• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

خدمت شما عرضکنم که نینجوتسوی هالی وود اینگونه هست با حرکات عجیب غریب و ژیمناستیک وار وگرنه در نینجوتسوی واقعی جز چند حرکت بسیارسادهدیگر چیزی نیست !

هر عقل سلیمی میتونه به این نتیجه برسه ! از اونجا که نینجوتسو مکتب جنگ آوریو چریکی بوده هیچ کسی وسط جنگ نمییاد جفتک نیموارو بندازه!

2- وضربات ! همه میدونن که سامورایی ها کاملا به زره مسلحه بودن پس مشت زدن به سر یا کیک بوکس و روش ایی که داره تو ایران آموزش داده میشه کمترین تاثیر رو که نداشته بلکه دیوانگ محض بوده! متاسفانه تا شنبه نمی تونم جواب بدم !شنبه جوابی کامل میدم

چشم من شنبه فیلم و تاصویرو میزارم مقایسه کنید
بای

جمعه خوبی داشته باشید

با عرض سلام

شما هر وقت که می خواهی جواب بدی جواب بده ولی خواهش می کنم درست جواب بده نه حاشیه برو نه خودت را
تبرعه بکن و نه توجیح های الکی ،عزیز من چند تا فیلم به شما بدهم که ( البته آموزشی نه سینمایی و بقول شما هالیودی ) که شما قبولدار شوی که انطوری که شما هم می گویی نیست، ببین آقای محترم همان ابتدا امر که من وقتی وارد این سایت شدم با افراد تاپیک انزجار بحثهایی داشتم همیشه هم گفته ام و در آن تاپیک هم ذکر کردم
در بحثی شرکت نمی کنم مگر اینکه به درستی آن ایمان داشته باشم خود من نمایندگی فیلمهای آموزشی را در استان اصفهان دارم لیست آن هم در تاپیک چانگ چوان پیش آقای لینخو چونگ است تشریف ببرید و ملاحظه بفرمایید این مسائل را جایی طرح کن که یا اطلاعات درستی نداشته باشند یا با یک بار بحث جا را خالی کنند ، خودت هم می دانی حرفی زدی ناجور عزیزمن نه خودت را اذیت کن نه دیگر عزیزان این تاپیک را . اینکه شما نینجتسو را قبول دارری یا نداری به من ربطی ندارد اصلاً من رشته و سبکم چیز دیگری است اما مطمئن باش اطلاعات کافی و وافری از تمامی سبکهای موجود رزمی دارم اما اینکه چرا با شما بحث کردم اینکه می بینم حرفهای ..... ؟؟؟؟ !!!!! می زنید در ضمن این هنر و روش نینجتسویی که شما از آن دم می زنید ساخته و پرداخته ذهن محترم خود شماست بحثهای شما را من از ابتدای تاپیک را دنبال کرده ام چیز تازه ای برای گفتن ندارید .
و دیگر اینکه شما در مورد حرکات آکروبات اگر این عقیده را داری من واقعاً متاسفم مگر کسی گفته شما در حین مبارزه در هر شرایطی به قول شما جفتک بزند نه در دیدگاه و نوع نگرشت بهتر است تجدید نظر کنی.
راستی ما منتظر تمامی مدارک شما هستیم حرف من هم همان است ثابت کن چشم با تو تا پای جان همراه می شویم .
در ضمن اگر فیلمها را هم مایلید ( آموزش ورزش نینجا ) داشته باشید با آقای لینخو در تماس باشید .
انشاالله که با هم به نتیجه مطلوب و روشنی برسیم .

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید محترم

با سلام خدمت تمام اساتید این فروم من هم کیوکوشین کارم و می خواستم که اگر اجازه بدید در خدمتتون باشم .

قبل از هر چیز خدمت شما خوش آمد می گویم و خوشحالم به جمع ما پیوستید بی صبرانه منتظر مطالب ارزنده ی شما استاد محترم هستیم
من هم از یکی از اساتید کیوکوشین دعوت کرده ام تا به فوروم ما بیایند که امید وارم به زودی شاهد حظور این استاد بزرگ باشیم

سلام خدمت شما اساتید بزرگ
من تمام مقاله های استادای فروم رو خوندم و خیلی به هنر های رزمی علاقه مند شدم البته باید بگم.....

به شما هم خوش آمد می گویم و خوشحالم به ما پیوستید
شما بعد از استاد پرشیانا و استاد شینگ ین سوم خانمی هستید که به فوروم ما می آیید
من هم امید وارم هر چه زود تر شاهد حظور شما در جامعه ی رزمی کاران باشم

....در ضمن باید به سایبر عزیز بگم که من همین 30 ثانیه پیش با استاد آق ساقلو صحبت کردم و ایشان بدون هیچ منظوری گفتند که من با کانچو فرجی ارتباط دارم و ایشان را یک رزمی کار شایسته دیدم و تاییید میکنم که شما شاگرد کانچو بشوید.
نمیدانم شما از کجا گفتید که آنها با هم ارتباط خوبی ندارند

بله بنده هم از ارتباط بین کانچو و استاد آق ساقلو با اطلاعم و فکر نمی کنم مشکلی بین این دو استاد وجود داشته باشد

در ضمن آیا می دانید افرادی مانند راهبان شائولین یا نینجا های معروف و.... روزی چند ساعت تمرین می کنند ؟ من به شما می کویم در روز 7 تا 8 ساعت آن هم علمی و درست و به دور از هیاهو و جوسازی شما روزی سه ساعت در ایران کار کنید و بدن خود را بعد از شش ماه نظاره کنید

کاملا با شما موافقم
متاسفانه ما ایرانیان با اینکه در اراده شهرت داریم ولی در پشت کار کمی مشکل داریم
همچنین از شما از بابت مطالب ارزنده تان نشکر می کنم

تای جوتسو تو نینجوتسو بیشتر از این چیزایی هست که آموزش داده میشه ! و از هر ورزشی که در کنار هست استفاده شده توش! مثلا یکی از دفاع شخصی ها برای یقه به زور شبیه موشادوری توی تای جوتسو هست !

شما از کومیمان جوتسو اطلاعی دارید هنر مطالعه و تحقیق هر سبکی نقاط قوت و ضعفی داره که مطالعه بر روی سبک های دیگر و استفاده از روش های سبکهای دیگر ضعف سبک خودش رو برطرف و باعث پیشرفت رزمی کار می شه
تای جوتسو در نین جوتسو هم به همین شکله حتی کمی هم در نین جوتسو به صورت ابداعی هست که از ذهن طرف نشات می گیره مثلا روش شیمه کردن ( خفه کردن از پشت )

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ninja%20005.jpg

لقب ودرجات نین جوتسو​
لقب سنتی برخی از نینجاهای قدیمی به مرور زمان از زبان ژاپنی خارج شده است ولی این القابی که در این قسمت آماده است در تمامی جهان بکار میرود و بصورت استاندار درآمده است.

