اساتید و دوستاران هنر های رزمی از امروز تصمیم گرفتم این تاپیک رو از ابتدا شروع به خواندن کنم و پاسخ برخی دوستان رو بدم .
ببخشید اگه دیر به فکر افتادم.
به نقل از Persiana :
راستي من از ووشو خوشم مياد ولي با خواندن توضيحات دوست عزيزمان lord cyah به دو دلي افتادم!
استاد پرشیانا اجازه بدید در مورد
ووشو کمی صحبت کنم
تا از دو دلی در بیاید.:lol:
من نظری متفاوت با دوستمان Lord cyah دارم::happy:
1-از نظر من امکان ندارد تکنیک های مبارزاتی ووشو عاریه از ورزشهای رزمی دیگر باشد .چرا که
اولا:قدمت ووشو به 5000 سال میرسد در حالی که دیگر ورزشها قدمتی کمتر از آن دارند .
ثانیا: تعداد تکنیکهای ووشو بالای 7000 تکنیک است و مسلما این 7000 تکنیک فقط رقص نیست و تکنیک مبارزاتی در آن فراوان یافت می شود.در حالی که تکنیک های فول کنتاکت که سبکی کاملا مبارزاتی است حدود 70 تا است. ثالثا:تکنیک های ووشو پیچیده است و این به معنای بی فایده بودن آن نیست البته قبول دارم که کمتر کسی به حدی از اجرای تکنیک می رسد که بتواند در مبارزه از آن استفاده کند اما شدنی است.
با توجه به قدمت ووشو و هنر های چینی امکان مشتق شدن هنر های دیگر از این ورزش وجود دارد ولی عکس این مطلب امکان پذیر نیست.
به نقل از HCSPN :
من نزدیک به 15-16 سال هر گناهی که ممکن بود انجام دادم ولی افسوس میخورم که دیر به راه اومدم.
به نظر من باید خوشحال باشید چون خیلی ها راه رو گم می کنن و دیگه به مسیر برنمیگردن
از توضیحاتتون خیلی ممنونم میشه لطفا بگید در زمینه باز کردن چاکرا ها چقدر موفق بودید ؟
باز کردن چاکرا ها به این راحتی ها نیست و افراد معدودی این کار را کردن .توصیه میکنم در این زمینه با علم کافی حرکت کنیم .چون ممکن است به خود صدمه بزنیم.
البته برای شروع تمرینات تاچی (منظورم فرمهای استاندارد تای چی است) بد نیست و ضرری نداره.
در مورد
ریلکس ایشن و کنترل تنفس شروع به تمرین کردم به نظر خوب میاد:cap:
به نقل از bruce lee :
البته 10روز دیگه برای یه سفر میرم کانادا و نمیدونم چه قدر بمونم ولی خب به هر صورت من کلا ایرانم فقط گاهی به دعوت بعضی انجمن ها یا گاهی دانشگاها سفرای کوتاهی از ایران میرم ولی بیشتر از 20روز هیچ وقت طول نمیکشه یعنی راستش استاد هام وقتی دورم تموم شد بهم دستور دادن که بیشتر وقتم رو صرف آموزش به شرقی ها بخصوص مردم کشور خودم بکنم ولی گاهی برای آموزش های خاص و کوتاه مدت یه سفر هایی به غرب دارم
سلام استاد از حضور شما در این تاپیک بسیار خرسندیم .امیدوارم از شما کمال استفاده رو ببریم.
آیا در سفر هم به اینجا سر می زنید یا اینکه یک مدت نیستید.
راستش من تا حالا این مطالب رو جایی نگفتم چون اجازش رو ندارم از طرف استاد هام همیشه مطالب معبد یه راز هستن
ولی احساس کردم اینجا میشه حرف زد و گفت و شید
خوب من در خدمتم
هر سوالی و یا بحثی باشه بگید براتون میگم
موفق باشید
خدانگهدار
استاد من سه ساله ووشو کار میکنم و به یک جاهایی رسیدم به نظر شما در
امتحانات وودانگ یا شاولین قبولم میکنن
در واقع باید در چه حدی از آمادگی باشیم تا پذیرفته شویم.:rambo: :rambo: