• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
استاد سهراب زاده بنيانگذار و خالق آثار نمايش رزمي دهه
هفتاد ايران و يکي از موفقترين استادهاي رزمي جهان، با سابقه درخشان و
موثر، دست به ابتکاري خلاقانه زده و با برگزاري سيمينارها، نمايشات و
مشاوره هاي رزمي در اروپا توانسته مسير زندگي بسياري را متحول کند.

سهراب زاده نامي آشنا در هنر رزمي
جهان است اروپاييها به وي لقب طراح
و استاد پولساز داده اند، استاد الگوي بسياري از
رزمي کاراني است که دنبال شهرت و ثروت هستند. او ايده پرداز، خلاق ،
بلندپرواز و مدير جسور و برنامه ريز شرکت سينمايي
(ALYWOOD) در فنلاند
مي باشد که حب وطن وي را به ايران عزيز مي
گشاند.

وي در نظر دارد
فعاليت خود را از بهار 1388 در وطن آغاز نمايد و با برگزاري سيمينارها،
نمايشات و پخش کتاب زندگينامه خود، به رخدادهاي چهل ساله رزمي ايران
بپردازد.

استاد سهراب زاده بر
اين باور است که با راهکارهاي کشف شده اي ورزش رزمي ايران را متحول خواهد
ساخت و بهترينهاي رزمي را در سيمينارها کشف نموده و همراه با جذابيتهاي
تاريخي، توان بالاي جوانان ايران را به تصوير خواهد کشيد. اين حرکت را مي
توان بزرگترين رويداد فرهنگي ورزشي ايران طي سالهاي اخير دانست که فرصتي
است استثنايي براي رزمي کاراني که دنبال تغيير هستند و علاقمندند که در
شهر و کشور خود نماينده شرکت سينمايي رزمي ALYWOOD
باشند و خلاقيت و شايستگي و توان خود را به
بوته آزمايش بگذارند.

شما نيز
مي توانيد شانس خود را در سينماي رزمي امتحان نموده و از اين فرصت
استثنايي که براي همه سبکهاي رزمي موجود در ايران جهت رقابت با سينماي
رزمي و با استفاده از امکانات اروپا مي باشد بهره مند گرديد. بانوان و
آقايان رزمي کار در سراسر جهان مي توانند جهت نمايندگي
ALYWOOD
رزومه و عکسي از فعاليتهاي رزمي خود را تا
پايان سال 1387 ار طريق آدرس ايميل زير ارسال نمايند.

رزمي کاران داخل
کشور [email protected]

رزمي کاران خارج از کشور [email protected]

و یا اینکه با خود من علی اکبر متواضع تماس بگیرند. 09370492130

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان و علاقمندان عزيزي طي ايميلهاي متوالي از ما سوال نموده اند که آيا نمايندگان ، اعضا و بازيگران شرکت ALYWOOD از بين سبکهاي خاصي انتخاب خواهند شد؛ لازم به توضيح است که شرکت فيلم سازي ALYWOOD در انتخاب خود سبک ورزشي و رزمي خاصي را مد نظر ندارد، ما دوست داريم همه رزمکاران را از کاراته ، تکواندو، کونک فو گرفته تا ووشو و ساير رشته هاي ورزشي در کنار خود ببينيم، فقط دوستان عزيزي که متقاضي اخذ نمايندگي از شرکت ALYWOOD FILM هستند، دقت نمايند که ما نمايندگان خود را تا اواسط اسفند ماه امسال انتخاب خواهيم کرد و در همينجا از شما عزيزاني که در خود توان اخذ نمايندگي يک شرکت موفق فيلم سازي اروپايي با برنامه هاي فشرده و عالي با معيارهاي بالا را مي بينيد ميتوانيد جهت اخذ نمايندکي با ايميل [email protected] و [email protected] مکاتبه يا در قسمت نظرتان همين وبلاک آمادگي خود را با مشخصات و تلفن هاي تماس اعلام کنيد و جهت اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 00358451132820 مسقيما با استاد سهراب زاده تماس بگیرند.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
در دفتر ALYWOOD هستيم و قصد داريم با استاد سهراب زاده - مدير اين شرکت - به گفتگو در باره فيلم در حال ساخت "عشق بهتر است يا ثروت" بپردازيم.

استاد سهراب زاده کارگردان صحنه هاي زد و خورد فيلم "عشق بهتر است يا ثروت" ، خود بنيانگذار ووشو در ايران بوده و با اجراي نمايشات در گذشته ثابت کرده که شناخت کافي از عموم مخاطبين دارد.

خبرنگار: استاد لطفا از روند شگل گيري داستان فيلم بفرمائيد؟

استاد: بنده با توجه به تحقيقات و سفرهايي که طي ساليهاي اخير به کشورهاي مختلف داشته ام توانستم داستاني بنويسم که حقايق جامعه ما را آشکار کند و معيار من در نوشتن آن، بيان حقيقت بوده زيرا امروز فيلمهايي که به حقيقت نزديک باشند تاثيرگذارتر بوده و بيشتر به دل مردم مي نشيند.

خبرنگار: استاد لطفا کمي در مورد داستان فيلم براي ما بگوييد.

استاد: فيلم در مورد جواناني است که پي در پي در تصميم گيريها دچار اشتباه شده و تمام هستي خود را از کف داده اند و اکنون در تلاش هستند که به يکباره جبران مافات کنند و به جهان هستي وصل شوند و براي بدست آورن ثروت در سفري بسيار مشکل و با علامتهاي عجيب و غريب در مرحله آزمون قرار مي گيرند، همزمان دختري در جستجوي عشق خود پا به مسير ناشناخته مي گذارد تا پرده از ابهامات هنر رزمي ايران بردارد، از سوي ديگر تلاش عده اي از جوانان براي رسيدن به ثروت ديدني است و به تماشاگر اين احساس را القاء مي کند که گويي خود در صحنه حضور دارد.

تا کنون کمتر رسانه اي بوده که بتواند بدين شکل به مسائل جوانان امروز بپردازد و هدف اين فيلم بيشتر جواناني هستند که براي رسيدن به شرايط بهتر زندگي دل به دريا زدند و گلدکوئيست را انتخاب کردند و عاقبت انتخاب آنها کوهي از بدهکاري و ياس و نااميدي بود که تنها راه جبران آن را يافتن گنج مي بينند و نمي دانند در انتخاب جديد چه سرنوشتي براي آنها رقم خواهد خورد و در شرايط بحراني چگونه با آينده روبرو خواهند شد.

خبرنگار: ديدگاه و هدف اصلي فيلم چيست؟

استاد: هدف اصلي اين فيلم آن است که جوانان را براي بازگشت به جامعه آماده سازد و هراس ها و پندارهاي نادرست آنها را در مورد بازگشت به دنياي واقعي کاهش دهد.

خبرنگار: رزمي کاران در اين داستان چه جايگاهي دارند؟

استاد: با توجه به قهرمانان رزمي کار ايراني همچون هادي ساعي که افتخار ايران در سطح جهان و المپيک مي باشند و ساير رزمي کاران موفق ايران نظير حسين اجاقي، محمدرضا جعفري ، علي اکبر حسيني، جاسم ويشگاهي، آرش ميراسماعيلي و ... که اعجازآفرينان ميادين جهاني هستند و با توجه به اين نقطه که ورزش رزمي ايران جايگاه ويژه اي در جهان دارد، من معتقدم که متاسفانه هنوز کسي پيدا نشده که شايستگي هاي آنان را به تصوير بکشد و بنده ديدگاه مشخصي در اين هدف داشتم تا با خلق ژانر رزمي، جسارت هاي خيره کننده قهرمانان وطني را که به آن معتقدم در فيلمهايم پياده کنم.

خبرنگار: توليدات اين فيلم در کجا انجام مي شود و به چه صورت است؟

استاد: اين فيلم توليد مشترک ايران و اروپا است که تصوير برداري آن با استفاده از تصويربرداران متبحر اروپايي و در چند شهر اروپايي و شهرهاي کاشان، اصفهان و يزد انجام خواهد شد.

خبرنگار: از چه زماني شما به ساختن اين فيلم فکر کرده ايد؟ و ايده اين داستان از کجا آمد؟

استاد: در دهه هفتاد با فراگير شدن تب سينمايي هنگ کنگ، قصد ساختن چنين فيلمهايي را داشتم که با توجه به امکانات محدود آن دوره، اين کار صورت نپذيرفت و البته بايد بگم که پانزده سال پيش، شرايط و امکانات لازم براي خلق چنين فيلمهايي وجود نداشت و در آن زمان حتي فدراسيونها نيز مثل الان فعال نبودند و بنده هم تجربه و اطلاعات الان را نداشتم.

خبرنگار: در حال حاضر موقعيت و آمادگي شما براي ساختن اين فيلم نسبت به گذشته چه تفاوتهايي دارد؟

استاد: بنده يک چهارم عمرم را وقف اين هدف در اروپا و امريکا نمودم و اکنون زمان آن رسيده تا دانش و امکانات خود را صرف جوانان کشورم نمايم و بدينوسيله بتوانيم فيلمهاي رزمي به ساير کشورها صادر نماييم و اکنون به خوبي مي دانم که چگونه هنرهاي رزمي را در سينما به نمايش بگذارم و يقينا ما با همکاري نماينده هايي که انتخاب خواهيم کرد قادر خواهيم بود آثار خوبي از ورزشهاي رزمي بوجود آوريم و در سطح دنيا معرفي نماييم.

خبرنگار: به نظر شما با توجه به تجربه ناموفق فيلمهاي رزمي ايران در گذشته ، آيا در اين برهه زماني سينماي رزمي مي تواند موفق عمل کند؟

استاد: بايد بگويم که سينماي رزمي ايران متاسفانه از امکانات و ابزار تکنولوژي امروزه بهره کافي نمي برد و شکي نيست که جوانان ما مي توانند هر کاريکه قهرمانان هنگ گنگي و آمريکايي انجام مي دهند را با کيفيت بالاتري انجام دهند و فقط فنون و اصول کارگرداني و تصويربرداري مي تواند بر چگونگي کار صحه بگذارد ، شرکت

ALYWOOD با استفاده از پيشرفته ترين امکانات و تجربه خودم مطمئنا آثار خوبي را خلق خواهد کرد و طولي نخواهد کشيد که تب فيلمهاي رزمي سراسر ايران را فرا خواهد گرفت.

خبرنگار: با توجه به اين که فيلمهاي ساخته شده در گذشته فروش بالايي نداشته اند نظر شما در خصوص جذب مخاطب چيست؟

استاد: سوال خوبي بود چون هر کسي تلاش مي کند که آثارش پرفروش باشد و با توجه به تحقيقاتي که من در اين زمينه داشته ام دريافتم که حدود دو تا سه ميليون رزمي کار در قالب پنچاه سبک رزمي در ايران مشغول فعاليت هستند به اضافه کشورهاي فارسي زبان و جمعيت کثيري از زرمي کاران مهاجر افغاني در ايران و با توجه به اين که تخصص بنده در زمينه فيلم سازي حرفه اي چه به صورت اکشن و چه فيلمهاي کمدي بالاخص شيرينکاريهاي رزمي است و از طرفي با استفاده از جذابيتها و ديدني هاي تاريخي اين فيلم، علاقمندان زيادي به سينما کشيده خواهند شد و من بازارهاي اروپايي را براي چنين آثاري آماده نموده ام. کمپاني

ALYWOOD در واقع بطور جدي وارد اين عرصه شده تا پايه هاي ژانر ايران را محکم نموده و آثار خوبي را بوسيله اين قهرمانان خلق نمايد و اصلا نگران فروش فيلم نيستم زيرا ترديدي ندارم که اکنون زمان آن رسيده که قهرمانان ايراني، بازار فيلم اروپا را بدست بگيرند. در اروپا اگر يک نفر به ديدن فيلمهاي من برود مصادف است با ده نفر در ايران.

خبرنگار: تاثير فيلم را چگونه مي بينيد؟

استاد: به نظر من به تصوير کشيدن جذابيتهاي تاريخي و فرهنگي ايران براي پخش بين المللي و جذب توريست مناسب باشد و با توجه به اين واقعيت که قهرمانان ايراني در جهان مطرح مي باشند مطمئنا ساخت اينگونه فيلمها تاثير زيادي در تشويق جوانان و گسترش آموزشگاههاي رزمي در ايران خواهد داشت.

خبرنگار: يعني معتقديد تعداد باشگاههاي رزمي افزايش پيدا خواهد کرد؟

استاد: قطعا همينطور است و فراموش نکنيم که همه ما بوسيله فيلمهاي رزمي، انگيزه ورود به هنرهاي رزمي را پيدا کرده ايم.

خبرنگار: حضور فيلم در جشنواره ها را به چه صورت پيش بيني مي کنيد؟ آيا در جشنواره ها حضور خواهيد داشت؟

استاد: بله، ماهيت منحصر به فرد اين فيلم قادر است آن را بعنوان فيلمي موفق در فستيوالهاي سينمايي معرفي نمايد که اين مسئله تاثير بسزايي در موفقيت اجتماعي و فرهنگي ايران خواهد داشت. فيلم کمدي رزمي که همه جاذبه هاي ايران را با حرکات مهيج و ديدني رزمي کاران درهم آميخته ، تماشاگر را در جشنواره ها حيرت زده مي کند.

خبرنگار: معيار شما براي انتخاب نام ?عشق بهتر است يا ثروث? چيست؟

استاد: بله احتمالا همه ما انشاء کليشه اي «علم بهتر است يا ثروت» را نوشته ايم ولي شايد تاکنون به موضوع «عشق بهتر است يا ثروت» که در زندگي با آن مواجه هستيم پرداخته نشده و هنوز جوابي براي آن نداشته ايم. مضمون فيلم "عشق بهتر است يا ثروت" مي خواهد به انسانهاي هدفمند بگويد که احساس خوشبختي در زندگي پر پايه 3 انتخاب رقم مي خورد: انتخاب شغل - انتخاب همسر و انتخاب محيطي که در آن زندگي مي کنيم، مهمترين عنصر خوشبختي، اين انتخابها هستند که کار آساني نيست اما مي توان با مطالعه و تحقيق، بهترين تصميمها را گرفت همانطور که در داستان فيلم اين نکات براي مخاطب روشن مي شود و به احتمال زياد در قالب سه فيلم توليد خواهد شد و بر اساس پشت صحنه هاي واقعي آن، نظر و ديدگاه واقعي مردم را جويا مي شويم که عشق بهتر است يا ثروت؟

خبرنگار: استاد به نظر شما ?عشق بهتر است يا ثروت؟

استاد: بايد کمي صبر کنيد و اجازه بديد تا فيلم آماده بشه

خبرنگار: براي بازيگران فيلم وجود چه قابليتهايي لازم است؟

استاد: در وهله اول ظاهر زيبا که عامل اعتماد بنفس است. سپس استعداد بازيگري و بايد بگم کافيه که10% توانايي بهروز وثوقي را داشته باشي اين نظر منه ... من فيلم "طوقي" را با 100 تا فيلم عوض نمي کنم (مشتاق ديدارش شدم، نديد گرفتارش شدم - کبوتر جلدش شدم، اونم برام دون پاشيد تا شدم فيلمساز) با انگيزه "علي حاتمي" که سعي داشت آثار باستاني ايران و اسطوره قهرمان "پهلوان تختي" را به تصوير بکشد.. جاي بسي خوشبختي است "طوقي" در کاشان ساخته شد و کاشان را شهر لوکيشنها ناميدند.

خبرنگار: بازيگران چگونه انتخاب مي شوند؟

بازيگران بايد از طريق نمايندگان ALYWOOD در سراسر جهان کشف شده و به ما معرفي شوند و مهارتهاي رزمي و توان هنري بازيگران بايد مورد تاييد نمايندگان قرار بگيرد.
خبرنگار: و در آخر اين که مخاطبين شما چه کساني خواهند بود؟

