• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خوب ادامه میدیم
......................بعد از ریلکس شدن شما باید بتونید درست تنفس کنید.در یکی از 2 حالت بالا و بعد از ریلکس شدن کامل شما باید هوا را از دماغ خود تو ببرید ،نگهداری و از دهان بیرون دهید فقط نکته ای که هست ایه که باید زمان دم،نگهداشتن و بازدم شما یک اندازه باشه مثلا اگه 5 ثانیه میکشید تو 5 ثانیه هم نگهداری و 5 ثانیه هم بدید بیرون.
هر چه بیشتر نگهدارید تا جایی که تمکز شما از بین نره خوبه.
مدت این تمرین به مدت 2هفته(تا وقتیکه راه بیفتید) است.
روزی یک بار از 5 تا 15 دقیقه بیشتر نشه.
و اگه میخواهید شرطی بشید در زمانی خاص انجام دهید.
(راستی آقای سایبر خیلی خوشحال شدم که برگشتید.)

با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
هنر رزم چيست ؟ از كجا سرچشمه گرفته است؟ آيا اين حركات دست و پا صرفا براي نمايش و مبارزات شخصي ايجاد شده است؟ و...​

هسته اصلي هنرهاي رزمي خاور دور هنر كونگ فو بوده است كه اصول و تكنيك هاي آن در هنرهاي گوناگون دفاع شخصي خاور زمين نفوذ كرده و بر آنها تاثير نهاده است. از آنجايي كه كونگ فو در زير پرده اي از راز و رمز پنهان بوده است نه تنها در باختر زمين بلكه حتي در بسياري از كشورهاي خاور زمين نيز هنوز ناشناخته است.
قدمت اين هنر به چهار هزار سال پيش بازمي گردد. در ابتداي امر– يعني در اواسط روزگار باستان – كونگ فو يك شيوه رزمي ساده وابتدايي بوده است اما با گذشت قرنها نسلهاي بي شمار آموزگاران اين شيوه به تدريج آن را كامل كردند. درشتي ها را صيقل دادند تكنيكها را بازپردازي نمودند تا آنكه اين هنر با برتري قاطع از كوره زمان بيرون آمد. بعدها با كمك مطالعات كالبد شناسي – مذاهب – فلسفه و روان شناسي كونگ فو گام بلند ديگري به سوي اوج قله دفاع شخصي علمي و فلسفي برداشت. اين واقعه در حدود دو تا سه هزار سال پيش رخ داد! هدف كونگ فو بهبود سلامتي– تهذيب ذهن– محافظت از خويشتن و به ديگر سخن آموختن راه صحيح زندگيست. فلسفه آن بر اساس اصول مشترك آيين تائو– ذن– بوداييسم و يي چينگ قرار دارد. اساس اين فلسفه ها ساختن انسان متفكر- مدارا با طبيعت وخم شدن به سان فنر و سپس بازگشتن با قدرتي بيشتر است. تكنيك هاي كونگ فو بر اصل تبديل انرژي و ميانه روي بدون افراط و تفريط تاكيد دارد نه بر اصل قدرت. به اين علت است كه يك كونگ فو كار هرگز با نيرويي كه ايجاد واكنش مي كند ضديت نمي كند و كاملا" هم در مقابل آن تسليم نمي گردد. كونگ فو كار به همان سادگي فنر انعطاف پذير است. كونگ فو كار در ايجاد تركيبي هماهنگ با نيرويي است كه قرار است از سوي حريف وارد شود تا بدين ترتيب او مكمل نيروي حريف باشد اما در راه نابودي آن.

