سلام
خدمت شما عرضکنم که نینجوتسوی هالی وود اینگونه هست با حرکات عجیب غریب و ژیمناستیک وار وگرنه در نینجوتسوی واقعی جز چند حرکت بسیارسادهدیگر چیزی نیست !
هر عقل سلیمی میتونه به این نتیجه برسه ! از اونجا که نینجوتسو مکتب جنگ آوریو چریکی بوده هیچ کسی وسط جنگ نمییاد جفتک نیموارو بندازه!
2- وضربات ! همه میدونن که سامورایی ها کاملا به زره مسلحه بودن پس مشت زدن به سر یا کیک بوکس و روش ایی که داره تو ایران آموزش داده میشه کمترین تاثیر رو که نداشته بلکه دیوانگ محض بوده! متاسفانه تا شنبه نمی تونم جواب بدم !شنبه جوابی کامل میدم
چشم من شنبه فیلم و تاصویرو میزارم مقایسه کنید
بای
جمعه خوبی داشته باشید
تبرعه بکن و نه توجیح های الکی ،عزیز من چند تا فیلم به شما بدهم که ( البته آموزشی نه سینمایی و بقول شما هالیودی ) که شما قبولدار شوی که انطوری که شما هم می گویی نیست، ببین آقای محترم همان ابتدا امر که من وقتی وارد این سایت شدم با افراد تاپیک انزجار بحثهایی داشتم همیشه هم گفته ام و در آن تاپیک هم ذکر کردم
در بحثی شرکت نمی کنم مگر اینکه به درستی آن ایمان داشته باشم خود من نمایندگی فیلمهای آموزشی را در استان اصفهان دارم لیست آن هم در تاپیک چانگ چوان پیش آقای لینخو چونگ است تشریف ببرید و ملاحظه بفرمایید این مسائل را جایی طرح کن که یا اطلاعات درستی نداشته باشند یا با یک بار بحث جا را خالی کنند ، خودت هم می دانی حرفی زدی ناجور عزیزمن نه خودت را اذیت کن نه دیگر عزیزان این تاپیک را . اینکه شما نینجتسو را قبول دارری یا نداری به من ربطی ندارد اصلاً من رشته و سبکم چیز دیگری است اما مطمئن باش اطلاعات کافی و وافری از تمامی سبکهای موجود رزمی دارم اما اینکه چرا با شما بحث کردم اینکه می بینم حرفهای ..... ؟؟؟؟ !!!!! می زنید در ضمن این هنر و روش نینجتسویی که شما از آن دم می زنید ساخته و پرداخته ذهن محترم خود شماست بحثهای شما را من از ابتدای تاپیک را دنبال کرده ام چیز تازه ای برای گفتن ندارید .
و دیگر اینکه شما در مورد حرکات آکروبات اگر این عقیده را داری من واقعاً متاسفم مگر کسی گفته شما در حین مبارزه در هر شرایطی به قول شما جفتک بزند نه در دیدگاه و نوع نگرشت بهتر است تجدید نظر کنی.
راستی ما منتظر تمامی مدارک شما هستیم حرف من هم همان است ثابت کن چشم با تو تا پای جان همراه می شویم .
در ضمن اگر فیلمها را هم مایلید ( آموزش ورزش نینجا ) داشته باشید با آقای لینخو در تماس باشید .
انشاالله که با هم به نتیجه مطلوب و روشنی برسیم .