به نقل از shifu :
سلام دوستان؛
من يك تازه وارد هستم تاي چي من را به اينجا آورد.
جريان ملاقات خودم را با استاد دادشي (داودي پناه) استاد بزرگ كونگ فو توآ و استاد بزرگ تاي چي در ايران را بريتان مطرح مي كنم.
چند ماه پيش من پيش استاد دادشي رفتم براي اينكه مي خواستم در مورد تائو سئوال كنم (چون تازه بخش فارسي سايت تائو را به من داده بودند) با همه سئوال مي كرديم تا اينكه من گفتم: "و الان مدت زيادي كه من دنبال يك استاد مي گردم تا به من كمك كنه"
استاد دادشي گفت: "چقدر پول داري"
من خيلي ناراحت شدم چرا كه تاي چي را با پول نمي توان خريد و گفتم: "هيچي!"
گفت: "بدون پول كه به آدم هيچ چيز نمي دن!!"
و اين شد كه به من برخورد چرا كه عشق با پول نمي شه خريد اين شد كه من خيلي وقت دارم دنبال يك استاد واقعي تاي چي مي گردم ولي پيدا نمي كنم.
خواهش مي كنمه در پيدا كردن يك استاد واقعي تاي چي به من كمك كنيد. استادي كه ياد دادن عشق براي اون مثل ياد دادن تاي چي باشه.
من چندين بار خواستم برم و تو يك كلاس تاي چي ثبت نام كنم حتي تا درب باشگاه هم رفتم ولي... نتونستم.
واقعا خواهش مي كنم به من كمك كنيد. من واقعا تاي چي رو دوست دارم ولي نمي تونم قبول كنم كه استادم عاشق نباشه!!!
با تشكر
آرمين رسول زاده
با سلام خدمت شما دوست عزيز
كاملا درك ميكنم اون لحظه چه حسي پيدا كردين!
متاسفانه روح هنرهاي رزمي داره از بين ميره!
نه شاگردان ديگه شاگردن و نه اساتيد!
البته هميشه استثنا وجود داره ولي روند كنوني اينه
ميشه روح رشته اي درون كسي وجود نداشته باشه ولي با پرداخت پول استادي اموزش اونو قبول كنه!
در حالي كه كسي باشه كه واقعا در وجودش اين قابليت باشه اما چون پولشو نداره .......
يا اساتيدي كه اموزش ميدن براي پول البته اونا رو نميشه استاد ناميد!
در حالي كه ميدونيد اصل يادگيري در گذشته چه طور بوده:
در فيلمهاي چيني هنوز ميشه ديد!
در واقع استاد شاگردشو پيدا ميكرده و با توجه به قابليت و روح اون شاگرد اموزش اونو به عهده مي گرفته!
و تا اندازه اي كه شاگرد ظرفيت داشته به اون ياد ميداده!
مثلا همين فيلم ببر غران ازدهاي خيزان اگه يادتون باشه استاد براي اموزش شاگرد اونو رها نمي كرد!
اما الان.....
واقعا روند وحشتناكيه!
البته اساتيد خوب هم در هر رشته اي پيدا ميشن
اما
بنا به همون قول كه درخت هرچه پربارتر سرش خم تر
استادي كه واقعا استاده معمولا گم نامه!
و با صر و صدا كلاس هاي عمومي برگزار نمي كنه!
اما جوينده يابندست....
شايد روزي شما هم استاد خودتون رو يافتيد!
شايد اساتيد اين فروم در اين زمينه تونستن كمكتون بكنن.
به هر حال براتون دعا مي كنم تا در اين راه پيروز و موفق باشيد:f34r: