من سه ماهه از سه سال قبل240 ت برای بیمه عمر واریز میکردم. افزایش سالیانه ده درصد.
میدونید تنها بیمه عمر ندارم. خیلی از بیمه های مسیولیت مدنی برای شغلم رو خریداری کردم اونام متاسفانه موقع گرفتن خیلی خوبن و موقع خسارت بیچارت میکنن .
اگر هم دیر فرستادم اطلاعات رو ببخشید. میدونید مشکل من اینه به نرخ روز به شما پول نمیده بیمه عمر و براساس پولی ک تو قلک گذاشتی میده بهت.
نمونه دقیقش رو الان خدمتتون میگم : اگر من سر بیماری فوتح کرده بودم بر اساس بیمه عمر 34 میلیون تومان به همسر من تعلق میگرفت. ولی در بیمه تامین اجتماعی اگر فوتح میکردم همسر من ماهی 1700 تومان ماهی حقوق میگرفت. خب شما کدومش رو انتخاب میکنید ک پشتیبان شماست.
تامین اجتماعی اگه مبلغی بیشتر میگیره پوشش بیشتری هم داره. ( منم اوایل مث شما فکر میکردم ولی با گذشت زمان نظرم عوض شد.)
شما هر 3 ماه 240 هزار تومان واریز میکنین میشه ماهی 80 هزار تومان، در صورتیکه حق بیمه تامین اجتماعی تقریبا ماهی 500 هزار تومان هست!! واقعا این دو پرداختی یکی هست؟
شما کدوم شهر هستین؟ اگر خواستین در خصوصی بگین یکی از کارگزارهارو بهتون معرفی کنم که مشکل خسارت گرفتن از شرکت بیمه رو نداشته باشین. متاسفانه توی بیمه اگر اطلاعات نداشته باشین بدترین بیمه رو بهتون میندازن و خسارت نمیتونین بگیرین ولی کارگزار من خودش پیگیر خسارتها هم هست و به قوانین اشراف داره.
"
میزان مستمری بازماندگان عبارتست از 30/1(یک سی ام ) مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه ، مشروط بر این که این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از صد در صد آن بیشتر نباشد .
منظور از مزد یا حقوق متوسط، جمع کل مزد یا حقوق بیمه شده که به ماخذ آن حق بیمه دریافت گردیده، ظرف هفتصد وبیست روز قبل از فوت تقسیم بر روزهای کاری ضربدرعدد30 است. "
شما چطور با پرداخت چند ماه به رقم 1700 رسیدین؟ بیمه عمرتونم خیلی پایین خریداری کردین خب باید قبول کنین در حد بیمه تامین اجتماعی پول بدین بعد میبینین که کیفیت ارقام و پرداختیها چقدر متفاوتن. این صحبت شما مثل این میمونه که بگیم من پول پراید دارم میدم و متاسفانه پراید سوار میشم و پول یک بنز رو دارم میدم و خب چون قیمتش بیشتره ولی بنز سوار میشم!! ( که البته واقعا تامین اجتماعی در این حد نیست)
بنظرتون این معقوله؟ نظر خودتون رو برای حرفام ممنون میشم بگین