• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
سلام همرزم. لطفا بنده رو استاد خطاب نکنید، بنده فقط طریقت جوی این راه هستم اسم کوچیکم مسلم ـه خوشحال میشم با همین اسم صدام کنید و به واقع از لحاظ فنی شاگرد همه تون.
در مورد مطلبی که اشاره کردید، مطمئنا بقیه دوستان هم تجربه ش کردن و این یکی از بزرگترین مشکلات کلاس داری و مربیگریه. بزرگترین درد یک استاد نداشتن شاگرد خوب و مطمئنه. دو راه وجود داره: اول اینکه همونطور که خودتون فرمودید کلاسو جمع کنید و مربیگری رو بذارید کنار، که البته فکر بدی هم نیست و محاسن زیادی هم داره. کاهش بار فکری و ایجاد فرصت برای پیشرفت خودتون و ... راه دوم اینکه با مسئله کنار بیایید و اون رو به عنوان یه واقعیت قبولش کنید و منتظر باشید که با گذشت زمان هنرجوهای بهتری به کلاس و مدرسه تون بیان که مستلزم اینه که قدری صبور باشید. این راهیه که اغلب اساتید و مربیان اون رو طی میکنند و معمولا بعد از یه برهه زمانی نتیجه هم می گیرند مگر اینکه مشکلات دیگه ای براشون پیش بیاد. در نهایت خودتون بهترین و منطقی ترین تصمیم رو خواهید گرفت. راستی نفرمودید در کدوم سبک یا رشته و ... مربیگری می کنید؟

من توی مکتب نینجوتسو فعالیت میکنم و فقط هم با همین سبک آشنایی دارم واین موضوع باعث تاسف هست واسه خودم

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
استاد میلاد نظرشون رو نگفتن:(

البته خدمت اساتید خودم و دوستان خودم باید عرض کنم که ، من بیشتر و بیشتر با سبک نینجوتسو آشنایی دارم . یکی از سبک های کونگفو هم کار کردم که بعد فهمیدم اون باشگاه قلابی بوده و یه حکم باشگاهی هم ازش دارم. یه دوره مقدماتی ژیمناستیک هم در گذشته های دور گذروندم. البته از نظر سنی هم سنی ندارم ها. 18-19سالمه ولی به قول یکی از اساتیدم که میگه اصلا بهت نمیاد و به اندازه یه مرد40ساله پیر شدی! منظورشو بعد ها متوجه شدم.

از سال80با این مکتب رزمی(نینجوتسو) آشنا شدم و ادامه دادم. تا یک سال گذشته هـــــیچ استادی نداشتم. فقط با چشم میدیدم و با عقل تفکر میکردم. هرچه هم یاد گرفتم کسی بهم یاد نداد. بعضی وقت بقیه مربیا رو میبینم توی رشته خودمون که در گذشته مربی های قدر و قدرتمندی داشتند و الان هم همونا مربیان موفقی هستند. ولی من...(نمیدونم)...

البتـــــــــــه دوستان قابل ذکر هست و باید بگم که: من در تربیت ذهنی و روحی و جسمی برای شاگردام چیزی کم نذاشتم (تاحدودی)... وهمچنین قابل ذکر هست که برای رسیدن به اینجایی که هستم( میدونم به هیچ جایی هنوز نرسیدم ولی به هر حال..) خیلی بیش از اندازه سختی کشیدم و همه نتیجه اون روز هایی هست که زیر آفتاب تابستون کار میکردم...
من راهی رو که رفتم باید تا آخر برم و هیچوقت بر نمیگردم.

ممنون و تشکر میکنم از راهنمایی دو استاد بزرگوار خودم.
دوستان دیگر هم اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید... یک دنیا تشکر
آرزوی پیروزی و سربلندی

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
جناب بوشیدو شما که توی 19 سالگی شاگرد دارین و قراره حکم بگیرین رو چه حسابی میگفتین از همه عقبم؟ بعد جسارتا آموزشتون قبل از این که استاد داشته باشین رو میتونم بپرسم چه جوری بوده؟ الان من خیلی متحیرم درباره این چیزها که تعریف کردین... خیلی عالیه....

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
جناب بوشیدو شما که توی 19 سالگی شاگرد دارین و قراره حکم بگیرین رو چه حسابی میگفتین از همه عقبم؟ بعد جسارتا آموزشتون قبل از این که استاد داشته باشین رو میتونم بپرسم چه جوری بوده؟ الان من خیلی متحیرم درباره این چیزها که تعریف کردین... خیلی عالیه....

آخههه من قبلا شرایطی نداشتم به باشگاهی برم. تا سال84 توی شهر ما نینجوتسو بود ولی مربی نینجوتسو شهرمون بعدش سبکشو تغییر داد و بعد از مدتی اصلا باشگاش هم ول کرد. من هم عاشق نینجا و نینجوتسو بودم. مثلا وقتی 6 سالم بود بهم میگفتن نینجاها غیب میشن. پنهان میشن. واسه من خیلی بیش از اندازه جالب بود. میرفتم تو باشگاه نینجوتسو فقطططط نگاشون میکردم ببینم چکارا انجام میدن. ولی فقط نگاه میکردم. گذشت و گذشت تا چندین سال که رسیدیم به سال88. یه روز تصمیم گرفتم لباس نینجوتسوی دوبرادرم که قبلا نینجوتسوکار میکردن رو پیدا کنم (اونا هیچی بهم یاد نمیدادن هیچوقت و سال 88 نزدیک به سه یا چهار سال ورزش رو کنار گذاشته بودن) لباسشونو پیدا کردم در صورتی که خیلی کهنه و پوسیده شده بود پوشیدمش و شب ها به زمین فوتبال محلمون میرفتم که تاریک بود . اونجا تنهایی می ایستادم تمرین میکردم. تا جایی که بعضی وقت زمستان ها که به خونه برمیگشتم یکی دوروز توی رختخواب می افتادم و سرمای شدید میخوردم. بعضی وقت ها هم دست و پام زخم میشد. البته این هم بگم من همراه یکی از دوستای قدیمیم که اونم عشقش نینجابود تمرین میکردیم باهم. از خودمون یه چیزایی من درآوردی میساختیم و تمرین میکردیم. دوسال به اینصورت گذشت تا اینکه **** شهرمون تعدادی از بسیجی هاشون رو جمع کرد که بهشون دفاع شخصی یاد بدم. در کنار همین با همون دوست قدیمیم یه گروه رزمی 6 نفره تشکیل دادم . آموزش دادن های من از همونجا شروع شد یعنی سال90 بعد از یک سال که گذشت. بعد از یک سال به طور رسمی استاد فرجی رو خیلی اتفاقی از نزدیک تونستم ببینم و من به صورت رسمی نینجوتسو کار کردم. یعنـــــــی تمـــام چیزهایی که یاد گرفتم فقط به چشم و فکرم بود. ولی نمیدونم باید چکار کنم که بقیه چیز ها رو هم یاد بگیرم . من واقعا نسبت به همه عقب هستم. خیلی چیزا رو بلد نیستم و یاد نگرفتم.

دوستان محترم و استادای خودم هر کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چطور اون چیزایی که بلد نیستم رو یاد بگیرم؟ در حال حاضر هم ده تا پانزده تا شاگرد بیشتر ندارم:( ولی بعضی مربیا رو دیدم چهارتا باشگاه توی شهر خودشون دارن. من هیچی بلد نیستم ولی باشگاه دارم:(

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
آخههه من قبلا شرایطی نداشتم به باشگاهی برم. تا سال84 توی شهر ما نینجوتسو بود ولی مربی نینجوتسو شهرمون بعدش سبکشو تغییر داد و بعد از مدتی اصلا باشگاش هم ول کرد. من هم عاشق نینجا و نینجوتسو بودم. مثلا وقتی 6 سالم بود بهم میگفتن نینجاها غیب میشن. پنهان میشن. واسه من خیلی بیش از اندازه جالب بود. میرفتم تو باشگاه نینجوتسو فقطططط نگاشون میکردم ببینم چکارا انجام میدن. ولی فقط نگاه میکردم. گذشت و گذشت تا چندین سال که رسیدیم به سال88. یه روز تصمیم گرفتم لباس نینجوتسوی دوبرادرم که قبلا نینجوتسوکار میکردن رو پیدا کنم (اونا هیچی بهم یاد نمیدادن هیچوقت و سال 88 نزدیک به سه یا چهار سال ورزش رو کنار گذاشته بودن) لباسشونو پیدا کردم در صورتی که خیلی کهنه و پوسیده شده بود پوشیدمش و شب ها به زمین فوتبال محلمون میرفتم که تاریک بود . اونجا تنهایی می ایستادم تمرین میکردم. تا جایی که بعضی وقت زمستان ها که به خونه برمیگشتم یکی دوروز توی رختخواب می افتادم و سرمای شدید میخوردم. بعضی وقت ها هم دست و پام زخم میشد. البته این هم بگم من همراه یکی از دوستای قدیمیم که اونم عشقش نینجابود تمرین میکردیم باهم. از خودمون یه چیزایی من درآوردی میساختیم و تمرین میکردیم. دوسال به اینصورت گذشت تا اینکه **** شهرمون تعدادی از بسیجی هاشون رو جمع کرد که بهشون دفاع شخصی یاد بدم. در کنار همین با همون دوست قدیمیم یه گروه رزمی 6 نفره تشکیل دادم . آموزش دادن های من از همونجا شروع شد یعنی سال90 بعد از یک سال که گذشت. بعد از یک سال به طور رسمی استاد فرجی رو خیلی اتفاقی از نزدیک تونستم ببینم و من به صورت رسمی نینجوتسو کار کردم. یعنـــــــی تمـــام چیزهایی که یاد گرفتم فقط به چشم و فکرم بود. ولی نمیدونم باید چکار کنم که بقیه چیز ها رو هم یاد بگیرم . من واقعا نسبت به همه عقب هستم. خیلی چیزا رو بلد نیستم و یاد نگرفتم.

