• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

msaj87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سود بین 20 تا 30 درصد متغیر است. ولی بیمه عمر معمولا پوششهای دیگری دارد که خیلی مهمتر از سود است. مثل پوشش فوت، از کار افتادگی، حادثه، بیماریهای خاص و غیره. در واقع شما یک پکیج میخرید که سود سالیانه یکی از آجزای آن است.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
من 8 سال برای خودم و همسرم بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان تهیه کردم و از خدماتشان در این مدت کاملا راضی هستم. 2 سال دیگر هم می توانم درخواست تبدیل به مستمری بدهم :D

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فقط بیمه سامان
والسلام
درسته بیمه عمر سامان شرایط تقریبا خوبی داره اما دوستان باید بوونند که این شرکت از ضعف شدید مدیریتی رنج میبره و متاسفانه از تبلیغات دروغین مثلا بیشترین سود پرداختی به بیمه گذارانش داره استفاده میکنه که همه میدونند بیمه پارسیان طی 3 سال بیشترین سود را پرداخت کرده و در آخرین سال مالی که سال 92 هست بیمه (ما( بیشترین سود یعنی 37 درصد را داده. اما نمایندگان سامان همچنان با تمام قدرت رو این مطلب که بیسترین سود را هر سال پرداخت میکنند دارند پافشاری میکنند. در ضمن دوستانی که ساکن کرج هستند ابدا بهشان توسیه بیمه سامان نمیکنم و اگر مشتاق خرید این بیمه نامه هستند از تهران یا سهرای دیگه خرید کنند

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درسته بیمه عمر سامان شرایط تقریبا خوبی داره اما دوستان باید بوونند که این شرکت از ضعف شدید مدیریتی رنج میبره و متاسفانه از تبلیغات دروغین مثلا بیشترین سود پرداختی به بیمه گذارانش داره استفاده میکنه که همه میدونند بیمه پارسیان طی 3 سال بیشترین سود را پرداخت کرده و در آخرین سال مالی که سال 92 هست بیمه (ما( بیشترین سود یعنی 37 درصد را داده. اما نمایندگان سامان همچنان با تمام قدرت رو این مطلب که بیسترین سود را هر سال پرداخت میکنند دارند پافشاری میکنند. در ضمن دوستانی که ساکن کرج هستند ابدا بهشان توسیه بیمه سامان نمیکنم و اگر مشتاق خرید این بیمه نامه هستند از تهران یا سهرای دیگه خرید کنند
ببخشید .27 درصد سود درست است.در ضمن بیمه ما متعلق به بانک ملت میباشد که بعنوان بهترین بانک ایران شناخته میشه و این بیمه بر خلاف تمام شرکتهای بیمه که 15 درصد تظمینی دارند بیمه ما 18 درصد تضمین میکنه و طرح انفرادی و مشترک داره. هرکس به بانک ملت ایمان داره بدونه بیمه ما با همان مدیریت موفق بانک ملت مدیریت میشه و آینده روشنی داره. و اینکه بانک ملت بر شالوده بانک مارس که قبل از انقلاب بهترین بانک ایران بوده بنا شده و تا چند سال پیش دولتی بوده و ریشه محکمی داره و سرمایه گذاری تو سهام این شرکت شدیدن تو صیح میشه. جهت کسب اطلاعات بیشتر به این سایت سر بزنید http://bimeh.net

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
هر بیمه ای یک سری مزایا داره و یک سری معایب
ولی کلا بهترین بیمه ها این 3تا هستن که مینویسم ترتیب قرار نمیدم و به ترتیب سرمایه ای که دارن (پشتوانه) مینویسم چون هرکدوم معایب و مزایا خودشون رو دارن:

ملت
پارسیان
پاسارگاد

بعد این ها هم اگه کسی کارش راه نیفتاد ناچارا بیمه ایران
بیمه ملت اصلا جایگاهی تو این رشته نداره. این شرکت با سو استفاده از نام بانک ملت برای خودش یه بازار کوچیک درست کرده و مدیریت نا خلفی داره. بطور مثال اگه با ماشینی که بیمه ملت داره تصادف کنید و به شعبه مراجعه کنید به شما خسارت نقدی داده نمیشه بلکه شمارو به تعمیرگاه خودشون میفرستند و شما نمیتونی تعمیرات ماشینتون رو پیش تعمیرکار مطمعن خودتون ببرید و این خیلی بد هست. البته دوستان این اطلاعات من برای کرج هست و از شهرهای دیگه خبر ندارم. و باید بگم که بیمه ملت هیچگونه ارتباطی در هر زمینه ای با بانک ملت نداره و بیمه@ما@ برای این بانک میباشد.. جهت کسب هرگونه اطلاعات بیمه ای به این سایت مراجعه کنید. http://bimeh.net با سپاس فراوان

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
دوستان از سود قطعی بیمه عمر پاسارگاد برای سال 1392 کسی اطلاع داره..؟
من توی اینترنت هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
دلیل شما برای این که می فرمایید بیمه سامان ضعف شدید مدیریتی دارد چیست؟ از کجا اطلاعات دارید ؟ بنده 8 سال است بیمه نامه خریدم همه کارم را هم اینترنتی انجام دادم گزارش مالی سالیانه هم مرتب ارسال می شود و سود هم همانی است که اعلام می کنند و در کل رضایت بخش است. ضمنا سود تنها عامل انتخاب نیست چه بسا شرکتهایی تازه وارد در حوزه بیمه عمر که در خیلی موارد ضعیف هستند با اعلام عددهای بسیار بالا قصد دارند مشتری جمع کنند و در نهایت به مشکلات بسیاری می خورند. نمونه آن بیمه توسعه که حتی نمی تواند اصل پول مردم را پس بدهد. توصیه می کنم گزارش توانگری شرکتهای بیمه که توسط بیمه مرکزی به تازگی منتشر شده است را با دقت مطالعه کنید

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
پاسخ این سوال رو باید افرادی که بیمه نامه رو خریدن و از مزایاش استفاده کردن بدن و نماینده ها حتما از بیمه خودشون تعریف میکنن . فقط خواستم بگم طرح مشترک رو بیمه "ما" هم داره و حقیقتا نمیدونم بیمه های دیگه هم دارن یا نه .
سلام
دوست گرامي
اينطور كه من از دوستان پاسارگادي شنيدم 20 يا 22 درصد سود 92 بوده اما 100 درصد مطمعن نيستم

palisataha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باسلام
من يك كارگزار بيمه هستم و تقريبا بيمه هاي عمره تمام شركت ها رو ارائه ميدم .
دوستان بهتون پيشنهاد ميكنم توي سايت هر شركت بيمه بريد و شرايط هركدومشون رو با هم مقايسه كنيد . بدونيد كه ساختار همه ي بيمه هاي عمر بر يك اساسه و ماده ها و قوانين يكساني رو پيروي ميكنن اما هر شركت بيمه اي مجازه كه فراتر از قوانين بيمه عمر پوشش هاي بيشتر و بهتري هم ارائه بده . و همچنين براي انتخاب يك بيمه عمر خوب بهتره پشتوانه اون شركت بيمه رو هم در نظر بگيريد كه كجاها و چگونه ميتونه با سرمايه گذاري بهتر به بيمه گذاراشون سود بيشتري بده . در حال حاضر بيشترين سود ارائه شده توست بيمه "ما" www.bimehma.com و بعد از اون شركت بيمه پارسيان www.parsianinsurance.ir ارائه شده . باقي بيمه ها تقريبا سود تضميني رو تو اين چند سال ارائه دادن و البته در قياس اين دو شركت بيمه "ما" تونسته پوشش هاي بيمه ايه بهتري هم ارائه بده . بيمه كارافرين تا سال 92 بجز يك سال كه 20.5 و 19.5 سود داده در باقي موارد فقط سود تضميني داده . پاسارگاد هم به همين طريق بوده . اما پاسارسيان بجز دو سال كه سود تضميني داده در باقي سالهاش تا سال 92 24و 26.5 و 26.5 سود داده و اين عاليه . بيمه "ما" هم تونسته با توجه به اينكه يك بيمه نو پا و تازه تاسيسه سود قابل توجه اي تو اين چند سال ارائه بده يعني 27 درصد و اين فوق العاده ست . به پشتوانه اين دو شركت هم كه توجه كنيد از سهامداران قدري بهره بردن ، سهام داران بيمه "ما" بانك ملت ، گروه مالي بانك ملت ،شركت نفت سپاهان ، شركت صنعت اكتشاف نفت ، شركت پالايشگاه نفت جي و صندوق بازنشستگي صنعت نفت هستن و بيمه پارسيان هم بانک پارسیان ، شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي صنعت نفت و شركت گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو . ميبينيد كه بيمه "ما" سهامدارانش خوب ميدونن كجا سرمايه گذاري كنن و خيالتون از سود هاي عالي بايد راحت باشه . حالا به پشت وانه هاي شركت هاي ديگه بيمه توجه كنيد تا تفاوت بهترين ارائه دهنده هاي بيمه رو درك كنيد :به سهاماران شركت هاي بيمه توجه كنيد
1. پشتوانه بيمه كارآفرين : بانك كارافرين ، پس بدونيد تو بهترين شرايط تنها سود تضميني رو ميده و شايد درصدي بيشتر
2. بيمه البرز: شركت سهامي بيمه البرز ،پس بدونيد تو بهترين شرايط تنها سود تضميني رو ميده و شايد درصدي بيشتر
3.بيمه اسيا : سهامي بيمه آسيا ، پس بدونيد تو بهترين شرايط تنها سود تضميني رو ميده و شايد درصدي بيشتر
بيمه دانا : سهام عدالت ، شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین ، صندوق بازنشستگی کشوری ، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ، صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها ، توجه كنيد زيادي سهام داران دال بر سود بيشتر نيست و بايد ديد اين همه سهامدار چقدر توان سرمايه گذاري خوب رو دارن كه در پرداخت سودهاي بالا و چگونگي سرمايه گذاري بسيار تاثير گذارند .
4. بيمه معلم : شرکت ساختمانی معلم ، شرکت بازرسی مهندسی و صنعتی ایران ، شزکت سرمایه گذاری کشتیرانی ج.ا.ا ، بانک سرمایه ، شرکت گروه راهبران اقتصادی آرمان ، شرکت سرمایه گذاری راستین نوین کیش ، شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا ،بانک صادرات ایران ، شرکت کاونده ، شرکت سرمایه گذاری وساختمانی تجارت ، سرمایه گذاری فرهنگیان ، کارگزاری بانک توسعه صادرات
5. بيمه سينا : بنياد مستضعفان ،شركت مادر تخصصي مالي و سرمايه گذاري سينا ،بنياد علوي، [URL='http://www.sinaleasing.com']شركت ليزينگ جامع سينا، شركت صادرات نيرو خليج فارس ، [URL='http://www.farinv.com']شركت سرمايه گذاري فرهنگيان ، [/URL][/URL]
6. بيمه رازي : اتكايي شده به شركت بيمه اي هانوفر-ري (HANNOVER-RE)و شركت ناسكو (NASCO) از بازار فرانسه
7. بيمه سامان :كارگزاري بانك سامان ، اعتبار سنجي ايرانيان ، شركت سرافي سامان ، پردازش گران سامان ، ارتباط ماهواره اي سامان ، آفتاب تجارت سامان
8. بيمه نوين :بانك اقتصاد نوين، شركت توسعه صنايع بهشهر ، شركت پيمانكاري بين‌المللي استراتوس ، شركت سرمايه‌گذاري ساختمان
9. بيمه پارسيان : بانك پارسيان ، سرمايه گذاري پارس آريان ، فتاپ ، سرمايه گذاري پاسارگاد ، ليزينگ پاسارگاد، مديران ساخت اريان ، سرمايه گذاري انديشه و بيمه اتكايي ايرانيان
باقي شركت ها رو هم ميتونيد بريد تو وبسايتاشون و سهامدارانشون رو ببينيد . همونطور كه ديديد برخي شركت هاي بيمه سهامداران بسياري دارن اما تمامي شركت هاي سهامدارشون به اندازه يك شركت خوب توانايي سود دهي بالا رو ندارن . بايد بدونيد كه سود دهي بالا توسط شركت هاي بيمه در بيمه عمر يكي از مزاياست . در آخر من بهتون اول بيمه "ما" و بعد بيمه پارسيان رو پيشنهاد ميكنم . موفق باشيد