اكنون من آن تكيه ديگر توام كه رزم را به صورت مبارزه اي براي بازگشت به ياد تو مي آرد مشق بسيار بايد براي روز بازگشت. اميد كه آموزه هايم دست تو را بگيرند. باشد كه يكديگر را پيروز و جاودان يابيم.​
( روز رزم حقيقي )

Logo-Wushu.jpg
با تشكر از استادم

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر هواداران تاپیک هنرهای رزمی
همانگونه که حتما اطلاع دارید این تاپیک از بخش هنر به بخش گفتگوی آزاد منتقل شده است.:wacko: :wacko:
از دوستان تقاضا داریم به مدیریت پیغام داده و خواستاربرگرداندن این تاپیک به بخش هنر شوید.
همانطور که همه رزمی کارها اطلاع دارید همیشه لغت هنر قبل از رزم آمده (هنر های رزمی) و این هنر فلسفه خاص خود را دارد (الان که وقت این فلسفه گویی ها نیست ......) لذا مناسبترین بخش برای آن بخش هنر است

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
به نقل از HCSPN :
با سلام

خوب ادامه میدیم
......................بعد از ریلکس شدن شما باید بتونید درست تنفس کنید.در یکی از 2 حالت بالا و بعد از ریلکس شدن کامل شما باید هوا را از دماغ خود تو ببرید ،نگهداری و از دهان بیرون دهید فقط نکته ای که هست ایه که باید زمان دم،نگهداشتن و بازدم شما یک اندازه باشه مثلا اگه 5 ثانیه میکشید تو 5 ثانیه هم نگهداری و 5 ثانیه هم بدید بیرون...
به نقل از amirhvr :
The Martial Arts Of NIN JUTSU
هنري زيبا با شيوه هاي تكنيكي و يك هنر كهن و سري كه ساليان متمادي با اعمال خارق العاده خود دنياي هنر رزمي را مات و مبهوت ساخته است .نين جوتسو فقط تكنيكهاي جنگي نيست بلكه قسمتي از روان شناسي هنر رزمي نيز هست .
معروفترين خانواده نينجاها = هاتوري - موموچي و فوجي باياشي بودند .
اسامي متوليان اين هنر كه در ترويج وشناخت اين ورزش تلاش بسياركرده اند ...

مطالب بسيار خوبي بود هم در مورد نيروهاي دروني از ( اقاي HCSPN) درمورد تاريچه (امير اقا)
با تشكر
اقا من به اين ، توكوگاوا شوگارنيت خيلي علاقه مند شدم. :D

حلا اين چي هست؟ اسم محل يا فلسفه؟

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من واقعا خوشحال شدم وقتی این تاپیک رو دیدم
باورم نمیشد اینهمه اطلاعات ناب رزمی وجود داشته باشه بین بچه ها
البته بهتره خودم رو بهتون معرفی کنم
من پیمان هستم
راستش شاید اگه داشتان زندگیمو بگم براتون بهتر باشه
من تو 6 سالگی از ایران رفتم چین پیش یک از دوستان پدرم که دلیلش هم این بود که پدرم علاقه بسیار زیادی به هنر های رزمی چینی داشت و من رو فرستاد تا اونا رو یاد بگیرم
تا 10 سالگی از طرف اون آدم ه خودش یه استاد بزرگ بود تو چین پیش استادای زیادی فرستاده شدم تا به مرحله آموزش تو معبد رسیدم و تو 10 سالگی معبد وودانگ من رو بعد از یه سری آزمایش تایید کرد که کونگ فو رو توی معبد آموزش ببینم
البته این موضوع عادیه چون وورود به معابد چین برای خارجی ها آزمایش داره یعنی شرقی ها چون غربی ها اصلا حق ورود ندارن
خوب من تا سن 20سالگی یعنی 10 سال تو معبد بودم تا تونستم درجه دای سی فو یعنی استاد بزرگ رو از معبد بگیرم و بهم اجازه دادن که بیرون بیام و شروع به آموزش کنم
در طی دوره جز سبک های حیوانات کونگ فو سبک های انرزی درونی و فرم های نرم و سخت و تای چی و سلاح های سرد و بعضی سبک های ژاپنی مثل سامورایی و نینجا و... رو یاد گرفتم
راستش من تا حالا این مطالب رو جایی نگفتم چون اجازش رو ندارم از طرف استاد هام همیشه مطالب معبد یه راز هستن
ولی احساس کردم اینجا میشه حرف زد و گفت و شید
خوب من در خدمتم
هر سوالی و یا بحثی باشه بگید براتون میگم
موفق باشید
خدانگهدار

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا یه مطلبی
توی یکی از پست ها نوشته شده بود که یکی از خانواده های نینجا هاتوری هست
متاسفانه نمیدونم منبع این حرف چیه اما این موضوع غلطه چون خانواده بزرگ و اصیل هاتوری یکی از خانواده های بزرگ سامورایی هست و این به این معنی هست که این خانواده سالها با نینجاها جنگیدن و من شخصا توی ژاپن به مدت 4روز پیش استاد بزرگ هاتوری کبیر بودم و تما عکس های خانوادگی اون ها رو دیدم

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام خيلي خوش امديد استاد:)

شما الان ايران هستيد؟
ساجي گوروبي :نينجايي كه در گذشتن از آب با وسايل شناور مهارت زيادي داشت و بوسيله دستگاههاي شناورعجيب خودبه نام ميزوگوموتوانست ازآن ساحل خطرناك عبوركندوبه پايگاه خود برسد

اين وسيله چه چيزييش عجيب بوده؟

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
سلام خيلي خوش امديد استاد:)

شما الان ايران هستيد؟

بله عزیزم من الان ایرانم
البته 10روز دیگه برای یه سفر میرم کانادا و نمیدونم چه قدر بمونم ولی خب به هر صورت من کلا ایرانم فقط گاهی به دعوت بعضی انجمن ها یا گاهی دانشگاها سفرای کوتاهی از ایران میرم ولی بیشتر از 20روز هیچ وقت طول نمیکشه یعنی راستش استاد هام وقتی دورم تموم شد بهم دستور دادن که بیشتر وقتم رو صرف آموزش به شرقی ها بخصوص مردم کشور خودم بکنم ولی گاهی برای آموزش های خاص و کوتاه مدت یه سفر هایی به غرب دارم

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

به دوست عزیزمون آقای بروس لی خوشامد میگم.امیدوارم همه با هم بتونیم از اطلاعات شما سود ببریم.

ادامه بحث.............

در حالت ریلکس شما فقط به اتفاقات خوشی که براتون افتاده فکر کنید.

2-قدرت تخیل و تمرکز:شاید بعد از پایان این بخش بگید چه تمرین ساده ای اما تو انجام دادنش بمونید ولی با کمی تلاش و حوصله میتونید این کار را انجام دهید.

کامل به حالت ریلکس بروید و تنفس کنید ولی به جای فکر کردن به چیزهای خوبی که براتون اتفاق افتاده ذهنتون را خالی.خالی خالی.به هیچ چیز فکر نکنید.به عصمت و سیاهی درون مغزتون فکر کنید.
این تمرین هم مثل قبلی روزی یک بار 5 الی 15 دقیقه تا 2 هفته.

با تشکر

FaTk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی!
جناب HCSPN از توضیحاتتون خیلی ممنونم :cool: میشه لطفا بگید در زمینه باز کردن چاکرا ها چقدر موفق بودید ؟

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزیز من موفق شدم ولی بخاطر کاهایی که از من سر میزند خداوند بیکران فعلا منو از این نعمتش محروم کرده.
من نزدیک به 15-16 سال هر گناهی که ممکن بود انجام دادم ولی افسوس میخورم که دیر به راه اومدم.
به امید ردزی که همه به خداوند برسند.

با تشکر

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
باسلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم. :)
من مدتی است كه ووشو كار ميكنم شاید باید در اینجا از ووشو
تعریف کنم یا از تاریخچه ووشو چیزی بنویسم اما بیشتر از همه دلم میخواد از ضعف های این رشته بنویسم كه به ظاهر استاداي این رشته بر رويش سر پوش میگذارند و به بجای اینکه ضعف به حساب بیاد، ووشو رو به این صورت تعریف ميكنند.

مشکل اصلی ووشو جدا شدن فرم از مبارزه است ؛ به بجای اینکه تكنيك های مبارزه ووشو از فرم های این رشته سرچشمه بگیرد، از تكنيك مبارزي دیگر رشته ها به عاريه گرفته شده است .، به این صورت فرم ها با همه زیبايی شان چیزی بیشتر از يك رقص نیستند ؛ و در قسمت شنشو یا مبارزه ،كه اصلا چیزی وجود ندارد.

متاسفانه ووشو یا كنگفوي چیني با قدمتی چند هزار ساله در قسمت مبارزه دچار و پوچی شده است به طوری كه وقتی من به عنوان يك ووشو كار در يك مسابقه شرکت ميكنم به خودم میگم :من چيكار ميكنم ! من چي یاد گرفتم !؟

تكنيك های مبارزه ووشو خلاصه میشه به: ضربات متوسط مشت يك بكسور . ابتدای ترین ضربات پاي يك تكواندوكار. و روش های مندراوردي ازجمله: زير گيري های بسیار زشت كه ادم نمیتواند ان را به كشتي نصبت دهد

حالا از خودمون به پرسيم پس مبارزه ووشو چيشد ؟

يعني ووشو با این قدمتش هیچ شیوه ای براي مبارزه نداره كه از تكنيك بقيه رشته ها استفاده ميكنه؟

دوست دارم جواب بقيه دوستان رو بشنوم

اميد وارم نوشته های من باعث نارحتی دوستان ووشو كار نشود .​

می دونم شاید این برای گفتن جواب یکم دیر باشه...آخه تازه این تاپیک رو دیدم

جناب lord cyah این ووشویی که در حال حاضر در جهان کار میشه در اصل همون کونگ فوی اصیل چینی نیست بلکه انشعابی از اون به نام ووشوی مدرن می باشد که فقط جنبه مسابقاتی داره.
اون زمانی که کونگ فوی چینی توسط پروس لی به خارج از چین برده شد اساتید بزرگ این سبک تصمیم به مسابقاتی کردن آن کردند.اگه آشنایی با مسابقات فرم (تالو) داشته باشید می بینید که در هر سبکی فقط فرم های استندارد زده می شه و هیچ کسی فرم سنتی نمی زنه.
از سبک های ووشوی مدرن میشه به:چانگ چوآن ، نان چوآن ، شائولین چوآن و.. غیره اشاره کرد .البته اشتباه نشه ها این سبک ها دارای سابقه طولا نی هستند که از اون ها در ووشوی مدرن بیشتر استفاده شده.
وسبک هایی هم که کونگ فوی اصیل را آموزش می دادند:خوآشان، شائولین، وودانگ و.. هستند.که البته در حال حاضر فقط به افراد معدودی اون هم بعد از امتحانات سخت آموزش می دهند.مثلا همین سبک خوآشان ؛ معبد این سبک در بالای سلسله کو های خوآ قرار دارد استاد احمدی اولین و تنها فرد ایرانی که این سبک رو کار کرده مگفت: برای بالا رفتن از این کوها به علت پرتگاهی بودن باید یک صخره نورد تمام عیار باشی، در ادامه می گفت که برای ورود به معبد باید یک ی از اساتید شما را معرفی کرده باشه و الا به هیچ عنوان اجازه ورود نخواهند داد ......
در ضمن این چینی ها که نمیاند تجربیات 2500 ساله کونگ فوی خود رو در اختیار همه بگذارند. در کونگفوی اصیل ضزباتی همچون لمس مرگ وجود داره که تنها با لمس فرد مورد نظر وی می میره.و مطمئنا کار اونها درسته چرا که بسیاری از افراد لیاقت چنین تکنیک هایی را ندارند.
استاد احمدی درباره اساتیدی که نیروی طی العرض داشته اند می گفت؛افرادی در معبد شائولین حضور داشتند که تنها در غار زندگی می کردند و فقط افرادی معدود قادر به ملاقات آنها بودند مثلا می گفت استادی را در بالای یک قله در لحظه ای می دیدی و چند ثانیه بعد وی را در بالای قله دیگری مشاهده می کردی.
لازم به ذکر است که وی از سنین کودکی در چین تحت آموزش بوده است.
پس نمی توان ووشوی امروزی را با کونگ فوی اصیل که در افسانه شجاعان و همینطور سایر فیلم های چینی به نمایش گذاشته می شود مقایسه کرد.
و تنها راه فرا گرفتن این فنون دستیابی به استادی است که کونگ فوی اصیل را کار کرده باشد.

