• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام. دوباره اومدم که بنویسم استاد میلاد. یه چند روزی فقط میخوندم...

راستش از نظر من هنرهای رزمی به فراموشی سپرده شده. در مورد نینجاها چیزی بگم که اشک آدمو در میاره : سالها هست که شب ها با آرامش و بدون صدای گامهای بیصدای جنگجویان و سلطان های تاریکی به صبح میرسه. دیگه هنر رزمی واقعی دیده نمیشه. به قول بعضیا همه چی مدرن شده. همه چی شده فایت و مدال طلا و حکم قهرمانی. که ازت بپرسن چندتا حکم قهرمانی داری؟ حکم مربیگری چندتا سبک رو داری؟ ببخشید میشه یه فایت بزنیم؟ و....
دیگه تیزیه شوریکنای نینجا ها برنده نیست. تیغ شمشیرشون برنده نیست. برق کاتاناشون چشم دشمنشونو کور نمیکنه. سیاهی کمربندشون و سیاهی لباسشون اونارو پنهان نگه نمیداره. شرایط عوض شده استاد. اون چیزی که تا دیروز حقیقت بود امروز تبدیل شده به یه افسانه و اسطوره ، تبدیل شده به قصه. اون چیزی که منو شما دنبالشیم رو باید تو کتاب قصه ها دنبالش بگردیم. اونایی که تا همین دیروز زندگی میکردن رو تبدیل کردن به هنر. اون اسمی که وقتی به زبون می آووردیش دل مردم رو به لرزه می انداخت امروز تبدیل شده به آرامش و خنده و مسخره و تمسخر و...
این موضوعات اشک آدمو در میاره.

یه نگاه به این لینک بندازید
http://budo9ryu.com/?cat=17
هنر رزمی تبدیل شده به جهان اقتصادی . مکاتب رزمی رو یه عده ای تبدیل کردن به فروشگاه و مغازه.
اونچیزی که من دنبالشم نابود شد. وقتی میگی رزمی کارم میخندن به آدم. شرایط عوض شده. من با چشم دیدم. با گوش شنیدم.
همیشه هوا بارانی نیست:) من روزهای خوشی دارم;)

درود امیدوارم موفق باشی
ممنون از حسن توجه شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
خب دوست عزیز کسی که چاقو میگیره دستش و میخواد بزنه تو اون لحظه اینقدر عصبانیه که از اعدام هم ترسی نداره !
شما هر چقدر هم ماهر باشید تو اون فضای بسته دوتا با نانچیکو یا تونفا شاید بتونید بزنید تو سرش و سرش بشکنه ! ولی طرف وقتی بهتون برسه کارتون تمومه ! ( نظر شخصیه )
یادمه تو یکی از فروم های مربوط به پلیس امریکا یکی سوال کرده بود بهترین سلاح سرد واسه دفاع چاقو چیه
اکثرا جواب داده بودن برتا ( نوعی کلت ) !!!!!!!
قمه کشی که اینکاره باشه قبل از اینکه طرف بخواد تکون بخوره کارشو میسازه چه برسه به اینکه دفاع کنه !
و در نهایت توجه شما رو به این ویدیو جلب میکنم که البته خیلی دلخراشه
http://www.aparat.com/v/HY5M2

بنده به نظر شما احترام میذارم. یه روز یه دوستی گفت مردم بخاطر همه گیری درک درستی از قدرت سلاح های چوب ساخت ندارند. مطمئنا بدون استفاده از اونها و قبل از اینکه شناخت درستی ازشون داشته باشیم نمیتونیم نظر جامعی بدیم. ولی در هر صورت معتقدم دست بالای دست بسیار است. هیچ قطعیتی وجود نداره. بنده هم ادعایی در این زمینه نکردم و هرگز نمی کنم...

بسیار دردناک بود. اعصابم رو ریخت به هم. انکار نمیکنم که در دوران نوجوانی که تازه شروع کرده بودم رزمی رو یکی از انگیزه هام این بود که مثلا اون موقع دوستان میگفتن فلان محله میری مواظب باش ، اونجا مثلا دست اصغر قداره کشه نمیدونی دو تا قداره داره با اونا میره دعوا. با خودم مبگفتم میرم رزمی یه روز میشه که اگه از اون محله گذشتم خود اصغر هم اومد با دست خال هم کتکش میزنم. ولی ظاهرا قضیه خیلی متفاوته. البته با این که میگین با تونفا و نانچیکو باشه کاری نمیتونه بکنه مخالفم.

البته شما خودتون واقفید بنده برای تذکر به خوانندگان بگم: دوستان فراموش نکنیم برای هر نوع درگیری حتی خیلی کوچیک باید توجیه مناسب داشته باشیم. باید حتی الامکان از مواضع خطر دوری کرد. 90 درصد درگیری ها متاسفانه بخاطر بزرگ بودن ego طرفین شکل میگیره. یه رزمی کار باید ego رو در خودش نابود کنه و این همان سیر روحی هنرهای رزمیه.

راستش بعید میدونم از تکواندو استفاده نکرده باشه چون ایشون دان 4 تکواندو هم داشته
با این قسمت حرفاتون مخالفم مثلا همین کراوماگا هم اوایل ترکیبی از بوکس و کشتی و کاراته و تکواندو و اینا بوده ولی در حال حاضر بیشترین تاثیر رو از موی تای و ساواته و bjj و جودو و اینجور سبکا گرفته ( در عین حال که هدف و تفکرش که همون کشتن یا ناقص کردن هست رو حفظ کرده !) به نظرم اگه پروفسور میرزایی هم الان بود همین کارو انجام میداد

البته بنده با نظر به سخنان خود یارومه میرزایی مطالبی رو نقل کردم. حالا اگر شما نظر دیگه ای رو داشته باشید باز هم قابل احترامه.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خیر
من فکر میکنم متاسفانه فرهنگ جامعه داره از شرایط اقتصادی متاثر میشه .
الان همه میخوان دکتر و مهندس شن تا یه میز خالی پیدا کنن و دایم پول دربیارن !
دیگه هنر رزمی ، هنر نقاشی ، سفالگری ، و کلا هنر زنزگی مهم نیست !
فقط هنر پول مفت درآوردن که مهمه !

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
ممنونم
شما و سایر دوستان حرفهای دقیقی رو مطرح کردید و زدید به خال.
فکر می کنم استاد میلاد هم همین دغدغه ها رو دارند ...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بسیار دردناک بود. اعصابم رو ریخت به هم. انکار نمیکنم که در دوران نوجوانی که تازه شروع کرده بودم رزمی رو یکی از انگیزه هام این بود که مثلا اون موقع دوستان میگفتن فلان محله میری مواظب باش ، اونجا مثلا دست اصغر قداره کشه نمیدونی دو تا قداره داره با اونا میره دعوا. با خودم مبگفتم میرم رزمی یه روز میشه که اگه از اون محله گذشتم خود اصغر هم اومد با دست خال هم کتکش میزنم. ولی ظاهرا قضیه خیلی متفاوته. البته با این که میگین با تونفا و نانچیکو باشه کاری نمیتونه بکنه مخالفم. ولی هنوز هم نفهمیدم یه رزمی کار حرفه ای با دست خالی میتونه با یک نفر قمه کش یا آدم شر بربیاد؟ البته هنوز اون جمله عجیب استاد میلاد درباره شیر و گرگ رو یادم نرفته. ولی به خاطر سن تقریبا کم هنوز یک سری اهداف آرمانی دارم از رزمی کار کردن. مثلا اساتید این تاپیک اگه جای اون فرد قد کوتاه بودند و یکدفعه سلاح ماچته به طرف گردنشون میوپد چه واکنشی نشون میدادند؟

;)
شهامت بدون قدرت دیوانگی مطلق است. هنرهای رزمی شجاعت را برای شما به ارمغان می آورد نه قدرت. قدرت در ریسک تجربه کنید.

فرار .ريسك. مرگ يا زندگي;) سنسي كيوموتو

ممنون از حسن توجه شما
ببر سياه

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
از دوستان خوبم جناب مسلم، آقا رضا، آقای سروش به خاطر مطالب اخیرشون تشکر می کنم. جدن استفاده کردم و فک می کنم این دوستان سطح کیفی تاپیک رو ارتقا دادن.
خیلی ممنونم ...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از دوستان خوبم جناب مسلم، آقا رضا، آقای سروش به خاطر مطالب اخیرشون تشکر می کنم. جدن استفاده کردم و فک می کنم این دوستان سطح کیفی تاپیک رو ارتقا دادن.
خیلی ممنونم ...
اخلاق شما سطح احترام تاپيك را بالا ميبرد.
و به زودي به شما م‍ژده اي خواهم داد:) منتظر باشيد

ممنون از حسن توجه شما
ببر سياه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بنده به نظر شما احترام میذارم. یه روز یه دوستی گفت مردم بخاطر همه گیری درک درستی از قدرت سلاح های چوب ساخت ندارند. مطمئنا بدون استفاده از اونها و قبل از اینکه شناخت درستی ازشون داشته باشیم نمیتونیم نظر جامعی بدیم. ولی در هر صورت معتقدم دست بالای دست بسیار است. هیچ قطعیتی وجود نداره. بنده هم ادعایی در این زمینه نکردم و هرگز نمی کنم...

البته شما خودتون واقفید بنده برای تذکر به خوانندگان بگم: دوستان فراموش نکنیم برای هر نوع درگیری حتی خیلی کوچیک باید توجیه مناسب داشته باشیم. باید حتی الامکان از مواضع خطر دوری کرد. 90 درصد درگیری ها متاسفانه بخاطر بزرگ بودن ego طرفین شکل میگیره. یه رزمی کار باید ego رو در خودش نابود کنه و این همان سیر روحی هنرهای رزمیه.

البته بنده با نظر به سخنان خود یارومه میرزایی مطالبی رو نقل کردم. حالا اگر شما نظر دیگه ای رو داشته باشید باز هم قابل احترامه.

نه من اصلا قصد جسارت به شما رو نداشتم شما استاد مایی
منظورم کلی بود میخوام اونایی که مهارت و تجربه ندارن بیخودی جو گیر نشن... البته بعضی باشگاه های دفاع شخصی هم بی تاثیر نیستن تو این زمینه ... جوری نشون میدن که انگار چاقو کشه گوسفنده و هیچ قدرت مانوری نداره ! بگذریم کلا
ممنون از شما[/quote]

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تانتو جوتسو:هنر كار باتيغه كتاه يا چاقو تكنيك : تانتو اوچي (پرتاب چاقو)
همونطور كه قول داده بودم امروز ميخواستم نحوه صحيح دست گرفتن و پرتاب چاقو رو بگم
در عكس اول : هيچ گاه هنگام پرتاب چاقو مچ دستتون رو نشكنيد ( مثل عكس زير)
12012012878.jpg
هميشه مچ دستتون با چاقو در يك راستا باشه مثل عكس زير
12012012879.jpg
حالا به نقاط سياهي كه رو انگشتام مشخص كردم دقت كنيد كه كجاها بايد نوك چاقو باشه.بين دوبند انگشت اشاره. اين كار تمرين زيادي ميخواد
12012012881.jpg

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب فايرنايت666 كجا هستي

ميخواستم كمي در مورد مبارزه در محيط بسته سيستما توضيح بديد
ممنون ميشم
با تشكر
ببر سياه

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
در آی کی دو هدف هماهنگ شدن با حرکات حریف و استفاده از انرژی حریف و جهت حرکت نیروهایی که وارد میکند بر علیه خودش است . از اونجایی که کنترل و انتقال قدرت توسط پاها به صورت موثرتری انجام میشود ، بنابراین در بعضی از سبک ها از جمله آی کی دو ، تاکید بیشتری بر روی اتصال به زمین و پایستگی و تعادل دارند .
البته در جوجیتسو هم زمین مهم است ، اما به علت نوع فنونی که دارد و طبیعت خشنی که در این سبک وجود دارد ، دایره ی فنون گسترده تر بوده و بعضا دیده میشود که 2 مبارز در حالت پرش فنونی را اجرا میکنند .
اما خوب در ای کی دو ، فلسفه و نوع فنونش به نحوی است که از این قبیل فنون در آن وجود ندارد

خیلی ممنون بابت توضیحات.
فقط یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه تا اونجایی که من میدونم ریشه ی جودو از جوجیتسو بوده ایا توی جودو هم مثل جوجیتسو همچین فن هایی هست؟یا جودو مثل ایکیدو هست و فنون پرتابی نداره؟
---------
اقا میلاد به این سوالم جواب ندادین:
ایا در نینجوتسو فن های دفاع شخصی از رشته های دیگه هست یا مختص خودشو؟مثلا از جوجیتسو یا ای کی جوتسو وارد نینجوتسو بشن تکنیک ها؟
--

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی ممنون بابت توضیحات.
فقط یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه تا اونجایی که من میدونم ریشه ی جودو از جوجیتسو بوده ایا توی جودو هم مثل جوجیتسو همچین فن هایی هست؟یا جودو مثل ایکیدو هست و فنون پرتابی نداره؟
---------
اقا میلاد به این سوالم جواب ندادین:
ایا در نینجوتسو فن های دفاع شخصی از رشته های دیگه هست یا مختص خودشو؟مثلا از جوجیتسو یا ای کی جوتسو وارد نینجوتسو بشن تکنیک ها؟
--
با سلام دوست من
در نينجوتسو
هم مختص خودش وهم برگرفته از كوريوهاي قديمي سامورايي مثل تنشين شودن كاتوري شينتو ريو و ....... قسمتي عمده اش ناناجوتسو هست

ممنون از حسن توجه شما

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
این نیز بگذرد ... ؟;)
قابل توجه همه ی دوستان عزیز و استادان و سروران من.... منظور من از این نیز بگذرد مسئله ی به فراوشی سپرده شدن هنر های رزمی هست. منظورم روز های خوش استادمیلاد نبوددااااااااااااا:(
اشتباه نشه ها:(
من برای استاد میلاد و تمام کسانی که بهم یاد دادن که چطوری قدم بردارن آروزی موفقیت میکنمو تا لحظه ی مرگم دعاشون میکنم و فراموششون نمیکنم.:)
همشونو دوسشون دارم

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
سلام. امروز اصفهان برف خیلیی زیبایی میاد جای همه دوستان رو خالی کردیم. استاد میلاد بسیار متشکر و ممنون از عکس ها. زحمت کشیدین . به شخصه همیشه مچ رو میشکوندم موقع پرتاب و متوجه این اشتباه نبودم. ولی یک سوال پیش اومد واسم . این طوری که فرمودین باید چاقو رو بگیریم در اشل چاقو از پهنای تیغه گرفته میشه و اگه پرتابش کنیم محور دوران وسط طول چاقویه و وقتی به هدف میخوره تیغه چاقو موازی با زمینه درسته؟
راستی استاد میلاد عجب بوشوریکن درجه یکی دارین

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام. امروز اصفهان برف خیلیی زیبایی میاد جای همه دوستان رو خالی کردیم. استاد میلاد بسیار متشکر و ممنون از عکس ها. زحمت کشیدین . به شخصه همیشه مچ رو میشکوندم موقع پرتاب و متوجه این اشتباه نبودم. ولی یک سوال پیش اومد واسم . این طوری که فرمودین باید چاقو رو بگیریم در اشل چاقو از پهنای تیغه گرفته میشه و اگه پرتابش کنیم محور دوران وسط طول چاقویه و وقتی به هدف میخوره تیغه چاقو موازی با زمینه درسته؟
راستی استاد میلاد عجب بوشوریکن درجه یکی دارین
سلام . بله درسته
من اینجا بو شوریکن نمیبینم کو؟؟:)
این چاقو مخصصوص پرتاب هست
أقا منو استاد میلاد صدا نکنید . بگو ببر سیاه;)
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یاکویو شوکوبوتسو

دانش استفاده از گیاهان و شاخو برگ آن .
یکی از دانشهای بسیار مهم در نینجوتسو و روشهای رزمی جنگی در طبیعت تسلط داشتن به گیاهان اطرافمان در هنگام نبرد و مبارزه هست
که شامل تکنیک دوکو وازا : روش استفاده از گیاهان سمی. که خودش شامل دوکو نوزوکی وازا هست: یا همون استفاده از گیاهان سمی
که این خود شامل ۵ عنصر از گوتنو جوتسو میباشد: که من تنها در اینجا ازشون نام میبرم و اجازه توضیح بیشتر ازین رو ندارم
۱.موکوتونو جوتسو
۲.دوتونو جوتسو
۳.کین تونوجوتسو
۴.سیتونو جوتسو
۵.کاتونو جوتسو

سیگان ایزو ریو نینپو
با تشکر
ببر سیاه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خداحافظی مرد شکست ناپذیر... !

131913560%20%281%29-1433760.jpg

این چهره ی جورج سنت پیر هست...استاد 5 رشته ی ورزشی ( کیوکوشین - بوکس - کشتی - جوجیتسو - زیمناستیک )
کسی که 7 سال پیاپی هیچ شکستی نداشته و بی رقیبه تا اینکه چند وقت پیش اعلام کرد که میخواد از یو اف سی خداحافظی کنه
البته میدونم بچه های اینجا علاقه ای به ufc ندارن ولی الان تو همه ی سایتای مربوط به ورزشهای رزمی این خبر پخش شده گفتم بدنیست اینجا هم یه توضیح مختصری بدم راجع بهش
gsp-kicking-matt-hughes.jpg

gsp-takedown-2.jpg

2010_1210EA.jpg

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
یاکویو شوکوبوتسو

دانش استفاده از گیاهان و شاخو برگ آن .
یکی از دانشهای بسیار مهم در نینجوتسو و روشهای رزمی جنگی در طبیعت تسلط داشتن به گیاهان اطرافمان در هنگام نبرد و مبارزه هست
که شامل تکنیک دوکو وازا : روش استفاده از گیاهان سمی. که خودش شامل دوکو نوزوکی وازا هست: یا همون استفاده از گیاهان سمی
که این خود شامل ۵ عنصر از گوتنو جوتسو میباشد: که من تنها در اینجا ازشون نام میبرم و اجازه توضیح بیشتر ازین رو ندارم
۱.موکوتونو جوتسو
۲.دوتونو جوتسو
۳.کین تونوجوتسو
۴.سیتونو جوتسو
۵.کاتونو جوتسو

سیگان ایزو ریو نینپو
با تشکر
ببر سیاه
اجازه توضیح بیشتر ندارین یعنی سریه؟ استاد ببر سیاه بسیار ممنون از این مطلبتون . خیلی عالی بود

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
نه من اصلا قصد جسارت به شما رو نداشتم شما استاد مایی
منظورم کلی بود میخوام اونایی که مهارت و تجربه ندارن بیخودی جو گیر نشن... البته بعضی باشگاه های دفاع شخصی هم بی تاثیر نیستن تو این زمینه ... جوری نشون میدن که انگار چاقو کشه گوسفنده و هیچ قدرت مانوری نداره ! بگذریم کلا
ممنون از شما
[/quote]
آقا رضا منظورم از این جملات تعارف نبود. بنده واقعا معتقدم و تجربه بهم نشون داده که دست بالای دست بسیار است. دقیقا هم همینطوره که شما میفرمایید، متاسفانه این مک دوجوها هنرجو رو تو یه جو خیالی تربیت می کنند و این هنرجو فکر میکنه واقعا آموزش دیده و آماده است و وارد درگیری میشه و شاید آخرین باری باشه که مهارتش رو محک میزنه. کسیکه واقعا تجربه اش رو داشته باشه حتما در اون موقعیت به اولین چیزی که فکر میکنه فرار کردنه (اولین قانون مبارزه و شاید مهمترین). این صحبت هایی که ما میکنیم واسه وقتیه که دیگه هیچ راهی نمونده.

خیلی ممنونم ...
پرحرفی بنده رو می بخشید استاد. شرمنده. در حضور اساتید نباید صحبت کرد مگر به سوال... بازهم شرمنده

بالا