soroosh potter
Registered User
ناامیدی مرگ یک نینجاست.....
این به این معنا نیست که هر کلمه ای که آخرش جوتسو هست مربوط به مدارس مخفی هست.مثل کن جوتسو و................. در مورد جوتسو مدت ها پیش بحث کردم. جوتسو یعنی روش در اصل روشی که مربوط به زمان جنگ بوده مثل :کن جوتسو . با جوتسو نانا جوتسو یاری جوتسو و........
اما کلمه دو مربوط به زمان صلح هست (یعنی روش در زمان صلح) و خالی از تکنیک های جنگی و یا خیلی کنترلی هستن مثل : جودو / آیکیدو/ ای آیدو / و.....
این جوجیتسویی که شما میبینی جوجیتسو اصلی نیست کاکو
و این که جودو روش فیلتر شده جوجیتسو که در زمان صلح تولید شد. تا آخرش بخون خودت .خشن ترین فنونها ازش فیلتر شده
شما بگو جوجیتسو امان از این آمریکایی ها
با تشکر ممنون از حسن توجه شما
اینطوری نمیشه اقا میلاد باید تاپیک رو کلا از اول بخونم.خیلی بحث ها شده در این تاپیک که جواب سوال های منه و منم دوباره میپرسمشون و وقت رو تلف میکنم.باید از لحظه لحظه ی حضور اساتید تاپیک بهره برد الحق که همه اساتید اطلاعات قوی دارند.
-----
میدونم این جوجیتسو اصل نیست چون اگه جوجیتسو اصل بود اصلا درست نبود به همه اموزش بدن چون همه صلاحیت دونستن فنون کشنده رو ندارن.
خب اگه جوجیتسوی الان فیلتر شده و جودو فیلتر شده ی جوجیتسوی فیلتر شده هست پس وای به حال جودو.
---
یه سوال دیگه شما جایی گفتین توی سبکی که شما کار کردین دان معنا نداره.ایا همه ی نینجوتسو های واقعی اینطوری هستن؟تا اونجایی که من میدونم بوجینکان دان داره.پس خیلی کاربردی نیست؟یا اصلا نمیتونه ملاک باشه وجود کمربند و دان؟و اینکه اگه کمربند نباشه چطوری سطح هنرجو مشخص میشه؟
----
برای فراگیری نینجوتسوی سبک شما چقدر وقت لازمه؟میدونم خیلی وسیع هست و به هنرجو بستگی داره ولی به صورت تقریبی پرسیدم.
خیلی ممنون استاد از اینکه لطف میکنین و جواب سوال هارو میدین.
تشکر.
با سلاماینطوری نمیشه اقا میلاد باید تاپیک رو کلا از اول بخونم.خیلی بحث ها شده در این تاپیک که جواب سوال های منه و منم دوباره میپرسمشون و وقت رو تلف میکنم.باید از لحظه لحظه ی حضور اساتید تاپیک بهره برد الحق که همه اساتید اطلاعات قوی دارند.
-----
میدونم این جوجیتسو اصل نیست چون اگه جوجیتسو اصل بود اصلا درست نبود به همه اموزش بدن چون همه صلاحیت دونستن فنون کشنده رو ندارن.
خب اگه جوجیتسوی الان فیلتر شده و جودو فیلتر شده ی جوجیتسوی فیلتر شده هست پس وای به حال جودو.
---
یه سوال دیگه شما جایی گفتین توی سبکی که شما کار کردین دان معنا نداره.ایا همه ی نینجوتسو های واقعی اینطوری هستن؟تا اونجایی که من میدونم بوجینکان دان داره.پس خیلی کاربردی نیست؟یا اصلا نمیتونه ملاک باشه وجود کمربند و دان؟و اینکه اگه کمربند نباشه چطوری سطح هنرجو مشخص میشه؟
----
برای فراگیری نینجوتسوی سبک شما چقدر وقت لازمه؟میدونم خیلی وسیع هست و به هنرجو بستگی داره ولی به صورت تقریبی پرسیدم.
خیلی ممنون استاد از اینکه لطف میکنین و جواب سوال هارو میدین.
تشکر.
بله درست میفرماییدولی دوست من جوجیتسوی امروزی(هوکوتوریو و jjif و ...) هیچ حرفی برای زدن در مقابل جودو نداره و یه نکته اینکه جودو فیلتر شده ی جوجیتسوی اصیل هست
با سلام
دان مربوط به سبکهای اکیناوایی و اینکه بوجینکان کامل نیست. نینجوتسو درجه بندی داشته مثل نظامی ها. چونین /جونین/ نجین/ و.......
