yue bochon
Registered User
خوب اين كه جواب من نبود؟
والا هدفم پيگيري سبكي است كه هم كاربردي باشه يعني ادم از پس خودش بربياد هم اينكه سبك مطرحي باشه و مسابقات معتبري داشته باشه.من هم دختر هستم بيست سالمه و دو سال ونيم بيشتره كه كان ذن كار ميكنم روي هم رفته توي كوميته بهترم تا كاتا.
من احساس مي كنم كه رشته كان زن براي شما خيلي سبك باشه از اونجا كه شما هم جوان هستيد هم جوياي دانش رزمي پيشنهاد مي كنم :
1 . همزمان با كان زن ( تا آخر سال ) كمي روي بدن سازي و مبارزه بيشتر كار كنيد
2 . از سال جديد براي شوتوكان ثبت نام كنيد ( اگر استاد خوبي در نزديكي شما كلاس دارن )
3 . از كان زن كاملا دور نشيد ( چون دير يا زود براي تكميل مهارت ها بهش نياز پيدا مي كني )
4 . براي موفقيت در كارت از خدا كمك بگير ( ما هم دعا مي كنيم
شوتوكان سبك بسيار خوبيه اما از كان زن سنگينتره ( مواظب پاهاي سنگينشون باش)
من احساس مي كنم كه رشته كان زن براي شما خيلي سبك باشه از اونجا كه شما هم جوان هستيد هم جوياي دانش رزمي پيشنهاد مي كنم :
1 . همزمان با كان زن ( تا آخر سال ) كمي روي بدن سازي و مبارزه بيشتر كار كنيد
2 . از سال جديد براي شوتوكان ثبت نام كنيد ( اگر استاد خوبي در نزديكي شما كلاس دارن )
3 . از كان زن كاملا دور نشيد ( چون دير يا زود براي تكميل مهارت ها بهش نياز پيدا مي كني )
4 . براي موفقيت در كارت از خدا كمك بگير ( ما هم دعا مي كنيم
شوتوكان سبك بسيار خوبيه اما از كان زن سنگينتره ( مواظب پاهاي سنگينشون باش)
استاد خيلي ممنون از راهنماييتون.فكركنم حق باشماست و نبايد كاملا ارتباطم رو با كان ذن قطع كنم.همانطور كه ميدونيد كان ذن سبك خوبيه اما تاكيدش بيشتر روي كاتاست تا مبارزه اميدوارم شوتوكان تعادل بيشتري از اين نظر داشته باشه.
خوب اين كه جواب من نبود؟
شمشیر سامورایی با شمشیر نینجا فرق داره؟
اگرداره این دو رو مقایسه کنید.
استاد خيلي ممنون از راهنماييتون.فكركنم حق باشماست و نبايد كاملا ارتباطم رو با كان ذن قطع كنم.همانطور كه ميدونيد كان ذن سبك خوبيه اما تاكيدش بيشتر روي كاتاست تا مبارزه اميدوارم شوتوكان تعادل بيشتري از اين نظر داشته باشه.
خواهش مي كنم تشكر لازم نيست خوشحال مي شم اگه كمكي كرده باشم
دوست من در خصوص شمشير زني بايد بگم كه تكنيك و سرعت اجراي تكنيك هر دو لازم و ملزوم همند ضمن اينكه از آن مهمتر تاكتيك ميباشد ....تاكتيك يعني كه بتوني در موقعيت هاي مختلف بهترين تكنيك را انتخاب كني و با بيشترين سرعت ممكن اجرا كنيیه سوال دیگه اینکه قدرت سامورایی ها بخاطر تکتیک شمشیرزنی اونها بود یا سرعت بالاشون.ودیگر اینکه من چندی پیش فیلمی از مبارزهی دو سامورایی دییدم که در اون یکی از اونها وقتی حریف شمشیر کشید.شمشیرخودش رو با کشیدن دسته به بیرون پرت کرد که تیغه به گلوی حریف گرفت و مرد.آیا این کار ممکن هست(باتوجه به تجربتون می پرسم.)
سپاسگذارم.
:lol::lol::lol::lol::lol:
سایت راه افتاد ؟!
هادي جون من آدرس سايتتون رو بلد نيستم ميشه بذاريش؟
کسی میدونه کونگ فو وینگ چون چه جور کونگ فو ای هست؟
و تفاوتش با توآ و پرتوآ تو چیه؟
وينگ چون همون سبكي نيست كه تو فيلمهاي بروس لي ميبينيم؟سبك زيبايي به نظر مياد.در ضمن توا با كنگ فوي چيني خيلي فرق داره اما راجع به پرتوا چيزي نميدونم.راستي اسم هالا رو شنيده بودين تا حالا؟