• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ميشه بيشتر توضيح بدي دوست عزيز :blush:

آره منم اتفاقا علاقه مند شده بودم و چند روزي تو خونه خودم تمرين ميكردم
ولي ميگن ووشو البته اوني كه تو چين آموزش داده ميشه يه چيزه ديگست :blush:

خب وودانگ هم از سبكهاي ووشو هست اما كمتر شناخته شده هست شايد تو دنيا عده كمي بلد باشن چون راهبان نميگذارن به خارج از معبد نفوذ كنه.اين جا ووشو فكر كنم بيشتر جنبه نمايشي داشته باشه بيچاره ما ايرانيها حتي توا هم كه سبك ايراني كونگ فو هست تو ايران خوب و صحيح اموزش داده نميشه !!

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خواهش ميكنم دخالت چيه من خوشحال ميشم رزميكار حرفه اي مثل شما در بحث ما شركت كنه.در كاراته سلاح شما اعضاي بدنتون يعني دست و پا و بدن و تكنيك هايي كه بلدين هست اصلا كاراته يعني دست خالي.سلاحهاي اوكيناوا كه گفتين رو البته در اموزش حرفه اي هنر جويان دانهاي بالا به كار ميبرن_نميدونم از دان چند شروع ميكنن حالا ميپرسم_ اما به صورت جداگانه يعني از اموزش معمولي كاراته جدا هستش براي همين ما ميگيم كاراته سلاح نداره.حالا شما چطور اموزش ديدين من نميدونم.من كه تو باشگاهمون كاراته كا با سلاحي مثل ساي يا نانچوكو نديدم با اينكه تا دان دو هم داريم.شما اين سلاحها رو در چه سطحي ياد گرفتين؟

من کاراته کار نمیکنم و نکردم ، ولی این ها سلاح هایی هست که در کاراته اوکیناوا بوده ،
در ژاپن هم روشهای جوتایجوتسو هم بوده که مبارزه با دست خالی بوده ولی اونها هم سلاح داشتن ! ( الان باید جایی برم برگشتن بیشتر توضیح می دم )

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من کاراته کار نمیکنم و نکردم ، ولی این ها سلاح هایی هست که در کاراته اوکیناوا بوده ،
در ژاپن هم روشهای جوتایجوتسو هم بوده که مبارزه با دست خالی بوده ولی اونها هم سلاح داشتن ! ( الان باید جایی برم برگشتن بیشتر توضیح می دم )

ببينين سبك من كان ذن كاي هستش سبكهاي كاراته با هم فرقهايي دارن ولي معمولا اموزش مبارزه با سلاح رو بخش جداگانه اي در نظر ميگيرن و از اموزش معمول كاراته جدا كردن اونم در سطوح بالا.شنيدم كه در سبك ايشين ريو كه من اشنايي باهاش ندارم اموزش سلاح ساي و بو هم در كنار تكنيكها داده ميشه ولي فكر كنم اين استثناست.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ببينين سبك من كان ذن كاي هستش سبكهاي كاراته با هم فرقهايي دارن ولي معمولا اموزش مبارزه با سلاح رو بخش جداگانه اي در نظر ميگيرن و از اموزش معمول كاراته جدا كردن اونم در سطوح بالا.شنيدم كه در سبك ايشين ريو كه من اشنايي باهاش ندارم اموزش سلاح ساي و بو هم در كنار تكنيكها داده ميشه ولي فكر كنم اين استثناست.

هیچ هنر رزمی بدون سلاح نبوده ، و اگر تاریخچه کاراته رو بخونید می بینید که امپراطوری اوکیناوا امپراطوری ضعیفی بوده ، و برای اینکه بتونه یکمی سر و سامان بگیره ، قانون منع سلاح میزاره ، بعد ها که سامورای ها حمله کردن ، چون اینها سلاحی نداشتن ، با همون ابزار ساده کشاورزی به دفاع پرداختن ، سای ، تونفا ، ....
و همیشه کوبودو اوکیناوایی همراه با کاراته بوده ،

حالا شما رو نمیدونم ،

یک سوال ، کان ذن کای ، همون کان ذن ریو کاراته هست ؟!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هیچ هنر رزمی بدون سلاح نبوده ، و اگر تاریخچه کاراته رو بخونید می بینید که امپراطوری اوکیناوا امپراطوری ضعیفی بوده ، و برای اینکه بتونه یکمی سر و سامان بگیره ، قانون منع سلاح میزاره ، بعد ها که سامورای ها حمله کردن ، چون اینها سلاحی نداشتن ، با همون ابزار ساده کشاورزی به دفاع پرداختن ، سای ، تونفا ، ....
و همیشه کوبودو اوکیناوایی همراه با کاراته بوده ،

حالا شما رو نمیدونم ،

یک سوال ، کان ذن کای ، همون کان ذن ریو کاراته هست ؟!

البته همون هست به سبك كان ذن ريو كان ذن كاي هم ميگن.به هر حال اگر شما برين كلاس كاراته اسم بنويسين به شما اموزش مبارزه با سلاح نميدن.مگر در دان هاي بالا ولي خوب براي اطمينان بيشتر چگونگي اش رو من از سنسيمون ميپرسم بهتون ميگم.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
البته همون هست به سبك كان ذن ريو كان ذن كاي هم ميگن.به هر حال اگر شما برين كلاس كاراته اسم بنويسين به شما اموزش مبارزه با سلاح نميدن.مگر در دان هاي بالا ولي خوب براي اطمينان بيشتر چگونگي اش رو من از سنسيمون ميپرسم بهتون ميگم.

من که هیچ وقت نمیرم اسم بنویسم :cool:، ولی اینجا 2 تا دوجو رو دیدم که سلاح دارن ، باید اسم سبکشون رو ببینم چیه ،
ایران رو نمیدونم .... به هر حال موفق باشی

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
چرا ووشو رو در ايران درست و حسابي ياد نميدن؟:blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که هیچ وقت نمیرم اسم بنویسم :cool:، ولی اینجا 2 تا دوجو رو دیدم که سلاح دارن ، باید اسم سبکشون رو ببینم چیه ،
ایران رو نمیدونم .... به هر حال موفق باشی

چرا؟ نينجوتسو ياد گرفتي از كاراته بي نياز شدي؟!!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا ووشو رو در ايران درست و حسابي ياد نميدن؟:blush:

به همون دليل كه خيلي از سبكهاي ديگه رو هم درست ياد نميدن.نظارت درست و تشكيلات قدرتمندي كه نيست مگه نينجوتسو رو درست ياد ميدن يا بعضي از سبكهاي كاراته رو؟بابا توا سبك ايرانيه تو ايران اكثر جاها درست ياد نميدن و كلي عوضش كردن.ووشو هم خب چينيها خيلي توش كارشكني ميكنن.استاد خوب هم كمه خيلي چيزها رو هم دولت نميگذاره ياد مردم بدن به هر حال چينيها نميخوان بقيه اين هنر رو ياد بگيرن.....راستي من نميدونم اين بخش سانشو چه جورياس توي اين مسابقاتي كه تلويزيون نشون ميداد به نظرم مسخره اومد.....بوكس بود چند تا لگد ساده و ابتدايي بازم تالو جذابيتش بيشتر بود.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
به همون دليل كه خيلي از سبكهاي ديگه رو هم درست ياد نميدن.نظارت درست و تشكيلات قدرتمندي كه نيست مگه نينجوتسو رو درست ياد ميدن يا بعضي از سبكهاي كاراته رو؟بابا توا سبك ايرانيه تو ايران اكثر جاها درست ياد نميدن و كلي عوضش كردن.ووشو هم خب چينيها خيلي توش كارشكني ميكنن.استاد خوب هم كمه خيلي چيزها رو هم دولت نميگذاره ياد مردم بدن به هر حال چينيها نميخوان بقيه اين هنر رو ياد بگيرن.....راستي من نميدونم اين بخش سانشو چه جورياس توي اين مسابقاتي كه تلويزيون نشون ميداد به نظرم مسخره اومد.....بوكس بود چند تا لگد ساده و ابتدايي بازم تالو جذابيتش بيشتر بود.

چقدر خسيس
چرا دولت نميذاره به مردم آموزش بدن؟

بله ، چون دارم بوجینکان بودو تایجوتسو کار میکنم ... :blink:

ميشه راجع به اين رشته توضيح بدين؟:blush:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تو این فروم قبلا دریارش توضیح داده شده ، چیزی هست که بهش نینجوتسو هم میگن ، ولی برای اینکه با چیزهای تقلبی که خودشون رو نینجوتسو مینامن و بعد از " انفجار نینجا در فیلمهای هالی وود " ، هاتسومی سوکی ، از این اسم استفاده کرد .
بوجینکان به معنی سالن مبارز ( جنگاور ) اسمانی هست ، که سوک هاتسومی برای یادبود استادش این اسم رو انتخاب کرد.

بوجینکان بودو تایجوتسو : روش مبارزه بوجینکان

در بوجینکان 9 ریو یا مدرسه سنتی مکاتب جنگی ژاپن فئودال وجود داره ، که عمر اونها از 1000 تا 400 سال هست .

3 مدرسه اختصاصا مختص نینجاها و 6 مدرسه دیگر شامل اموزش های مشترک میان سامورای و نینجا هاست.

سوک هاتسومی ، رییس بوجینکان و همچنین سوک ( استاد بزرگ ) 9 ریو هست .

در بوجینکان 9 ریو را جداگانه یاد نمیدن بلکه به همراه هم یاد میدن و به اکثر هنرجویان دان و کیو یوجینکان رو میدن ،
البته بعضی هم هستن که در ریو های فوق نیز درجه اخذ می کنند و منکیوکایدن هم ممکن هست در بعضی ریوها داشته باشند .

در بوجینکان 9 کیو ، و 15 دان وجود داره ،
3 رنگ کمربند هم هست ( سفید برای موکیو (یا بدون کیو ) ، سبز برای درجه کیو ( قرمز برای خانم ها ) و مشکی برای دان

در بوجینکان به اموزش های جنگی که در دوران جنگ های ژاپن به کار میرفته می پردازن ، و از سلاح های مختلف ژاپنی نیز استفاده میشه ....

( و با فیلم های تلویزیونی و خیلی از سایت ها و نتایج جستجو برای کلمه نینجا در اینترنت فرق میکنه )

:cool::f34r:

مختصر و مفید ...

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو این فروم قبلا دریارش توضیح داده شده ، چیزی هست که بهش نینجوتسو هم میگن ، ولی برای اینکه با چیزهای تقلبی که خودشون رو نینجوتسو مینامن و بعد از " انفجار نینجا در فیلمهای هالی وود " ، هاتسومی سوکی ، از این اسم استفاده کرد .
بوجینکان به معنی سالن مبارز ( جنگاور ) اسمانی هست ، که سوک هاتسومی برای یادبود استادش این اسم رو انتخاب کرد.

بوجینکان بودو تایجوتسو : روش مبارزه بوجینکان

در بوجینکان 9 ریو یا مدرسه سنتی مکاتب جنگی ژاپن فئودال وجود داره ، که عمر اونها از 1000 تا 400 سال هست .

3 مدرسه اختصاصا مختص نینجاها و 6 مدرسه دیگر شامل اموزش های مشترک میان سامورای و نینجا هاست.

سوک هاتسومی ، رییس بوجینکان و همچنین سوک ( استاد بزرگ ) 9 ریو هست .

در بوجینکان 9 ریو را جداگانه یاد نمیدن بلکه به همراه هم یاد میدن و به اکثر هنرجویان دان و کیو یوجینکان رو میدن ،
البته بعضی هم هستن که در ریو های فوق نیز درجه اخذ می کنند و منکیوکایدن هم ممکن هست در بعضی ریوها داشته باشند .

