قزل رو میشه با کِز دادنش روی آتش پوست کند ولی دردسر زیاد داره و بوی بدی هم راه میندازه. بهترین روش اینه که قزل رو با پوست آماده کنید. موقع سرخ کردن اول روغن رو خوب داغ کنید، بعد از سمتی که پوست داره بندازید داخل روغن. 2 دقیقه صبر کنید بعد ماهی رو از داخل تابه بردارید و بزارید داخل یه ظرف جدا. بعد دوتا چنگال دستتون بگیرید. الان پوست براحتی کنده میشه. یه نوک چنگال رو بندازید زیر لبه ی پوست ماهی و بچرخونید و با کمک اون یکی چنگال پوست رو جدا کنید. مثل آب خوردن. یکبار امتحان کنید متوجه میشید چقدر راحت اینکار انجام میشه. پوستی که در حالت عادی اگه بخواید بکنید باید با چاقو به جون ماهی بیافتید و تیکه پارش کنید، در این حالت در کمتر از 10 ثانیه سالم و درسته جدا میشه. رازش اینه که با اون 2 دقیقه تفت دادن، چربی زیر پوست ماهی که مهمترین عامل چسبندگی پوست به پیکر ماهی هست آب میشه و پوست براحتی هرچه تمام تر جدا میشه. یکبار امتحان کنید و از خوردن قزل آلا که بدون پوست کاملا برشته شده، لذت ببرید.