bushido
Registered User
- نوشتهها
- 166
- لایکها
- 180
سلام همرزم. لطفا بنده رو استاد خطاب نکنید، بنده فقط طریقت جوی این راه هستم اسم کوچیکم مسلم ـه خوشحال میشم با همین اسم صدام کنید و به واقع از لحاظ فنی شاگرد همه تون.
در مورد مطلبی که اشاره کردید، مطمئنا بقیه دوستان هم تجربه ش کردن و این یکی از بزرگترین مشکلات کلاس داری و مربیگریه. بزرگترین درد یک استاد نداشتن شاگرد خوب و مطمئنه. دو راه وجود داره: اول اینکه همونطور که خودتون فرمودید کلاسو جمع کنید و مربیگری رو بذارید کنار، که البته فکر بدی هم نیست و محاسن زیادی هم داره. کاهش بار فکری و ایجاد فرصت برای پیشرفت خودتون و ... راه دوم اینکه با مسئله کنار بیایید و اون رو به عنوان یه واقعیت قبولش کنید و منتظر باشید که با گذشت زمان هنرجوهای بهتری به کلاس و مدرسه تون بیان که مستلزم اینه که قدری صبور باشید. این راهیه که اغلب اساتید و مربیان اون رو طی میکنند و معمولا بعد از یه برهه زمانی نتیجه هم می گیرند مگر اینکه مشکلات دیگه ای براشون پیش بیاد. در نهایت خودتون بهترین و منطقی ترین تصمیم رو خواهید گرفت. راستی نفرمودید در کدوم سبک یا رشته و ... مربیگری می کنید؟
من توی مکتب نینجوتسو فعالیت میکنم و فقط هم با همین سبک آشنایی دارم واین موضوع باعث تاسف هست واسه خودم