آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
اگه کسی شغلی نداشته باشه چی؟چجوری میشه بیمه تکمیلی بشهیا تکمیلی انفرادی یا توسط یک صنف یا ارگان باید بیمه بشین.
اگه کسی شغلی نداشته باشه چی؟چجوری میشه بیمه تکمیلی بشهیا تکمیلی انفرادی یا توسط یک صنف یا ارگان باید بیمه بشین.
بصورت انفرادی میتونین بیمه تکمیلی بگیریناگه کسی شغلی نداشته باشه چی؟چجوری میشه بیمه تکمیلی بشه
ممنون از جوابتونبصورت انفرادی میتونین بیمه تکمیلی بگیرین
خواهش میکنمممنون از جوابتون
کدوم بیمه انفرادی العان خوبه لطفا راهنمایی کنین
اونی که شما فرمودید سود مشارکت در منافع هست که درصورت کسب سود مازاد بر سود علی الحساب به شما پرداخت میکنن اونم ۸۵ درصدشودوستان بیمه عمر سود چند در صد میده؟به من یه جدول دادن محسابه سود با نرخ 18 و 22 و 24 درصد رو پیش بینی کرده کدومش رو میشه روش حساب کرد؟
سامان دارهتکمیلی انفرادی کجا داره؟
دوستان اگه در پایان قرارداد بیمه عمر به جای دریافت یکجای اندوخته درخواست دریافت مستمری داشته باشیم،این مستمری ثابت هست تا پایان عمر یا هر سال در صدی افزایش داره مثل حقوق بازنشستگی که تامین اجتماعی به بازنشسته ها میده؟
نه دوست عزیز بیمه عمر در پایان قرارداد درصورتی که درخواست دریافت بصورت مستمری داشته باشید ، تا زمانی که اندوخته داشته باشید از محل اندوختون پرداخت میشه و مثل تامین اجتماعی افزایش یا تا آخر عمر نیست و برپایه اندوخته فرد پرداخت میشه.
سلامسلام
دوستان الان کدوم بيمه عمر خوبه؟
من خودم چند ساله بیمه پاسارگاد دارم
الان میخوام بچه هارو هم بیمه عمر کنم
خودم نظرم رو طرح مان بیمه ایران هست ولی شنیدم مالیات داره! درسته؟
بیمه پاسارگاد نداشت همچین چیزی!
ماهی 200 برای هر فرزند خوبه؟
پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم
بیمه درمان تکمیلی معرفی میکنید؟سلام
دوست عزیز طبق تجربه بیمه عمر درکل از هرنوعش اگه با دید سرمایه گذاری بهش نگاه میکنید ، 1 سرمایه گذاری سوخته با توجه به تورم و سیستم اقتصادی ما هستش
اگه به دید درمانی هم بهش نگاه کنید، که بیمه های درمانی تکمیلی خیلی تکمیل تری وجود داره
باز تصمیم با خودتونه
عدد ستون بازخرید ، حداقل پرداختی یا همون سود مصوب بیمه مرکزی هست که قطعا پرداخت میشه ولو اینکه این شرکت بیمه اونموقع دیگه وجود نداشته باشه اما ،دوستان این قسمتی از جدول بیمه عمر من هست
من با توجه به این جدول نمیدنم در پایان کار چه رقمی به من تعلق میگیره میشه راهنمایی بفرمایید؟
مشاهده پیوست 1216169
طبق قانون بیمه مرکزی ، ۸۵٪ از سود رو به کل اندوخته شما محاسبه میکنن .دوستان کسی میتونه سود مشارکت رو برام توضیح بده چجوری حساب میشه؟مصلا میگن امسال سود مشارکت 25 درصد هست..این 25 درصد رو به چی میدن؟به کل اندوخته یا چیز دیگه
سلامبیمه درمان تکمیلی معرفی میکنید؟