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
اكنون من آن تكيه ديگر توام كه رزم را به صورت مبارزه اي براي بازگشت به ياد تو مي آرد مشق بسيار بايد براي روز بازگشت. اميد كه آموزه هايم دست تو را بگيرند. باشد كه يكديگر را پيروز و جاودان يابيم

واقعا زيباست. بينهايت!

fei chang :lol:
mei :)
xie xie :D

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
اساتید و دوستاران هنر های رزمی از امروز تصمیم گرفتم این تاپیک رو از ابتدا شروع به خواندن کنم و پاسخ برخی دوستان رو بدم .ببخشید اگه دیر به فکر افتادم.
به نقل از Persiana :
راستي من از ووشو خوشم مياد ولي با خواندن توضيحات دوست عزيزمان lord cyah به دو دلي افتادم!

grin.gif

استاد پرشیانا اجازه بدید در مورد ووشو کمی صحبت کنم تا از دو دلی در بیاید.:lol:
من نظری متفاوت با دوستمان Lord cyah دارم::happy:
1-از نظر من امکان ندارد تکنیک های مبارزاتی ووشو عاریه از ورزشهای رزمی دیگر باشد .چرا که
اولا:قدمت ووشو به 5000 سال میرسد در حالی که دیگر ورزشها قدمتی کمتر از آن دارند .
ثانیا: تعداد تکنیکهای ووشو بالای 7000 تکنیک است و مسلما این 7000 تکنیک فقط رقص نیست و تکنیک مبارزاتی در آن فراوان یافت می شود.در حالی که تکنیک های فول کنتاکت که سبکی کاملا مبارزاتی است حدود 70 تا است. ثالثا:تکنیک های ووشو پیچیده است و این به معنای بی فایده بودن آن نیست البته قبول دارم که کمتر کسی به حدی از اجرای تکنیک می رسد که بتواند در مبارزه از آن استفاده کند اما شدنی است.
با توجه به قدمت ووشو و هنر های چینی امکان مشتق شدن هنر های دیگر از این ورزش وجود دارد ولی عکس این مطلب امکان پذیر نیست.

به نقل از HCSPN :
من نزدیک به 15-16 سال هر گناهی که ممکن بود انجام دادم ولی افسوس میخورم که دیر به راه اومدم.
به نظر من باید خوشحال باشید چون خیلی ها راه رو گم می کنن و دیگه به مسیر برنمیگردن:rolleyes:
از توضیحاتتون خیلی ممنونم میشه لطفا بگید در زمینه باز کردن چاکرا ها چقدر موفق بودید ؟
باز کردن چاکرا ها به این راحتی ها نیست و افراد معدودی این کار را کردن .توصیه میکنم در این زمینه با علم کافی حرکت کنیم .چون ممکن است به خود صدمه بزنیم.
البته برای شروع تمرینات تاچی (منظورم فرمهای استاندارد تای چی است) بد نیست و ضرری نداره.
در مورد ریلکس ایشن و کنترل تنفس شروع به تمرین کردم به نظر خوب میاد:cap:
به نقل از bruce lee :
البته 10روز دیگه برای یه سفر میرم کانادا و نمیدونم چه قدر بمونم ولی خب به هر صورت من کلا ایرانم فقط گاهی به دعوت بعضی انجمن ها یا گاهی دانشگاها سفرای کوتاهی از ایران میرم ولی بیشتر از 20روز هیچ وقت طول نمیکشه یعنی راستش استاد هام وقتی دورم تموم شد بهم دستور دادن که بیشتر وقتم رو صرف آموزش به شرقی ها بخصوص مردم کشور خودم بکنم ولی گاهی برای آموزش های خاص و کوتاه مدت یه سفر هایی به غرب دارم
سلام استاد از حضور شما در این تاپیک بسیار خرسندیم .امیدوارم از شما کمال استفاده رو ببریم.
آیا در سفر هم به اینجا سر می زنید یا اینکه یک مدت نیستید.
راستش من تا حالا این مطالب رو جایی نگفتم چون اجازش رو ندارم از طرف استاد هام همیشه مطالب معبد یه راز هستن
ولی احساس کردم اینجا میشه حرف زد و گفت و شید
خوب من در خدمتم
هر سوالی و یا بحثی باشه بگید براتون میگم
موفق باشید
خدانگهدار
استاد من سه ساله ووشو کار میکنم و به یک جاهایی رسیدم به نظر شما در امتحانات وودانگ یا شاولین قبولم میکنن
در واقع باید در چه حدی از آمادگی باشیم تا پذیرفته شویم.:rambo: :rambo:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام:lol:
با توجه به علاقه دوستان به نیروهای درونی و چی . تصمیم گرفتم مطالبی را بطور پیوسته در این زمینه پست کنم.این مطالب از برگرفته از کتاب چی کونگ برای سلامتی بدن نوشته استاد لیونگ تینگ است.

قسمت اول تئوری (12 ساعت روز!!!!!!!!):exclamati
خون در مسیر جریان چی حرکت می کند.زمانی که نیروی چی جریان دارد خون نیز روان حرکت میکند .با تغییر جهت جریان چی خون نیز تغییر مسیر داده ..جریان و چرخش مختل گشته و بیماری پدیدار می گردد.

هر روز از 12 ساعت تشکیل شده که عبارتند از:
تزو 11 صبح تا 1 بعد از ظهر
چو 1 بعد از ظهر تا 3 بعد از ظهر
یین 3 بعد از ظهر تا 5 بعد از ظهر
مائو 5 بعد از ظهر تا 7 بعد از ظهر
چن 7 بعد از ظهر تا 9 بعد از ظهر
سزو 9 بعد از ظهر تا 11 بعد از ظهر
وو .
وی .
سن .
یو .
هسو .
های .

در جلسه بعد در مورد نحوه جریان چی در این ساعات می نویسم :happy: ....................

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
یک ضرب المثل چینی می گه که آغاز هنر های رزمی از شائولین بوده است.....
در ضمن ووشوی مدرن هم که صحبتش رو کردم برگرفته از همون کونگفوی اصیله پس نمی تونه از دیگر رشته ها تکنیک گرفته باشه...و من فکر می کنم کاملترین سبک مبارزه در ووشو است چرا که هم از دور و هم از نزدیک می تونی بر حریف غلبه کنی و مثل جودو لازم نیست به حریف بچسبی و یا مثل تکواندو اگه حریف گرفتد نتونی کاری بکنی.
اون دوستی که در رابطه با ووشو و کاربردی نبودن اون صحبت کردند احتمالا پیش استادی کار کرده اند که توانایی درست آموزش دادن رو نداشته.نمی خوام بگم بلد نبوده چون تمام اساتید ارزشمند و قابل احترامند ، ولی بلد بودن با آموزش دادن 2 چیز متفاوتند . مثلا من یک تکنیک رو بلدم ولی نمی تونم درست به کسی آموزش بدم.
سرکار پرشیانا شما اول کلاسها و اساتید رو ببینید بعد قضاوت کنید.

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از LIN KHU CHU :
یک ضرب المثل چینی می گه که آغاز هنر های رزمی از شائولین بوده است.....
در ضمن ووشوی مدرن هم که صحبتش رو کردم برگرفته از همون کونگفوی اصیله پس نمی تونه از دیگر رشته ها تکنیک گرفته باشه...و من فکر می کنم کاملترین سبک مبارزه در ووشو است چرا که هم از دور و هم از نزدیک می تونی بر حریف غلبه کنی و مثل جودو لازم نیست به حریف بچسبی و یا مثل تکواندو اگه حریف گرفتد نتونی کاری بکنی.
اون دوستی که در رابطه با ووشو و کاربردی نبودن اون صحبت کردند احتمالا پیش استادی کار کرده اند که توانایی درست آموزش دادن رو نداشته.نمی خوام بگم بلد نبوده چون تمام اساتید ارزشمند و قابل احترامند ، ولی بلد بودن با آموزش دادن 2 چیز متفاوتند . مثلا من یک تکنیک رو بلدم ولی نمی تونم درست به کسی آموزش بدم.
سرکار پرشیانا شما اول کلاسها و اساتید رو ببینید بعد قضاوت کنید.

کاملا با شما موافقم

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از bruce lee :
ضمنا یه مطلبی
توی یکی از پست ها نوشته شده بود که یکی از خانواده های نینجا هاتوری هست
متاسفانه نمیدونم منبع این حرف چیه اما این موضوع غلطه چون خانواده بزرگ و اصیل هاتوری یکی از خانواده های بزرگ سامورایی هست و این به این معنی هست که این خانواده سالها با نینجاها جنگیدن و من شخصا توی ژاپن به مدت 4روز پیش استاد بزرگ هاتوری کبیر بودم و تما عکس های خانوادگی اون ها رو دیدم

شرمنده عزیز ! من کاری به صخت بقیه مطالب شما ندارم !
ولی هاتوری هانزو یکی از نینجا های معروف در کار با نیزه بوده و نمی دونم شما بدونید فلسفه نینجا چیه و یا نه !
ولی نینجاها در اختیار دایمو ها ( حاکمان محلی ) بودن و هاتوری هانزو که از نینجا های کوگا بود با گروهی دیگری از نینجا های ایگا ! مامور حفاظت از یکی از حاکمان بودند !
ولی چون در اون موقع نینجا ها به خاطر مارهاشون از طرف طبقه حاکم ( سامورایی ) مطرود ترین طبقه بودند ! بنابراین عده ای از تاریخ نویسان اونو جز سامورایی به شمار آوردند که الیته غلط بودن این امر به همه ثابت شده !

( تاریخچه نینجوتسو به دلیل اینکه همیشه نینجاها رازاشونو حفظ میکردند پر از نقاط ابهام آمیزه !! )

سانامورا !

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از hadissj :
کاملا با شما موافقم

ضرب المثل کاملا مسخره و بی پایه و اساسی هست !× قبلا هم بحث شده !

به نظر من هم به ادمین اینجا بگید یک بورد مخصوص دریاره هنرهای رزمی درست کنه ! که اونجا تاپیک ها رو طبقه بندی کنیم !

کسی میخواد درباره تاریخچه بحث کنه من آمادم ! این تفکر غلط چیه همه میگن هنر رزمی از چین بوده ؟! :f34r:

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
شما می تونید بگید کدوم ورزش دارای سابقه 2500 ساله است .
آیا غیر از اینه که تمام تکنیک های ووشوی مدرن در بقیه سبک های رزمی استفاده شده؟
و در این چند سال اخیر از آکروبات موجود در ووشو برای نمایش دیگر هنر ها استفاده کردند...می تونم بپرسم کجای حرکات خشک و بدون انعطاف کاراته یا تکواندو یا ... حرکات آکروبات و نمایشی همانند شوئینز،عرب(چرخ و فلک بدون استفاده از دست) ، یا سایر حرکات وجود داشته که تو این چند سال اخیر از اونها برای نمایش سبک خود دارند استفاده می کنند؟
حالا شاید شما می گین که این حرکات ژیمناستیکه...بر فرض مثال که وارو و نیم وارو ، عرب،پشتک و نیم پشتک و...در ژیمناستیک وجود داشته باشه ، اما دیگه شوئینز و شوئینز پیچ که مال ژیمناستیک نیست، پس چرا در سایر سبک ها شروع به استفاده از اونها کردند؟
آیا غیر از اینه که احساس کردند جایگاه خود را در دنیای رزمی از دست داده اند و بی اعتبار شده اند؟
در حدود 20 سال پیش ووشویی مطرح نبود (به خاطر سری بودن آن) و همه فیلم های رزمی را کاراته می دانستند اما امروز که مردم آگاه شده اند و به حقیقت پی برده اند دیگر کسی به دنبال سایر سبک ها نیست.

پس تعصب بی جا نداشته باشیم

بالا