در بوجینکان 9 کیو ، و 15 دان وجود داره ،
3 رنگ کمربند هم هست ( سفید برای موکیو (یا بدون کیو ) ، سبز برای درجه کیو ( قرمز برای خانم ها ) و مشکی برای دان

در بوجینکان به اموزش های جنگی که در دوران جنگ های ژاپن به کار میرفته می پردازن ، و از سلاح های مختلف ژاپنی نیز استفاده میشه ....

( و با فیلم های تلویزیونی و خیلی از سایت ها و نتایج جستجو برای کلمه نینجا در اینترنت فرق میکنه )

:cool::f34r:

مختصر و مفید ...

پس بوجينكان همون نينجوتسو ست؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
پس بوجينكان همون نينجوتسو ست؟

تا حدودی ! ( بستگی داره شما به چی نینجوتسو بگی )

ميشه يكي بگه در نينجوتسو چه جور حركاتي كار ميشه؟
نینجوتسو به معنی فیلما ؟! سبک های امریکایی ؟! برزیلی ؟! ایرانی ؟!

یا نینجوتسو به معنی سوک هاتسومی و بوجینکان ؟! ( تو 60 صفحه گذشته البته توضیح داده شده )

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
تا حدودی ! ( بستگی داره شما به چی نینجوتسو بگی )

نینجوتسو به معنی فیلما ؟! سبک های امریکایی ؟! برزیلی ؟! ایرانی ؟!

یا نینجوتسو به معنی سوک هاتسومی و بوجینکان ؟! ( تو 60 صفحه گذشته البته توضیح داده شده )

ميشه بگي اصلا كلا حركاتش چجوريه ؟ بر چه اساسيه ؟
چون با اين ورزش زياد آشنايي ندارم:blush:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ميشه بگي اصلا كلا حركاتش چجوريه ؟ بر چه اساسيه ؟
چون با اين ورزش زياد آشنايي ندارم:blush:

گفتم که شما منظورت رو از نینجوتسو بگو تا من بگم !

بهترین کار هم اینه که شما صفحات 30 به بعد رو بخونی

در ضمن چیزی که من کار میکنم ورزش نیست ، هیچ جا هم فدراسیون نداره ، مسابقه و فستیوال هم نداره ....

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گفتم که شما منظورت رو از نینجوتسو بگو تا من بگم !

بهترین کار هم اینه که شما صفحات 30 به بعد رو بخونی

در ضمن چیزی که من کار میکنم ورزش نیست ، هیچ جا هم فدراسیون نداره ، مسابقه و فستیوال هم نداره ....

اهان فهميدم تمرين مبارزه ميكني!خوبه نينجاي مرگبار!!راستي نينجوتسو يك روش رزم ژاپنيه كه از كوههاي ايگا و كوگا سرچشمه گرفته پس ديگه اون سبك امريكايي و برزيلي و ايرانيش چيه؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
اهان فهميدم تمرين مبارزه ميكني!خوبه نينجاي مرگبار!!راستي نينجوتسو يك روش رزم ژاپنيه كه از كوههاي ايگا و كوگا سرچشمه گرفته پس ديگه اون سبك امريكايي و برزيلي و ايرانيش چيه؟

نینجا ها سالهاسن مردن ، فقط ایگا و کوگا نبوده ، بلکه مرکز اصلی اونجا بوده ،
اگر پست قبل ترش رو میخوندی می فهمیدی .

بعد از انفجار فیلمهای سینمایی به اصطلاح نینجا ، خیلی ها لباسشونو عوض کردن و اسم سبکشون رو ، خیلی ها سبک به وجود اوردن و .....
تو امریکا و ایران و پاکستان و برزیل تراکم مبدا سبکهای تقلبی از همه جا بیشتره و اینا اسمهای سبکاشون رو نینجوتسو و نینجا گذاشتن .....
به هر حال خیلی مایلید صفحات قبلی فروم رو بخونید ، ...... ;)

بالا