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دلیل شما برای این که می فرمایید بیمه سامان ضعف شدید مدیریتی دارد چیست؟ از کجا اطلاعات دارید ؟ بنده 8 سال است بیمه نامه خریدم همه کارم را هم اینترنتی انجام دادم گزارش مالی سالیانه هم مرتب ارسال می شود و سود هم همانی است که اعلام می کنند و در کل رضایت بخش است. ضمنا سود تنها عامل انتخاب نیست چه بسا شرکتهایی تازه وارد در حوزه بیمه عمر که در خیلی موارد ضعیف هستند با اعلام عددهای بسیار بالا قصد دارند مشتری جمع کنند و در نهایت به مشکلات بسیاری می خورند. نمونه آن بیمه توسعه که حتی نمی تواند اصل پول مردم را پس بدهد. توصیه می کنم گزارش توانگری شرکتهای بیمه که توسط بیمه مرکزی به تازگی منتشر شده است را با دقت مطالعه کنید
ببيند اينكه شما 8 سال بيمه عمر سرمايه سامان داريد خيلي خوبه و بايد بگم من 5 ساله كه 3 تا بيمه نامه عمر و سرمايه گذاري سامان دارم و همچنان اقساطشو دارم پرداخت ميكنم و يكسال و نيم نماينده بيمه عمر اين شركت بي درو پيكر بودم(كرج) و 2 سال با بيمه پارسيان كار كرم و در حال حاظر نماينده جنرال بيمه ما هستم .
تا اينجا خودمو معرفي كردم...
و اما دليل براي ايراد گرفتن از اين شركتك بيمه
يه آپشني تو بيمه سامان هست كه در هيچ شركت بيمه اي نيست و اين براي بازارياب و نماينده يك مزيت حساب ميشه و اون صدور بيمه نامه با حداقل بيعانه يا پيش پرداخت 50000 هزار تومان هست .. (((((مثال * اگه كسي بيمه يك ميليوني از سامان خريد بكنه در ابتداي قرارداد فقط 50 هزار تومان ميده و پس از صدور اون و تحويل سند بيمه نامه الباقي مبلغ رو بايد پرداخت كنه كه هيچ شركتي اينكارو نميكنه و دليلشو بعد از خوندن اين مطلب كاملا متوجه و درك خواهيد كر))))) تا اينجا همه چي خوب و عالي هست اما اين كار يك ايراد بزرگ داره و اون اينه كه بازارياب بعد از گرفتن پول بايد اونو تحويل نماينده بالاتر از خودش بده . اول اينكه ممكنه اين كار رو انجام نده و بخاطر طلب از نماينده اي كه باهاش كار ميكنه بزاره تو جيب و بره و با اين كار خداحافظي كنه و بيمه گذار بدبخت از هم جا بي خبر تازه بعد از يكسال ميره كه تمديد كنه....ميبينه تازه اول راهه و اگه يه موقع براش اتفاقي ميوفتاده دست خودش و ذينفعاش به هيچ جا بند نبوده...اينم بگم اونايي كه فيش يا رسيد 50 هزار و 950 هزار تومني دستشونه فقط ميتونن ادعايي داشته باشن..اين تا اين جاي داستان..
حال فكر كنيم كه بازارياب و نماينده شير حلال خورده از آب در بيان و پول رو به حساب بيمه سامان واريز كنن..آيا همه چي حله...نه هميشه كارها خوب پيش نميره و نماينده اون پول رو از طريق دستگاه پوز كه بحساب بيمه وصل هست واريز ميكنه و بايد بعدش با مسئولش هماهنگ كنه و يه سري كارا انجام بده و اگه به هر دليلي اين كار انجام نده اون پول تو حساب بيمه معلق ميمونه و كسي كه بعد از يك سال مياد ميبينه بيمه عمرش خاليه اگه رسيد نداشته باشه يا به هر دليلي گم كرده باشه يا نماينده بهش نداده باشه هيچي به هيچي بايد بره پي كارش يا بره شكايت كنه ...البته اگه مدركي داشته باشه و بتونه ثابت كنه كه پول رو كارت به كارت يا طي يك چك به بيمه داده ..... همه چي به همين خوشمزگي و راحتي ميمونه توحساب نماينده يا بيمه يا بازارياب....
و اينكه اين مزيت كه بيمه عمر با پيش پرداخت 50 هزار توماني صادر ميشه يك دام براي بيمه گذار بيچاره است و هيچ بيمه اي بخاطر اين مشكلات اينكارو انجام نميده.
حالا بخاطر اينكه حرفهامو ثابت كنم چنتا مدرك به شما نشان خواهم داد البته شرط داره
اول اينه يه نماينده اي تو كمالشهر كرج بود به نام آقاي عنايتي كه از بيمه سامان رفت بيمه توسعه قزوين ... نزديك به (اين تعداد رو يكي از دوستان بازارياب من گرفته بود)10 تا از بيمه هاي صادره ايشان به مشكل خورد كه بعد از مدت 2 ماه درستش كردند و معلوم شد مشكل از شعبه كرج و نماينده بوده و اينجانب تعداد 2 عدد بيمه يك ميليوني كه به مدت 3 ساله معلقه دارم كه خوشبختانه اون دوتا از ادامه بيمه صرفنظر كردند و ادامه ندادند كه يكيشون نماينده بيمه ملت شد و يك بيمه نامه انصرافي دارم به كه بخاطر آزمايشي كه بهش خورد صرفنظر كرد و فرم پيشنهادش كه در دست (مركز كسب و كار بيمه سامان كرج) و يك شبه تعطيل شد و اون فرم هم گم شد.. حالا براي گرفتن اون پول شعبه كرج ميگه مبلغ معلق به نام ايشان تو حساب بيمه سامان موجود هست اما بايد فرم پيشنهادش رو بياري كه ميشه گفت دارن بهونه ميارن ....حالا به چه دليل بماند..
نكته اين (مركز توسعه كسب و كار بيمه سامان) توسط يك نماينده بيمه ايران شهر قدس (قلعه حسن خان) اداره ميشد و 3 تا خانم هم باهاش همكاري ميكردند كه يكيشون نماينه سامان بود.يكيشون شوهرش نماينده سامان بود و ديگري منشي.
حالا مداركي كه من ميتونم ارائه بدم كه شما راحت تر بتونيد در رابطه با مطالب من قضاوت كنيد.
1--من 3 تا بيمه از اين شركت بيمه سامان دارم كه همش پرداخت شده بجز يكي كه يه قسطش عقب افتاده...به نظر شما من چرا بايد زيراب شركتي كه خودم ازش بيمه نامه دارم اونم سه تا رو بزنم و خرابش كنم.
2--اسامي تمام عوامل اين خرابكاري ها و نابساماني ها
3--مدارك بيمه گذاراني كه سرشان بي كلاه مانه
4--رسيد چك ضمانتي كه بيمه سامان از من گرفته و الان ميگه گم شده.ههههههه خخخخخخخ
5--من يك وبلاگ دارم كه از ابتدا براي بيمه سامان طراحي كردم كه هنوز هم داير هست و نزديك به دوسالي از شروع به كارش ميگزره. اگه به تاريخچش نگاه كنيد و يه چرخي توش بزنيد ميبينيد كه من سينه سوخته اين شركتهاي بيمه هستم..
اين آدرس وبلاگ من http://insurance-samankaraj.blogfa.com/ به آدرسش نگاه كنيد.......اينم آدرس سايت جديدم كه فعلا كار داره http://bimeh.net/ .
فكر كنم هينقدر كافي باشه. اما شرطي كه براي نشان دادن اين مدارك دارم .. 1--اگه تا چند وقت ديگه كه به شعبه كرج مراجعه ميكنم و اونها پاسخ گو نباشند اين مدارك با يك شكايت نامه بلند بالا در اينترنت پخش ميشه .. 2--در خواست از سمت بچه هاي اين تالار گفتگو(البته تعدادش حداقل 10 نفر باشه......شماره هاي تماس من تو سايت و وبلاگم هست و به روح عزيزانم هيچ دروغي نگفتم و همه گفته ها بدون كم و كاستي هستند. بدرود

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
باسلام
من يك كارگزار بيمه هستم و تقريبا بيمه هاي عمره تمام شركت ها رو ارائه ميدم .
دوستان بهتون پيشنهاد ميكنم توي سايت هر شركت بيمه بريد و شرايط هركدومشون رو با هم مقايسه كنيد . بدونيد كه ساختار همه ي بيمه هاي عمر بر يك اساسه و ماده ها و قوانين يكساني رو پيروي ميكنن اما هر شركت بيمه اي مجازه كه فراتر از قوانين بيمه عمر پوشش هاي بيشتر و بهتري هم ارائه بده . و همچنين براي انتخاب يك بيمه عمر خوب بهتره پشتوانه اون شركت بيمه رو هم در نظر بگيريد كه كجاها و چگونه ميتونه با سرمايه گذاري بهتر به بيمه گذاراشون سود بيشتري بده . در حال حاضر بيشترين سود ارائه شده توست بيمه "ما" www.bimehma.com و بعد از اون شركت بيمه پارسيان www.parsianinsurance.ir ارائه شده . باقي بيمه ها تقريبا سود تضميني رو تو اين چند سال ارائه دادن و البته در قياس اين دو شركت بيمه "ما" تونسته پوشش هاي بيمه ايه بهتري هم ارائه بده . بيمه كارافرين تا سال 92 بجز يك سال كه 20.5 و 19.5 سود داده در باقي موارد فقط سود تضميني داده . پاسارگاد هم به همين طريق بوده . اما پاسارسيان بجز دو سال كه سود تضميني داده در باقي سالهاش تا سال 92 24و 26.5 و 26.5 سود داده و اين عاليه . بيمه "ما" هم تونسته با توجه به اينكه يك بيمه نو پا و تازه تاسيسه سود قابل توجه اي تو اين چند سال ارائه بده يعني 27 درصد و اين فوق العاده ست . به پشتوانه اين دو شركت هم كه توجه كنيد از سهامداران قدري بهره بردن ، سهام داران بيمه "ما" بانك ملت ، گروه مالي بانك ملت ،شركت نفت سپاهان ، شركت صنعت اكتشاف نفت ، شركت پالايشگاه نفت جي و صندوق بازنشستگي صنعت نفت هستن و بيمه پارسيان هم بانک پارسیان ، شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي صنعت نفت و شركت گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو . ميبينيد كه بيمه "ما" سهامدارانش خوب ميدونن كجا سرمايه گذاري كنن و خيالتون از سود هاي عالي بايد راحت باشه . حالا به پشت وانه هاي شركت هاي ديگه بيمه توجه كنيد تا تفاوت بهترين ارائه دهنده هاي بيمه رو درك كنيد :به سهاماران شركت هاي بيمه توجه كنيد
1. پشتوانه بيمه كارآفرين : بانك كارافرين ، پس بدونيد تو بهترين شرايط تنها سود تضميني رو ميده و شايد درصدي بيشتر
2. بيمه البرز: شركت سهامي بيمه البرز ،پس بدونيد تو بهترين شرايط تنها سود تضميني رو ميده و شايد درصدي بيشتر
3.بيمه اسيا : سهامي بيمه آسيا ، پس بدونيد تو بهترين شرايط تنها سود تضميني رو ميده و شايد درصدي بيشتر
بيمه دانا : سهام عدالت ، شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین ، صندوق بازنشستگی کشوری ، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ، صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها ، توجه كنيد زيادي سهام داران دال بر سود بيشتر نيست و بايد ديد اين همه سهامدار چقدر توان سرمايه گذاري خوب رو دارن كه در پرداخت سودهاي بالا و چگونگي سرمايه گذاري بسيار تاثير گذارند .
4. بيمه معلم : شرکت ساختمانی معلم ، شرکت بازرسی مهندسی و صنعتی ایران ، شزکت سرمایه گذاری کشتیرانی ج.ا.ا ، بانک سرمایه ، شرکت گروه راهبران اقتصادی آرمان ، شرکت سرمایه گذاری راستین نوین کیش ، شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا ،بانک صادرات ایران ، شرکت کاونده ، شرکت سرمایه گذاری وساختمانی تجارت ، سرمایه گذاری فرهنگیان ، کارگزاری بانک توسعه صادرات
5. بيمه سينا : بنياد مستضعفان ،شركت مادر تخصصي مالي و سرمايه گذاري سينا ،بنياد علوي، شركت ليزينگ جامع سينا، شركت صادرات نيرو خليج فارس ، شركت سرمايه گذاري فرهنگيان ،
6. بيمه رازي : اتكايي شده به شركت بيمه اي هانوفر-ري (HANNOVER-RE)و شركت ناسكو (NASCO) از بازار فرانسه
7. بيمه سامان :كارگزاري بانك سامان ، اعتبار سنجي ايرانيان ، شركت سرافي سامان ، پردازش گران سامان ، ارتباط ماهواره اي سامان ، آفتاب تجارت سامان
8. بيمه نوين :بانك اقتصاد نوين، شركت توسعه صنايع بهشهر ، شركت پيمانكاري بين‌المللي استراتوس ، شركت سرمايه‌گذاري ساختمان
9. بيمه پارسيان : بانك پارسيان ، سرمايه گذاري پارس آريان ، فتاپ ، سرمايه گذاري پاسارگاد ، ليزينگ پاسارگاد، مديران ساخت اريان ، سرمايه گذاري انديشه و بيمه اتكايي ايرانيان
باقي شركت ها رو هم ميتونيد بريد تو وبسايتاشون و سهامدارانشون رو ببينيد . همونطور كه ديديد برخي شركت هاي بيمه سهامداران بسياري دارن اما تمامي شركت هاي سهامدارشون به اندازه يك شركت خوب توانايي سود دهي بالا رو ندارن . بايد بدونيد كه سود دهي بالا توسط شركت هاي بيمه در بيمه عمر يكي از مزاياست . در آخر من بهتون اول بيمه "ما" و بعد بيمه پارسيان رو پيشنهاد ميكنم . موفق باشيد
سپاس و درود فراوان .
ممنون از اين اطلاعات و اينكه فقط بر اساس داشته هاي شركتهاي بيمه قضاوت كردين نه بر اساس دروغ و شايعات بي اساس
با اجازتون از اين مطلب كپي ميگيرم و اگه مايل باشيد لينك تان را بگيد تا مطلب در سايتم يا با لينك شما باشد يا به نام شما

