• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اوس ؛ شیماس
دومو آریگاتو گوزایماس سن پای
بسیار سپاسگذارم از مطالب ارائه شده ی شما استاد محترم

با سلام خدمت شما استاد بزر گوار خیلی ممنونم بنده تا اونجا که در توانم باشه در خدمت شما و دیگر اساتید هستم. /اوس/

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
" به مناسبت دوازدهمین سالگرد سوسای اویاما"*اوس*

با سلام خدمت استادان عزیز و گرامی *اوس*.

27 آوریل سال1994 (8 اردیبهشت ماه 1373 )مصادف است با سالگرد فوت سوسای اویاما.
تا کنون در خصوص تولد،زندگی و فوت مرد افسانه ای کاراته جهان مطالبی را در نشریات و کتابهای مختلف خوانده اید . لذا تکرارمطالب قبلی شاید برای شما عزیزان
خسته کننده باشد. اگر چه بسیاری از رزمی کاران تمایل دارند در مورد سوسای بیشتر بدانند به همین دلیل تنها به بخشی ازدست نوشته های باقی مانده از بنیان گذار مبارزه آزاد در جهان که بیانگر ایده، تفکر و خصوصیات اخلاقی ایشان می باشد را واستون می نویسم امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

البته می دونم یکم دیر شده عذرخواهی میکنم منو ببخشید ولی دلیلش اینه که من دیر اومدم تو این فروم *اوس*.

احترام به والدین
برای این که حس احترام به قوانین وسنن در کودک بوجود آید واو بتواند با موفقیت وآرامش در کنار همنوعان خود در جامعه زندگی کند،باید از همان کودکی به او آموخت که به والدین خویش احترام بگذارد و او را از میزان وچگونگی عشق وعلاقه والدینش نسبت به خود آگاه سازد.جوانانی که امروزه این طرز فکر و نظریه را منسوخ میدانند و عشق،احترام و قدر دانی از پدر و مادر را تایید نمی کنند معمولا در اجتماع به مقامهای مهمی نمی رسند. با توجه به این که محبت فرزندی از اصول اخلاقی انسانی به شمار میرود، لذا کیوکوشین کای از پذیرفتن هنر جویانی که این اصل را رعایت نکنند معذور است . به این ترتیب به آنها می آموزیم که هرگز نباید کاری انجام دهند که مورد تایید والدینشان نباشد . افرادی که بخواهند در کاراته پیشرفت کنند باید از تایید و حمایت والدین خود برخوردار باشند.

رعایت اصول اخلاقی
بعضی از شاگردان ارتباط بین کاراته و محبت فرزندی را از من جویا می شوند واز من میخواهند که تنها به آنها فنون کاراته را بیاموزم و یادگیری اصول اخلاقی وفلسفه های زندگی را به خودشان بسپارم. اما پاسخ من به این شاگردان همیشه این است که راه کاراته راه محبت فرزندی، ادب ونزاکت در رفتار و نظم اجتماعی است . بدون یادگیری این اصول هر کوششی در جهت تقویت فنون جسمی کاراته بی نتیجه خواهد بود.

هدف کاراته تقویت جسم نیست
کاراته نیاز به آموزش و تمرینات سخت و جدی دارد که نتیجتا این تمرینات قوای جسمانی را افزایش میدهد. اما تقویت قوای جسمانی تنها هدف کاراته نیست چرا که آنچه کاراته را از سایرورزشهای مشابه ممتاز میسازد تاکیدی است که کاراته بر روی رشد و بلوغ روحی و ذهنی دارد. راه کاراته همان راه هنرهای رزمی است، راه ادب و نزاکت در رفتار وراه محبت فرزندی است . تمام این راهها به یک جا ختم میشود که در نهایت به بهشت منتهی میشود.

پرهیز کاری مافوق همه قدرتهاست
قدرت از عناصر تعیین کننده و انکار ناپذیر سرنوشت انسان است. در میان انواع قدرتهای مختلف ، تقوا و پرهیز کاری ما فوق همه قدرتهاست و جامعه ای که تلاش و کوشش در آن محدود به رقابت برای افزایش و نشان دادن تقواست بدون شک بهترین جوامع است.

پیروزیهای من در کاراته...
پیروزیهای خود من در کاراته ، در رشد و گسترش این هنر رزمی در تمامی کره زمین از عناصر تعیین کننده بوده است. در طی مبارزاتی که با بوکسورها،کشتی گیرها، جودو کارها ، بوکسورهای تای و حتی گاو های وحشی داشته ام همیشه برنده بوده ام و به همین دلیل هم اعتقاد دارم تا زمانی که مجاز به استفاده از فنون کاراته هستم ،در مبارزات هیچ گاه شکست نخواهم خورد.
" من معتقدم که یک پیرو واقعی هنر های رزمی باید آماتور باقی بماند."

معنای شجاعت و شهامت در عدالت است.
هنگامی که در هنر های رزمی اثری از رقابت های سنگین نباشد، در واقع تبدیل به چیزی شبیه رقص میشود. اگر قدرت به منظور زنده ماندن از دست برود، این شکست است و شکست یعنی نا بودی، پیدایش هنرهای رزمی برای دستیابی به پیروزی است و به همین دلیل هم در هنر های رزمی نیاز به رقابت احساس میشود.
در این میان رقیب هر چقدر قوی باشد باز برد با عدا لت خواهد بود. به همین دلیل هم باید در کاراته به عنوان یک هنر رزمی عدالت حاکم باشد. انسان ها باید مشتاقانه مجهز به سلاح عدالت شوند و به جنگ زشتیها بروند.
مرگ، یک نوع طهارت است. اما مرگ را به جلو انداختن خلاف عقل واصول اخلاقی است. به همین دلیل باید ضروریات و نیازهای خود را در چارچوب قوانین اخلاقی مجاز بر آورده سازیم.راه صحیح وپسندیده در زندگی این است که انسان باید از قدرت و مهارتهای خود، نه تنها برای خود،بلکه در راه اجتماعی که به آن تعلق دارد استفاده کند .شهامت و شجاعت واقعی نیز تنها به همراه عدالت معنا پیدا میکند.

کاراته در قدرت خلاصه نمیشود .
قدرت کاراته انکار ناپذیر است چرا که تمامی بدن در حکم اسلحه ای میشود که قادر به کارهایی است که به چشم فرد باور نکردنی است. اما کاراته تنها در قدرت خلاصه نمیشود کاراته مانند کوه یخی است که قدرت ، تنها نوک آنرا تشکیل میدهدو عمق و معنای کاراته بیش از اینهاست.

ذن و کاراته
ذن کاراته است و کاراته ذن واقعی است. فلاسفه وپیشروان بسیاری از مکاتب اشتباه بزرگی در تعبیر مفهوم واقعی ذن کرده اند آنها درک مفهوم ذن را مشکل و غیر روشن تصور میکنند و معتقدند که فقط برای دانشمندان میسر است. اما این طور نیست، ذن در درون ما و اطراف ماست . اهمیت و بزرگ بودنش به این خاطر است که بسیار دست یافتنی و قابل حصول است. ذن وحدت کامل جسم، اهداف و روح است. چنین وحدتی تنها راه تکامل انسان و هماهنگ بودن آن با جهان است و این حالت ذن واقعی میباشد.

جانشین من کسی است که..........
من به هیچ وجه قصد ندارم که این سازمان عظیم کاراته را به فرزندان خود واگذار نمایم. تنها کسی که در راه من قدم بگذاردو پیشرفت کند ، میتواند مسئولیت اداره این سازمان را به عهده گیرد. من از مردان بزرگی مثل میاموتو،موساشی،سیگوتاکاموری
بیسمارک،کنفوسیوس و شاکیامونی روحیه شور و اشتیاق، صداقت ، انسانیت و مهربانی را به ارث برده ام و به این ترتیب هیچ گونه ثروت مالی برای خانواده ام به ارث نخواهم گذاشت . اما امیدوارم که بتوانم مشعل فروزان امید، قدرت اراده، هدف و اشتیاق را که روشن کننده راه من بوده است به دست نسل های آینده بسپارم.

منم به عنوان قطره کوچکی از این دریای معرفت آرزو میکنم که بتونم شاگرد آماتوری واسه این مکتب و سوسای باشم.

"روحش شاد وراهش پر رهرو"

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
اقای cyb3rninja666 این سایت شما باز نمیشود مشکلی پیش امده ؟
www.redshinobi.com

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید محترم

فلسفه كونگ فوتوآ...

استاد The one از شما از بابت مطالب ارزندتان کمال تشکر و قدر دانی را دارم
همچنین ممنون که منبع را نوشتید

فعلا یه فرم از حرکات آیکیدو رو میذارم تا بعد ...
استاد بسیار عالی بود
در تکنین های تای جتسو در نین جوتسو نیز این حرکات و دفاعات آموزش داده می شود که استادم کانچو به ما می گفت که سبک آی کی دو در این زمینه بسیار قدرتمنده و ما را به یاد گیری این سبک از این جهت تشویق می کرد

به مناسبت دوازدهمین سالگرد سوسای اویاما"*اوس*
از شما ممنونم از بابت اطلاعتان از سالگرد فوت سوسای اویاما
من کتاب و مقالات ایشان را مطالعه کرده ام و حقاّ ایشان از اساتید بزرگ هنر های رزمی بودند
البته اینجانب زیر نظر دوست و استاد خوبم جناب Sosai Oyama که به تازگی به فروم آده اند با این سبک آشنا شده ام و زیر نظر ایشان نیز تعلیمات زیادی بلاخص در زمینه ی کمیته در کیوکشین دیده ام
شیماس / اوس

"روحش شاد وراهش پر رهرو"​

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

اول از همه باید خدمت استاد شائولین،استاد توتی،استاد امیر بخاطر کلیپهای زیباشون،استاد hadissj بخاطر عکسهاشون،استاد لینخو بخاطر پیگیر بودن مساله،استاد آرشیتکت و استاد وان و استاد سوسای اویاما و دیگر اساتید ارزنده انجمن بخاطر مطالب عالیشون تشکر و قدردانی کنم.

باتشکر از مطالبی که اساتید ارجمند در این چند فروم نوشتن که واقعا ما را مستفیز کردند و خبرهای خوشی که اساتید پی در پی میدادند باعث خوشکامی و خوشحالی من شد.
در این فروم این بنده حقیر به تلخیص همانطوری که درباره سلاح های نینجاها نوشتم مطالبی درباره ابزار و وسایل نینجا بنویسم.ابزار نینجاها که بسیار زیاد هستند و نمیتوان همه آنها را نام برد چون من بعضی از آنها را نمیدانم و فقط این را درباره ابزار نینجاها بنویسم که در زمان اوج نینجاها در ژاپن گروهی از نینجاها زیر دریایی به شکل اژدها ساخته بودند و منطقه آبی را تصرف کرده بودند.

1- آشیارو: از اونجایی که کشور ژاپن کشور جنگلی و بارونی است کفشهایی را که نینجاها میپوشیدند هم به همین علت جاهایی به شکل خاصی به جا میگذاشته که باعث لو رفتن نینجا میشده به همین علت نینجاها از رد پاهایی به شکل رد پاهای حیوانات از چوب میساختند و یا اینکه از کف کفش خودشون کوچکتر را که مانند هم بود به ته کفش وصل میکردند که مثل رد پای کودکان بشه و تعقیب کنندگان آنها گمراه بشوند.
2- دوکا: یک قوطی کوچک است که نینجاها در اون مقداری ماده مخصوص حمل میکردند که برای روشنایی در سب و گرم کردن اونها در شبهای عملیاتی سرد کاربرد داشته است.
3- گاندو: از اونجایی که معمولا نینجاها در شب عملیتهای خود را انجام میدادند پس آنها نیاز به یک منبع روشنایی داشتند.گاندو چراغ قوه زمان نینجاها بوده بطوری که یک شمع درون یک تکه آهن که مثل قوطی گرد باشه چسبانده میشده و یک دسته برای اون تعبیه میکردند و با این شمع که درون یک قوطی بوده نور شمع را هر کجا که میخواستند متمرکز میکردند.
4- هاسامی بون:این هم وسیله ای برای گزراندن وسایل نینجا از روی آب بدون خیس شدن است.
5- کاگیناوا: این وسیله برای بالا رفتن از دیوارها کاربرد داره که متشکل از یک چنگک و 12 تا 15 پا طناب است.از این وسیله برای تاب خوردن نیز استفاده میکردند و حتی میشه از اون بعنوان یک سلاح استفاده کرد.
6- کاما ایکادا: این هم یک وسیله برای گذشتن خود نینجا از آبهای زیاد است که بیشتر شبیه یک کلک میمونه که نینجا برای رد شدن از آب میتونست آنرا سریع بسازد.
7- کوسوری بین: نینجاها همیشه با خود یک قوطی کمکهای اولیه شامل ضد عفونی کننده ها و مرحم ها و پمادها را در آن حمل میکردند که برای این بود که اگر در وقت عملیات مجروح شدند خوشون را درمان کنند.از این وسیله همچنین برای حمل سم و پادزهر نیز استفاده میشده.
8- میزو گومو: وسیله ای ارتجاعی و قابل باد کردن برای گذر از رودخانه و آب است که نینجا با باد کردن این وسیله و قرار دادن کفلش روی اون میتونسته روی آب معلق بمونه که این کیسه ها را از پوست خرگوش و یا پوست اسب می ساختند.
9- متسوبیشی: وسیله ای است که بطور موقت و یا دائم دشمن را کور میسازد.پوست خالی تخم مرغ،پاکتهای کاغذی و نی های بامبو چیزهایی بودند به مخلوطی از شن،براده آهن و فلفل و یا موادی دیگر پر میشدند که نینجاها بوسیله این از دست دشمن فرار میکردند و یا او را میکشتند هر یک دانه متسوبیشی اگر درست استفاده شوم میتواند حداقل تا 3 نفر را نابینا کند.
10- شیکورو: نینجاها معمولا با خود یک اره کوچک حمل میکردند تا بنوانند دیوارهای آن زمان ژاپن را سوراخ کنند و به استراغ سمع بپردازند.این اره ها بطوری بودند که سوراخ طرف نینجا بزرگ و سوراخ طرف دیگر کوچک بود.
11- شینوبی بون: نینجاها برای گذر از رودخانه های بزرگ و پهن نیاز به وسیله ای داشتند تا آنها و وسایلشان را از آنجا عبور دهد.این وسیله یک قایق بزرگ بود که در کیفی مخصوص حمل میشد و نینجا در مواجه با رودخانه آنها را به هم وصل میکرد و از رودخانه رد میشد.
12- بمبهای دودزا: که شاید یکی از مشهورترین ابزار یک نینجا باشد.نینجاها با استفاده از این ابزار از دست دشمن فرار میکردند و یا باعث مرگ او میشدند و بیشتر از آن در درگیریهایی که یک نینجا و چند مبارز وجود داشت و یا فرار استفاده میکردند.
13- شینوبی کای: این نیز قایقی برای نینجا و وسایلش است.که از قطعات بامبو و یک پره در ته اون تشکیل شده.
14- توجیمه: از آنجایی که درهای قدیمی در ژاپن از کنار باز میشه نینجا از این وسیله که یک میله که دو طرفش چنگک دارند استفاده میکرده تا درها را قفل نگه دارد.
15- تارو ایکادا: مانند ظرفهایی بودند که برای گذر از رودها و نهرهای کم عمق از آن استفاده میشده و نینجا هر پای خود را درون یک کدام از ظرفها میکرده و رد میشده.
16- تیسوگی بون: این هم یکی دیگر از ابزارهای عجیب نینجا بوده.قایقی بوده که در خشکی از هم جدا بوده و هر نینجا قطغخ مخصوص خود را حمل میکرده ولی برای گذر از آب آن قطعه ها را به هم میچسباندند و از آب میگذشتند.

با تشکر فراوان

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
اين ادامه فلسفه كونگ فوتوآ است (هنوز هم ادامه دارد)
منبع : /htpp://www.geraminejad.com
[فلسفه آرم
داراى مشخصات هلال قرمزرنگ، رنگ سفيد زير مشت، مشت كره زمين ونقشه ايران ميباشد.مشت نشان دهنده تجاوز نمى باشد. هلال سرخ ، فلسفه خون كونگ فو است و نشان دهنده مبارزه تا آخرين نفس در راه آزادى انسان ومشت درميان دايره سياه نشان قيام از دل سياهى ها و پليديها و همه آنچه كه انسان امروز را از خود بيگانه نموده ودر بند كشيده. سفيدى زيرآرم نمودارنژاد سفيد ايرانيهاست كه شاخه اى از نژاد آريايى ميباشيم و دركره وسط آن كشور ايران كه به عنوان پايگاه كونگ فو توآ در جهان مى باشد.اين آرم به اين منظور بر روى سينه از طرف چپ قرار مى گيرد كه مشت مبارزات از قلبها كه تپش آن صداى فكرمان است و اين مشت حالت دفاعى دارد نه حالت تهاجمى.
فلسفه لباس سياه
دركونگ فو سياهى رنگ مقدس ميباشد بدين منظور كه سياهى درمقابل رنگهاى ديگر مقاومت مى كند و نفوذ هر رنگ برآن بى اثر مى باشد. پس اين نمايانگرمى باشد كه ما نيزدرمقابل رنگها و نيرنگها مانند رنگ سياه اصالت خويش را حفظ خويش را حفظ خواهيم كرد و ازنظرعلمى رنگ سياه نمى گذارد كه انرژيى كه دراثر سوخت و ساز موا د در بدن توليد مى گردد ازدست برود و در خويش نگه مى دارد و از پيرى زودرس وكوفتگى و خستگى مى كاهد.
فلسفه خط
اين خط به معناى موجى از تفكر مغز مى باشد و نشان واره جهتى از چينهاى مغز و بكارگيرى نيروى فكرى و گا مى به سوى مقام رفيع انسانى مى باشد و نيز مجزا شدن انسان از حيوان و فهم اين نكته به جها نيان كه اين تفكر قالبى نبوده و همواره در حال تغيرو تبديل مى باشد.
(كونگ فو توآ اعتقاد و ايمان تمام مى خواهد واگر تو در آن راز باز نشدى هيچ مگو)
(گوش بر زبان نادان مدوز، آنكس كه شيطان صفت و با زبان شيرين بر تو سخن مى گويد)
(بدان كه راز حركت و انديشه تو را ندارد و مى خواهد تو نيز مانند او ناچار باشى)
( راهبر شالبند سرخ ابراهيم ميرزايى)
با تشكر The one

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از The one :
اين ادامه فلسفه كونگ فوتوآ است
با تشكر The one

با تشکر از استاد .
سوالی داشتم از شما استاد کونگ فو توآ:
دایی من نسل دوم از شاگردان پرفوسور میرزایی هستن و از این استاد بزرگوار برایم زیاد گفتند.مسئله ای که هست اینه که ایشون میگن استاد میرزایی اعلام کردن کسی حق ندارد این رشته رو تدریس کنه آیا این گفته صحت داره .اگه داره پس این همه کلاس توآ که برگزار میشه( و حتما میدونید که بیشتر اساتید این کلاس ها در حدی نیستن که این رشته را تدریس کنند) با رضایت استاد نیست!!!!!!!!!!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
دایی من نسل دوم از شاگردان پرفوسور میرزایی هستن و از این استاد بزرگوار برایم زیاد گفتند.مسئله ای که هست اینه که ایشون میگن استاد میرزایی اعلام کردن کسی حق ندارد این رشته رو تدریس کنه آیا این گفته صحت داره .اگه داره پس این همه کلاس توآ که برگزار میشه

به نظر چندان صحیح نمیاد!!

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hadissj :
دایی من نسل دوم از شاگردان پرفوسور میرزایی هستن و از این استاد بزرگوار برایم زیاد گفتند.مسئله ای که هست اینه که ایشون میگن استاد میرزایی اعلام کردن کسی حق ندارد این رشته رو تدریس کنه آیا این گفته صحت داره .

باسلام به دوستان واساتيد:
به نظر بنده هم چندان صحيح نيست! چون اگر شاگرداني كه زير نظر مستقيم خود پر فوسورميرزائي تعليم ديده وبه درجات عالي رسيده بودند نبايد اين رشته را تدريس ميكردندو بايد به استاد وفادار مي ماندند كه در آن صورت نسل دوم وسومي از اين رشته ديگروجود نمي داشت؛ وبعد از يك مدت اين رشته از بين ميرفت وچيزي جز يك نام از اين رشته باقي نمي ماند .همان طور كه ميدانيد"الزكات العلم نشرة"

( و حتما میدونید که بیشتر اساتید این کلاس ها در حدی نیستن که این رشته را تدریس کنند)

متاسفانه با يد گفت كه سخن شما درست است زيرا امروزه بعضي از اساتيد بجاي تو جه به اصل روح كونگ فو توآ بيشتر توجه خود را به ، تعداد شاگرد بيشتر و دادن تكنيك بيشتر به هنرجو، معطوف كرده اند؛ كه در يك مدت كوتاه هنر جو به تكنيك هاي خط هاي 6،7 رسيده بدون آنكه چيزي در مورد اصل روح كونگ فوتوآ بداند.( انشاءا.. فدراسيون نوپاي كونگ فوتوآ بتواند آينده نگري بهتري داشته باشد.)

The one با تشكر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ninja%20023.jpg
با سلام خدمت اساتید محترم

مسئله ای که هست اینه که ایشون میگن استاد میرزایی اعلام کردن کسی حق ندارد این رشته رو تدریس کنه آیا این گفته صحت داره .
من این مسئله را کاملا تایید می کنم
من این موضوع را از یکی از اساتید هنر های رزمی که به حق در درجات بالای رزمی بودند شنیدم و
خود ایشون هم دیگر در این سبک فعالیت نمی کرد و دلیلش را هم همین موضوع اعلام کردند

از استاد The one از بابت مطالب خوبشان درباره ی کونگ فو توآ و استاد The_Last_Dragon از بابت مطالب ارزندشان درباره ی سلاح های نین جوتسو کمال تشکر و قدر دانی را دارم

موفق و پیروز باشید ..

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
آخه همچین عجیب غریبه ....

پس چرا این همه از شاگردهای درجه اول استاد دارند آموزش میدند؟؟؟

شاید استاد این موضوع را برای مقطعی از زمان بیان کرده اند.

armanbm

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من در اینقسمت تاریخچه ای از زندگی استاد اویاما خوندم
ولی تا جایی که من یادمه ایشون دلیل اصلی پیشرفتشون این بود که عده ای خانوادشون رو میکشن و استاد به جنگل پناه میبرن و از رو ی یک کتاب کیوکشین را یاد گرفته و به شهر باز میگردند و انتقام خود را میگیرند
آیا غیر از این است؟
ممنون

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Sosai Oyama :
با سلام خدمت تمامي بزرگان و اساتيد رزمي فروم
اينجانب از كيوكشين كاران سبك ماتسوشيما هستم كه توسط جناب استاد amirhvr به فروم جهت آشنايي هر چه بيشتر شما علاقه مندان و اساتيد رزمي به اين سبك , معرفي شده ام.
شايان ذكر است كه بنده مدت هاست كه از مطالب ارزنده ي شما عزيزان در اين فروم بهره مند گرديده و استفاده نموده ام
اينجانب قصد دارد شما علاقه مندان را بطور كامل با سبك كاراته ي كيوكشين كه توسط مرحوم سوساي ماسوتاتسو اوياما بنيانگذاري شده است آشنا كند.
سوساي اوياما :
كاراته ي كيوكوشين با هزار روز تمرين آغاز شده و پس از ده هزار روز تمرين به اوج خود مي رسد.

با عرض سلام خدمت شما استاد محترم!

ورود پر تمطراقی بود!
cattle.gif

امیدوارم ادامه هم به همین محکمی باشه!;)

به هر حال ما منتظر استفاده از مطالب خوب شما هستیم

شیماس!
اوس!:f34r:​

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از hadissj :
با تشکر از استاد .
سوالی داشتم از شما استاد کونگ فو توآ:
دایی من نسل دوم از شاگردان پرفوسور میرزایی هستن و از این استاد بزرگوار برایم زیاد گفتند.مسئله ای که هست اینه که ایشون میگن استاد میرزایی اعلام کردن کسی حق ندارد این رشته رو تدریس کنه آیا این گفته صحت داره .اگه داره پس این همه کلاس توآ که برگزار میشه( و حتما میدونید که بیشتر اساتید این کلاس ها در حدی نیستن که این رشته را تدریس کنند) با رضایت استاد نیست!!!!!!!!!!

با سلام خدمت شما استاد محترم

پیش از همه چیز خوشحالم که باز هم شما به جمع دیگر اساتید برگشتید.چرا که مدتی بود این جمعو ترک کرده بودید.

بعد هم اینکه ( البته با اجازه اساتید!) اینکه گاهی اموزش فنون از سوی استادی نهی میشه برای اینه که اون فنون نباید در دسترس کسانی که شایستگیشو ندارن قرار بگیره!
حتی در همین اموزش ها هم کسایی که زیر دست استاد اول قرار می گیرن مثلا از بین 10 نفر شاگرداشون شاید یه سری از فنون رو فقط به یک نفر یاد بدن.
چون گاهی یک سری از فنون اگر روح درست و پاکی نداشته باشی میشه استفاده های خطرناکی ازشون کرد.
در نینجوتسو که اینطوره چرا که فنون کشتن هم هست که هرکسی ظرفیت استفاده درست از اونو نداره.

حتی خود استاد بزرگ کانچو هم ( البته اینو استاد امیر حتما بسیار بهتر از من می دونن)
بسیاری از فنونو به همه اموزش ندادن و نمی دن و این راز ماندگاری هنر های رزمیه!

اما این که کل اموزش یه رشته ممنوع بشه؟
حتما از سوی استاد دلیلی خاص داشته!

موفق باشید:f34r:

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛
من يك تازه وارد هستم تاي چي من را به اينجا آورد.
جريان ملاقات خودم را با استاد دادشي (داودي پناه) استاد بزرگ كونگ فو توآ و استاد بزرگ تاي چي در ايران را بريتان مطرح مي كنم.

چند ماه پيش من پيش استاد دادشي رفتم براي اينكه مي خواستم در مورد تائو سئوال كنم (چون تازه بخش فارسي سايت تائو را به من داده بودند) با همه سئوال مي كرديم تا اينكه من گفتم: "و الان مدت زيادي كه من دنبال يك استاد مي گردم تا به من كمك كنه"
استاد دادشي گفت: "چقدر پول داري"
من خيلي ناراحت شدم چرا كه تاي چي را با پول نمي توان خريد و گفتم: "هيچي!"
گفت: "بدون پول كه به آدم هيچ چيز نمي دن!!"

و اين شد كه به من برخورد چرا كه عشق با پول نمي شه خريد اين شد كه من خيلي وقت دارم دنبال يك استاد واقعي تاي چي مي گردم ولي پيدا نمي كنم.
خواهش مي كنمه در پيدا كردن يك استاد واقعي تاي چي به من كمك كنيد. استادي كه ياد دادن عشق براي اون مثل ياد دادن تاي چي باشه.
من چندين بار خواستم برم و تو يك كلاس تاي چي ثبت نام كنم حتي تا درب باشگاه هم رفتم ولي... نتونستم.

واقعا خواهش مي كنم به من كمك كنيد. من واقعا تاي چي رو دوست دارم ولي نمي تونم قبول كنم كه استادم عاشق نباشه!!!

با تشكر
آرمين رسول زاده

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از shifu :
سلام دوستان؛
جريان ملاقات خودم را با استاد دادشي (داودي پناه) استاد بزرگ كونگ فو توآ و استاد بزرگ تاي چي در ايران را بريتان مطرح مي كنم.

چند ماه پيش من پيش استاد دادشي رفتم براي اينكه مي خواستم در مورد تائو سئوال كنم (چون تازه بخش فارسي سايت تائو را به من داده بودند) با همه سئوال مي كرديم تا اينكه من گفتم: "و الان مدت زيادي كه من دنبال يك استاد مي گردم تا به من كمك كنه"
استاد دادشي گفت: "چقدر پول داري"
من خيلي ناراحت شدم چرا كه تاي چي را با پول نمي توان خريد و گفتم: "هيچي!"
گفت: "بدون پول كه به آدم هيچ چيز نمي دن!!"

و اين شد كه به من برخورد چرا كه عشق با پول نمي شه خريد اين شد كه من خيلي وقت دارم دنبال يك استاد واقعي تاي چي مي گردم ولي پيدا نمي كنم.
خواهش مي كنمه در پيدا كردن يك استاد واقعي تاي چي به من كمك كنيد. استادي كه ياد دادن عشق براي اون مثل ياد دادن تاي چي باشه.
من چندين بار خواستم برم و تو يك كلاس تاي چي ثبت نام كنم حتي تا درب باشگاه هم رفتم ولي... نتونستم.

واقعا خواهش مي كنم به من كمك كنيد. من واقعا تاي چي رو دوست دارم ولي نمي تونم قبول كنم كه استادم عاشق نباشه!!!

با تشكر
آرمين رسول زاده

با سلام خدمت شما دوست عزيز

كاملا درك ميكنم اون لحظه چه حسي پيدا كردين!
متاسفانه روح هنرهاي رزمي داره از بين ميره!
نه شاگردان ديگه شاگردن و نه اساتيد!

البته هميشه استثنا وجود داره ولي روند كنوني اينه
ميشه روح رشته اي درون كسي وجود نداشته باشه ولي با پرداخت پول استادي اموزش اونو قبول كنه!
در حالي كه كسي باشه كه واقعا در وجودش اين قابليت باشه اما چون پولشو نداره .......

يا اساتيدي كه اموزش ميدن براي پول البته اونا رو نميشه استاد ناميد!

در حالي كه ميدونيد اصل يادگيري در گذشته چه طور بوده:
در فيلمهاي چيني هنوز ميشه ديد!
در واقع استاد شاگردشو پيدا ميكرده و با توجه به قابليت و روح اون شاگرد اموزش اونو به عهده مي گرفته!
و تا اندازه اي كه شاگرد ظرفيت داشته به اون ياد ميداده!

مثلا همين فيلم ببر غران ازدهاي خيزان اگه يادتون باشه استاد براي اموزش شاگرد اونو رها نمي كرد!

اما الان.....

واقعا روند وحشتناكيه!

البته اساتيد خوب هم در هر رشته اي پيدا ميشن
اما
بنا به همون قول كه درخت هرچه پربارتر سرش خم تر
استادي كه واقعا استاده معمولا گم نامه!
و با صر و صدا كلاس هاي عمومي برگزار نمي كنه!

اما جوينده يابندست....
شايد روزي شما هم استاد خودتون رو يافتيد!
شايد اساتيد اين فروم در اين زمينه تونستن كمكتون بكنن.

به هر حال براتون دعا مي كنم تا در اين راه پيروز و موفق باشيد:f34r:

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر استاد گرامي؛
تشكر از توجه شما. متاسفانه تعداد زيادي... وارد هنرهاي رزمي شدن و اونو از حالت هنر در آوردن و تبدل به تجارت رزمي كردن به هر حال هرچه پيش تر مي ريم مردم گربزتر و زيرك تر مي شوند.
در اين رابطه من تاپيك جديد باز كردم اگر مايل بوديد به اين تاپيك سربزنيد.

البته ببخشيد كه من اين مشكل را در اين تاپيك درست كردم.

با تشكر

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"حقيقت" و" واقعيت" يكي نيستند!
با يك مثال تو ضيح ميدهم: مثلاً اينتر نت براي دستيابي وانتقال اطلاعات وبالا بردن سطح علمي به وجود آمد، كه اين" حقيقت" است.
اماامروزه ميليون هانفر از كاربران اينترنتي اكنون از اينتر نت براي سرگرمي استفاده ميكنند.وهمچنين بسياري از كار بران جوان
نيز بيشتر اوقات خود را در اينترنت براي چت يا دانلود كردن موسيقي ميگذرانند.( بيش از 30% از كاربران در جهان بدون هدف
وبي دليل آنلاين ميشوند) كه اين"واقعيت" است.
حال به موضوع مورد نظرمي پردازم: گفتهَ پرفسور ميرزائي را(بدون در نظر گرفتن شرايط وعوامل ديگر)كه كونگ فوتوآ نبايد تدريس شود رادرست وصحيح در نظر ميگيريم و قبول ميكنيم؛ كه اين"حقيقت"است ، اما امروزه اين رشته نه تنها دركشور ما بلكه در 50 كشور ديگر هم آموزش داده مي شود ، كه اين"واقعيت" است. ( كه جاي بررسي بيشتر را دارد!)
با تشكرThe one

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
"حقيقت" و" واقعيت" يكي نيستند
با تشکر از استاد the one :happy: حال مسئله اینه که باید دست رو دست گذاشت تا این رشته حقیقت اصلی خودشو از دست بده؟؟؟؟ با این وضع تا چند سال دیگه فقط اسم توآ میمونه ولی از تکنیکها و راه ورسم این رشته چیزی باقی نمیمونه خلاصه این ورزش میمیره درحالی که دیگران زنده می دوننش!!!!!!!!

سلام دوستان؛
جريان ملاقات خودم را با استاد دادشي (داودي پناه) استاد بزرگ كونگ فو توآ و استاد بزرگ تاي چي در ايران را بريتان مطرح مي كنم
با سلام خدمت شما دوست عزیز :happy:
مشکل شما در واقع همون مشکل اصلی فدراسیون ووشو است.که بجای دلسوزی و باربر کردن جوونای با استعداد ایرانی فقط به فکر مال اندوزی هستن.از این موضوع بگذریم.
شما تا چه حد تای چی بلدین؟اگه مبتدی نباشید میتونم یک کمک کوچیک بهتون بکنم.یک کتاب آموزش فرم استاندارد تای چی دارم که به صورت e-book هستش.کتاب خوبیه به نحوه ی جدیدی طراحی شده که میشه همه چیرو ازش فهمید .البته به زبان انگلیسی نوشته شده.
در ضمن مدتی استاد فرج زاده با ما تای چی کار کردن (رایگان رایگان)اما چند وقتی مشکلاتی دارن و نمیتونن با ما تمرین کنن.اگه تمرینات شروع شد به شما خبر میدم.:lol:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
اگر در تهران هستید .
اگر به محدوده تهرانپارس دسترسی دارید.
اگر به حرکات آکروباتیک علاقه مندید.
و مهمتر از همه اگر برخی از حرکات پایه ی ووشو یا ژیمناستیک رو(از قبیل:شوئنز .عرب.شوان فنجیاو.پیچ.نیم وارو .وارو .پشتک.اسکلوپ و .....)بلد هستید(نه لزوما همشو).

اول به سایت:www.bilang.com برید و چند تا از کلیپهاشو ببینید بعد اگه خواستید یاد بگیرید بهم pm بزنید تا یک خبر عالی بهتون بدم.:D :D
یک ماهه که این حرکاتو به تمرینای ووشوم اضافه کردم و جالب اینکه سریع پیشرفت میکنم.:happy:
شما هم میتونید فقط باید خبرو بشنوید:cool: :cool: :cool:

بالا