هنرجوي مبتدي - آغازگر شوشين شاه shoshinsha
هنرجوي رسمي (سازمان يافته) اوچي دي شي uchi deshi
هنرجوي بالاي دوسال كاركرده كوهاي kohai
هنرجوي ارشدبالاي 4سال كاركرده سن پاي senpai
كمك مربي ومربي ( مشكي دان 2) سن سي sensei
معلم جوان (دان 3تا4) شي دوشي هو ho shidoshi
مربي باتجربه دان 5 الي 7 شي دوشي shidoshi
ارشدمربيان دان 7الي 9 شيهان sheHAN
بنيانگذار كانچو kANGO
لقب بالاترين مسئول سبك درجهان (پدر) سوك Soke

نکاته ای که نباید یک نینجای واقعی فراموش کند:
مشکلات و موانع جزء فرصتها هستند.
تمسخر، سلاح ضعيفان است

با تشکر از استادم کانچو فرجی
پیروز باشید ..

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

انشاالله آخرین پستی است که اینجانب درباره این ادعایی که از نظر من بیهوده است مطالبی بنویسم(چون نباید فروم جای بحثهای بیهوده باشه) و مدرکی رو کنم که از نظر من کافی که به خودم اثبات بشه.حالا ما تو جمع دوستان مطرح کردیم تا همه بدونند.

مدرک:

در اواسط تابستان سال پیش این بنده حقیر با چندی از دوستان به خیابان فردوسی در تهران رفتیم.بعد از مدتی گشت و گزار به مغازه لوازم ورزشی فروشی درست بغل سینما فردوسی ایستاده بودیم.

مغازه بسته بود و باید مدتی صبر میکردیم.بعد از آنکه مغازه باز شد دوست من که چیزی لازم داشت رفت توی مغازه و بعد از مدتی(چون دوست من سلاحی میخواست که فقط برای نینجاها و رشته نینجوتسو بود.) فردی که مسئول پخش سی دی های رزمی بود به بیرون آمد و از من پرسید که چه رشته رزمی کار میکنید؟!من هم در جواب گفتم نینجوتسو.طی مشاجره ای که ما از روی سهل انگاری من با ایشون داشتم(و الان هم یک معذرت خواهی به ایشون بده کارم.) معلوم شد که ایشون بنیانگذار سبک معبد ببر و اژدها توی ایران جناب آقای استاد علی کوهزادی هستند.

من که به ایشون شکی ندارم چون سی دی هاشون که تو معابد و چین بود در دسترس هست و از اساتید دیگر مخصوصا استاد شائولین میخواهم اگه اطلاعاتی در رابطه با این سبک و یا بنیانگذارش دارن به ما هم بگویند.

حالا اصل مسئله اینکه ایشون خودشون گفتند که وقتی کانچوی شما اون چند سال را (که فکر کنم 7 سال باشه)
که تو ایران نبودند و ژاپن آموزش میدیدند من هم در اون مدت توی چین آموزش میدیدم.

که این گفته نشون میده که کانچو اکبر فرجی بنیانگذار رشته نینجوتسو(مسلک نینجا) در ژاپن آموزش دیدند.

ضمنا اون مطالبی که من برای شما توجیح کردم را یا من بد نوشتم یا دوستان بد فهمیدن و منظور و ادعای خودشون را بد نوشتن و خواندن.

حالا اگه مدرکی محکم تر از این گیر آوردین که هیچ و گرنه من این جسارت را نمیکنم که کانچو فرجی تلفن کنم و این سوال بی خردانه را بپرسم.چون من میدونم که مردی با این عزت و وفا و حرمت هرگز دروغ نمیگه.

اگه نسبت به مطالب بالا و در صداقت من شک دارید میتونید به استاد اکبر کوهزادی زنگ بزنید داستان را بگید.(من که شماره ایشون را ندارم.)

والسلام نامه تمام

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

انشاالله آخرین پستی است که اینجانب درباره این ادعایی که از نظر من بیهوده است مطالبی بنویسم(چون نباید فروم جای بحثهای بیهوده باشه) و مدرکی رو کنم که از نظر من کافی که به خودم اثبات بشه.حالا ما تو جمع دوستان مطرح کردیم تا همه بدونند.

مدرک:

در اواسط تابستان سال پیش این بنده حقیر با چندی از دوستان به خیابان فردوسی در تهران رفتیم.بعد از مدتی گشت و گزار به مغازه لوازم ورزشی فروشی درست بغل سینما فردوسی ایستاده بودیم.

مغازه بسته بود و باید مدتی صبر میکردیم.بعد از آنکه مغازه باز شد دوست من که چیزی لازم داشت رفت توی مغازه و بعد از مدتی(چون دوست من سلاحی میخواست که فقط برای نینجاها و رشته نینجوتسو بود.) فردی که مسئول پخش سی دی های رزمی بود به بیرون آمد و از من پرسید که چه رشته رزمی کار میکنید؟!من هم در جواب گفتم نینجوتسو.طی مشاجره ای که ما از روی سهل انگاری من با ایشون داشتم(و الان هم یک معذرت خواهی به ایشون بده کارم.) معلوم شد که ایشون بنیانگذار سبک معبد ببر و اژدها توی ایران جناب آقای استاد علی کوهزادی هستند.

من که به ایشون شکی ندارم چون سی دی هاشون که تو معابد و چین بود در دسترس هست و از اساتید دیگر مخصوصا استاد شائولین میخواهم اگه اطلاعاتی در رابطه با این سبک و یا بنیانگذارش دارن به ما هم بگویند.

حالا اصل مسئله اینکه ایشون خودشون گفتند که وقتی کانچوی شما اون چند سال را (که فکر کنم 7 سال باشه)
که تو ایران نبودند و ژاپن آموزش میدیدند من هم در اون مدت توی چین آموزش میدیدم.

که این گفته نشون میده که کانچو اکبر فرجی بنیانگذار رشته نینجوتسو(مسلک نینجا) در ژاپن آموزش دیدند.

ضمنا اون مطالبی که من برای شما توجیح کردم را یا من بد نوشتم یا دوستان بد فهمیدن و منظور و ادعای خودشون را بد نوشتن و خواندن.

حالا اگه مدرکی محکم تر از این گیر آوردین که هیچ و گرنه من این جسارت را نمیکنم که کانچو فرجی تلفن کنم و این سوال بی خردانه را بپرسم.چون من میدونم که مردی با این عزت و وفا و حرمت هرگز دروغ نمیگه.

اگه نسبت به مطالب بالا و در صداقت من شک دارید میتونید به استاد اکبر کوهزادی زنگ بزنید داستان را بگید.(من که شماره ایشون را ندارم.)

والسلام نامه تمام

با تشکر و قدردانی از دوست و استاد خوبم دراگون که صادقانه تمامی مطالب خود را عرض کردند .
جناب اکبر آقای کوهزادی استاد محترم و زحمت کش سبک اصیل وودانگ می باشند البته به همراه برادر ایشان که سبک درونی و بیرونی هر دو زیر نظر این دو استاد محترم کار می شوند جنابان اساتید محترم برادران کوهزادی جزء اساتید قدیمی و شناخته شده در عرضه ووشو می باشند و اخلاق و تواناییهای ایشان بر همگان و بخصوص بر این حقیر کاملاً روشن می باشد من چند فرم وودانگ را نزد این بزرگواران کار کرده ام و با ایشان کاملاً آشنا هستم البته این موضوع قبل از رسمی شدن سبک وودانگ در ایران می باشد که در حدود 5 سال پیش می باشد و در حسن اخلاق و گفتار و رفتار این دو عزیز شکی نیست اگر استاد خوبم جناب آقای کوهزادی جناب استاد آقای فرجی را ضمانت کرده باشند جای هیچگونه شک وشبه ای باقی نمی ماند البته از دوست خوبم امیر آقا می خواهم در صورت امکان شماره تلفن استاد فرجی و استاد کوهزادی را برای من بصورت شخصی بگذارند چون چندی قبل شماره تلفن این اساتید بخصوص شماره استاد کوهزادی عوض شده البته تلفن استاد فرجی را مدت زیادیست که ندارم . انشاالله این موضوع به خوبی پایان یابد و حرف و حدیثهای موجود و شک و گمانها نیز برای همگان برطرف شود .
با تشکر شائولین .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
درضمن
چندی بود دوست داشتم در مورد هنرجویان عزیز و احترام آنها به اساتید صحبت کنم ، ما در مورد اساتید و متاسفانه سود جویی بعضی از آنها که تبعات آن هم گریبان گیر خود اساتید است و هم هنرجو چون این ضرر مانند شمشیریست دوسو که هر دو طرف را نابود می کند ، (اعتبار و حیثیت مربی و وقت و هزینه و علاقه هنرجو ) اما هنرجو قدردان نیز چیز کم یابیست همیشه نمی توان مربی را مسئول دانست هنرجو و رهرو خوب و با وفا نیز یک پای دیگر قضیه است من با این مقدمه می خواهم از استاد عزیز و هنرجو خوب و قدردان امیر خوبم به جهت صبر و تحمل و تعصب و وفاداریش نسبت به استاد و مربی اش تشکر و قدردانی کنم انشاالله در پناه خداوند سلامت ، سرافراز و همیشه موفق باشند هیچ لذتی برای یک مربی ( چون خودم اگر لایق باشم چند سالیست جزء کوچک خانواده بزرگ مربیان هستم ) بالاتر از وفاداری و محبت هنرجو به استادش نیست . و همیشه امیدوارم که این روحیه جوانمردی در ایشان بماند و روز به روز تقویت شود . من به استاد ایشان به جهت داشتن چنین رهروی قبطه می خورم . چون این نوع افراد را با هیچ ثروتی نمی توان تبادل کرد.
با تشکر شائولین .

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست گرامی عرض خیر مقدم خوش اومدید .امیدوارم بتونیم از مطالب ارزنده شما استفاده کنیم.

خیلی ممنونم منم از این که تونستم در کنار استادانی چون شما باشم خیلی خیلی خوشحالم . با امید آن که بتونم تا اونجایی که در توانم هست در خدمت شما باشم./اوس/

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
متاسفم برای شما که طرز حرف زدنت اینطوری هست !
منم بلدم اینطوری حرف بزنم ولی اینکار از یه مربی که شما ادعا میکنی هستی بعیده !
سایت www.warrirorquest.com هم فیلم آموزشی داره ولی تو دنیا کسی نینجا قبولش نداره ! کانچو هم فیلم آموزشی داره . هزار نفر دیگه هم دارن ! وون دانک هم به زور قبول دارن تو دنیا ! اینو حتی کانچو هم قبول نداره !!!

برا من مهم نیست شما چی فکر میکنید چون من راه درست رو پیدا کردم ! و راه درست رو میرم! شما هم مثل رییس سازمانهای کیکبوکسینگ ، استاد شکری ، خیلی از سنسی های نینجوتسو ، و مربی های جودو کبکانین آخر حقیقت امرو می فهمید !

من به دنبال نینجوتسو بودم و یک استاد نینجوتسو برا همینهکه اینا رو اینجا گفتم ! گفتم شاید کسی به دنباله واقعیت نینجوتسو هست ! نه شاگردی هر کسی دید !
حرفای من یا خیلی براتون سنگینه یا غرور یا هر چیزی دیگه شما ها رو کور کرده که میگید من چرت پرت میگم !
به خدا قسم اگه از خود کانچو هم بپرسید بهتون میگه که نینجوتسو ایران جریانش چیه !

وقتی جریان رو فهمیدید نمی خواد پیش خودتون بگید که آره من معذرت خواهی بدهکارم و .... چون نه دسترسی به من دارید نه حرفای شما برام مهم بود چون از روی نداشتن اطلاعات بود ...

> الان هم مثل موقع حلاج و ... هست > بعدا حقیقت رو میشه !

امیدوارم که موفق باشید در هر رشته ای که کار میکنید و الکی گول ظاهر چیزی نخورید !!!

یه زمانی هم بود که توا کارا میگفتن ما واقعا فلان و .... بعد حالا میگن ایرانی و ....

اون روز هم برای نینجوتسو ایران دیر نیست ! هر چند هم کانچو چنتا شاگرداش تو بوجینکان های اروپا و ژاپن هستن !

:f34r:

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفم برای شما که طرز حرف زدنت اینطوری هست !
منم بلدم اینطوری حرف بزنم ولی اینکار از یه مربی که شما ادعا میکنی هستی بعیده !
سایت www.warrirorquest.com هم فیلم آموزشی داره ولی تو دنیا کسی نینجا قبولش نداره ! کانچو هم فیلم آموزشی داره . هزار نفر دیگه هم دارن ! وون دانک هم به زور قبول دارن تو دنیا ! اینو حتی کانچو هم قبول نداره !!!