palisataha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سپاس و درود فراوان .
ممنون از اين اطلاعات و اينكه فقط بر اساس داشته هاي شركتهاي بيمه قضاوت كردين نه بر اساس دروغ و شايعات بي اساس
با اجازتون از اين مطلب كپي ميگيرم و اگه مايل باشيد لينك تان را بگيد تا مطلب در سايتم يا با لينك شما باشد يا به نام شما
دوست عزیز ایرادی نداره که این مطلب رو کپی کنید تا دیگران هم استفاده کنند . و این رو هم به متن اضافه کنید که موفقیت هر شرکت بیمه موفقیت صنعت بیمه ست و ما نماینده ها اگر سفیران خوب و صادقی برای بیمه باشیم اعتمادی که در جامعه ایجاد می کنیم برای تمامی شرکت ها ی بیمه و نماینده هاشون ارزشمنده .

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان من بیمه عمر ایران دارم ماهی 100 تومان با تورم 10% با قرارداد 20 ساله
سوالم اینکه میتونم دوباره از یه شرکت دیگه بیمه عمر کنم خودمو دو باره
اگر جواب مثبته میخوام این دفعه سالیاهنه 2 میلیون یکجا بدم با تورم 10% و 15 ساله وکدو بیمه رو پیشنهاد میکنید.
بله ميتونيد از چندتا شركت بيمه همزمان بيمه عمر بگيريد..اما...
دقت كنيد كه مجموع پوشش فوت و يا نقص عضو از 200 ميليون بيشتر نشه .مثلا اگه پوشش فوت بيمه ايران شما 20 ميليون تومان باشه شما بايد در بيمه بعديتون زير 180 ميليون درخواست پوشش فوت بديد و اگه مجموع بيمه نامه هاتون بيشتر از 200 ميليون باشه شما شما حق بيمه بيهوده داديد و اسم اين تبصره يا ماده بيمه اي (عدم نفع پذيري بيمه شده در پوششهاي بيمه‌اي يا عمري) هست. چون ممكنه كسي 10 بيمه 200 ميليوني بگيره بعد خودشو بندازه زير ماشين و خانوادش 2 ميليارد كاسبي كنن و شايد جون اون فرد توسط ذينفعان به خطر بيافته.
ببخشيد كه از مردن و مرگ حرف زدم , بيمه تعارف نداره
دوست گرامي من به شما بيمه ما(با پشتوانه مالي و مديريتي بانك ملت) و بيمه پارسيان را پيشنهاد ميدم.
پيروز باشيد .... http://bimeh.net/

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
بیمه ملت اصلا جایگاهی تو این رشته نداره. این شرکت با سو استفاده از نام بانک ملت برای خودش یه بازار کوچیک درست کرده و مدیریت نا خلفی داره. بطور مثال اگه با ماشینی که بیمه ملت داره تصادف کنید و به شعبه مراجعه کنید به شما خسارت نقدی داده نمیشه بلکه شمارو به تعمیرگاه خودشون میفرستند و شما نمیتونی تعمیرات ماشینتون رو پیش تعمیرکار مطمعن خودتون ببرید و این خیلی بد هست. البته دوستان این اطلاعات من برای کرج هست و از شهرهای دیگه خبر ندارم. و باید بگم که بیمه ملت هیچگونه ارتباطی در هر زمینه ای با بانک ملت نداره و بیمه@ما@ برای این بانک میباشد.. جهت کسب هرگونه اطلاعات بیمه ای به این سایت مراجعه کنید. http://bimeh.net با سپاس فراوان
دوست عزیز لطفا مستند صحبت کن
حرف الکی زدن کاری نداره
اطلاعاتتون هم در مورد بیمه ملت کاملا غلطه
1-بیمه ملت با بیش از 200 میلیارد تومان سرمایه سپرده نزد بیمه بیمه مرکزی بزرگ ترین بیمه خصوصی ایران بعد از بیمه البرز(که امسال سرمایش رو به 360 میلیارد افزایش داده) می باشد
2-بله درسته به بانک ملت ربطی نداره ولی از بیمه ما که ماله بانک ملته بسیار بزرگتر و معتبر تر و قدیمی تر هستش
3-بیشترین سود در صنعت بیمه و بانک در سال 92 رو بیمه ملت به ذخیره ریاضی پرداخت کرده که 30/75 درصد هستش www.melat.ir
4-در مورد خسارت هم همیشه شماره شبا بیمه گذار گرفته میشه و ظرف حداکثر 72 ساعت از تکمیل پرونده پول به حساب زیان دیده واریز میشود و فقط در مواردی که زیان دیده مبلغ خسارت رو بالاتر میدونه و اعتراض داره به تعمیرگاه های مجاز معرفی می شود
4- این سو مدیریت شرکت های بیمه که شما میگید هم نمیدونم از کجا میاد حتی رئیس بیمه مرکزی هم هیچ وقت این حرف رو نزده و درحال حاضر فقط تا به امروز بیمه توسعه سو مدیریت داشته که اونم وضعیتش مشخصه

