• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين روش طبخ ماهي كدام است؟؟؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
قزل رو میشه با کِز دادنش روی آتش پوست کند ولی دردسر زیاد داره و بوی بدی هم راه میندازه. بهترین روش اینه که قزل رو با پوست آماده کنید. موقع سرخ کردن اول روغن رو خوب داغ کنید، بعد از سمتی که پوست داره بندازید داخل روغن. 2 دقیقه صبر کنید بعد ماهی رو از داخل تابه بردارید و بزارید داخل یه ظرف جدا. بعد دوتا چنگال دستتون بگیرید. الان پوست براحتی کنده میشه. یه نوک چنگال رو بندازید زیر لبه ی پوست ماهی و بچرخونید و با کمک اون یکی چنگال پوست رو جدا کنید. مثل آب خوردن. یکبار امتحان کنید متوجه میشید چقدر راحت اینکار انجام میشه. پوستی که در حالت عادی اگه بخواید بکنید باید با چاقو به جون ماهی بیافتید و تیکه پارش کنید، در این حالت در کمتر از 10 ثانیه سالم و درسته جدا میشه. رازش اینه که با اون 2 دقیقه تفت دادن، چربی زیر پوست ماهی که مهمترین عامل چسبندگی پوست به پیکر ماهی هست آب میشه و پوست براحتی هرچه تمام تر جدا میشه. یکبار امتحان کنید و از خوردن قزل آلا که بدون پوست کاملا برشته شده، لذت ببرید.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
امسال 13 بدر رفتیم 10 کیلو قزل آلا سایز متوسط گرفتیم از خود استخر و آوردیم پاک کردیم و قزل آلاها خوابونده شد در پیاز و زعفران و مقدار کمی هم آبلیموی تازه،روز بعدش یه آتیش درست درمون تهیه کردیم و گذاشتیم که زغال بشه،بعد ماهی ها رو که تعدادش تقریبا 22 تا می شد رو فویل پیچ کردیم و وسط آتیش رو کنار زدیم و ماهی هارو چیدیم توش و روشون زغال ریختیم،حدودا 1 ساعت و ربع بین زغال ها موند و بعدش که درشون آوردیم با صحنه عجیبی روبرو شدیم،ماهی ها قشنگ سوخاری شده بودن و روغنشون هم تو خود فویل باقی مونده بود،در مورد طعمش اینطوری بگم که تا حالا ماهی به این خوشمزگی تو عمرم نخورده بودم!!!!واقعا خوش طعم و بسیار خوش عطر شده بود،ارزش داره که یه بار امتحانش کنید

من تو منقل درست کردم خوب شد فقط کمی باید زودتر برمیداشتم!

من قزل الاها را دادم از وسط نصف کرده بود و هر نصفه را جداگانه تو فویل پیچیدم البته قبلش هم دوطرفش را روغن زدم و داخل شکمش را هم زعفران!
(نکته : خونمردگی داخل شکم ماهی را خودتان با کارد بگیرید و پولکهای آنرا هم با کارد بگیرید چون ماهی فروشها این کار را معمولاً نمیکنند بعد بشوید و داخل محلول : روغن+نمک+فلفل+آبلیمو چند ساعتی بگذارید)

بعد برای اینکه زغال کم داشتم ذغال را کف منقل ریختم و ماهیهای تو فویل پیچیده شده را رویش گذاشتم 10 دقیقه بعد، فویلها را چرخاندم تا آن طرفش هم بپزد دوباره
5 دقیقه این طرف و 5 دقیقه هم آنطرفش را هم گذاشتم بپزد! (کلاً نیم ساعت زمان میبره پختش!)

فقط اگر دیدید صدای جلز و ولز دیگه از داخل فویلها نمیاد احتمالاً آماده است و بهتره فویل را باز کنید تا اگر پخته شده دیگه خشک‌تر نشه!

با لیموی تازه خیلی میچسبه!

boronzeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
روش هاي از بين بردن بوي بد ماهي چيه به نظرتون؟؟؟
اول باید خوب با آب سرد ماهی رو بشوری بد یه کم بهش سیر اضافه کنی به همراهه کمی پست لیموی تازهکه خودت تازه رنده کرده باشی چون اگر آب لیمو بریزی ماهی رو جمع میکنه پس همون کاری که گفتم انجام بدی درضمن یه کمی هم بهش فلفل اضافه کن بزار 15 دقیقه بمونه بدش هم بوی بد ماهی از بین رفته هم یه ماهی خوشمزه گیرت میاد عزیزم باید تو آشپزی یه کمی هم خودت خلاقیت نشون بدی چون آشپزی سلیقه یه امیدوارم که تونسته باشم شما دوست عزیزو راهنمایی کرده باشم.

نسیم یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دو تا ماهی جنوب هست که خیلی خوشمزه و خوشخوراکه قبلش من فقط ماهی شمال رو می پسندیدم و لی این دو تا عالیه
یکی ماهی زبیدی یکی ماهی شعری خیلی لذیذ هستن امتحان کنید

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان روش ها و راه های جدید چی تو چنته دارید ؟

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
سلام یکی از راههای طبخ ماهی غلتاندن ان در اب نارج به همراه نمک و کمی زرد چوبه میباشد.
البته این روش طبخ در ماهی های دریای خزر صدق میکند

بالا