سلام خدمت شما، مدرسه «کاتوری شینتو ریو» یکی از قدیمیترین مدارس جنگی سامورایی ژاپن هست. قدمت مدرسه به 600 سال میرسه که تقریبا تا به امروز دست نخورده باقی مونده. این مدرسه تکنیک های شمشیرزنی فوق العاده قدرتمندی داره که دید شما رو نسبت به مبارزه با شمشیر سامورایی عوض میکنه. شما در ابتدا باید با مکاتب جنگی سامورایی آشنا بشین و بعد در ادامه جایی رو برای تمرین پیدا کنید تا به شما آموزش بدن.
خیلی مختصر در مورد بخش های اولیه آموزشی این مدرسه بخوام بگم میشه این:
ابتدا آداب و رسوم مدرسه رو یاد میگیرید و بعد بحث های اولیه شمشیر سامورایی(نحوه گرفتن شمشیر در این مدرسه و ...) و بعد میرید سراغ کاتاهای «ای آی جوتسو» -تکنیک های بیرون کشیدن شمشیر از غلاف- و بعد از اون هم میرید و وارد آموزش «کن جوتسو» -کاتاهای دسته «اوموته نو تاچی»- میشید، حالا کاتاهای «اوموته نو تاچی» کلا چی هستن: یک سری کاتا (فرم) که توسط دو نفر که رو به روی هم قرار میگیرند انجام میشه و تکنیک های واقعی نبرد با شمشیر رو یاد میگیرید(البته با بوکن-شمشیر چوبی-). ....... نمیدونم چه مقدار با مکاتب جنگی ژاپن آشنا هستین واسه همین یه مقدار کلی توضیح دادم اگر سوال بخصوصی دارین لطفا دقیق تر بگین تا راهنمایی کنم.
اینم که گفتم "آدم رو سرحال میاره" بخاطر این گفتم که اولا باید به کاتا شناخت داشته باشین و بدونید برای چی کاتا رو اجرا میکنید و هدف این کاتا چی هست و بعد از اجرای کاتا متوجه میشید که چه میزان از انرژی رو مطلبه... کاتاهای کاتوری واقعا اگر درست اجرا بشن، فوق العاده قدرتمند هستن چون نیاز به قدرت بدنی زیاد و همین طور نیاز داره که قدرت تنفسی خوبی داشته باشین---- باید کاتا رو اجرا کنید تا متوجه منظور بنده بشین
در هر صورت اگه سوالی هست من در خدمتم