دوستان محترم و استادای خودم هر کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چطور اون چیزایی که بلد نیستم رو یاد بگیرم؟ در حال حاضر هم ده تا پانزده تا شاگرد بیشتر ندارم:( ولی بعضی مربیا رو دیدم چهارتا باشگاه توی شهر خودشون دارن. من هیچی بلد نیستم ولی باشگاه دارم:(

یک سری دی وی دی های آموزشی هست که ظاهرا شیهان بارتوش توی بازدیدشون از ایران به کانچو دادن. اگه بتونی یکی از سنسی هایی که شاگرد قدیمی کانچو بوده رو ببینی احتمالا میتونی ازش بگیری دی وی دی ها رو. یه سری از سنسی هایی که رابطشون با فرجی به هم خورده هم از روی همونها کار میکنن حرکات جدید رو. در مورد تعداد باشگاه و این حرفها هم ناراحت نباش. سنسی باید برای شاگرداش وقت بذاره. اونایی که سه چهارتا باشگاه دارن عمده آموزش باشگاه به عهده ارشد هاست که درست نیست.تازه خبر نداری یک نفر تو اصفهان 10-15 تا باشگاه داره!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اخه دروغ تا چه حد ؟؟؟؟؟؟؟:mad:
نوشته وینگ چون به نیروهای ویزه GIGN و GSG و CIA و Marines اموزش داده میشه !!
اینا به هیچ وجه یه سبک خاص اموزش نمیدن اونم وینگ چون که کلی فرم و ماجرا داره ... همشون سیستم های تلفیقی مخصوص خودشونو دارن
مثلا یه کماندوی اس ای اس ( SAS ) رو تصور کنین درحال تمرین سیو نیم تائو ! واقعا مضحکه :lol:
وضع ورزشای رزمی تو ایران اینجوریه که هرچی بیشتر دربارش تحقیق میکنی بیشتر دلسرد میشی از رزمی

ویژگی های وینگ چون - هیئت وینگ چون کونگ فوی کرج و شهریار

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

این طور که متوجه شدم شما از روی علاقه و به طور شخصی خودتون رو آموزش دادید و در مرحله ی بعدی شروع به آموزش دیگران کردید. اگر اینطور هست بنده توصیه می کنم آموزش به دیگران رو متوقف کنید. جوان هم هستید، بیشتر به یادگیری و ارتقا تکنیکی و شخصیتی خودتون بپردازید و سعی کنید مسیر درستی رو انتخاب کنید تا در آینده دچار پشیمونی نشید.
هر چند امکان یادگیری نینجوتسو در ایران فراهم نیست ولی در علایقتون یک بازنگری انجام بدید، شاید به رشته های دیگه ای هم گرایش داشته باشید. مثلا می تونید درباره روش های نظامی مطالعه کنید بی ربط هم نیست با نینجوتسو ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
Ninja Shadow of a Tear (2013) HDRip BoxFilm

این فیلم را دیدید من دانلود کردم واقعا که نینجا ها آدم های خطرناکی هستند

اون وسیله که آخر طناب بهش سیم خاردار وصله تهش هم یک وزنه ربع کیلویی وصله با قوه گریز از مرکز کار میکنه پرت میکنن دور گردن طرف را به قتل میرسونن

البته من صاحب نظر نیستم ولی بنظرم این فیلم تصویر درستی از نینجا ارائه نکرده بود و بیشتر یکجور اکشن بزن بزن بود ...

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
البته من صاحب نظر نیستم ولی بنظرم این فیلم تصویر درستی از نینجا ارائه نکرده بود و بیشتر یکجور اکشن بزن بزن بود ...

درسته
استفاده از طناب فلزی در بالا بردن بازیگران هنگامی درگیری مشهود بود
من یک صحنه فیلم جیت کان دو بروس لی را به هزار تای فیلم های تخیلی هالییود نمیدم هرچند نمیشه تو این فیلمی که دیدید از تکنیک های بسیار زیبای کیوکوشین و فنون دفاع شخصی نینجتسو غافل شد
شاید اگر بروس لی زنده بود با اساتید برتر نینجتسو ژاپن تبادل تکنیک میکرد

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
این طور که متوجه شدم شما از روی علاقه و به طور شخصی خودتون رو آموزش دادید و در مرحله ی بعدی شروع به آموزش دیگران کردید. اگر اینطور هست بنده توصیه می کنم آموزش به دیگران رو متوقف کنید. جوان هم هستید، بیشتر به یادگیری و ارتقا تکنیکی و شخصیتی خودتون بپردازید و سعی کنید مسیر درستی رو انتخاب کنید تا در آینده دچار پشیمونی نشید.
هر چند امکان یادگیری نینجوتسو در ایران فراهم نیست ولی در علایقتون یک بازنگری انجام بدید، شاید به رشته های دیگه ای هم گرایش داشته باشید. مثلا می تونید درباره روش های نظامی مطالعه کنید بی ربط هم نیست با نینجوتسو ...
ممنون از پاسخ. چیزی که نظرمو جلب کرد این کلمه روش های نظامی بود. شما در این زمینه اطلاعاتی دارین؟ اگه آره که ممنون میشم چند تا منبع بهم معرفی کنید . من علاقه زیادی به تاکتیک های نظامی دارم ولی متاسفانه منبع جدی ندارم که بخوام از اون جا شروع کنم....

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ممنون از پاسخ. چیزی که نظرمو جلب کرد این کلمه روش های نظامی بود. شما در این زمینه اطلاعاتی دارین؟ اگه آره که ممنون میشم چند تا منبع بهم معرفی کنید . من علاقه زیادی به تاکتیک های نظامی دارم ولی متاسفانه منبع جدی ندارم که بخوام از اون جا شروع کنم....

با اجازه استاد ابتین
Krav Maga Worldwide® • Krav Maga Association of America

Modern Army Combatives

http://kapapuk.com/
COMMANDO KRAV MAGA

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

جناب bushido نظر بنده هم همینه. ولی بیانش برام مشکل بود. ممنون از استاد آبتین

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

سلام
خواهش می کنم.
راستش من در این زمینه تجربه ی مستقیمی ندارم. صرفا مطالعات آزاد انجام میدهم. نکته ای هست اینکه نیروهای نظامی ویژه ی امروزی شباهت دارند با نینجاها. این افراد تمرینات بسیار سختی رو تجربه می کنن برای اینکه بتونن در شرایط دشوار جنگی، بیشترین کارایی رو داشته باشن ...

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
یک سری دی وی دی های آموزشی هست که ظاهرا شیهان بارتوش توی بازدیدشون از ایران به کانچو دادن. اگه بتونی یکی از سنسی هایی که شاگرد قدیمی کانچو بوده رو ببینی احتمالا میتونی ازش بگیری دی وی دی ها رو. یه سری از سنسی هایی که رابطشون با فرجی به هم خورده هم از روی همونها کار میکنن حرکات جدید رو. در مورد تعداد باشگاه و این حرفها هم ناراحت نباش. سنسی باید برای شاگرداش وقت بذاره. اونایی که سه چهارتا باشگاه دارن عمده آموزش باشگاه به عهده ارشد هاست که درست نیست.تازه خبر نداری یک نفر تو اصفهان 10-15 تا باشگاه داره!

آهاااااااااااااااااااا :eek: خیلی چیزارو نمیدونستما.... آها راستی دی وی دی شیهان بارتوش رو دارم - ولی همش تایجوتسو هست:( من دوست دارم آکروبات و بعضی از سلاح سرد ها رو هم یاد بگیرم. ولی.... نمیدونم چطور و کجا:(

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
استادای من که نظرشون رو بیان کردند متشکرم.

شاید ورزش رو برای همیشه ترک کردم...

خدانگهدار دوستان

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
آهاااااااااااااااااااا :eek: خیلی چیزارو نمیدونستما.... آها راستی دی وی دی شیهان بارتوش رو دارم - ولی همش تایجوتسو هست:( من دوست دارم آکروبات و بعضی از سلاح سرد ها رو هم یاد بگیرم. ولی.... نمیدونم چطور و کجا:(

آکروبات رو که فک نکنم بتونی تو سی دی یاد بگیری چون اضلا این آکروبات ها که توی ایران یاد میدن مال تریکینگ هستش و نینجوتسو اصلی اصلن آکروبات نداره ولی کاتای سلاح رو فک کنم یه سری دی وی دی هست از استاد خاکی . نانچاکو ، دو چوب ، چوب، تونفا و این چیزا. ولی تا حالا واسه سلاح های کخصصی تر مث سای و کاتانا و شوریکن و این چیزا فیلم آموزشی ندیدم. بعدشم میخوام ورزشو ول کنمو اینا یعنی چی؟ جمععع کن حاجییییییی. مگه من الان باشگاه دارم؟ مگه چند هزار نفر که نینجوتسو کار میکنن باشگاه دارن؟ شما با تمرکز فکر شروع کن به تمرینات زیر نظر یه استاد درست حسابی. واسه کاتا سلاح ام یه استاد کاتای جدا پیدا کن. لازم نیست حتما نینجوتسو کار کنه. توی تهران و اصفهان خودم میتونم بهت معرفی کنم کسی رو واسه کاتا. این که شما میگی ورزش رو ول کنم یعنی ترس . یعنی ضعف. یه نینجا هیچ وقت از موضع ضعف با مشکلش برخورد نمیکنه...

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
آکروبات رو که فک نکنم بتونی تو سی دی یاد بگیری چون اضلا این آکروبات ها که توی ایران یاد میدن مال تریکینگ هستش و نینجوتسو اصلی اصلن آکروبات نداره ولی کاتای سلاح رو فک کنم یه سری دی وی دی هست از استاد خاکی . نانچاکو ، دو چوب ، چوب، تونفا و این چیزا. ولی تا حالا واسه سلاح های کخصصی تر مث سای و کاتانا و شوریکن و این چیزا فیلم آموزشی ندیدم. بعدشم میخوام ورزشو ول کنمو اینا یعنی چی؟ جمععع کن حاجییییییی. مگه من الان باشگاه دارم؟ مگه چند هزار نفر که نینجوتسو کار میکنن باشگاه دارن؟ شما با تمرکز فکر شروع کن به تمرینات زیر نظر یه استاد درست حسابی. واسه کاتا سلاح ام یه استاد کاتای جدا پیدا کن. لازم نیست حتما نینجوتسو کار کنه. توی تهران و اصفهان خودم میتونم بهت معرفی کنم کسی رو واسه کاتا. این که شما میگی ورزش رو ول کنم یعنی ترس . یعنی ضعف. یه نینجا هیچ وقت از موضع ضعف با مشکلش برخورد نمیکنه...

دوست عزیز من فقط گفتم شاید . نگفتم حتما....
من واسه یاد گیری خیلی چیزا جونم رو گرو گذاشتم... من حرف های زیادی شنیدم و به خاطر چهارتا حرف هیچوقت احساساتی نمیشم.... درحال حاضر هم یاد میگیرم و یاد میدم. مثل تمام استادای دیگه که علمشون محدود هست و باید یاد بگیرن تا بتونن یاد بدن. هیچ استادی نمیتونه ادعا کنه که همه چیزو بلده. صد در صد تمام استادا علمشون محدود هست و باید از یه جایی آپدیت بشن. بنابراین من باشگاهم رو رها نمیکنم و الحمد الله روز به روز تعدا هنرجویان اضاف میشن و روزی رو در آینده ای نه چندان دور خواهم دید که خیلیا رو از نظر بار علمی پیشرفت میدم و خودم هم پیشرفت زیادی خواهم کرد. تنها ایراد و اشکال من این هست که فکر میکنم هیچی نمیدونم و بلد نیستم. که صد در صد نه تنها من بلکه تمام استاد ها به همین صورت هستند ...
فقط فرق بین اساتید این هست که دو گروه هستند: 1 بعضی ها هیچی نمیدونن ولی فکر میکنن همه چی میدونن 2 بعضی ها هیچی نمیدونن و فکر میکنن هیچی نمیدونن . که من از نوع دوم هستم و هرکس ازم بپرسه با جرات تمام میگم هیچ نمیدونم.

متشکرم از شما دوست عزیزم:)

بالا