استاد: مخاطبين اين فيلم دانش آموزان و دانشجويان، سه ميليون رزمي کار ايراني ، جمعيت کثيري از افغانيهاي علاقمند فيلمهاي رزمي و عامه مردم که بخاطر ديدن داستان دستيابي به ثروت اين فيلم را تماشا خواهند کرد و همينطور ميراث فرهنگي براي نشان دادن جذابيتهاي تاريخي ، فرهنگي ايران همينطور پخش بين المللي فيلم و از آنجا که بيشتر فيلم از بنا هاي تاريخي استفاده شده است و شرکت داشتن قهرمانان هنرهاي رزمي ميتوان آن را در سطح بين المللي به نمايش گذاشت.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
اگه در هر موردی سئوالی بود فعلاً می تونید با این شماره با من تماس بگیرید. 09370492130

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان و عزیزان علاقه مند به شرکت سینمایی رزمی آلیوود برای بهتر متوجه شدن و گرفتن بهتر اطلاعات به سایت زیر مراجعه نمایند. http://alywood.parsiblog.com/831820.htm

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بنده دکتر علی کردان دارای دان 98 از ورزش کاتاره و دان 18 ممیز 34 صدم کتواندو میباشم.
با علاقه تمام آمادگی خویش را برای ایفای نقش بروس علی اعلام میکنم.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
بنده دکتر علی کردان دارای دان 98 از ورزش کاتاره و دان 18 ممیز 34 صدم کتواندو میباشم.
با علاقه تمام آمادگی خویش را برای ایفای نقش بروس علی اعلام میکنم.

جالب بود :lol: شما رو حتماً واسه نقشهای کمدی لازم داریم :thumbsup:
اما خب این بحث واقعاً یه بحث جدیه انشاالله که بتونیم هنر رزمی ایران رو متحول کنیم.
با تشکر.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جالبه ..................:hmm:

دوستان توجه داشته باشن که سینما در جای خود مهم هست ولی...... سینما فقط یک سینماست میتواند حقیقت را بیان کند و برعکس.....:hmm:

ممنون از حسن توجه شما

m-razmikar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تازه عضو شدم.
دنباله چندتا كتابه رزمي مي گردم.
لطفا و خواهشا اگه اين كتابها رو داريد حتما منو خبر كنيد!!!

1-كتاب 5حلقه نوشته مياموتو موساشي

2-تائوي جيت كان دو نوشته بروسلي

3-جهان تن و روان نوشته استاد ابراهيم ميرزايي

در ضمن من شماره آقاي فرهود رو مي خواستم.دي وي دي هاي تمرينات بروسلي رو مي خواستم ازشون بخرم.

مهدي 09133574963
www.razmikareyazdi.blogfa.com

m-razmikar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تازه عضو شدم.

در ضمن من شماره آقاي فرهود رو مي خواستم.دي وي دي هاي تمرينات بروسلي رو مي خواستم ازشون بخرم.

مهدي 09133574963

m-razmikar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خيلي كم به اينترنت سر مي زنم پس لطفا اگه اين كتاب ها رو داريد با من تماس بگيريد اينجا جوابه منو نديد. ممنون
در ضمن من اين كتابها رو خريدارم.
(مهدي)

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام

من تازه عضو شدم.

مهدي 09133574963

کتاب 5 حلقه به صورت رايگن در اينترنت و به زبان انگليسی موجود هست

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
به به عجب افتخاری
خوشحالم که دوباره تو پیتی دیدمت

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به به عجب افتخاری
خوشحالم که دوباره تو پیتی دیدمت

ما ارادت داريم دوست عزيز ولی چرا اواتر رو عوض کردی، آدم فقط از محل سکونت ميفهمه کی هستی

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
کتابهای نایاب4 فروردین 88 - 20:43
مجموعه بسیار نایاب و غنی از کتب الکترونیکی در زمینه های رزمی ، چی کونگ ، مدیتیشن و ذن و فنگ شویی و تاریخ ملل بزودی با لیست برای دوستان ارسال خواهد شد...
ارزش واقعی این مجموعه بسیار والا بوده و حاصل سالها وقت گذاری و جستجو می باشد

کنون بیش از 40 کتاب عمدتآ انگلیسی در بیش از 3500 صفحه تصویری فقط در مورد هنرهای رزمی لیست کرده ام .بزودی بقیه کتابها رو هم لیست کرده قرار می دم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
اینم لیست کتابهای رزمی

"YOGA for MEN
"
Wushu -
Ring of Keys
The Complete Ninja's Handbook
way of the ninja