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز لطفا مستند صحبت کن
حرف الکی زدن کاری نداره
اطلاعاتتون هم در مورد بیمه ملت کاملا غلطه
1-بیمه ملت با بیش از 200 میلیارد تومان سرمایه سپرده نزد بیمه بیمه مرکزی بزرگ ترین بیمه خصوصی ایران بعد از بیمه البرز(که امسال سرمایش رو به 360 میلیارد افزایش داده) می باشد
2-بله درسته به بانک ملت ربطی نداره ولی از بیمه ما که ماله بانک ملته بسیار بزرگتر و معتبر تر و قدیمی تر هستش
3-بیشترین سود در صنعت بیمه و بانک در سال 92 رو بیمه ملت به ذخیره ریاضی پرداخت کرده که 30/75 درصد هستش www.melat.ir
4-در مورد خسارت هم همیشه شماره شبا بیمه گذار گرفته میشه و ظرف حداکثر 72 ساعت از تکمیل پرونده پول به حساب زیان دیده واریز میشود و فقط در مواردی که زیان دیده مبلغ خسارت رو بالاتر میدونه و اعتراض داره به تعمیرگاه های مجاز معرفی می شود
4- این سو مدیریت شرکت های بیمه که شما میگید هم نمیدونم از کجا میاد حتی رئیس بیمه مرکزی هم هیچ وقت این حرف رو نزده و درحال حاضر فقط تا به امروز بیمه توسعه سو مدیریت داشته که اونم وضعیتش مشخصه
1-ميشه بگيد اگه بيمه ملت بعد از بيمه البرز بزرگترين بيمه خصوصي كشور هست جايگاه بيمه پارسيان كجاست
2-اميدوارم هميشه اين عدم ارتباط رو به ديگران هم بگيد چو ابدا اين مسعله از سمت نمايندگان ملت رعايت نميشه...صحبت شما در اين مورد كه از شركت بيمه ما سابقه بيشتري داريد درست اما اين دليلي بر داشتن تجربه بيشتر نيست چون پشتوانه مديريتي بانك مردمي ملت با بيمه ما هست..اعتبار رو ميشه از رضايت مندي مشتريان فهميد.
3-بيمه ملت در ردبندي سلامت اداري كه هر ساله بيمه مركزي اعلام ميكنه حتي يك بار هم نامي ازش برده نشده (اينم لينكش كليك كنيد ) و سرمايه گذاري هاي پر ريسكي كه داره هر لحضه امكان ورشكستي رو همچون بيمه توسعه را تداعي ميكنه..(اينم لينكش كليك كنيد )
4-از كي دارند اين كار رو ميكنند نميدونم اما تمام كساني كه در كرج به بيمه ملت مراجعه كردن به يه نحوي به مشكل بر خوردند
منظورم از سو مديريت بيشتر عدم كنترل نمايندگان بيمه ملت در استفاده از نام بانك ملت و و بر خورد بد با مشتريان ثالث....چطور امكان داره يه نماينده بيمه در ماه بالاي 300 تا ثالث و بدون محدوديت صادر كنه و در حالي كه همه ميدونيم ثالث هميشه براي شركتهاي بيمه نويد بخش سو كم و گاهن زيان بوده...مگر اينكه در نحوه پرداخت خسارت شيطنت كرد.

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
1- بیمه پارسیان 120میلیارد تومان سرمایه سپرده در جایگاه سوم قرار دارد
در مورد توانگری مالی شرکت ها هم اصلی ترین شاخص رتبه بندی شرکت هاست لینک زیر را بخوانید
توانگری شرکتهای بیمه در سطوح یک،دو و چهار اعلام شد/ زنگ خطر برای 3 شرکت/ملت توانگرترین بیمه
http://risknews.ir/news/12187/توانگ...ام-شد-زنگ-خطر-برای-3-شرکت-ملت-توانگرترین-بیمه
2-والا بیمه آسیا و البرز بعنوان مثال با هیچ بانکی ارتباط ندارن ولی دلیل بر نامعتبر و بی پشتوانه بودنشون نمیشه ضمن اینکه اگر مشتریان از بانک دی راضی باشن دلیل بر راضی بودن از بیمه دی نیست
در مورد بیمه ما هم اینا صادقه خوب بودن بانک ملت دلیل محکمی بر معتبر بودن بیمه ما نیست. بیمه ما (ملت ایران) درحال حاضر نسبت به بیمه های دی ،توسعه،نوین،تعاون،سرمد،کوثر و نوین بیمه معتبر تری هستش ولی در مقابل بیمه هایی مثل آسیا،البرز،ملت،پارسیان،دانا و ... حرفی برای گفتن در حال حاضر نداره و شاید این نسبت در آینده تغییر کند چون یک بیمه تازه تاسیس هستش
3- در مورد جوایز تا حالا چیزی نشنیدم برای همین اظهار نظر نمی کنم ولی سرمایه گذاری پر ریسک بیمه ملت بدلیل توانگر بودن بیمه ملت از نظر مالی هستش که تو لینک بالا بهش اشاره شد و خیلی از ریسک های بیمه ملت اتکایی سایر شرکت ها هستن که خیلی از شرکت ها بدلیل سرمایه کم خوابش رو هم نمی تونن ببینن
4- صدور ثالث کلا برای شرکت های بیمه زیان ده هستش و شرکت ها فقط بخاطر بدست آوردن نقدینگی رو ثالث مانور میدن
در مورد این مدل سو مدیریت که فرمودین پس بنده هم باید بگم کارکنان بانک ملت بدتر کارشکنی میکنن چون یه بار رفتم قسط عمر بیمه گذارم رو بانک ملت بریزم کارمند بانک علنا برگشت تو رو گفت اینا(بیمه ملت) پولت رو میخورنا برو پس بده بیا بیمه ما باز کن!درصورتی که بنده همیشه هر بیمه گذار عمری(چه ماله پاسارگاد یا ما یا پارسیان یا...) به دفترم مراجعه میکنه و میگه اینا معتبری بهش میگم بله کاملا معتبره و نمیگم برو اینو ببند و بیا من برات باز کنم!چون این رفتار من به صنعت بیمه و اعتماد مردم به بیمه ها کمک می کنه پس نتیجه می گیریم رفتار چند کارمند بانک متخلف و چند نماینده متخلف رو نمیشه ازش بعنوان سو مدیریت یاد کرد!
در مورد محدودیت ثالث هم هر شرکتی محدودیت خاص خودش رو داره یکی برگه ثالث کم به نماینده میده یکی محدودیت قیمت داره یکی محدودیت پرتفو داره و یکی هم محدودیت کارمزد داره (مثل بیمه ملت)که در این بین بیمه ملت بیشترین محدودیت رو برای صدور ثالث در بین شرکت ها داره بین بعنوان مثال شرکت بیمه ملت بارکش،تاکسی و خودرو بالا 10 سال سن(مدل 82 و کمتر) صادر نمی کنه (همه شرکت ها دیگه 15 سال رو حداقل میزنن)ضمن اینکه تو سواری ها هم موقع کارمزد دادن کسی که در هر 3ماه(فصل) تا 30 میلیون ثالث زده6درصد میگیره 30تا100میلیون3 درصد میگیره و بالا 100 میلیون 1درصد کارمزد میگیره یعنی دیگه هیچ شرکتی به اندازه شرکت ما محدودیت نداره،در مورد خسارت هم هیچ شیطنتی نمیشه کرد چون بیمه نامه در حکم سند رسمی هستش و بیمه گذار میتونه با اون به دادگاه شکایت کنه ضمن اینکه بیمه گذارا خیلی وقت ها الکی اظهار نظر می کنن منم از 3-4 نفر شنیدم که بیمه ما و رازی خوب خسارت نمیدن ولی حرف هیچ کدوم رو قبول نمیکنم و مطمئن هستم پرونده این آقایون حتما یه مشکلی داشته!