و یادتون باشه استفاده از کلمه هنرجو برای نینجوتسو مناسب نیست
و دوم اینکه نینجوتسو سبک نیست.
نیازی هم نیست کل تاپیک رو بخونی چون سردرگم میشی و من نزدیک به 800 پستم رو حذف کردم بنا به مسائلی
حالا در خدمتم
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه
حسین جان چرا حالا گیر دادی به نینجوتسو؟؟هنرجو به این خاطر گفتم چون نمیدونستم در نینجوتسو درستش چیه و بنا رو مثل هنر های رزمی گذاشتم.حالا درستش چی هست؟
----
میدونم نینجوتسو سبک نیست.منظورم از سبک همون اسم طولانی که گفته بودین بود.
-----------
راستی این سوال موند :
برای فراگیری نینجوتسو شما چقدر وقت لازمه؟میدونم خیلی وسیع هست و به هنرجو بستگی داره ولی به صورت تقریبی پرسیدم؟
حسین جان چرا حالا گیر دادی به نینجوتسو؟؟
مگه ایکیدو کار نمیکنی؟
بله درست میفرمایید
و یک نکته اینکه جودو در مقابل یک کشتی گیر ایرانی هیچ حرفی برای گفتن نداره
راستش مخالفم
از لحاظ فنون زمین زدن مسلما کشتی کاربردی تر از جودو ئه ولی یادمون نره جودو کلی تکنیک خفه کردن و شکستن دست و پا داره درحالی که یه کشتی گیر هیچ تسلطی رو این فنون نداره
دیدگاهی که من نسبت به مبارزه ی یه کشتی گیر و یه جودوکار دارم اینه که کشتی گیر جودوکار رو به راحتی میزنه زمین ولی تو خاک جودوکار با فنون شیمه کشتی گیرو شکست میده ( و اگه موقعیت جنگی باشه کشتی گیر رو میکشه ! )
استاد رضا یه سوال. توی آیکی جوجیتسو فنون مبارزه خاک و قفل مفصل و خفه کردن به طرز کاملی کار میشه. به نظرتون آیکی جوجیتسو از نظر این فنون از جودو قوی تره یا ضعیف تر؟راستش مخالفم
از لحاظ فنون زمین زدن مسلما کشتی کاربردی تر از جودو ئه ولی یادمون نره جودو کلی تکنیک خفه کردن و شکستن دست و پا داره درحالی که یه کشتی گیر هیچ تسلطی رو این فنون نداره
دیدگاهی که من نسبت به مبارزه ی یه کشتی گیر و یه جودوکار دارم اینه که کشتی گیر جودوکار رو به راحتی میزنه زمین ولی تو خاک جودوکار با فنون شیمه کشتی گیرو شکست میده ( و اگه موقعیت جنگی باشه کشتی گیر رو میکشه ! )
جناب آبتین و فایرنایت کجا هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا وینگ چوون برای تعقیب کردن حرکات دست حریف طراحی شد؟
راستش با ایکی جوجیتسو اشنایی زیادی ندارم ولی بعید میدونم... جودو بعد از bjj بهترین شیمه و کانستس ها رو داره ( bjj خودش فرم پیشرفته ی نه وازای جودو هست )استاد رضا یه سوال. توی آیکی جوجیتسو فنون مبارزه خاک و قفل مفصل و خفه کردن به طرز کاملی کار میشه. به نظرتون آیکی جوجیتسو از نظر این فنون از جودو قوی تره یا ضعیف تر؟
من به قدرت جودو وقتی پی بردم که تو مسابقات UFC مبارزه های Ronda Rousey رو دیدم.همیشه هم ارم بار میزنه نامرد. . واقعا ادم شگفت زده میشه.
استاد با اجازتون میخوام یه مدت میخوام دیگه پست ندم اینجا چون حس میکنم لایق معاشرت با اساتید این تاپیک مانند شما نیستم. کسی که نفسش بر او تسلط داره حتی به رزمی کار بودن نزدیک هم نشده چه برسه که بخواد در مورد مسایل فنی از اساتید بزرگوار سوال بپرسه.....
http://fa.m.wikipedia.org/wiki/حیدرعلی_شجاعیراستش با ایکی جوجیتسو اشنایی زیادی ندارم ولی بعید میدونم... جودو بعد از bjj بهترین شیمه و کانستس ها رو داره ( bjj خودش فرم پیشرفته ی نه وازای جودو هست )
ولی تو ایران بستگی به استاد داره... ممکنه استاده قبلا خودش کمربند مشکی جودو گرفته باشه و فنون خاک رو از اونجا بلد باشه