موردی که وجود داره این هست که من در تابستون سال 96 وقتی دلار بالا نرفته بود ماهی 200 تومن حق بیمه میدادم. شاید بگید این مبلغ کمی است اما خب منی که محصل هستم و این پول رو از خانوادم می گرفتم برام مبلغ زیادی به حساب می اومد. دلیل بیمه شدنم هم این بود که خودم کار نداشتم و گفتم لااقل بتونم پس اندازی جمع کنم. الان به من میگن تا 5-6 سال دیگه بهت 40 تومن میدیم. در صورتی که ال نود دست دو الان شده 80 تومن
من در شرایط فعلی میگم که آیا پول دادن به بیمه کار درستی هست یا نه؟ هیچ هزینه درمانی رو بیمه ها متقبل نمیشن. تنها میگن اگر بیماری صعب العلاج مثل سرطان گرفتی سالی بهت 5 میلیون میدیم (شما نوشتی 50 تومن، عزیز 50 تومن رو کجا میدن؟) من با 5 تومن برم به جنگ سرطان؟ هزینه قطع دست من 10 میلیونه؟
خیلی از این بیمه ها به صراحت میگند که به میزان سود بانکی (10 درصد) به پولی که میذاری سود میدیم. والله از نظر من اگر کسی کار داره به نظرم سرمایه گذاری تو بیمه عمر یک خریت به حساب میاد.
اما نمی دونم برای من چه شرایطی درست هست! افزایش مبلغ سرمایه گذاری هم به همین راحتی که شما میگی نیست. مگه جیب خانواده من نسبت به سال گذشته گشاد تر شده که من به جای 200 تومن برم 300 تومن پول بدم؟
شاید حرف هام یک جورایی آگاه کردن بقیه کسانی باشه که دارند این تاپیک رو می خونند. بیمه عمر هیچ هزینه ای بابت درمانتون نمیده. با مبالغ کم مثل 50 تومن آخرش بعد از سی سال می تونید برید یک دونه ال نود بخرید. تمامی بازاری هایی هم که من می شناسم حاضر نیستند به جای تامین اجتماعی برن پول به بیمه عمر بدن. آقا شما الان 500 تومن به بیمه عمر بدی هیچ کدوم از هزینه های درمانی شما رو جبران نمی کنه، ولی اگه به تامین اجتماعی بدی حداقل فردا مریض شدی تو بیمارستان تامین اجتماعی بخوابی یک بخشی از هزینه هات رو متقبل میشه. اگه می تونید با پولتون سرمایه گذاری کنید به نظر من تحت هیچ شرایطی سمت بیمه عمر نیایید. اگه نمی تونید هم باز نیایید.
من خودم متاسفانه یک شهر دیگه هستم، ولی تصمیم گرفتم چند ماه دیگه که برگشتم شهر خودمون پولم رو از بیمه عمر بکشم بیرون. 5 تومنی هم که بیمه ایران قراره سالی هزینه سرطان من کنه مال خودش. اگه کسی با 5 تومن تونسته از چنگ سرطان خارج بشه با 100 هزار تومن هم می تونه :general602: