پشت یک سامورایی بسته میشد (یعنی فقط قشنگی داشته).....نه.....!
از این شنل یا بهتره بگم پارچه بلندی که پشت سامورایی بسته میشد به جز قشنگی استفاده دیگه ایی هم میکردند
سامورایی هایی که مسئول بردن نامه ها و یا اطلاعات خیلی مهم بودند از این پارچه استفاده میکردند و اونو از یک سمت به کمر و سمت دیگه رو به گردن میبستند،در نتیجه موقع سوارکاری باد به درون این پارچه میرفت و مثل یک بادکنک پشت سامورایی درست میشد،حالا وقتی سربازهای دشمن از پشت دنبالش میکردند و بهش تیراندازی میکردند،تیرها بهش نمیخورد و پس از برخورد با پارچه به زمین میخورد........
البته مزیتی فوق العاده داره اما معایبی هم داره که خودتون مطمئنا متوجه شدید!
اینم تصویرش توی یک نقاشی قدیمی (اون پارچه قرمز رنگ پشت سامورایی)
Samurai.jpg

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
استاد میلاد ، میشه بپرسم که در مقابل نانچیکو یا چوب و به خصوص کاتانا دفاع با دست خالی وجود داره؟ البته دفاع کاربردی و گرنه دفاع که حتما هست
من فکر کنم دفاع شخصی ها در کل در مورد سلاح های تیز و برنده و سلاح هایی که تیز و برنده نیستن به این صورت هستند:
بیشتر اوقات باید از سلاح های تیز و برنده فاصله گرفت و دوری کرد . برای سلاح هایی که تیز و برنده نیستن خودتو بهشون نزدیک کرد چون برای مثال: سلاحی مثل چوب رو اگر به سه قسمت تقسیم کنیم قدرت ضربه در نقطه ی سوم بیشتر از نقطه ی دوم و اول هست...!!!
استاد میلاد اگه میشه اشتباه پاسخ من رو بگید و جوا دوستمون رو هم بدن.
خیلی ممنون;)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
شیفو
درود بر شما
اگه میشه راجع به اسیب های ساندا یه توضیحاتی بدین شاید خدا خواست و دوباره اومدیم سمت رزمی;)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
من فکر کنم دفاع شخصی ها در کل در مورد سلاح های تیز و برنده و سلاح هایی که تیز و برنده نیستن به این صورت هستند:
بیشتر اوقات باید از سلاح های تیز و برنده فاصله گرفت و دوری کرد . برای سلاح هایی که تیز و برنده نیستن خودتو بهشون نزدیک کرد چون برای مثال: سلاحی مثل چوب رو اگر به سه قسمت تقسیم کنیم قدرت ضربه در نقطه ی سوم بیشتر از نقطه ی دوم و اول هست...!!!
استاد میلاد اگه میشه اشتباه پاسخ من رو بگید و جوا دوستمون رو هم بدن.
خیلی ممنون;)

با تشکر از شما... مطلبی که بنده میدونم قدری با نکته شما متفاوت هست. با اجازه تون بنده هم عرض میکنم.
تا اونجایی که بنده در آموزش های آیکیدو و سیستم های دفاع شخصی دیدم معمولا همیشه در مقابل سلاح چه برنده و چه ضربه ای باید به خریف نزدیک شد تا اولا بازوی گشتاوری کاهش پیدا کنه و در ثانی سطح موثر ضربه خور بدن کمتر بشه. اصولا و منطقا مشکل ترین و حیاتی ترین مرحله، مرحله ی نزدیک شدن و چسبیدن به حریفه. چون باید خودمون رو در مدت نزدیک شدن و حرکت، از ضربه حریف مصون نگه داریم. پس سیستم و روشی موفق تره که راهکارهای کم خطرتری و موثرتری برای نزدیک شدن به حریف داشته باشه. در آیکیدو عموما با اجرای تای ساباکی به محدوده امن حریف وارد میشیم. تفاوت ریزی که در دفاع سلاح های تیز و سلاح های ضربه ای وجود داره، اینه که ما میتونم از خود سلاح های ضربه ای استفاده کنیم و اونا رو بگیریم و حتی در صورت ضرورت و لزوم بلوکش بکنیم ولی در مورد سلاح های تیز حتما و حتما باید از دست حریف بگیریم.

باز هم تشکر

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
شیفو

استاد trian چقدر دلتنگ شما و استاد firenight شده بودیم در این مدت... واقعا اوضاع عجیبیه.
اون روز با خودم فکر میکردم این انجمن تنها جاییه که بقیه متوجه حرف و علاقه و اشتیاقت میشن...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود بر شما
اگه میشه راجع به اسیب های ساندا یه توضیحاتی بدین شاید خدا خواست و دوباره اومدیم سمت رزمی;)

مصدومیت که نمک ورزش رزمیه:)
ساندا هم مثل مبارزات رینگی دیگس ، بستگی به هدفتون از اومدن به این سبک داره، آماتور یا حرفه ای .. مسابقه یا گرم کردن
در کل اگه تمرین رو اصول باشه ، مربی خوب باشه همون اول نرید داخل تاتامی برا مبارزه آسیب دیدگی های خیلی کمتری در ناحیه تاندون ، زانو و آرنج ، گونه و بینی و .. به وجود میاد ، بعد از مسابقه هم صورت ورم می کنه که اگه جایی قرار دارید باید بذارید چند روز بعد از مسابقاتتون :دی:D
اما خدایی ساندا سبک خوبی هست ترسی از آسیب دیدگی نداشته باشید ، حسنش در اینه که فنون زیرگیری و پرتابی جالب و بسیار کاربردی داره ، اگه استاد خوب باشه قفل مفصل و استفاده از ضربات زانو و آرنج هم آموزش میده ، در کنارش از حرکات آکروباتیک تالو (اگه دوست داشته باشید) هم میتونید استفاده کنید مثل ادی ، شویز، عرب و .. که یاد گرفتنش حداقل برای آمادگی و انعطاف بالای بدنی بسیار عالیه .
در سطح مسابقه هم میتونید در باشگاه برای مسابقات لیگ شرکت کنید که مثلا باشگاه رنگ فیروزه شیراز قراردادش از 8-12 به بالا در سال هست البته اسمیش بالاتره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
استاد trian چقدر دلتنگ شما و استاد firenight شده بودیم در این مدت... واقعا اوضاع عجیبیه.
اون روز با خودم فکر میکردم این انجمن تنها جاییه که بقیه متوجه حرف و علاقه و اشتیاقت میشن...

ممنون آقا مسلم ، توی این تاپیک مطالبی به چشم میخوره که توی کمتر باشگاهی آموزش داده میشه که این ناشی از عشق و علاقه و اطلاعات بالا و وقتی هست که دوستانی همچون شما ، اساتید میلاد ، آبتین ، آقارضا ،موساشی ،رضا وی سی، بوشیدو ، حسین آقا ، سروش پاترو دیگر دوستان و همین طور استاد فایر نایت( که مطمئنا ایشون رو هم به زودی میبینیم) ، میذارن که این باعث افتخاره

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
مصدومیت که نمک ورزش رزمیه:)
ساندا هم مثل مبارزات رینگی دیگس ، بستگی به هدفتون از اومدن به این سبک داره، آماتور یا حرفه ای .. مسابقه یا گرم کردن
در کل اگه تمرین رو اصول باشه ، مربی خوب باشه همون اول نرید داخل تاتامی برا مبارزه آسیب دیدگی های خیلی کمتری در ناحیه تاندون ، زانو و آرنج ، گونه و بینی و .. به وجود میاد ، بعد از مسابقه هم صورت ورم می کنه که اگه جایی قرار دارید باید بذارید چند روز بعد از مسابقاتتون :دی:D
اما خدایی ساندا سبک خوبی هست ترسی از آسیب دیدگی نداشته باشید ، حسنش در اینه که فنون زیرگیری و پرتابی جالب و بسیار کاربردی داره ، اگه استاد خوب باشه قفل مفصل و استفاده از ضربات زانو و آرنج هم آموزش میده ، در کنارش از حرکات آکروباتیک تالو (اگه دوست داشته باشید) هم میتونید استفاده کنید مثل ادی ، شویز، عرب و .. که یاد گرفتنش حداقل برای آمادگی و انعطاف بالای بدنی بسیار عالیه .
در سطح مسابقه هم میتونید در باشگاه برای مسابقات لیگ شرکت کنید که مثلا باشگاه رنگ فیروزه شیراز قراردادش از 8-12 به بالا در سال هست البته اسمیش بالاتره
به شدت دارم علاقه مند میشم به این ساندا. از نظر رزمی و صرفا برای فایت ، ساندا کاربردی تره یا فول کنتاکت و اینکه توی ساندا کاتای سلاح هم داریم؟ و اگه به نیت مسابقات کسی وارد ساندا بشه پیشرفت تکنیکیش سریع تر میشه یا مثل تکواندو گند زده میشه بهش؟

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
ممنون آقا مسلم ، توی این تاپیک مطالبی به چشم میخوره که توی کمتر باشگاهی آموزش داده میشه که این ناشی از عشق و علاقه و اطلاعات بالا و وقتی هست که دوستانی همچون شما ، اساتید میلاد ، آبتین ، آقارضا ،موساشی ،رضا وی سی، بوشیدو ، حسین آقا ، سروش پاترو دیگر دوستان و همین طور استاد فایر نایت( که مطمئنا ایشون رو هم به زودی میبینیم) ، میذارن که این باعث افتخاره
استاد لطف دارین. توی این وانفسای کمربند گرفتن و درست کردن سبک جدید(!) که ورزش های رزمی رو فرا گرفته، افرادی میان توی این تاپیک و اطلاعاتی در اختیار بقیه میزارن که به جرات میگم تو کل کشور کمتر کسی به همچین منابعی دسترسی داره. واقعا اساتید همه چی تمومی هستند تو این تاپیک. خوشحالم که دو تا از اساتید قدیمی این تاپیک هم برگشتند. دورادور به احترام همه اساتید تعظیم میکنم و میگم
اونی گاشی ماس

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در روشهای جنگی یک قانون هست که میگه اگر فضای فرارکردن داری فرار کن اگر که نه تا مرز خودکشی بجنگ. :)
این بهترین جواب برای شما بود
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه

بالا