دوست عزیز این فرمایشات شما فقط در حد چند عدد و رقم هست ، در عمل هیچ.
این محاسبات شما رو چندین سال پیش انجام دادم. تامین اجتماعی طبق قانون کار و وزارت کار نرخ تعیین میکنه اما بیمه عمر اینجوری نیست و اندوخته ای است. کشور ما ایران به مانند کشور کانادا نیست که نرخ تورم واقعا طی یکسال 1درصد رشد کنه ، عملا بیمه عمر در چنین شرایط کشوری که طی یکسال نرخ 400 درصد افزایش پیدا میکنه اندوخته شما پوچ خواهد شد.
واقع بین باشیم
شما میگین در حد عدد و رقم هست و در عمل هیچ خب مبالغی که عرض کردم رو شما بگین.
تامین اجتماعی درصد افزایش پرداختیش نسبت به سال پیش 400 درصد افزایش داشته؟!!
شما مبلغ حق بیمه ای که ماهانه باید برای بیمه عمر و سرمایه گذاری بدین رو بر اساس مبلغ حق بیمه تامین اجتماعی محاسبه کنین، میبینین در آخر ارزشش خیلی بیشتر از خدمات تامین اجتماعی هست.
بله ما در ایران هستیم ولی خدمات تامین اجتماعیمون هم در ایران هست و با نرخهای کانادا خدمات نمیدن. همین امروز رو ببینیم که بازنشسته های تامین اجتماعی واقعا حقوقی که میگیرن تمام مشکلاتشون رو برطرف میکنه؟ این همه سال مبالغ هنگفتی به تامین اجتماعی دادن چرا بزور خورد خورد بصورت مستمری داره بهشون برمیگردونه.
متاسفانه ما ایرانیها راحت رومون تاثیر میزارن، همین تامین اجتماعی یک نمونه دزدی از کارفرماها و مردم هست. واقع بین بودن با اینکه نخوایم خودمون فکر کنیم خیلی فرق داره. من واقع بینم در ایران زندگی میکنم ولی فکر دارم بین تامین اجتماعی و بیمه عمر و سرمایه گذاری کدوم رو انتخاب کنم. من بیمه عمر و سرمایه گذاری + بیمه خدمات سلامت درمانی + بیمه تکمیلی دارم.
مشکل اصلی ما ایرانیها عدم دانش و صحبت هست، مشاور خوب اگر داشته باشین خیلی مسائل رو براتون باز میکنه.
ولی خیلی دوست دارم آمار بیمه نامه ای که میگین سرتون کلاه رفته رو ببینم تا در موردش با هم صحبت کنیم البته اعداد ارقام واقعیشو. ممنونم