گروهی حداقل چند نفر
فک کنم 50 نفر در مجموع خود افراد و خانواده هاشون
گروهی حداقل چند نفر
دوستان عزیز وقتتون بخیر
من یک سوال دارم و لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه
من 29 سالمه و اصلا سابقه بیمه تامین اجتماعی ندارم و باتوجه به اینکه تامین احتماعی دیگه خدمات خاصی هم نمیده و روز به روز پوشش بیمه درمانیش هم کمرنگ تر میشه
ایا بیمه عمر مناسب فردی مثل من هست؟اگر واقعا تجربه و اطلاعات خوبی دارید لطف بفرمایید منو راهنمایی کنید چون نمیخوام بعد از مدتی از واریز کردن وجه پشیمون بشم
با سپاس
نه هدف فقط حقوق برای بازنشستگی هستاگه هدفتون خدمات پزشکی هست که بیمه عمر خدمات پزشکی نداره
بیمه تامین اجتماعی خویش فرما الان ماهی چنده؟
بازنشستگی بیمه عمر شرایط بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی رو ندارهنه هدف فقط حقوق برای بازنشستگی هست
بیمه عمر فکر کنم فقط در صورتی ارزش داره که فرد فوت بشه و اونوقت یه دیه کامل به وارثش میرسه درسته؟سلام
دوست عزیز طبق تجربه بیمه عمر درکل از هرنوعش اگه با دید سرمایه گذاری بهش نگاه میکنید ، 1 سرمایه گذاری سوخته با توجه به تورم و سیستم اقتصادی ما هستش
اگه به دید درمانی هم بهش نگاه کنید، که بیمه های درمانی تکمیلی خیلی تکمیل تری وجود داره
باز تصمیم با خودتونه
بیمه عمر فکر کنم فقط در صورتی ارزش داره که فرد فوت بشه و اونوقت یه دیه کامل به وارثش میرسه درسته؟
نیازی نیست خودتون به قصد دخترتون بیمه کنید ، میتونید دخترتون بیمه کنید ولی قید کنید اگه هر موقع فوت کردید تا آخر ۳۰ سال قرارداد ، شرکت بیمه حق بیمه های سالیانه رو بپردازه . (تا انتهای قرارداد سی ساله)سلام دوستان
من از کل دنیا فقط یه دختر 1 ساله دارم که همه زندگی من هست
میخوام خودمو بیمه عمر کنم و وارثش رو دخترم قرار بدم
راستش یه جورایی امید به زندگی ندارم که حداقل 10 سال دیگه زنده باشم
میخوام بدونم اگه خودمو بیمه عمر کنم و فوت کنم به هر دلیلی چقدر به دخترم میرسه که بعد از من بتونه زندگی راحتی داشته باشه؟
نه نمیخوام اینجوری باشهنیازی نیست خودتون به قصد دخترتون بیمه کنید ، میتونید دخترتون بیمه کنید ولی قید کنید اگه هر موقع فوت کردید تا آخر ۳۰ سال قرارداد ، شرکت بیمه حق بیمه های سالیانه رو بپردازه . (تا انتهای قرارداد سی ساله)
چند تا شرکت این پوشش رو دارن .
.
اگر میخواهید ۵۰۰ میلیون سرمایه فوت داشته باشید باید سالی ۲۰ میلیون حق بیمه بدید ، (ضریب ۲۵)نه نمیخوام اینجوری باشه
میخوام اگه در هر صورتی فوت کردم مبلغ یه دیه کامل به دخترم بدن
هزینش هم مهم نیست چقدر باشه
سالی 20 میلیون تومان باید بدم؟اشتباه نمیکنید؟اگر میخواهید ۵۰۰ میلیون سرمایه فوت داشته باشید باید سالی ۲۰ میلیون حق بیمه بدید ، (ضریب ۲۵)
ذی نفع فوت رو هم دخترتون قرار میدید و تمام . همه شرکتها این شرایط رو دارن .
بدین ترتیب اگر فوت کردید این ۵۰۰ میلیون بدون توجه به قوانین ارث ، به ایشون میرسه . (بدون مالیات : تمایز با بانک!)
البته یه نکته حقوقی هم داره که اگر ایشون پایین ۱۸ سال باشه به پدربزرگ یا جد پدری میدن یا عمو و ... چون تا ۱۸ سال طبق قوانین کشور اهلیت قانونی نداره .
اگر سنتون بالاست یا مریضی خاصی داشته باشید ممکنه این عدد سرمایه فوت رو به شما ندن .
کمه یا زیاد ؟سالی 20 میلیون تومان باید بدم؟اشتباه نمیکنید؟
این که از بیمه تامین اجتماعی هم گرون تر در میادکمه یا زیاد ؟
حداکثر ضریب ۲۵ هست ، برای ۵۰۰ سرمایه فوت ، باید ۲۰ پرداخت بشه .
.
گرون یا ارزون هر پولی بگذارید با سود بهتون برمیگرده .این که از بیمه تامین اجتماعی هم گرون تر در میاد
بیمه تامین اجتماعی سالی 12 میلیون هست
ممنون از راهنماییتونگرون یا ارزون هر پولی بگذارید با سود بهتون برمیگرده .
تامین اجتماعی خویش فرما ماهی ۱.۲۰۰ هست نه سالی ۱۲ و بعد از فوت هم هیچکدوم از این شرایط رو نداره .
شما دو میلیارد هم پول گذاشته باشی اگه اون دختر شوهر کرد یک ریال هم بهش نمیدن ، چیزی به اسم سرمایه غفوت هم نهایتا ۷..۸ تومن هست نه این عددها که شما میخوای و خیلی شرایط ترکمنچای دیگه ...
فعلا شرکت نوین ، کوثر و آسیا این پوشش رو ارایه میدن (خاورمیانه هم تو طرح عمر و سرمایه گذاری فکر کنم داشت) که بنظرم آسیا بهتره چون تا پایان ۳۰ سال قرارداد اون پوشش رو به بیمه شده ارایه میده و بقیه تا پایان ۱۸ سالگی بیمه شده .ممنون از راهنماییتون
لطفا راهنمایی میکنین کدوم مورد بهتره برای بیمه عمر؟از نظر مالی مشکلی ندارم بهترین گزینه رو بهم بگین
ممنون خدا سلامتی بهتون بده
خیلی خیلی تشکرفعلا شرکت نوین ، کوثر و آسیا این پوشش رو ارایه میدن (خاورمیانه هم تو طرح عمر و سرمایه گذاری فکر کنم داشت) که بنظرم آسیا بهتره چون تا پایان ۳۰ سال قرارداد اون پوشش رو به بیمه شده ارایه میده و بقیه تا پایان ۱۸ سالگی بیمه شده .
بقیه جزییات قرارداد دیگه خیلی زیاد میشه اگه نیاز داشتید پیام بدید .
این پوشش فوق العاده رو تو بیمه نامش پوشش میده ، شما هم مد نظرتون همین موضوع بود ،خیلی خیلی تشکر
امیدوارم همیشه سلامت باشید
راستی این بیمه عمر اسیا به صرفه هست نسبت به سود بانکی و تورم>؟