• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
wt هم بد نیست
به نظر من برو پیش همون که با چینی ها عکس گرفته بود به غیر از اینا که در ایران نیست دیگه برو ببین چطور میشه
در کنارشم به نظر من برو سانشو ول کن توا موا رو چون سانشو هم چینی هم مشت و پا و کشتی داره و هم در چین جنگ مدرن است و شناخته شده و اساتید خوبی هم در ایران داره
من خودم چند مدتی کار می کردم
اینطور هم وینگ چان یاد میگیری هم یک ورزش مکمل که مکمله خودش کامله در هر موقعیتی هم قرار بگیر میتونی از خودت دفاع کنی
اگه بازم ارضاع نشدی دیگه تنها راهت یک بلیط برای چینه

اونی که عکس گرفته بود با پسر ییپ من ، پیرنیا بود که خبرش اومد سبکش منحل شده آخه . بعد اینکه من میخوام اصیل باشه . سانشو چیه دیگه . وینگ چون only . اگه میتونستم برم چین میرفتم . هنوز خدمت نرفتم :(

این یارو پیرنیا رو هم نمیشه پیداش کرد . نه وب سایتی نه آدرسی نه شماره تلفنی .

بازم میگم من وینگچون میخوام . وینگ چون خود استاد ییپ .

هرچی جلوتر میرم بیشترو بیشتر علاقه پیدا میکنم بهش . فوق العاده اس .

راستی کسی میدونه توی اون فیلم B13 ( بلوک 13 ) اونی که نقش اوله چه سبکی داره ؟ قشنگ کار میکنه جدا از فیلم بودنش . کاراته که نیست . غربی هم نیست معلومه . اون طرف آکروبات بازه هم parkour کاره مثل اینکه .

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان دباره بلوک سیزده اون پلیس رو میگی یا اون یکی اون یکی اسمش دیوید بل جز بزرگترین استادای پارکور .درباره ووشو هم اصلا قصد بی ادبی به دوستان رو ندارم ولی درووشویی که تو ایران کار میشی هیچ اهمیتی به ووشو نمیدن خنده داره نه.
1-ابتدایی ترین حرکات پای یک تکواندو کار
2-ضربات مشت یک بوکسور
3-زیر گیری هایی که انقدر زایههستن نمیشه به ورزش زیبای کشتی نسبتش داد
اون هم فرم فقط به درد زیبایی میخوره یعنی فکر نکنم بالاخره باید یه کاربردی داشته باشه دیگه
درباره وینگ چون
وینگ‌چون (به چینی: 永春) که معنای تحت اللفظی آن «مناجات بهاری» یا «بهار جاودانه» است)، یکی از محبوبترین سبک‌های هنرهای رزمی چینی است. مطابق روایت‌هایی که درباره ریشه اصلی این سبک نقل می‌شود، یکی از راهبه‌های معبد شائولین به نام نگ مویی نقشی کلیدی در طراحی این سبک و آموزش آن به زنی جوان به نام وینگ چون (به معنی بهار زیبا) داشته‌است و به همین جهت به هنر نگ مویی نیز معروف است[۱].

وینگ تسون (انگلیسی: WingTsun) نوعی خاص از طرز نگارش واژه وینگ چون (انگلیسی: Wing Chun) می‌باشد. اگرچه این کلمه به صورت وینگ تسون نوشته می‌شود اما همان وینگ چون خوانده می‌شود.

در ایران نیز برای برای جداسازی این سیستم از سیستم‌های مشابه به جای خواندن واژه Wing Tsun به صورت وینگ تسون از اصطلاح وینگ چون دبلیو تی (WT) استتفاده می‌کنند.

این نحوه نگارش تنها برای متمایزسازی نحوه مدرن آموزش در سیستم WingTsun با سیستم‌های با نام مشابه سبک انتخاب شده‌است.

WingTsun Kung Fu یا Wing Tsun (که بطور مختصر WT نیز نوشته می‌شود) یکی از شاخه‌های وینگ چون کونگ فو است که توسط استاد بزرگ لئونگ تینگ گسترش داده شده.
درباره این که تو ایران کی واقعا اموزش میده از یه منبعی شنیدم وینگ چون(WT) در سال 1373 توسط " سی فو " استاد فیروز قهرمانی تنها نماینده سازمان جهانیIWT MAA)) در ایران تاسیس شده.
ولی خیلی مطمئن نیستم اگه میخوای از دوستان بپرسم بت بگم.
یاحق

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان دباره بلوک سیزده اون پلیس رو میگی یا اون یکی اون یکی اسمش دیوید بل جز بزرگترین استادای پارکور .درباره ووشو هم اصلا قصد بی ادبی به دوستان رو ندارم ولی درووشویی که تو ایران کار میشی هیچ اهمیتی به ووشو نمیدن خنده داره نه.
2-ضربات مشت یک بوکسور
اون هم فرم فقط به درد زیبایی میخوره یعنی فکر نکنم بالاخره باید یه کاربردی داشته باشه دیگه
درباره وینگ چون
وینگ‌چون (به چینی: 永春) که معنای تحت اللفظی آن «مناجات بهاری» یا «بهار جاودانه» است)، یکی از محبوبترین سبک‌های هنرهای رزمی چینی است. مطابق روایت‌هایی که درباره ریشه اصلی این سبک نقل می‌شود، یکی از راهبه‌های معبد شائولین به نام نگ مویی نقشی کلیدی در طراحی این سبک و آموزش آن به زنی جوان به نام وینگ چون (به معنی بهار زیبا) داشته‌است و به همین جهت به هنر نگ مویی نیز معروف است[۱].

وینگ تسون (انگلیسی: WingTsun) نوعی خاص از طرز نگارش واژه وینگ چون (انگلیسی: Wing Chun) می‌باشد. اگرچه این کلمه به صورت وینگ تسون نوشته می‌شود اما همان وینگ چون خوانده می‌شود.

در ایران نیز برای برای جداسازی این سیستم از سیستم‌های مشابه به جای خواندن واژه Wing Tsun به صورت وینگ تسون از اصطلاح وینگ چون دبلیو تی (WT) استتفاده می‌کنند.

این نحوه نگارش تنها برای متمایزسازی نحوه مدرن آموزش در سیستم WingTsun با سیستم‌های با نام مشابه سبک انتخاب شده‌است.

WingTsun Kung Fu یا Wing Tsun (که بطور مختصر WT نیز نوشته می‌شود) یکی از شاخه‌های وینگ چون کونگ فو است که توسط استاد بزرگ لئونگ تینگ گسترش داده شده.
درباره این که تو ایران کی واقعا اموزش میده از یه منبعی شنیدم وینگ چون(WT) در سال 1373 توسط " سی فو " استاد فیروز قهرمانی تنها نماینده سازمان جهانیIWT MAA)) در ایران تاسیس شده.
یاحق

ولی ووشو درقسمت سانشو منظورمه در ایران خوب پیشرفت کرده
در وشو نه پای تکواندو است ونه بوکس زدنش مثل بوکس
کشتی هم منظورم درگیری بدنی بود
استاد خوب هم زیاد داره مربی چینی هم در ایران هم برای فرو و هم سانشو است من خودم دیدم
پس چطور می گی ووشو در ایران الکی و بدرد نمی خوره؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
2-ضربات مشت یک بوکسور
درباره وینگ چون

یاحق

سلام
در مورد بلوک 13 منظورم پارکور کاره نبود . اون رو که گفتم میدونم که چی کار میکنه . منظورم اون شخص رزمی کاره .

من که از حرفهای شما متوجه نشدم وینگ چون شاخه شاخه شده یا نه همونه ولی اسمش عوض شده . اگه نه اسمش عوض شده پس این مطلب که لئونگ تینگ انتشار داده چیه ؟ پس بالاتر از ایشون چیه ؟ . اگر فرق داره خوب من کونگ فوی سنتی رو به مدرن ترجیح میدم ( نظر شخصی ) .
اگه شما بتونی این چیزارو در بیاری که خیلی ممنون میشم .

من توی قسمت نظرات توی وب سایت سیفو قهرمانی کلی مطلب نوشتم که هنوز جوابی دریافت نکردم .

( در مورد ووشو هم باید بگم هم درست میگید هم نه . مثلأ الان سبک من که اسم کونگ فو رو یدک میکشه از فایت کیک بوکس + صلاح سرد + ذن تشکیل شده که این مدل سبک جایی در ووشو نداره )

با تشکر

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
هیچی ورزش رزمی تاب مقاومت در برابر جوجیتسو ژاپنی را نداره

مگه قبلا کجایی بود که نوشتی ژاپنی ؟
استادش در ایران کیه؟
من شنیدم هیچ ورزشی از نینجا قوی تر نیست
ولی فک کنم وینگ چان با سرعت بالایی که داره کارش رو بسازه طرف تا بخواد بگیره ده تا مشت خورده

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
در مورد بلوک 13 منظورم پارکور کاره نبود . اون رو که گفتم میدونم که چی کار میکنه . منظورم اون شخص رزمی کاره .

من که از حرفهای شما متوجه نشدم وینگ چون شاخه شاخه شده یا نه همونه ولی اسمش عوض شده . اگه نه اسمش عوض شده پس این مطلب که لئونگ تینگ انتشار داده چیه ؟ پس بالاتر از ایشون چیه ؟ . اگر فرق داره خوب من کونگ فوی سنتی رو به مدرن ترجیح میدم ( نظر شخصی ) .
اگه شما بتونی این چیزارو در بیاری که خیلی ممنون میشم .

من توی قسمت نظرات توی وب سایت سیفو قهرمانی کلی مطلب نوشتم که هنوز جوابی دریافت نکردم .

( در مورد ووشو هم باید بگم هم درست میگید هم نه . مثلأ الان سبک من که اسم کونگ فو رو یدک میکشه از فایت کیک بوکس + صلاح سرد + ذن تشکیل شده که این مدل سبک جایی در ووشو نداره )

با تشکر

اون شخصی که به همراه دیوید بل تو فیلم نقش اول رو داشتن اسمش (سنیر رافائل ) هست
قهرمان آکروبات فرانسه. متخصص تاکتیک های بدل کاری.......
پارکور و مارشال آرت (هنرهای ترکیبی) تمرین میکنه

اگه بازم سوالی داشتی بگو

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ولی ووشو درقسمت سانشو منظورمه در ایران خوب پیشرفت کرده
در وشو نه پای تکواندو است ونه بوکس زدنش مثل بوکس
کشتی هم منظورم درگیری بدنی بود
استاد خوب هم زیاد داره مربی چینی هم در ایران هم برای فرو و هم سانشو است من خودم دیدم
پس چطور می گی ووشو در ایران الکی و بدرد نمی خوره؟

بله وشو در ایران خوب عمل میکنه اما نسبت به آیتم های جهانی ضعیفه.
با پست شما موافق جناب three
ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان ترحمه مقالات ژآپنی با کمترین نرخ.
کسانی که خواستن پیام بدن
ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من شما در مورد جو جیتسو خوب تحقیق کن بعد بگو.
چرا ما دست از تفکر برتر بودن یک هنر رزمی نسبت به دیگر هنر بر نمیداریم؟.

بارها گفتم دفاع از خود بستگی به زمان و مکان داره و نوع آمادگی بدن سومممممم چیره دست بودن به تکنیک هایی که یاد گرفتی
حالا میتونه هر چی باشه . شاید در آن لحظه از زمان و مکان یه فوتبالیست بهتر از یه جوجیتسو کار عمل کنه:happy:

پس پوچ تصمیم نگیرید
ممنون از حسن توجه شما

شما انگار فیلمای رزمی چینی زیاد میبینی
هنرهای رزمی ژاپنی توش دروغ نیست
حالا بروسلی یک استثناء بود که داستانش زیاد قدیمی نیست نمیتونن توش دست ببرن

در مورد جوجیتسو زیاد لازم نیست بدن هیکلی داشته باشین

انگار یادت رفته اساتید ژاپنی هم قد کوتاهی داشتن هم وزن کم
من جودو رو مثال نمیزنم جودو قانون خودشو داره
کسیکه در جوجیتسو مهارت بدست بیاره میتونه راحت گردن هر گردن کلفتی رو خرد کنه
بی دلیل نیست جز خشن ترین ورزش هنرهای رزمی شناخته شده
یک رزمی کار ورزش جوجیتسو میتونه همزان وقتیکه دست مهاجم رو میگیره از کار بندازه باز میتونه نوک انگشتان پای مهاجم رو با فنون مختلف خرد کنه

در واقع جوجیتسو مادر دفاع شخصی دنیاست
خود دفاع شخصی در دریگیری های خیابانی هم یک نوع حمله به حریف حساب میشه و میتونه باعث مرگ حریف بشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

یک رزمی کار ورزش جوجیتسو میتونه همزان وقتیکه دست مهاجم رو میگیره از کار بندازه باز میتونه نوک انگشتان پای مهاجم رو با فنون مختلف خرد کنه

خود دفاع شخصی در دریگیری های خیابانی هم یک نوع حمله به حریف حساب میشه و میتونه باعث مرگ حریف بشه

دوست من شما دارید در مورد فیلم و ......... به من یاد میدهید:lol::lol::lol::lol::lol:
البته باز هم متشکرم .
ولی بهتره قبل از پست دادن پست های منو از چند سال قبل رو تا حالا میخوندید . و بعد در مورد ژاپنی و ژاپنی جماعت حرف میزدی;)

من جواب شمرا رو نمیدم چون اصلا وقت ندارم .
دوستان لطف کنن بدون مطالعه پست تازه ندن. این تاپیک تعداد زیادی صفحه به همراه مطالب خوب داره
ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

فیلم رزمی چینی چه ربطی به ورزش ژاپنی داره!!!!!
جریان این بروس رو هم نفهمیدم اخر چیش استثنا بود ژاپنی بودنش یا اینکه یک چینی رزمی کار بود
هر ورزشی که درگیری مثل کشتی داره در مقابله با یک بدن سازی مشکل داره اینو چون موقعیتش رو دیدم می گم
بعدشم تا دستش رو بگیری زدتت مگه تا حالا دعوا خیابونی ندیدی هر چیزی امکان داره یهو دیدی طرف از جیبش اجر در اورد
اصلا یک ورزشی مثل ایکیدو و جودو کاربرد نداره حالا جودو باز بهتره (البته بستگی به طرف داره)
این قسمت اخر رو هم نفهمیدم دفاع شخصی حمله داره و....

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اقای میلاد در زمینه ورزش رزمی خیلی اطلاعات داره
بعد شما در مورد ورزش ژاپنی می گی هیچی نمی دونه
یک نگاه به پستاش در تاپیک بنداز

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اون شخصی که به همراه دیوید بل تو فیلم نقش اول رو داشتن اسمش (سنیر رافائل ) هست
قهرمان آکروبات فرانسه. متخصص تاکتیک های بدل کاری.......
پارکور و مارشال آرت (هنرهای ترکیبی) تمرین میکنه

اگه بازم سوالی داشتی بگو

اگر دقت کنید اون شخص به سبکهای چینی مبارزه میکنه . دفاع هاش و ضرباتش اینطوره به نظر من . حالا آکروباتشو کاری ندارم . من منظروم سبک رزمیشه که یاد گرفته و داره اجرا میکنه . بلاخره از خودش که در نمیاره .
اون سبکشو میخوام بدونم .

------------

آقای سیفو قهرمانی به من ایمیل دادند و تلفنشونو دادن که باهم قرار ملاقات بذاریم . چه سیفوی باحالیه .:lol:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اگر دقت کنید اون شخص به سبکهای چینی مبارزه میکنه . دفاع هاش و ضرباتش اینطوره به نظر من . حالا آکروباتشو کاری ندارم . من منظروم سبک رزمیشه که یاد گرفته و داره اجرا میکنه . بلاخره از خودش که در نمیاره .
اون سبکشو میخوام بدونم .

------------

آقای سیفو قهرمانی به من ایمیل دادند و تلفنشونو دادن که باهم قرار ملاقات بذاریم . چه سیفوی باحالیه .:lol:

سیفو قهرمانی کدوم بود؟
یعنی اینقدر بی کاره
خام حرفهایی مثل کلاس خصوصی و غیره نشی ها؟
در مورد مدرکش بپرس و در مورد حرکتای وینگ چان مثلا بگو چند نوع لگد زدن داره؟اون وقت معلوم میشه طرف چقدر بارشه بلده یا از این من در اوردی هاست که .....

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
ببخشید یهو افتادم وسط بحثتون

به نظر من همه چی بستگی به مهارت و استفاده درست از تکنیکها داره من خودم حدود 6-7 سال جودو کار کردم ولی الان با سبکی اشنا شدم که تا حالا ندیده بودم اونم هر کی به یه اسم میشناسه تقریبا میشه گفت شیئه نظامی روسیه هست من شنیدم به سیستمات روسی معروفه تقریبا من وقتی دیدم زبونم بند اومد ترکیبی از خیلی از رشته ها هست جوجیتسو برزیلی و حتی کیک بوکس کلا به نظر من همه چیز دست مهارت و نحوه استفادست اینم بگم که همیشه دست بالای دست زیاده و همیشه بهتری هم هست

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
ببخشید یهو افتادم وسط بحثتون