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان عزیز به عنوان تاپیک نگاه کنید !!! این حرفها در زمان حال برای یک نماینده بیمه چیپ هستش که فلانی اینو گفت و اون اینو گفت پس بیمه شما بدرد نمیخوره . مثلا دوستمون گفتن بعضی افراد میگن بیمه "ما" بد خسارت میده که منی که نماینده این شرکتم خدمت شما بزرگوار میگم در تمام شرکتها اگر بحث مشکلات و اشتباهات داخلی نباشه ، تا زمانیکه مشکل بر طبق شرایط بیمه نامه باشه خسارت پرداخت میشه که خود من در یک هفته سه خسارت سنگین داشتم که همشون پرداخت شدن بدون هیچ نارضایتی . یا گفتین در برابر این شرکتها شرکت بیمه "ما" هیچه ولی من بصراحت میگم از لحاظ بعضی مسائل از شرکت هایی که گفتین سرتره و یکی از نمونه هاش اینکه ریسکهایی که از نظر کارشناسان فنی شرکت رد بشن به هیچ عنوان نمیپذیره و این یعنی قدرت کارشناسی در این شرکت . ولی اینارو گفتم که بدونین هیچوقت درباره یک شرکت تصمیم نگیرید چون اطلاعات همه ما نسبت به شرکت همکار کم هست . حتی در زمانی که بیمه توسعه فعالیت بخشی از بیمه هاش لغو بود از اون شرکت بد نگفتم و الان با این اوضاع باز هم بد نمیگم چون دید مردم به صنعت بیمه که خودمون هم قاطی اون هستیم خیلی بد میشه و حتی به خودمون هم اعتماد نمیکنن . این تاپیک در بهترین حالت باید ضعفها و قوتهای شرکتهای بیمه رو نشون بده نه اینکه کل کل الکی بین نماینده ها بوجود بیاد . دوستان هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه . شما نماینده شرکت ایکس هستی و خودتو برای شرکت ایکس میکشی ،فردا اگر تغییر نمایندگی بدی و بری شرکت ایگرگ ، برای شرکت ایگرگ سینه سپر میکنی ! پس خواهشا منطقی حرف بزنیم که غیر منطقی بودن واقعا راحته و هیچ دردی رو هم دوا نمیکنه .
در آخر من تلاش میکنم بیمه عمر و سرمایه گذاری با واقعیتی که داره در کشورم جا بیفته و به افرادی که از شرکت بیمه ایران یا آسیا یا ملت یا ... و یا شرکت بیمه "ما" این بیمه نامه رو تهیه کردن ، بخاطر آینده نگری و درک مسائل زندگی تبریک میگم .

Last edited:

bimeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دريافت برترین رتبه جایزه ملی مدیریت مالی ایران در میان شرکت های بیمه
افتخاری دیگر برای بیمه “ما”

لطفا كليك كنيد
اين نشان ملي هرساله به بهترين شركت در زمينه مديريت مالي داده ميشود و در پنج سال گذشته شركت بيمه "ما" دو بار موفق به دريافت اين نشان با ارزش گرديده است, لازم به ذكر ميباشد بيمه "ما" كمترين سرمايه گذاري در بازار بورس و سهام (سرمايه گذاري پر ريسك)را در بين تمامي شركتهاي بيمه دارا ميباشد.

بالا