برا من مهم نیست شما چی فکر میکنید چون من راه درست رو پیدا کردم ! و راه درست رو میرم! شما هم مثل رییس سازمانهای کیکبوکسینگ ، استاد شکری ، خیلی از سنسی های نینجوتسو ، و مربی های جودو کبکانین آخر حقیقت امرو می فهمید !

من به دنبال نینجوتسو بودم و یک استاد نینجوتسو برا همینهکه اینا رو اینجا گفتم ! گفتم شاید کسی به دنباله واقعیت نینجوتسو هست ! نه شاگردی هر کسی دید !
حرفای من یا خیلی براتون سنگینه یا غرور یا هر چیزی دیگه شما ها رو کور کرده که میگید من چرت پرت میگم !
به خدا قسم اگه از خود کانچو هم بپرسید بهتون میگه که نینجوتسو ایران جریانش چیه !

وقتی جریان رو فهمیدید نمی خواد پیش خودتون بگید که آره من معذرت خواهی بدهکارم و .... چون نه دسترسی به من دارید نه حرفای شما برام مهم بود چون از روی نداشتن اطلاعات بود ...

> الان هم مثل موقع حلاج و ... هست > بعدا حقیقت رو میشه !

امیدوارم که موفق باشید در هر رشته ای که کار میکنید و الکی گول ظاهر چیزی نخورید !!!

یه زمانی هم بود که توا کارا میگفتن ما واقعا فلان و .... بعد حالا میگن ایرانی و ....

اون روز هم برای نینجوتسو ایران دیر نیست ! هر چند هم کانچو چنتا شاگرداش تو بوجینکان های اروپا و ژاپن هستن !

با عرض سلام .
دوست خوبمان دراگون آخرین پستش را نوشت و من احساس می کنم حق هم با ایشان است من هم امروز آخرین پست در باره این بحث را می گزارم چرا که نتیجه بحثی که در همه حال در ابهام است و دوست خوبمان نیز مدرکی دال بر صحت گفته های خودش برایمان نیاورد و به قول خودشان حرف هیچ کس برایش اهمیت ندارد و فقط می خواهند بدون مدرک این گونه بر حرف خود پافشاری کنند دیگر لازم به ادامه بحث نمی بینم چرا که نتیجه اینگونه بحث ها خدای ناکرده سوء تفاهم و برداشت بد می باشد .
فقط چند نکته کوتاه و پایان این بحث .
1 - دوست خوبمcyb3rninja666 من برای این کمی تند رفتم که به قول شما ادعا می کنم مربی هستم که واقعاً خودم را در هیج مکانی حتی در کلاسهایم هم راضی به گفتن مربی و استاد به خودم نشده ام چون مربی از کلمه رب آمده و رب از صفات خداوندی است ما باید خون دلها بخوریم تا این نام مقدس را یدک بکشیم و البته چون خودم راهنمای هنرجویان می دانم نه استاد و مربی همیشه احساس دیگر مربیان خون دل خورده را درک می کنم .
من به شما عزیزم در آخر این بحث می خواهم بگویم ما در این بحثها دنبال رفاقت و کامل شدن هستیم نه خدای ناکرده درگیری شمشیر صحبت دو لبه دارد یک تیز و برنده که در موافعی باید با تبحر اجراء شود و دیگری نرم و لطیف که آن هم در موقع خودش کاربرد دارد اگر بعضی مواقع به شما بی احترامی شده من پوزش می خواهم چون احساس می کنم که حرفهایتان را با حلاوت و شور خاصی بیان می کردید و از مواضع خود با جدیت دفاع می کنید هر خواننده و بیننده ای را به فکر فرو می برد که ای کاش ایشان بتواند این مواضع را ثابت و روشن کند که اینخود دو سود دارد 1 - ثابت کردن حقانیت خودش و حرفهایش و 2 - برطرف نمودن شک و ترتید و دو دلی خوانندگان و مخاطبانش که این برگ برنده یک فرد در حد و اندازه شماست که این چنین رک و واضح اهداف و افکار خود را بیان می کنید .
در پایان اینکه انشاالله هر کجا که هستید و با هر استادی که کار می کنید در پناه ایزد یکتا سالم و سرافراز و سربلند و همواره پیروز و موفق باشید . ما را هم از دعای خیرتان محروم نکنید . وسلام
با تشکر شائولین

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
اینجا تاپیک هنر های رزمی یا محل جر و بحث اساتید :hmm:

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا تاپیک ووشو یا محل جر و بحث اساتید

نیومده توپت پره ؟. این مسئله ای بود بین دوستان که تمام شده اعلام شد .

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزیزان امروز براتون درباره سلاحهای نینجا توضیحاتی مینویسم.سلاحهای نینجا بسیار گوناگون اند و هر نینجایی باید از کوچکترین چیز اطرافش یک سلاح بسازد.

1- آشیکو و شوکو:آشیکو سلاح نوعی پنجه تیغ دار است که روی کفش پوشیده میشود و شوکو پنجه تیغداری است که مثل دستکش است.یکی از مزیت های این 2 سلاح اینه که میشه بوسیله این 2 سلاح راحت تر و بهتر میتوان از جایی بالا رفت و مزیت دیگه اینه که میشه با وسایل ضربات مرگبار و کشنده به حریف زد.

2- بو(چوب):یکی از مهمترین سلاح ها برای یک نینجا محسوب میشود که در حدود 6 پا طول دارد و معمولا از چوبهای سفت و یا نی خیزران و تو خالی ساخته میشود.یکی از علل تو خالی بودن اینه که ضربات نینجا حالت شلاقی پیدا کنه و سریع حرکت کنه و همچنین یک نینجا قادر است که دارتهای سمی از درون اون به بیرون پرتاب کنه.

3- تیر و کمان:علاوه بر نینجاها، سامورائی ها نیز از این سلاح استفاده میکردند.این سلاح انواع زیادی داره بلند و کوتاه و افقی که معمولا برای اثر بیشتر تیر این سلاح را در سم قرار میدادند.کونوایچی ها(زنان نینجا) معمولا با این سلاح آموزش میدیدند و در استفاده در این سلاح تبحر زیادی داشتند.