به نظر من همه چی بستگی به مهارت و استفاده درست از تکنیکها داره من خودم حدود 6-7 سال جودو کار کردم ولی الان با سبکی اشنا شدم که تا حالا ندیده بودم اونم هر کی به یه اسم میشناسه تقریبا میشه گفت شیئه نظامی روسیه هست من شنیدم به سیستمات روسی معروفه تقریبا من وقتی دیدم زبونم بند اومد ترکیبی از خیلی از رشته ها هست جوجیتسو برزیلی و حتی کیک بوکس کلا به نظر من همه چیز دست مهارت و نحوه استفادست اینم بگم که همیشه دست بالای دست زیاده و همیشه بهتری هم هست

موافق 100 درصد
همه چیز اول به استاد بعد استعداد طرف بعد مدت زمانی که برای تمرین وقت میزاره داره که اخری خیلی مهمه
البته نوع تمرین هم هست بعضی ها 20 سال تمرین می کنن اما یکی که 1 سال تمرین کرده بهترش است
دست هم بالای دست بسیاره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سیفو قهرمانی کدوم بود؟
یعنی اینقدر بی کاره
خام حرفهایی مثل کلاس خصوصی و غیره نشی ها؟
در مورد مدرکش بپرس و در مورد حرکتای وینگ چان مثلا بگو چند نوع لگد زدن داره؟اون وقت معلوم میشه طرف چقدر بارشه بلده یا از این من در اوردی هاست که .....

سیفو قهرمانی بنیانگذار وینگ چون در ایرانه . www.sifughahremani.net
میگه بیا ملاقات کنیم تا همه چیزو با فیلم و مدارک مستند بهت ثابت کنم .

پول همین کلاس معمولیشو زوری جور میکنم . چه برسه به خصوصی . ولی کلاس خصوصی برای رزمی کار واجبه . خیلی مهمه که برخی آموزش ها رو به صورت خصوصی ببینیم .

همه چیزو مینویسم که رفتم اونجا یادم نره . :D

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
Cyril Raffaelli
دوست من، گفتم که ایشون marshal art کار میکنن یکنوع تراین هست واسه کسانی که تو سینما فیلمهای اکشن بازی میکنن و ژیمناستیک کار هم هست و پارکور هم تمرین میکنه.

شوتوکان و وشو هم کار کرده.و............

ممنون از حسن توجه شما

ممنون . پس انگار فقط نمایشیه نه ؟

قشنگ کار میکنه واقعأ

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فیلم رزمی چینی چه ربطی به ورزش ژاپنی داره!!!!!
جریان این بروس رو هم نفهمیدم اخر چیش استثنا بود ژاپنی بودنش یا اینکه یک چینی رزمی کار بود
هر ورزشی که درگیری مثل کشتی داره در مقابله با یک بدن سازی مشکل داره اینو چون موقعیتش رو دیدم می گم
بعدشم تا دستش رو بگیری زدتت مگه تا حالا دعوا خیابونی ندیدی هر چیزی امکان داره یهو دیدی طرف از جیبش اجر در اورد
اصلا یک ورزشی مثل ایکیدو و جودو کاربرد نداره حالا جودو باز بهتره (البته بستگی به طرف داره)
این قسمت اخر رو هم نفهمیدم دفاع شخصی حمله داره و....

خیلی سادست اگر در شهر شما باشگاه جوجیتسو هستش برین تمریناتشون رو تماشا کنین
فرض میکنیم شما یک چاقو تو دعوای خیابونی دستتون گرفتین به سمت من حمله کنین من با کف دستم پشت دست شما رو میگیرم هم میتونم چاقو رو مهار کنم هم اینکه مچ دست شما رو کلا بشکنم
نمونه اون تو فیلم داستان بروسلی که بروسلی در آخر مبارزه با قهرمان کاراته Rolex این فن رو اجرا کرد
این حریف به سمت بروسلی مشت پرتاب کرد بروسلی هم طبق فن جوجیتسو با کف دستش مشت حریف رو داغون کرد
بخاطر همین میگم ورزش جوجیتسو خشن ترین ورزش رزمی و دفاع شخصی دنیاست که در فنونش بطور مخفی دفاع شخصی همراه با حمله گنجانده شده است

این علامت نمای سمبل ورزش رزمی خشن جوجیتسو

http://www.myimghost.com/viewer.php?file=ublymvh2m9moongors6.jpg

بالا