هر چی پوششها کمتر باشه مبلغ نهایی بیشتره .دوستان لطفا از ترفندهای گرفتن سود بیشتر در بیمه عمر بگید. مثلا میگفتن سالانه باشه مبلغ نهایی بالاتره تا ماهانه و اینکه 30 ساله باشه.
چه موارد ریز دیگه ای هست که باعث بشه مبلغ نهایی بیشتر بشه؟
هر چی پوششها کمتر باشه مبلغ نهایی بیشتره .
اگه ابتدا یه سپرده اولیه بگذاری هم مبلغ نهایی بیشتر میشه .
درصد افزایش سالیانه حق بیمه هم تاثیر زیادی داره ،
سود مشارکتی اون شرکت هم خیلی خیلی مهمه .
.
چون بر خلاف بانک اینجا سود مرکب داریم ، از سال 25 تا 30 مبلغ اندوخته 2 برابر میشه !سود اصلی این سرمایه گذاری توی قرارداد 30 ساله و 5 سال اخر هست.
شما فردا روز بعد ازدواج برا خرید خونه مبلغ درشت احتیاج نداری ؟من مجردم 26 و فرض کنید قراره تا اخر عمر مجرد بمونم ایا این مدل بیمه عمر اصلا بدرد من میخوره؟
تامین اجتماعی جز یه فوت چند میلیونی که هزینه قبر هم نمیشه + مستمری حداقلی پوشش دیگه ای هم داره ؟ با اون مستمری الان میشه زندگی کرد ؟ایا بهتر از بیمه تامیین اجتماعیه؟
تامین اجتماعی الان حدود 350 ـه ، اگه میخوای تامین اجتماعی نداشته باشی باید همون مبلغ بگذاری تو بیمه عمر .چون من فقط یکیشو میتونم پرداخت کنم ایا بنظرت روی این مدل بیمه سرمایه گذاری کنم؟
ماهیانه 200 هزار تومان با درصد افزایش 15 درصدی و قرارداد 30 ساله چطوره؟
حتما پرداخت حق بیمه از طرف شرکت بیمه رو انتخاب کن ، بقیه پوششها هم که همه شرکتها دارن . فقط فوت رو حدود 30 .. 40 بیشتر نگیر و فوت حادثه ای هم 2 برابر بیشتر نگیر که مبلغ پایانی کم نشه ، اما این تصور که همه پوششها رو کنسل کنم که مبلغ اندوخته زیاد بشه کاملا اشتباهه . اون میشه سپرده گذاری تو بانک نه بیمه عمر .پوشش ها برای من چی خوبه؟
شرکتی انتخاب کن کمتر 20 نباشه .سود مشارکتی چند درصد باشه خوبه؟ شرکت بیمه اینو اعلام میکنه ازشون بپرسم؟
حالت اول در واقع برای پدر باز شده و حالت دوم برای فرزند .یه سوال دیگه دارم. یه خانواده سه نفره رو در نظر بگیر. پدر 34 سالشه یه فرزند 2 ساله هم دارن. قراره یه بیمه عمر باز بشه. در کل هدف از باز کردن بیمه عمر برای اینده فرزنده.
اینجا دو حالت داریم 1: بیمه گذار و بیمه شده پدر باشه 2: پدر بیمه گذار باشه فرزند بیمه شده.
اگر پدر فوت کنه در هر دو حالت چه اتفاقی برای بیمه نامه میفته؟ در کل کدوم یک از این حالت ها به نفع این خانوادست. شما کدومش رو پیشنهاد میکنی؟
چون بر خلاف بانک اینجا سود مرکب داریم ، از سال 25 تا 30 مبلغ اندوخته 2 برابر میشه !
بخاطر همینه که میگیم حتما 30 ساله باز کنید .
شما فردا روز بعد ازدواج برا خرید خونه مبلغ درشت احتیاج نداری ؟
اصلا فرضا مجرد موندی ، آیا تا آخر عمر توان کار کردن داری ؟ اون موقع که توان کار نداری و نیاز مالی داری باید چی کار کرد ؟ اگه یه روزی روزگاری تصادفی حادثه ای چیزی رخ داد و خونه نشین یا ویلچر نشین شدی کسی هست که بهت برسه و مخارجتو بده ؟
... و هزار تا مساله و نیاز دیگه ، سرطان بگیری
و ....
اصلا هیچکدوم پیش نیاد ، تو میونسالی آدم تفریح و سفر و جهانگردی نمیخواد ؟! ...
تامین اجتماعی جز یه فوت چند میلیونی که هزینه قبر هم نمیشه + مستمری حداقلی پوشش دیگه ای هم داره ؟ با اون مستمری الان میشه زندگی کرد ؟
تامین اجتماعی الان حدود 350 ـه ، اگه میخوای تامین اجتماعی نداشته باشی باید همون مبلغ بگذاری تو بیمه عمر .
15 درصد افزایش خوبه .
حتما پرداخت حق بیمه از طرف شرکت بیمه رو انتخاب کن ، بقیه پوششها هم که همه شرکتها دارن . فقط فوت رو حدود 30 .. 40 بیشتر نگیر و فوت حادثه ای هم 2 برابر بیشتر نگیر که مبلغ پایانی کم نشه ، اما این تصور که همه پوششها رو کنسل کنم که مبلغ اندوخته زیاد بشه کاملا اشتباهه . اون میشه سپرده گذاری تو بانک نه بیمه عمر .
شرکتی انتخاب کن کمتر 20 نباشه .
اعلام میکنن ولی روند چند سال گذشته مهمه نه یکی دو سال .
حالت اول در واقع برای پدر باز شده و حالت دوم برای فرزند .
سود بیمه عمری که برای بچه باز میشه قطعا بیشتره چون ریسک کمتری داره ولی در واقعیت پدر بیشتر احتیاج داره چون بیشتر در معرض حوادثه .
حالت دوم پدر حس بهتری داره چون برای بچش باز کرده ولی منطقیش اینه برای سرپرست خانوار باز بشه .
اگه برای پدر باز بشه میتونه پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی رو برا خودش بگیره ولی در حالت دوم برای بچه نمیشه این پوشش گرفت (بجز پوشش حامی تو بیمه آسیا)
مبلغ مهمه مبلغ اگه خیلی کم باشه نه ولی اگه مبلغ خوب باشه میشه بین پدر و بچه قسمت کرد و برا جفتشون باز کرد .
.
چیزی که به شما پرداخت میشه در هر سال تا ریال آخرش تو ستون "مبلغ بازخرید" نوشته شده .در مورد سود مشارکت توضیح میدید؟ الان انلاین استعلام گرفتم سرمایه نهایی (ارزش باز خرید) طبق مبالغ پست قبلی میشه حدود 2.3 میلیارد حالا اگه سود مشارکت هر سالو همون 20 درصد نظر بگیریم طی این 30 سال چه مقدار میشه؟ و در نهایت شرکت بیمه در پایان قرارداد حدودا چقدرباید به من پرداخت کنه؟
الان برای مثال این اعدادی که پارسیان اعلام کرده رو توضیح میدید: http://parsianinsurance.ir/fa-IR/parsianinsurance/4096/page/عملكرد-صندوق-سرمايهگذاريچیزی که به شما پرداخت میشه در هر سال تا ریال آخرش تو ستون "مبلغ بازخرید" نوشته شده .
چیزی که تو استعلام و حتی توی قراردادتون نوشته میشه طبق سود تضمینی بیمه مرکزیه که میگه : 2 سال اول 16% ، دو سال بعد 13% و ادامه قرارداد هر چی که باشه سالی 10% سود باید پرداخت بشه .
حالا بیش از این هر شرکتی تونست ، بسم الله . الان چیزی که شرکتها دارن پرداخت میکنن (سود مشارکتی)از حدود 17 .. 18 تا 24..26 هست . ولی خب این سود بسته به شرایط اقتصادی متغیرهست و به همین دلیل نه توی استعلام و نه توی قرارداد نوشته نمیشه ولی حدود بیمه عمری که مبلغ تضمینی پایانیش 5 میلیارده با احتساب سود مشارکت 26 درصدی ، حدود 17 میلیارد هست و تفاوت مشارکت و تضمینی همیشه در همین حد قابل توجه هست . بعبارتی قطعا مبلغ نهایی بیشتر از مبلغ تعهد شده هست ولی دقیقش نمیشه گفت .
اگه سود مشارکت تو یه سال 25 باشه و مشتری مثلا 10 درصد تضمینی رو قبلا دریافت کرده باشه ، 15 درصد ادامه به حسابش ریخته میشه .الان برای مثال این اعدادی که پارسیان اعلام کرده رو توضیح میدید: http://parsianinsurance.ir/fa-IR/parsianinsurance/4096/page/عملكرد-صندوق-سرمايهگذاري
مگه سود قطعی = سود تضمینی + سود مشارکت نیست؟ پس سود مشارکت پارسیان برای مثال سال 94 میشه 20.1-15 = 5.1 درصد
درسته یا اشتباه میکنیم؟
براي بيمه عمر كارت پايان خدمت نيازه؟
همه شرکتها همینطور هستن .دوستان این چیزی که بیمه پارسیان ادعا میکنه محاسبه سود در این شرکت بصورت روزشمار و سود در سوده ایا فقط مختص این شرکته یا بقیه هم بهمین صورته؟
الان دقت کردم هنوز سود قطعي بیمه های ما و پارسیان برای سال 96 اعلام و به اندوخته بیمه گذاران واریز نشده با وجود اینکه در حال ورود به سال 98 هستیم. یعنی بیمه گذارهایی که الان خودشون رو بازخرید میکنن که بطورمرتب دائمأ در حال انجامه، سود قطعی دو سال گذشته 96 و 97 به بیمه گذار پرداخت نمیشه. ایا این مصداق دزدی و کلاه برداری نیست؟
http://life.bimehma.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=4&pageid=392&newsview=726
بیمه ما سود سال 95 رو در 15 فروردین 97 اعلام و به اندوخته بیمه گذاران واریز کرده و هر کس قبل این تاریخ بازخرید کرده شرکت بیمه سود دو سال قبلشو کشیده بالا. عجب کلاه بردارهایی هستن اینا.
بیمه مرکزیم که کشک
اولا که 25 درصد نداریم ، نهایت همون 20 درصد افزایش سالیانه هست .
ولی شما هر سال الحاقیه بزن و هر مبلغی میخوای بعنوان حق بیمه سال جدید بریز . به همین سادگی .