4- بوکن:شمشیر چوبی است که نینجاها معمولا برای آموزش از آن استفاده میکردند و این سلاح هم از چوبهای سفت میساختند و این خود یک سلاح هم هست که اغلب نینجاها ترجیح میدادند به جای شمشیر واقعی از این سلاح استفاده کنند.
علتش هم اینه که چون بوکن سبک تر است و حمل آن بهتر است و راحت میشه آنرا استتار کرد و خطر بریدن برای شخص وجود ندارد.

5- چیگیریکی:طول این سلاح 2 پا است با یک زنجیر 1.2-2 اینچی که به یک سر آن وصل شده و سر زنجیر توپ یا حجمی که تیغدار است به آن وصل شده.زنجیر طوری تعبیه شده که کاملا به درون چوب و یا میله میره و میشه از اون به عنوان گرز استفاده کرد.

6- فوکیا:یکی دیگر از سلاح های مهم نینجا فوکیا یا لوله ای است که بوسیله آن دارتهای سمی به دشمن پرتاب میکنند و گاها هم برای گیج کردن دشمن چون نمیتونه تشخیص بده که نینجا که است و همچنین از این سلاح میشه بعنوان لوله تنفس زیر آب هم استفاده کرد.حتی متسوبیشی(بعدا توضیح میدم) را میشه بوسیله این سلاح به سورت دشمن پرتاب کرد.

7- هانبو: چوبی که 3 پا طول دارد و میشه بعنوان یک چوبدستی از آن استفاده کرد.میشه از اون بجای بوکن هم استفاده کرد و یا چیزهایی از قبیل زنجیر را درون آن پنهان کرد.

8- هوکو: یک چوب بلند از جنس خیزران که سر آن یک سای که یکی از پهلوها را ندارد وصل است.این نیز در ضربات خنجری کاربردی وسیع دارد.

9- ناگیناتا: یک چوب بلند است که به یک سر آن یک تیغه با قوس نصب شده.

10- کاکوته:حلقه ای است که کونوایچی ها از آن استفاده میکردند که قبلا در سم غلتانده شده بود.حلقه را از آهن و یا پوب آب دیده درست میکردند.نینجاها راحت با فشار دادن حلقه روی گلوی کسی میتوانند آدمی را بدون اثر زیادی بکشند.

11- کاما: یک نوع داس است که معمولا از آن جفت استفاده میکنند.تمام ضربات سریع و مورب را با این سلاح میتوان انجام داد.طول تیغه این سلاح حدود 11-12 اینچ است و دسته آن مقداری بلند تر است.اما اصل این سلاح دستش کوچکتر از تیغه اون است.

12- نکو ته:این سلاح مخصوص کونوایچی ها است که مانند حلقه های پنجه مانند میماند که فقط به سر انگشتان میروند.این سلاح هم معمولا سمی بوده و بهترین جا برای ضربه چشمهای حریف بوده اند.

13- کوساری گاما:این سلاح هم یک داس است که به سر آن یک زنجیر بلند نصب است که به سر زنجیر هم حجمی آهنی وصل است.از داس برای ضربه زدن و از زنجیر و وزنه برای به دام انداختن حریف و یا سلاح آن کاربرد دارد.یک دور چرخش حلقه دور حریف کافی بود تا نینجا کار دشمن را بوسیله داس تمام کند.ای هم سلاحی است که نینجاها از وسایل کشاورزی اختراع کردند.

14- کیوکتسو شوگی:میشه گفت که نوعی چاقو(میله ای که وسط آن یک تیغه دارد.) هست که به طنابی از جنس موی اسب و یا موی زنان تهیه میده و به سر دیگر طناب حلقه ای نصب بوده که از چاقو برای درگیری نزدیک و از حلقه برای به دام انداختن سلاح دشمن استفاده میشده.

15- مانریکی گوساری:یک زنجیر 3 پایی است که به دو سر آن وزنه وصل است.از این سلاح برای برای دفاع از خود استفاده میشده ولی وقتیکه دست یک نینجا باشه میتونه خطناک باشه.وقتی یک سر از آن در دست نینجا است از سر دیگرش میشه بعنوان یک شلاق استفاده کرد و آنرا را چرخاند که ضربه سختی به دشمن وارد میکند.

16- نانچاکوس(نانچیکو):همه این سلاح را میشناسند و لازم به توضیح نیست.

17- اونو:این سلاح یک نوع تبر جنگی است که قویترین سلاح برای خراب کردن دروازه های آن زمان بوده.این سلاح میتونه اسب سوارها را به زمین بیاندازد و هر کسی را که بخواهد با سلاح پست تری بجنگد را از میان بردارد.

18- شوبو:این سلاحی است برای فشار دادن نقاط حساس به ضربه بدن(دیم ماک) که گردن بهترین جا است.این سلاح متشکل از حلقه ای است که درون انگشت میانی میرود و میله ای بسیار سخت محکم و گاهی از چوب.

19- شوریکن(شورایکن):این هم استاد امیر زحمتش را کشیدند.

20- تانتو:یک چاقو است که از مهمترین سلاح های نینجا است.این سلاح از فولاد عالی مثل شمشیر سامورائی ها نبود اما نینجاها از این سلاح بعنوان سلاح چندگانه استفاده میکنند.این سلاح برای سوراخ کردن درها برای خبرچینی،سوراخ کردن زمین و ایجاد نهر آب و همچنین برای پرتاب کردن مثل شورایکن و برای ضربه زدن است.

21- نینجا تو(شمشیر نینجا):شمشیر هایی که نینجاها حمل میکردند مثل سامورائی ها که از بهترین نوع فولاد بود و ماه ها سر اون با دست کار میشد تا ساخته بشه نبود.شمشیر اونها بسیار تیز است و راحت میشد یک انسان با زره را به دو نیم کرد.طول شمشیر سامورائی ها 26 تا 37 اینچ است.
شمشیر نینجاها کوتاهتر یعنی 24 اینچ است.جنس این شمشیر بسیار پست تر از سامورائی ها بود که یک علتش اینه که شمشیر سامورائی ها با هر ضربه ای باعث برش میشد و مرگبار بود ولی شمشیر نینجاها باید بعد ضربه چرخانده میشد تا باعث مرگ میشد.
علت دیگه این بود چون نینجاها را افراد خلافکار و کوهستانی میدانستند آنها به آهنگریها شهر که سامورائی ها به آنها دسترسی داشتند،دسترسی نداشتند.
با اینکه شمشیر اونها خوب نبود اما مزیت هایی داشت.مثلا اینکه غلاف آنرا برای حمل ابزار و یا وسایل 3-4 اینچ بلند تر میساختند.همچنین نینجا از شمشیرش بعنوان یک پله برای بالا رفتن از دیوار استفاده میکرد.
راستی میدونید نینجاها جدا از خطر چرا از بوکن استفاده میکردند؟
چون عقیده داشتند که وقتی شمشیری کشیده میشه باید خونی ریخته بشه و در افسانه ها آمده وقتی که نینجا شمشیرش را از غلاف بیرون میاورد هاله از انرژی دور اون را فرا میگرفت و باید بگم که شمشیر مهمترین سلاح یک نینجا است و باید احترام خاصی به آن گذاشت در گذشته چون آداب بسیاری داشته ترجیح میدادند از بوکن استفاده کنند.

