- نوشتهها
- 1,169
- لایکها
- 3,286
بنا بر آیین روشن شدگی فقط از طریق تجربه می توانید به روشنایی برسید، با خواندن کسی به روشنایی نرسیده
شما میز را میبینید و فکر می کنید به میز می نگرید، اما شما نمی دانید این میز میز نیست
میز وجود ندارد اما وجود دارد تشکیل شده از اجزایی دیگر در همان حوالی که اگر نبودند بودن میز غیر ممکن بود
شما به مانیتور می نگرید اما این شما هستید که مانیتور را مانیتور میبینید
به نماز دقت کردید 1 + 0 = 1
ایستادید میشوید 1 رکوع می روید و بلند می شوید می شوید + سپس سجده می کنید 0
وی نشینید دو بار می شوید = و بلند می شوید می شوید 1
این معنای واقعی نماز است آیا درک کردید شما با خواندن نماز و فقط با حرکات خود می گویید او فقط یکی است و من هیچ هستم
برای همین بهترین حالت 0 است یعنی اقرار به هیچ بودن این که می گویی من هم این کتاب را خواندم یا باشگاه به درد می خورد
منظورت سرو کله زدن با آدم هایی هست که منظور تو را درک نمی کنند، وقتی میبینی بهتر هستی و در باشگاه می مانی
یعنی می خواهی برتری را ثابت کنی این خلاف چیزهایی هست که می خوانی اصلا به من بگو تو برای چه می خوانی
کاش اینجا بودی تا کوآنی در خور خودت طرح کنم باید هدف داشته باشی اما هیچ هدفی نداشته باشی بی قصد باش ki-no-myoyo
انرژی خالص حقیقی، چگونه درک می شود، بی قصد باش، علی می گوید هیچ نبین و همه چیز را ببین
بودا می گوید با دقت ببین و همه چیز را رها کن
می توانی معنی این را بگویی یا خودم بگویم
سخن آخر اینکه من و شما هیچ کدوم استاد همدیگه نیستم. ما اینجا نهایتا دوستان همدیگه هستیم. پس دلیلی نداره که همدیگه رو با حرفهای اینچنینی که تو بیا برات کوآن طرح کنم و غیره به چالش بکشیم. من نه ادعایی دارم نه خودم رو استاد میدونم و نه حتی از راه هنرهای رزمی و موارد مربوط درآمدزایی دارم.
بهرحال از مصاحبت با شما خوشحال شدم. اگر هم روزی بنده اومدم مشهد به دیدارت میام.
Last edited: