• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشكر استاد عزيز؛
خانه ما در تهران است (پيروزي) ولي فعلا من در تبريز هستم (براي دانشگاه).
من هم مبتدي هستم يك فرم 12 حركتي بلدم كه نمي دونم مال چه سبكي از تاي چي هست يا اسم حركاتش چيه!!!
خيلي متشكرم استاد گرامي كه توجه كرديد اگه اين لطف در حق من بكنيد و كتاب براي من بفرستيد متشكر مي شم.
تشكر، من به هر چيزي كه به تاي چي ربط داشته باشه علاقه مندم...
در اين رابط من يك تاپيك جديد باز كردم اگه علاقه مند بوديد به آن سر بزنيد.
خيلي خيلي و واقعا متشكرم شما يك كمك خيلي بزرگ به من مي كنيد. اگر تمرينات شروع بشوند.....
البته مشكل پول نيست مشكل عشقه. و استاد فرج زاده مطمئنم كه به شما عشق آموزش داده نه تاي چي.

با تشكر و موفق باشيد.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از shifu :
تشكر استاد عزيز؛
خانه ما در تهران است (پيروزي) ولي فعلا من در تبريز هستم (براي دانشگاه).
من هم مبتدي هستم يك فرم 12 حركتي بلدم كه نمي دونم مال چه سبكي از تاي چي هست يا اسم حركاتش چيه!!!
خيلي متشكرم استاد گرامي كه توجه كرديد اگه اين لطف در حق من بكنيد و كتاب براي من بفرستيد متشكر مي شم.
تشكر، من به هر چيزي كه به تاي چي ربط داشته باشه علاقه مندم...
در اين رابط من يك تاپيك جديد باز كردم اگه علاقه مند بوديد به آن سر بزنيد.
خيلي خيلي و واقعا متشكرم شما يك كمك خيلي بزرگ به من مي كنيد. اگر تمرينات شروع بشوند.....
البته مشكل پول نيست مشكل عشقه. و استاد فرج زاده مطمئنم كه به شما عشق آموزش داده نه تاي چي.

با تشكر و موفق باشيد.

سلام چه رشته ای و کدوم دانشگاه ؟
آخه منم ساکن تبریزم و هنر جوی تای چی هستم ؟
میتونیم با هم دیدار داشته باشیم؟

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

استاد خبرتون را بدید لطفا همه را منتظر گذاشتید!

با تشکر

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از linkhoo :
سلام چه رشته ای و کدوم دانشگاه ؟
آخه منم ساکن تبریزم و هنر جوی تای چی هستم ؟
میتونیم با هم دیدار داشته باشیم؟

سلام دوست عزيز؛
من از صورت شما مي خوندم كه شما تو تبريز هستم ولي به خودم اعتماد نمي كردم.:(
من دانشگاه دانشوران هستم. رشته كامپيوتر.
حتما! حتما! من خيلي مشتاق كه شما رو ببينم!!!

خيلي خوشحال شدم.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از shifu :
سلام دوست عزيز؛
من از صورت شما مي خوندم كه شما تو تبريز هستم ولي به خودم اعتماد نمي كردم.:(
من دانشگاه دانشوران هستم. رشته كامپيوتر.
حتما! حتما! من خيلي مشتاق كه شما رو ببينم!!!

خيلي خوشحال شدم.

سلام
از صورتم میخوندید ؟ چه جالب...
براتون پیغام گذاشتم ...

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از shifu :
سلام دوستان؛
من يك تازه وارد هستم تاي چي من را به اينجا آورد.
جريان ملاقات خودم را با استاد دادشي (داودي پناه) استاد بزرگ كونگ فو توآ و استاد بزرگ تاي چي در ايران را بريتان مطرح مي كنم.

چند ماه پيش من پيش استاد دادشي رفتم براي اينكه مي خواستم در مورد تائو سئوال كنم (چون تازه بخش فارسي سايت تائو را به من داده بودند) با همه سئوال مي كرديم تا اينكه من گفتم: "و الان مدت زيادي كه من دنبال يك استاد مي گردم تا به من كمك كنه"
استاد دادشي گفت: "چقدر پول داري"
من خيلي ناراحت شدم چرا كه تاي چي را با پول نمي توان خريد و گفتم: "هيچي!"
گفت: "بدون پول كه به آدم هيچ چيز نمي دن!!"

و اين شد كه به من برخورد چرا كه عشق با پول نمي شه خريد اين شد كه من خيلي وقت دارم دنبال يك استاد واقعي تاي چي مي گردم ولي پيدا نمي كنم.
خواهش مي كنمه در پيدا كردن يك استاد واقعي تاي چي به من كمك كنيد. استادي كه ياد دادن عشق براي اون مثل ياد دادن تاي چي باشه.
من چندين بار خواستم برم و تو يك كلاس تاي چي ثبت نام كنم حتي تا درب باشگاه هم رفتم ولي... نتونستم.

واقعا خواهش مي كنم به من كمك كنيد. من واقعا تاي چي رو دوست دارم ولي نمي تونم قبول كنم كه استادم عاشق نباشه!!!
دوست عزیزم من چون خودم تای چی کار میکردم می خواستم مطالبی را به عرضتون برسونم .نمی دونم این استاد بزرگی که نام بردید واقعا چنین تفکری دارند یا خیر .ولی مطمئن باشید شاید تنها هنر رزمی که نقش نیروهای درونی در اون بسیار زیاده و خصلت و خوی انسانی را اعتدال میبخشه همین هنره (البته بقیه هم هستند ولی تای چی بیشتر از همه)پس اگر چنین سخنی در قبال آموزش این هنر به شما گفته شده بهتره قید چنین شخصی را بزنید .
تای چی یکی از درونی تربن هنرهای رزمی دنیاست که بر مبنای تعادل و تمرکز می شه در اون به مدارج بالای روحی و روانی رسید .بطوری که امروزه در خود کشور چین صبحها خیل عظیم مردم از پیر و جوان فرمهای تای چی را با هماهنگی عجیبی انجام میدن و معتقدند درمان بسیار ی از بیماریهاست .در مورد این هنر رزمی باید این نکته را گوشزد کنم که اگر دنبال سبکی هستید که مثل شاخه های ووشو در گیرانه و مبارزاتی باشه و از تحرکات سریع خوشتون میاد تای چی را انتخاب نکنید .تای چی فقط در سبک یانگ یک سبک مبارزاتی است که البته من خودم خیلی مشتاق بودم که این سبک را کار کنم ولی متاسفانه میسر نشد .ولی من از یکی از دوستان چینی که می پرسیدم معتقد بود که در تای چی باید مانند باد بی صدا(منظور پریشانی و آشفتگی درون)و مانند رودخانه در جریان باشید و چنان به تعادلی از نیروها برسید که بتوانید هدایت گر تمام نیروهای درون و برونی باشید .سخن در مورد این هنر زیاده ولی بهتره استادی را انتخاب کنید که خودش دارای والاترین خصلتهای انسانی باشه .و در مورد این سبک هم بسیار صبور باشید چون بقول چینی ها یک پر روی آب برای رسیدن به مقصد راه طولانی را پیش رو خواهد داشت.

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
دوست عزیزم من چون خودم تای چی کار میکردم می خواستم مطالبی را به عرضتون برسونم .نمی دونم این استاد بزرگی که نام بردید واقعا چنین تفکری دارند یا خیر .ولی مطمئن باشید شاید تنها هنر رزمی که نقش نیروهای درونی در اون بسیار زیاده و خصلت و خوی انسانی را اعتدال میبخشه همین هنره (البته بقیه هم هستند ولی تای چی بیشتر از همه)پس اگر چنین سخنی در قبال آموزش این هنر به شما گفته شده بهتره قید چنین شخصی را بزنید .
تای چی یکی از درونی تربن هنرهای رزمی دنیاست که بر مبنای تعادل و تمرکز می شه در اون به مدارج بالای روحی و روانی رسید .بطوری که امروزه در خود کشور چین صبحها خیل عظیم مردم از پیر و جوان فرمهای تای چی را با هماهنگی عجیبی انجام میدن و معتقدند درمان بسیار ی از بیماریهاست .در مورد این هنر رزمی باید این نکته را گوشزد کنم که اگر دنبال سبکی هستید که مثل شاخه های ووشو در گیرانه و مبارزاتی باشه و از تحرکات سریع خوشتون میاد تای چی را انتخاب نکنید .تای چی فقط در سبک یانگ یک سبک مبارزاتی است که البته من خودم خیلی مشتاق بودم که این سبک را کار کنم ولی متاسفانه میسر نشد .ولی من از یکی از دوستان چینی که می پرسیدم معتقد بود که در تای چی باید مانند باد بی صدا(منظور پریشانی و آشفتگی درون)و مانند رودخانه در جریان باشید و چنان به تعادلی از نیروها برسید که بتوانید هدایت گر تمام نیروهای درون و برونی باشید .سخن در مورد این هنر زیاده ولی بهتره استادی را انتخاب کنید که خودش دارای والاترین خصلتهای انسانی باشه .و در مورد این سبک هم بسیار صبور باشید چون بقول چینی ها یک پر روی آب برای رسیدن به مقصد راه طولانی را پیش رو خواهد داشت.

استاد گرامي؛
با تشكر از لطفتون.
بله من هنر رزمي خشني نمي خواهم بلكه چيزي مي خوام كه روح داشته باشه. برام زد و خورد اهميت نداره چيزي كه اهميت داره عشقه كه بالاتر از همه نيروي هاي انساني و غير انسانيه.
براي مثال من ديروز صبح بدنم كاملا درد مي كرد (بر اثر تمرين زياد روز قبل دچار كوفتگي عضلاني شده بودم) ولي بعد از 15 دقيقه تاي چي كار كردن (من فقط يك فرم 12 حركتي بلدم) با كمال تعجب ديدم كه هيچ جاي بدنم ديگه درد نمي كنه و اين برام خيلي جالب بود...
من به چنين چيزي احتياج دارم كه بتونم عشق بورزم نه اينكه عشق از بين ببرم

با تشكر از رهنمايي هاي شما

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
به علت شروع امتحانات پايان ترم احتمالاًبنده 2-3 هفته از فروم دور باشم.
اما چند سايت را كه اخيراً پيدا كرده ام را معرفي ميكنم، اگر دوستان واساتيد وقت كردند سري به اين سايت ها هم بزنند.
http://kungfutoa-international.com/
http://martial-arts.blogfa.com/
http://kungfutoa.8m.com/
http://www.kungfutoa.com/
http://www.daruoshamanzade.persianblog.com/
http://www.kungfutao.blogfa.com/

در ضمن هنوز خودم وقت نكرده ام كه اين سايت ها را درست وحسابي بررسي كنم.
با تشكر The one

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزیز.
در مورد خبر :اگه شرایط اونو داشتید pm بزنید بدلیل محدودیتی که دارم نمی تونم به همه اعلام کنم.کافیه به سایت www.bilang.com برید و یک کلیپ تماشا کنید بعد اگه واقعا پایه ی این کار بودین pm بدید.:) :)

armanbm

Registered User
لایک‌ها
6
میشه موضوع رو تو پیغام خصوصی به من بگید؟
چون من نمیتونم فیلمی از این سایت بگیرم
ممنون

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
"کاراته هنری به قدمت تاریخ"

با سلام به دوستان و استادان گرامی./اوس/
امروز میخوام مطالبی در مورد مکتب کیوکوشین کای به صورت کلی ارائه کنم.

کیوکوشین کای کان کاراته "سوسای ماسو تاتسواویاما" (Masutatsu oyama) /اوس /: به خاطر نیروی عظیمی که در آن مطرح است شهرت دارد. نام این مکتب به زبان اصلی به معنی "روش حقیقت نمایی" است وهمین عنوان به حد کافی فلسفه وجود آن را بیان میکند .کیوکوشین کای درواقع روش حمله نیست.بلکه اساسا مکتبی است که خود را وقف هنر دفاعی از خود نموده است و این آرمان در کلیه مراحل تمرین انعکاس می یابد. در پی چنین آرمانی و در آزمایش کردن تاثیر این سیستم دفاعی "اویاما" / اوس/ نحوه ای از رویارویی بوجود آورده است که به نام ضربه کردن حریف یا "ناک دان" knock down معروف است و در آن ضربات موثربه بدن وسر حریف مورد استفاده قرار می گیرد.نیروی ضربات در این مکتب با آزمایش کردن ضربه برروی قطعات چوب وتخته و شدت تاثیر ونیروی کاراته کاران در محک آزمایش قرار می گیرد. خرد کردن چیزهایی مثل سنگ و تخته و آجر و غیره در این مکتب یکی از روشهای آزمایش است.

" کیوکوشین چیزی نیست جز روح و قدرت"

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از armanbm :
میشه موضوع رو تو پیغام خصوصی به من بگید؟
چون من نمیتونم فیلمی از این سایت بگیرم
ممنون

براتون pm گذاشتم.
کلیپ های این سایتم : یک سری حرکات رزمی هستش که با ترکیب حرکات پرشی و ژیمناستیک درست شده .حرکاتی زیبا و البته بسیار سنگین:wacko:

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
"تاريخچه كيوكوشين كاراته"

قسمت اول
1923 / ميلادي
ماسوتاتسو اوياما كه بعدا به لقب سوساي سازمان جهاني كيوكوشين كاي كان كاراته دست يافت در 27 جولاي 1923 ميلادي در كره متولد شد.

1925 /
اوياما توسط والدينش به منزل خواهرش در منچوري فرستاده شد.

1936 /
اوياما وارد مدرسه اي در سئول شد. در همين حين شروع به يادگيري كمپوچيني كرد و پس از دو سال تمرين به دان يك ارتقا پيدا كرد.

1938 /
ماس اوياما وارد مدرسه هوايي ياماناشي (Yamanashi) ژاپن شد و كاراته را زير نظر گي چين فوناكوشي (Gichin Funakoshi) شروع كرد و هر روز ، دو ساعت به تمرينات خود با اين استاد بزرگ ادامه داد.

1940 /
اوياما به هنگامي كه دان 2 (Ni-Dan ) كاراته بود وارد دانشگاه تاكوشوكو (Takushoku ) شد.

1945 /
اوياما تحقيقات در مورد كاراته را در موسسه ايوا (Eiwa ) در منطقه سوگي ناميكو (Suginami-Ku ) واقع در توكيو را آغاز كرد لكن پس از سپري شدن 6 ماه موسسه مذكور تعطيل شد.

1946 /
ماس اوياما وارد بخش تربيت بدني دانشگاه واسدا (Waseda ) گرديد و در آنجا بود كه با دو نفر از نويسندگان مشهور ژاپني به نامهاي يوشي كاوا Yoshikawa ) ) و شيرواوزاكي (Shiro Ozaki ) آشنا وبه مطالعات بيشتر درباره روش سامورايي پرداخت و پس از آن جهت تمرين به منطقه مينوبو (Minubu ) رفت. ايشان در همين سال بود كه به دان 4 كاراته دست يافت.

1947 /

ماس اوياما در اولين دوره مسابقات سراسري ژاپن در كيوتو شركت كرد ومقام قهرماني را از آن خود كرد.

1948/
اوياما تصميم گرفت زندگي خود را وقف كاراته كند و 18 ماه تمرينات خود را به تنهايي در منطقه كيوسومي (Kiyosomi ) واقع در استان چيبا(Chiba) آغاز كرد و اجراي تكنيكهاي خود را به حد عالي رساند.

1950 /
او در شهر چيبا اطاقي اجاره كرده ، تمرينات خود را ادامه داد. ايشان تمرينات كشتن گاورا شروع كرد. به طور مثال طي چهار روز 47 راس گاو را از پاي در آورد.

1951 /
سوساي آموزش كاراته را در ارتش آمريكا كه در ژاپن استقرار داشت آغاز كرد و سپس تمرينات جودو را در شهر چيبا اغاز نمود و به دان 4 اين رشته دست يافت.

1952 /
سازمان كاراته شهر شيكاگو وي را به آمريكا دعوت كرد ودر حدود 11 ماه توانست 32 مورد كارهاي نمايشي را به اجرا بگذارد و در 7 مسابقه نيز شركت كرد و سپس به ژاپن بازگشت.

1953 /
سوساي مجددا به شيكاگو رفت و با حضور تماشاچيان با يك گاو نر وحشي مبارزه كرد و توانست اين گاو را شكست دهد و شاخ او را نيز بشكند.
لازم به ذكر است سوساي اوياما پس از شكست دادن گاو وحشي گفته است هدف من قدرت نمايي نبوده بلكه ميخواستم ثابت نمايم انسانها ذاتا استعدادهايي دارند كه اگر آن را شكوفا سازند ميتوانند بر همه چيز فائق گردند.

1954 /
سوساي به ژاپن بازگشت و پس از 3 ماه توقف و تمرين مستمر ، موفق گرديد در بوسو(Boso ) اولين دوجو خود را خارج از منطقه ميجي رو (Mejiro ) افتتاح نمايد.

1955 /
سوساي به آمريكا دعوت شد ، سپس به اروپا رفت ، در اين سفر با مردان بسياري مبارزه كرد و براي اولين بار سر بطري شيشه اي را به تيغه دست خود شكست و موجب حيرت مردم شد ، ايشان در شيكاگو مجددا با گاو وحشي مبارزه كرد اين امر موجب انتقاد باشگاه دوستي حيوانات گرديد.

ادامه دارد

mitra_921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه اساتيد محترم
خيلي خوشحالم كه در اين تايپيك هم استاد شائولين حضور دارند .راستش من تقريبا تمام صفحات اين تايپيك رو مطالعه كردم اما هيچ كس در مورد ووشو سبك نانچوان صحبتي نكرده. يعني هيچ كسي تويه اين تايپيك اين سبكو كار نمي كنه.
ميشه لطفا كمي هم در مورد اين سبك صحبت كنيد و اطلاعات در اختيار علاقمندان بگذاريد .
متشكرم

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
نان چوان يکی از چهار سبک اصلي ووشو وبه معنی مشت قدرتی ، واز سبک های جنوبی چین است
به این دلیل که در جنوب چين رودخانه و درياچه بسياری وجود داشته و اکثر مردم آنجا
به قايقرانی صیادی و کارهای سخت عادت داشته اند ، و گاهی اوقات درگیری های برروی قایق به وجود می امد ، که باعث شد سبک های ابداع
شود که بيشتر بر پايه حرکات و تکنيکهای قدرتی و حركاتي كه نياز كمتري به دويدن و جابجايي داشته باشد شکل گیرد
از خصوصيات اين سبک ها می توان به
زدن ضربات به شيوه قدرتی ٬ حركات سريع ، اعمال قدرت ، استقرارهاي محكم و استوار ، ضربات بسيار فشرده سريع انفجاري ، ضربات كوتاه ، مشت هاي كوتاه و فريادهاي بلند . استفاده زياد از پنجه ببر و حرکات حيوانات ٬ مبارزه
در فاصله نزديک و جهش های بسيار کم اشاره نمود . همچنين ضربات پا در سيستم
جنوبی برخلاف سيستم شمالی با ارتفاع پائين تر و با قدرت بيشتری زده می شود .
هونگ گار٬ چوی لی فوت ٬ چن توان و نن شائولين از سبک های بارز جنوبی هستند
نان چوان هم که در لغت به معنای مشت قدرتی است نماينده تمام سبک های
جنوبی شائولين می باشد .
لباس اين سبک به رنگ مشکی می باشد. در نان چوان قدرت بدنی حرف اول را می زند(که از معایب این سبک است).سلاحهای اين سبک نن دائو(شمشير)،نن گوئن(چوب) هستند.
مدت کوتاهی نانچوان کار کردم ولی بقیه سبک های ووشو را به ان ترجیح میدهم.
سایت رسمی نان چوان ووشو

اجرای قسمتی از فرمهای نان چوان

bee_nanquan1.jpg
don_nanquan2.jpg

elankick.jpg

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان بلاخره بعد از مدتها تلاش سايت رسمي و جامعه مجازي انجمن اساتيد هنرهاي ذهن وروح ايران براه افتاد .
www.ahzuran.com
آموزش و سازماندهي تمام روشها ومطالبي كه به نيروي درون و تقويت اون مربوطه از چي و ريكي و كنداليني گرفته تا هيپنوتيزم وتله پاتي وعرفان وعلوم غريبه
با عضويت در اين سايت علاوه بر آشنايي با استادان بزرگ ايران و سلسله مراتب ايشان برايگان از خدمات ويژه اين انجمن منجمله :
1-دريافت خبر نامه وماهنامه داخلي
2-شركت در دوره هاي آموزشي حضوري اين انجمن با همراهي اساتيد
3-امكان شركت در دوره هاي اعزام به خارج اين انجمن (چين وهند -براي آموزش نيروي چي و كنداليني )
4-ارتباط دائم و مستمر با صاحبان علوم و متخصصان فنون وديگر هنر جويان
5- و ده ها مزيت ذيگر ...
بهره مند شويد .
همين الان به انجمن اهذوران بپيونديد كه فردا دير است .....
www.ahzuran.com

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام وادب خدمت همه اساتيد
خصوصا استادارشيتكت، روج اريا وشينگ يينگ كه به اين حقيرلطف بيشتري
دارند.
شايد به جرعت بتوان استاد ماسوتاتسواياما،اين مرداسطوره اي هنرهاي رزمي راپيشگام وپيشرومعرفي هنرهاي رزمي مشرق زمين در
جهان معرفي كرد.اين استاد كره اي الاصل كه نام اصلي اش ،«جوي،يونگ اي»ميباشد،درسال1923درجنوب غربي كشوركره متولد شد
ودرسال1930(دردوران اشغال كره توسط ژاپن) به اتفاق خانواده اش به كشورژاپن مهاجرت كرد ودرانجا به تحصيل و ورزش همت
گماشت.اياماي جوان در17 سالگي موفق به اخذ دان 2 (نيدان) در كاراته شد وپس ازگذراندن دوره خدمتش درارتش، دوباره به تمرين
كاراته روي اورد.اياماپس از40 سال مطالعه وتحقيق جامع،بنيانگذارسبكي دركاراته شد كه درواقع تلفيقي بود ازكاراته ژاپني،كنپوي چيني وته كيهون كره اي.اين سبك بعدهانام «كيوكوشين كاراته» را به خود گرفت ودر حال حاضر اين هنراصيل دراقصي نقاط جهان
تدريس وتمرين ميشود.اگر بازيگراني همچون بروس لي با بازي در فيلمهاي رزمي سهمي عمده درشناساندن اين هنرها بخصوص
«كانگ فو» درجهان ايفا كردند، استاد «ماسوتاتسواياما»اين نقش را سالها پيش يعني درسال1950 ودرجريان اولين نمايش مبارزه اي
خود كه با يك گاونروحشي درشيكاگو انجام داد، به نمايش گذاشت. دراين نمايش، استاد درمبارزه اي نفس گيرازپس اين گاووحشي بر
امد.وي ابتدا با مشت مرگباري كه به پيشاني گاوزد انرا‍ كاملأگيج كرد وگاوتلوتلوميخورد،سپس بايكدست شاخ گاوراازجاكند وباضربه
تيغه دست( شوتواگه اوچي) شاخ ديگرگاورا شكست به طوريكه شاخ گاوبه ميان تماشاچيها پرت شد.وجالب اينكه بعدهابه اوياماي گاو
كش مشهورگشت.استاداويامامولف چندين كتاب كاراته نظير«كاراته چيست؟»،«اين هست كاراته» و«كاراته پيشرفته» نيز ميباشد.ايشان
به موازات فعاليتهاي انتشاراتي به اقصي نقاط جهان مسافرت ميكرد وبه معرفي ونمايش هنررزمي ويژه اش همت ميگماشت.«طريقت
كيوكوشين» اخرين كتاب اين استاد فقيداست ودرباره مهمترين جنبه هاي فلسفي واخلاقي«كيوكوشين كاراته»نگاشته شده وهمچنين درباره
مشكلأتي كه دران زمان براي گسترش هنرهاي رزمي وجود داشته است،به تفصيل به بحث ميپردازد.سوساي ماسوتاتسواياما سرانجام در
73 سالگي (1994 ميلادي) وپس از 63 سال زندگي اميخته با رياضت در هنرهاي رزمي، به علت ابتلا به سرطان ريه دارفاني را وداع گفت وجامعه كاراته جهان را به اندوه وتاثر نشاند.
اينجانب اميدوارست باارايه اين مطلب، ضمن گراميداشت ياد وخاطره اين استاد گرانقدر،درمعرفي هنر اصيل«كيوكوشين كاراته» به رهروان با فضيلت كاراته كشور، سهمي هر چند ناچيز راايفا كرده باشد.انشاالاه. اوس نساي ماساي.

پيشكش به تمامي اساتيد و دوستان رزمي فرم.
تنديت را مهار نما وهمچوخاك متواضع باش

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

با تشکر از همه دوستان بابت مطالب خوبشان

همه کلاس های نین جتسو به این شکل است که تا ثبت نام نکنید نمیشه برای دیدن رفت سر کلاس؟
چند روز پیش رفتم یکی از کلاس های ننینجوتسو را از نزدیک ببینم . گفتن کسی را برای تمشا راه نمیدیم باید ثبت نام کنید. بعد از کلی خواهش که خوب ندیده که نمیشه عضو شد . گفت خوب 10 دیقه اول را ببین بقیش را تو ذهنت مجسم کن :blink: :happy:

10 دیقه اول هم که مثل همه کلاس های دیگه بود هیچ فرقی نداشت به غیر از اینکه یه اهنگ های خیلی تند گذاشته بودند.( چیزی که من تونستم از ادامه این تمرین تو ذهنم مجسم کنم اینکه احتمالا در ادامه با وجود این اهنگ های مختلف احتمالا کاری نمیکنند به غیر از ..)

حلا یه وقت هست یه ورزش های مثل کشتی یا کاراته که لیگ های منظم داره و نزدیک مسابقه ها شون
کسی را سر کلاس راه نمیدن که خوب منطقی است . ولی..

انصافا ادم ندیده چه طور میتوتند انتخاب کند . نمیشه که قایم شد، بعد بگه من بهترم.​

mitra_921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
نان چوان يکی از چهار سبک اصلي ووشو وبه معنی مشت قدرتی ، واز سبک های جنوبی چین است
به این دلیل که در جنوب چين رودخانه و درياچه بسياری وجود داشته و اکثر مردم آنجا
به قايقرانی صیادی و کارهای سخت عادت داشته اند ، و گاهی اوقات درگیری های برروی قایق به وجود می امد ، که باعث شد سبک های ابداع
شود که بيشتر بر پايه حرکات و تکنيکهای قدرتی و حركاتي كه نياز كمتري به دويدن و جابجايي داشته باشد شکل گیرد
از خصوصيات اين سبک ها می توان به
زدن ضربات به شيوه قدرتی ٬ حركات سريع ، اعمال قدرت ، استقرارهاي محكم و استوار ، ضربات بسيار فشرده سريع انفجاري ، ضربات كوتاه ، مشت هاي كوتاه و فريادهاي بلند . استفاده زياد از پنجه ببر و حرکات حيوانات ٬ مبارزه
در فاصله نزديک و جهش های بسيار کم اشاره نمود . همچنين ضربات پا در سيستم
جنوبی برخلاف سيستم شمالی با ارتفاع پائين تر و با قدرت بيشتری زده می شود .
هونگ گار٬ چوی لی فوت ٬ چن توان و نن شائولين از سبک های بارز جنوبی هستند
نان چوان هم که در لغت به معنای مشت قدرتی است نماينده تمام سبک های
جنوبی شائولين می باشد .
لباس اين سبک به رنگ مشکی می باشد. در نان چوان قدرت بدنی حرف اول را می زند(که از معایب این سبک است).سلاحهای اين سبک نن دائو(شمشير)،نن گوئن(چوب) هستند.
مدت کوتاهی نانچوان کار کردم ولی بقیه سبک های ووشو را به ان ترجیح میدهم.
سایت رسمی نان چوان ووشو

اجرای قسمتی از فرمهای نان چوان

bee_nanquan1.jpg
don_nanquan2.jpg

elankick.jpg
از اطلاعاتتون متشكرم
اما به نظر من در هر رشته ورزشي قدرت بدني حرف اول را مي زند فرقي نمي كند چه رشته اي و من فكر مي كنم شما به اين دليل اين سبكو كنار گذاشتيد چون در قدرت بدني دچار مشكل هستيد. بهترين و مهيج ترين مبارزات و تالوها متعلق به اين رشته ورزشيه.اميدوارم ازلحن رك من ناراحت نشده باشيد.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
من با چانگ چوان ، کونگ فو را شروع کردم که تقریبا برعکس نانچوان است و نتونستم فرم های نانچوان را بپزیرم چون بنظرم چانگ خیلی زیبا تر سریعتر و تکنیکی تر بود و برگشتم به همون چانگ و شاولین .حلا حرکسی نظر خودشو داره .
kung-fu2.jpg
wushu.gif

بالا