22- تسن: یا همون بادبزن که با ورقه ها آهن ساخته میشه بعنوان یک گرز بوده.در داستانها اومده که نینجاها باد بزن ها را سمی میکنردند و وقتر کسی استفاده میکرده میمرده.مدلهای گوناگونی داره که نینجا میتونه با این سلاح باعث برشهای متعدد و مرگ بشه.

23- تتسو بیشی:قطعات آهنی کوچکی هستند که دارای سرهای متعدد و تیز هستند که طوری طراحی شده که همیشه حداقل یک سر تیز آن رو به بالا است.در هنگام فرار نینجا آنها را پشت سر خود میریزد و همچنین از آن بعوان یک سلاح پرتابی استفاده میکند.

24- یاری:معمولا 5 پا دسته با 6 پا تیغه است و سلاحی مخفی درون خود دارد.

25- کونای:یک چاقوی بسیار کوچک است که برای پرتاب کردن و یا از آن در مواقع حساس استفاده میکنند و کاربرد دیگر آن برای بالا رفتن از جایی است.

هر پا برابر 30.48 سانتیمتر است.
و هر اینچ برابر 2.54 سانتیمتر است.

با تشکر فراوان

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامي بزرگان و اساتيد رزمي فروم
اينجانب از كيوكشين كاران سبك ماتسوشيما هستم كه توسط جناب استاد amirhvr به فروم جهت آشنايي هر چه بيشتر شما علاقه مندان و اساتيد رزمي به اين سبك , معرفي شده ام.
شايان ذكر است كه بنده مدت هاست كه از مطالب ارزنده ي شما عزيزان در اين فروم بهره مند گرديده و استفاده نموده ام
اينجانب قصد دارد شما علاقه مندان را بطور كامل با سبك كاراته ي كيوكشين كه توسط مرحوم سوساي ماسوتاتسو اوياما بنيانگذاري شده است آشنا كند.
سوساي اوياما :
كاراته ي كيوكوشين با هزار روز تمرين آغاز شده و پس از ده هزار روز تمرين به اوج خود مي رسد.

sosai.jpg

sosai8.jpg

سوساي ماسوتاتسو اوياما

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از Sosai Oyama :
اينجانب از كيوكشين كاران سبك ماتسوشيما هستم كه توسط جناب استاد amirhvr به فروم جهت آشنايي هر چه بيشتر شما علاقه مندان و اساتيد رزمي به اين سبك , معرفي شده ام.
شايان ذكر است كه بنده مدت هاست كه از مطالب ارزنده ي شما عزيزان در اين فروم بهره مند گرديده و استفاده نموده ام
اينجانب قصد دارد شما علاقه مندان را بطور كامل با سبك كاراته ي كيوكشين كه توسط مرحوم سوساي ماسوتاتسو اوياما بنيانگذاري شده است آشنا كند.

خوش اومدید استاد عزیز:
برای شروع خدمت دوستان عرض کنم که لقب سوسای به تنها کاراته کاری که در دنیا تعلق گرفته و هیچکس هم تا به حال به آن دست پیدا نکرده فقط مخصوص استاد اویا مای کره ای بوده.مبارزی که در تمام مبارزات خود با بزرگترینهای دنیا هیچگاه شکست نخورد .

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اوس/ باسلام خدمت بر وبچه های رزمی کارو استادان عزیزومحترم این فروم.تا اونجایی که من فهمیدم تا الان تو بخش رزمی از بچه های کیوکوشین کای کسی نبوده به همین خاطر من باید از صفر شروع کرده و این رشته رو ازابتدای کار معرفی کنم.
البته جدیدا یکی از بچه های کیوکوشین کار وارد این بخش شده که من از همین جا خدمت ایشون سلام وخیر مقدم عرض میکنم/ اوس/ امیدوارم که تو این قسمت با همکاری هم بتونیم مطالبی در خور سبک کیوکوشینکای کاراته ارائه نمائیم.

قبل ازاینکه بخوام در مورد این سبک چیزی بنویسم بر خود واجب میدانم که مطالبی هر چند کوتاه ومختصر در مورد بنیانگذار این سبک "سوسای اویاما" که حق بزرگی بر گردن همه کیوکوشین کای کارها دارد بیارم که امیدوارم بتونم حق مطلب رو ادا کنم.....

ماسوتاتسواویاما ( Masutatsu oyama ) /اوس/
دان 10 کاراته و بنیانگذار کیوکوشین است.
اویاما در سال 1923 در نزدیکیهای سئول پایتخت کره جنوبی به دنیا آمد.
در سنین 9تا12 سالگی کمپوی چینی را آموخت وسپس به دانشگاه رفت. پس از سالها فراگیری جودو او شاگرد محبوب" گیچین فوناکوشی" افسانه ای شد و در 17 سالگی به رتبه نیدان (Nidan) و در بیست وچهار سالگی به رتبه(یوندان (Yondan )دست یافت. در سالهای جنگ او به ارتش پیوست.پس از جنگ در سال 1947 در مقابل تمامی قهرمانان کاراته ژاپن وهمچنین بسیاری از رزمی کاران دنیا به پیروزی رسید.
اویاما می خواست در باقی عمرش به گسترش علم خود در رابطه با کاراته بپردازد.که حقیقتا تونست اونو به حد اکمل خودش برسونه تا اونجایی که تونست از مرز افسانه ها بگذره.
او شبها و روزها در معابد به آموزش دادن مشغول بود.او پس از سالها تلاش جهان را بدرود گفت و دانشش را برای هر کس که در جستجوی دانش جدید باشد به ودیعه گذارد.امیدوارم بتونم شاگردی نیک برای این استاد فقید باشم./ اوس/.........

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ninja%2004.jpg

چندی بود دوست داشتم در مورد ....
استاد از شما بسیار سپاسگذارم
همچنین از شما از بابت مطالب ارزندتان کمال تشکر و قدر دانی را دارم و امید وارم من را نیز همچون شاگرد کوچک خود بدانید تا بتوانم از حظور شما بیشترین بهره را ببرم " شیفو "

خدمت شما استاد محترم خیرمقدر و خوش آمد می گویم و خوشحالم که بالاخره به فروم ما آمدید جای شما بسیار خالی بود
بسیار خوشحالم که هم شما و هم استاد آرشیتکت از اساتید کیوکشین در فروم ما هستند و در باره ی این سبک قدرتمند توضیح می دهید منتظر مطالب ارزنده ی شما اساتید هستم

سلاحهای نینجا بسیار گوناگون اند و هر نینجایی باید از کوچکترین چیز اطرافش یک سلاح بسازد.....
با تشکر از شما استاد محترم از بابت مطالب خوبی که درباره ی سلاح های نینجا ارائه کردید

برای شروع خدمت دوستان عرض کنم که لقب سوسای به تنها کاراته کاری که در دنیا تعلق گرفته و هیچکس هم تا به حال به آن دست پیدا نکرده فقط مخصوص استاد اویا مای کره ای بوده.مبارزی که در تمام مبارزات خود با بزرگترینهای دنیا هیچگاه شکست نخورد

بله حق باشماست و ممنون که مطرح کردید
حتی به گفته ای با نینجا های ژاپن هم مبارزه کرده و شکست داده چرا که ایشون در ضربات بسیار قدرتمند و سریع عمل می کنند
در فیلم مبارزی در باد که به زندگی این استاد بزرگ می پردازد نیز چنین صحنه ای هست

اوس/ باسلام خدمت بر وبچه های رزمی کارو استادان عزیزومحترم این فروم.....

اوس ؛ شیماس
دومو آریگاتو گوزایماس سن پای
بسیار سپاسگذارم از مطالب ارائه شده ی شما استاد محترم

استاد Zhao guang هم در سفر می باشند امید وارم هر چه زودتر این استاد محترم از سفر برگردند و شاهد حظور این استاد بزرگ باشیم
در ضمن
ممکنه من نتوانم مدتی به فروم سر بزنم ولی امید وارم که سطح فروم به کمک شما اساتید بالا برود
ممنون و پیروز باشید..

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sosai Oyama :
اينجانب از كيوكشين كاران سبك ماتسوشيما هستم

سوساي ماسوتاتسو اوياما

استاد خیلی به شما بابت ورودتان تبریک میگویم و از مطالبتان استفاده خواهیم برد.
با تشکر

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان واساتيد:
منبع : /htpp://www.geraminejad.com/

فلسفه كونگ فوتوآ
سخن بزرگ راهبر و پير معبد (پروفسور ابراهيم ميرزايى )
عضو كميته 11 نفرى جهان و يگانه راهبر سيارهُ زمينيان ، با آهنگ زمان در بي زمان = تولد انديشهُ انسان
لحظه ها دوران سازند
در گوشه اى ا ز پهنهُ گيتى ملتى بزرگوار و تاريخ آفرين ، پر كوش و خستگى ناپذير مى زيد شمارش كم و آثارش بسيار . من به خود مى بالم كه ميان اين انسانهاى آبديده د ر كوره ُ حوادث زاييده شده ام ، زيسته ام و به تولد انديشه رسيده ، خواهم زيست و خواهم رفت ورقها نبشته ام كه ذره اى ا زمعماى آدم در عالم است و به كوششم تا زنگارهاى باقى جهل را از انديشهُ انسانها بزدايم تا كمترين راز جهان هستى بي رنگ را بنمايم . بدين بيان و تو اى انسان كه مرا در آغوش حيات خود پرورده اى و مهر نموده اى سپاس بى كران دارم
( سخن راهبر معبد انشاء كونگ فو توآ )
معبد :
به معناى جايگاه كرنش ، كرنش د ر مقابل فكر و انشاء به معنى ار تقاء دادن ، پس معبد انشاء تن و روان به
معناى ارتقاء دادن فكر به تن و روان است .
(مراحل و معانى هفت خط شالبند سفيد تا شالبند سبز )
TO’A( از اسرا ر معابد كونگ فو توآ)
كونگ = دانايى فو= طريقت توآ = انشاء تن و روان و مخفف زمان سير حركت حيوانات
اين است طريقت دانايان به تن و روان ، انسان شاهكار جهان داراى قدرتى نامحدود و سلسله اى ا زشعور و انديشه است بايد وى را در حريم معنويت جستجو كرد به اين آماج و توان ، و تو اى انسان كه بر ما نشسته اى و تفكر آغاز نمودى اين راه را هى بى پايان و انديشه ُ جهان و انسان، انسانى بى زمان با فرهنگ زمان د ر بى زمان است.
و تو اى انسان كه بر ما نشسته و تفكر آغاز نمودى اين راهى بى پايان و انديشه جان و انسان ، انسان بى زمان با فرهنگ زمان در بى زمان است.
آناتوآ :
به معناى تو ، به معناى من ، مساوى تو و تو مساوى من و من و تو بمعنى ما و ما بمعنى عالم كيهان و مجموعه اسرار آشكار و پنهان كه راز جهانش مى نام
آناتوآ :
به معناى شاهين ، نماى جهان از تن و روان و گوهر بودگى انسان و كشف سلسله زمان و نفوذ به مرز دانايان و
آگاهى به آزادى انسان است.
آناتوا با 515 تكنيك و تركيب ، عكس العمل سازى و خاصيت هاى موجى به اسرار هندسى و خلاف حركت بدنى در مسير عالم ذرات است.
آتادو:
به معناى اسرار خلقت ، اسرار خلقت يا مستى و يا نبرد به تركيب آتادو با 317 تكنيك و تركيب و عكس العمل سازى و خاصيتهاى خلاف موجى به منظور برگرداندن عالم ذرات و انديشه حيات است.
سوتو :
سوتو به معناى مرز دانايى خروج از دايره خام عقلى وانهدام ترس از زندگى است .
سام سامائه :
به معناى كاوش است ، به معناى آدمى چيست ؟ انسان چيست ؟ از چيست ؟
تولد آغاز و آغاز تولد او هستى است يا نيستى ، و يا هستى و نيستى او يكى است .گرديدن انسان به چيست ؟ آيا تصورات انسان تا به امروز اين جهان است يا فرهنگ ( توآ ) پذيرى است . سام سامائه با 5011 تكنيك و تركيب و عكس العمل سازى با رسيدگى تن و روان .
مايانه :
به معناى تو و من و من وتو و تو طبيعت مربوط به من و تو است .
كوانه :
به معناى تضاد ، به معناى صفوف نامناسب ، انسان با نا هنجاريهاى روانى عدم آشنايى بر پزشكى عالم كيهان و ترسان از ورود به جهان تفكر آميز و فلسفه گرايى و از حركات و اسرار فيزيكى انسان ، عدم توجه به علوم پنهان و ناآگاهى به اساس روانى وترسان به اسرار مجهول انسانى و مجبور كردن انسانى به درك آشكار عالم پنهانى كه اين نيرو متكى بر حمايت مايگاه توآ سروده دانايى است .
وست مايانه :
به معناى انهدام اختلالات بى معنى و نابود كردن ناهنجاريهاى مبارزه انسان در مرز آشكار و پنهان به درك انديشه هاست . مجموعاً 8765 نكنيك و عكس العمل سازى است .
واي ما با تو :
واى ما با تو به معناى ( پنجه مرگ ) اين معنى د ركونگ فو توآ از هفت مايگاه نيايش به سازندگان انديشه ها و دادرسى انسانها به شناخت و بررسى هاى زير بناها و ايجاد انسان به بينش ها و دانشها با 3301 تكنيك و تركيب و عكس العمل سازى است .
(( بزرگترين دشمن تو ترس و ترس حاصل فساد انديشه هاست .))
(( ترس حاصل بى معناى تاريخ انسانهاست و ترس نمودار جهل و ضعف بشر امروز است.))
( از سخنان بزرگ راهبرمان ابراهيم ميرزائى )

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
منبع : /htpp://www.geraminejad.com

كونگ فو توا در ايران
فصل اول
پيدايش كونگ فو توا در ايران
سالها پيش نه چندان دور ، بيش از دو دهه ، رهرو جوانى از سرزمين خاورميانه جهت فراگيرى فنون رزمى به خاور دور اعزام مى شود . اين رهرو در تايپه فنون رزمى را فرا مى گيرد كه در آن سرزمين به نام KUNG-FU-KARATO معروف بود.
رهرو پس از بازگشت به استادى چيره دست در زمينه هاى رزم ( علم تن ، روانشناسى ، پزشكى ، فلسفه گرائى ، روح روان ((چان))(ذن) علوم (( فيزيك )) ، رياضيات ، (( شيمى )) جهان مجهولات ) مبدل مى شود. مدرك استاد را انجمنى در تايوان به نام انجمن شالبند مشكى هاى تايوان صاد ر كرده بود، هر چند استاد بيش از آن بود كه با شال يا مدرك ديگرى قياس شود ولى پس از مراجعت از خاور دور استاد تيزبين و ژرف انديش در سال 1351 به تدريس GOGORIO كه يكى از شيوه هاى زيباى كاراته مى باشد، نمود. علت تعليم اين سبك را رهروان هرگز نفهميدند بعدها استاد در جمع رهروان گفت گوجوريو از كونگ فوى شائولين مركزى مشتق شده است. رهروان سرگشته و با ناباورى پذيرفتند و ماهها زير نظراستاد به فراگيرى اين سبك سپرى شد .
ناگفته نماند كه رنگ لباس سفيد بود و پس از گذراندن مدت چهار ماه تمرين مداوم استاد پس از مدتها در محل تاتمى ( اوتايمى ) كلمه TAO را در چهار طرف نوشت و پس از مدتى مربع تاتمى تبديل به دايره اوتايمى شد با رنگها ى دايره كوچك سفيد در وسط و دايره بزرگترى در به رنگ قرمز و آخرين باز هم دايره اى به رنگ سفيد بود . با كنجكاوى سئوال كردم مفهوم اين رنگها چيست ؟ در جواب از استاد چنين شنيدم : به زودى كه شيوه جديدى را تدريس مى كنم ، پاسخ شما را خواهم داد . و در جلسه بعدى استاد به تعليم شيوه ساده اى به نام BATO كه به گفته استاد سايه اى از تائو بود ، پرداخت .
چند ماهى نگذشته بود كه از طرف ماْ موران حكومتى آن زمان استاد را احضار نموده و ازايشان خواستند تا كلمهَ TAO را حذف كند، استاد اين كار را كرد . ولى در جمع خصوصى رهروان اين چنين گفت : هر چند تائو (TaO) هرگز نابود شدنى نيست، ولى من TO A(توآ ) را جانشين آن خواهم كرد. از استاد سئوال شد TO A يعنى چه ؟ اين دفعه هم جواب سئوا ل قبلى وهم سئوال دوم را پاسخ گفت . استاد گفت : در جواب سئوالى كه چندى قبل كردى ، فراموش نكرده ام ، درباره رنگهاى اوتايمى بود گفتم : بلى ! گفت : رنگ سفيد وسط دايره علامت صلح و دوستى در روى كره زمين است و رنگ قرمز علامت خون و پس از كمى تاُ مل گفت : ما در اين دايره با كسى مسابقه نمى دهيم ، ما فقط مبارزه مى كنيم و دايره اوتايمى ما اول صلح و دوم خون و نهايت مرگ است .
اين جواب اولين سئوال من بود و همان وقت گفت : از امروز رنگ لباس را عوض مى كنيم و براى هميشه لباس كونگ فو سياه TO A خواهد بود و اين طور تفسير كرد كه در كونگ فو سياه رنگ مقدسى است و در مقابل رنگهاى ديگر مقاومت مى كند و نفوذ هر رنگ بر آن بى اثر مى باشد وما نيز درمقابل رنگها و نيرنگها همچون رنگ سياه اصا لت خود را حفظ خواهيم كرد از نظرعلمى رنگ سياه نمى گذارد انرژى اى كه در اثر سوخت و ساز بدن توليد مى شود ، از دست برود و در خويش نگه مى دارد و از پيرى زود رس و كوفتگى و خستگى مى كاهد .
(Time of operation animal) زمان سير حركت حيوانات. و سپس به تفسير در مورد تكنيكهاى كونگ فو توآ پرداختند و اينچنين شروع نمود :
كونگ فو TO A از حركت حيوانات و مبارزه و جنگ الهام گرفته شده و امروز با فكر انسان كه برترين مخلوق است ، تكامل يافته و كونگ فو TO A شامل 73000 تكنيك تركيب و عكس العمل سازى است كه با شالبند سفيد شروع و با گذراندن دوره هفت خط شالبند سبز خط سفيد مى شوند.(قابل ذكر است كه امروزه بعد از گذراندن خط 3 شالبند سبز به هنرجو اعطا ميشود.)

بالا