اخرین خبری که در مورد سود مشارکت بیمه عمر ما اعلام شده سود مشارکت سال 95 هست و تا این لحظه که در سال 98 هستیم هیچ خبری از سود مشارکت سال های 96 و 97 این شرکت بیمه نیست.
بازخرید بیمه نامه ها دائمأ در حال انجامه، فرض کنید همین امروز بیمه گذاری بیمه نامه چندین ساله خودش رو بهردلیلی بازخرید میکنه. ایا سود مشارکت سال 96 و 97 که حق مسلم بیمه گذاره و حق الناس محسوب می شه به صاحب اصل سود که بیمه گذاره پرداخت میشه؟ طبق برداشتی که من از این قضیه کردم جواب منفیه، در واقع این شرکت بیمه اعلام و پرداخت سود مشارکتو به تعویق می اندازه تا نخواد به افرادی که بیمه نامشونو بازخرید میکنن سود مشارکت بده در حالیکه بعضی از شرکت ها در تیرماه هر سال پرونده سال قبلو میبندن، ولی این شرکت تا به الان بعد از ۹ ماه تاخیر نسبت به شرکتهای دیگه هنوز خبری از اعلام و واریز سود مشارکت سالهای قبلش به اندوخته بیمه گذاران نیست! ایا این مصداق بارز کلاهبرداری نیست؟
شما میگید سود مشارکت تا اخرین روز به بیمه گذاری که بیمه نامشو بازخرید میکنه پرداخت میشه؟ چطور همچین چیزی ممکنه وقتی این سود اصلا محاسبه نشده، به اندوخته کاربر اضافه نشده و اعلام عمومی نشده؟
وقتی من الان بازخرید میکنم هنوز سود مشارکت سال 97 مشخص نشده ، وقتی مشخص نشده چطور پرداخت بشه ؟!
باید صبر کنه تا معلوم بشه بعد بهش پرداخت بشه ، وقتی الان بازخرید میکنم تمام سودهای تضمینی + مشارکت سالهای قبل رو میگیرم و در مورد سال 97 تضمینی رو میگیرم ولی مشارکت رو باید صبر کنم تا معلوم بشه بعد دریافت کنم .
با حدس و گمان و اطلاعات ناقص قضاوت نکنید اینکه برداشت شما چیه مهم نیست ، مهم قانونیه که بیمه مرکزی شرکتها رو موظف کرده هر سودی داشتن 85% اش رو به مشتریان بدن .
ضمن اینکه به مشتری رقم بازخرید یا رقم تضمینی مهر و امضا شده و تحویل شده که عینا و تا ریال آخر دقیقا مطابق همون مبلغ هر موقع از قرارداد که اراده کنه تحویل میشه .
تعویقی برای اعلام سود نیست ، برای سال مالی برید از یه حسابدار سئوال کنید ، مثال براتون زدم .
اینکه یه خبر از سود سال 95 پیدا کردید و بقیه رو پیدا نکردید دلیل بر عدم وجودش نیست ، مشتریای بیمه عمر اغلب شرکتها پروفایل دارن و سودها و مبالغشون رو براحتی میتونن چک کنن .
بحث من و شما اینه که مثلا بعد 21 سال شخص اگه بازخرید کرد تمام مشارکت و تضمینی 20 سال بهش پرداخت میشه سود تضمینی سال آخر هم پرداخت میشه و فقط و فقط شما سر سود مشارکت سال آخر شک داری که واقعا مبلغ زیادی هم نیست و البته نحوه پرداختش رو هم توضیح دادم .
.