• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شما درست گفتید بیمه ملت،اشتباه از من بود.
محدودیت وام یعنی چی؟
در بیمه پارسیان،در طی مدت قرار داد فقط ۲ بار میتونین وام دریافت کنید؛
اما در ۱۰ سال اوم بهره اش ۱۹ درصد هست و باز پرداختش ۴ ساله که بزای اخذ وام با مبالغ بالا مناسبش.میکنه؛
اما در سایر شرکت ها بخاطر بازپرداخت کمتز و بهره بیشتر،بازپرداخت وام با مبلغ بالا مشکل هست و اقساطش سنگین میشه؛
برای من چند چیز مهم است
۱.امکان دریافت وام به دفعات، زودتر از دو سال در صورت امکان،زمان اقساط بیش از دو سال و با بهره کم
۲.امکان برداشت از اندوخته

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
در بیمه سامان میتونین بعد از سال اول وام دریافت کنید؛اما بازپرداخت ۲ ساله هست و اقساطش هر ۶ ماه؛
در بیمه پاسارگاد،بازپرداخت ۳ ساله هست؛اما برداشت از اندوخته ندارد؛

شرایط سایر شرکت ها یکسان هست؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مثلا در بیمه سامان برای وام ده میلیونی خیلی اقساط سنگین میشه. در بیمه ملت اگر وام بگیریم چون از اندوخته است پس از سود و ارزش بادخرید کم میشه؟دیگه اینکه بیمه ملت محدودیت وام داره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مثلا در بیمه سامان برای وام ده میلیونی خیلی اقساط سنگین میشه. در بیمه ملت اگر وام بگیریم چون از اندوخته است پس از سود و ارزش بادخرید کم میشه؟دیگه اینکه بیمه ملت محدودیت وام داره؟

۱.هر قسط ۶ ماهه 3,223,264 خواهد بود و کل بازپرداخت 12,893,056؛
۲. این نظرتون در مورد بیمه ملت و وامش درست هست؛
۳.محدودیت تعداد وام رو بیمه ملت ذکر نکرده

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من امروز از چندتا نماینده پاسارگاد تلفنی درباره وام پرسیدم،همه گفتن پس از پایان سال دوم وام پرداخت میشه، نماینده بیمه ملت هم. گفت وام از ارزش بازخرید است،به نظرم برای من دانشجو بیمه سامان بهتره، سامان که محدودیت تعداد بیمه نداره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من امروز از چندتا نماینده پاسارگاد تلفنی درباره وام پرسیدم،همه گفتن پس از پایان سال دوم وام پرداخت میشه، نماینده بیمه ملت هم. گفت وام از ارزش بازخرید است،به نظرم برای من دانشجو بیمه سامان بهتره، سامان که محدودیت تعداد بیمه نداره؟

بلی،انتخاب خوبی هست؛محدودیت تعداد وام هم نداره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان بنده مشاور بیمه کارآفرین هستم، هر سؤالی در رابطه با بیمه عمر و سرمایه گذاری داشتید خوشحال میشم در حد توانم راهنماییتون کنم.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان من میخوام یک قرارداد بیمه عمر ببندم با پرداخت ماهی صد تومن بدون هیچ پوشش اضافی که در کوتاهترین ممکن (حداکثر 10 سال) بهترین سود رو بهم بده با ماهی 100 تومن شروع کنم و سالی 15 تا 20 درصد هم به مبلغ اقساط اضافه کنم.با چه شرکتی قرارداد ببندم و بعد 10 سال با این رقم چقدر عایدم خواهد شد؟با صلا بهتر میدونید به جای بیمه برم سراغ بانک؟

چون یک قراداد بیمه عمر 20 ساله هم دارم میخوام فقط به سرمایه گزاریش فکر کنم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان من میخوام یک قرارداد بیمه عمر ببندم با پرداخت ماهی صد تومن بدون هیچ پوشش اضافی که در کوتاهترین ممکن (حداکثر 10 سال) بهترین سود رو بهم بده با ماهی 100 تومن شروع کنم و سالی 15 تا 20 درصد هم به مبلغ اقساط اضافه کنم.با چه شرکتی قرارداد ببندم و بعد 10 سال با این رقم چقدر عایدم خواهد شد؟با صلا بهتر میدونید به جای بیمه برم سراغ بانک؟

بیمه سرمد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

دوست عزیز تعدیل ۱۵-۲۰ درصد خیلی زیاد میشه بعد چند سال اول، مطمئنید درآمدتون همینقدر زیاد میشه تو این ۱۰ سال؟
درباره سود هم اکثر شرکتهای معتبر یکین تقریبا، کارآفرین توی ۳ سال گذشته قطعی ۲۲٪ سود داده و در ادامه هم برنامه همین هست
و البته اینکه بانک همین الان هم ۱۸٪ رو میخواد کم کنه، بیمه خیالت راحته ۵ سال حداقل ۱۸٪ تضمینیه + ۲-۷٪ سود مشارکت

Sent from my XT1092 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

خوب در هر شرکتی که قرار داد ببندید،میتونین این نوع پرداخت رو داشته باشید؛
فقط چون بازده بالا میخواین،شرکتی نیاز دارید از عملکرد سوددهی آگاه باشید؛من شرکت های با سوددهی مناسب رو نام میبرم؛
۱. بیمه ما:طی سه سال گذشته ۲۷ درصد سود داده
۲. بیمه پارسیان طی ۶ سال گذشته متوسط ۲۵ سود داده،کمترین سود ۲۳ و بیشترین ۲۶.۷
۳. بیمه سامان یک سبد پر ریسک داره که سود تضمینیش ۱۲ هست و طی ۴ سال گذشته ۲۵ سود داده؛کمترین سودش۲۰.۵ بوده؛
۴.بیمه ملت متوسط از ۹۱تا۹۳ "۲۵.۱۴" سود داده و ۹۴ سود ۲۶ اعلام کرده؛کمترین سودش ۱۷ و بیشترین ۳۰(سال ۹۳) بوده؛
۵.نوین هم طی ۵ سال گذشته متوسط ۲۳.۴۸ سود داده که کمترین ۱۹.۵ و بیشترین ۲۵.۸۸ بوده؛

بیمه مان در شروعش یعنی سال ۹۳،سود ۲۴.۹ داده
بیمه سرمد در اولین سالش ۲۸ سود داده و بیمه تعاون هم در شروع حدود ۲۸ سود داده

پس با توجه به این اطلاعات میتونین برای انتخاب تصمیم گیری کنید؛
من شخصا به همین ترتیب انتخاب رو پیشنهاد میدم؛البته میشه گفت بیمه سرمد و تعاون هم گزینه خوبی هست اما فقط یکسال سابقه داره و عملکردی ازش ندیده ایم؛
ضمنا این نکته رو در نظر داشته باشین که شرکتی که سود بالا میده قرار نیست حتما سودش همینقدر باشه یا شرکتی که سود پایین داده،همیشه پایین خواهد بود؛اما این ها عملکرد یک عامل مهم در تصمیم گیری هست؛

در مورد بانک باید بگم از نظر اندوخته سازی بلند مدت،بیمه عمر انتخاب بهتری هست،چون مزایای فراوانی داره،

سایر سود ها رو میتونین در تاپیک زیر مشاهده کنید:
http://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-جامع-تهیه-بیمه-عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/

Last edited:

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منظور از بهره فنی چیه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منظور از بهره فنی چیه؟

سود تضمینی هست؛
۵ سال اول ۱۸؛۵ سال دوم ۱۵ و مابقی ۱۰ درصد هست؛
بیمه دانا و سینا
از عملکرد سوددهی این دو شرکت اطلاع دارید؛
من هرچه جست و جو کردم پیدا نکردم؛
خواهش میکنم در صورت اطلاع ،من رو در جزیان بگذارید؛
البته سطح توانگری بیمه سینا در سال ۹۳ و ۹۴،دو بوده؛

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آیا بیمه ملت محدودیت تعداد وام داره؟
آیا این جمله صحیحه که چون بیمه ملت از اندوخته وام میده پس نسبت به شرکتای دیگه که از باخرید وام میدن،وامش کمتره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آیا بیمه ملت محدودیت تعداد وام داره؟
آیا این جمله صحیحه که چون بیمه ملت از اندوخته وام میده پس نسبت به شرکتای دیگه که از باخرید وام میدن،وامش کمتره؟

محدودیت وام ذکر نشده؛
شرایط وام بیمه عمر ملت بر اساس.وبسایت سرکت رو مطالعه بفرمایید:

• بیمه نامه نباید قسط معوق یا کارت اعتباری داشته باشد.
• حداقل حق بیمه دو سال تمام پرداخت شده باشد.
• تکمیل فرم درخواست وام و ارسال به اداره خسارت بیمه های زندگی.
• حداکثر مبلغ وام برابر 90% ارزش بازخرید بیمه نامه است.
• مبلغ وام پرداختی از صندوق ذخیره بیمه نامه کسر می گردد. سود علی الحساب و مشارکت در منافع به مانده صندوق ذخیره تعلق می گیرد.
• کارمزد وام به ترتیب برای وام‌های یک، دو و سه ساله برابر برابر 3% ، 4.5% و 6% است که به هنگام پرداخت وام از صندوق ذخیره کسر می‌گردد.
• اقساط وام مستقیماً به صندوق ذخیره واریز می گردد.

وامش کمتر نیست؛ باز هم از ارزش بازخریدی وام میدهد؛وام های بیمه عمر همبشه از ارزش بازخریدی هست؛ ارزش بازخریدی در ۵ سال اول "کمتر" از ذخیره اندوخته هست؛(پس اگر شرکتی از ذخیره اندوخته وام بده،مقدار وامش بیشتر میشه؛اما چنین شرکتی وجود نداره؛طبق آیین نامه باید از ارزش بازخریدی وام پرداخت بشه)

در بیمه ملت،اقساط وام کمتر.هیت چون بهره اش کمتر هست؛وام از ذخیره اندوخته کسر میشه(برعکس بقیه شرکت ها) کارمزد تنها ۳ یا ۴ یا ۶ درصد هست( در بقیه شرکت ها سود تضمینی+۴)؛
پس چون از ذخیره اندوخته کسر شده،"رشد" ذخیره اندوخته کمتر میشه؛ شما اقیاط رو به ذخیره اندوخته بر میگردونید؛
مزیتش اقساط سبک تر بازپرداخت وام هست؛عیبش وقفه در رشد اندوخته؛

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بلخره رفتم و پاسارگاد رو انتخاب کردم،اما به نظرم میاد سی سال دیگه سیصد میلیون پول آن چندانی نیست.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بلخره رفتم و پاسارگاد رو انتخاب کردم،اما به نظرم میاد سی سال دیگه سیصد میلیون پول آن چندانی نیست.

توجه داشته باشید ۳۰۰ میلیون از پس انداز خرد شما تشکیل میشه و در آینده یک جا دست شما رو خواهد گرفت؛
در مورد انتحابتون؛شخصا بیمه ما رو به پاسارگاد ترجیح میدم؛ اگرچه پروموشن های پاسارگاد کمی بهتر از بیمه ما هست؛هر دو برداشت از اندوخته ندارند و وام پاسارگاد ۳۶ و ما ۲۴ ماهه هست؛
اما عملکرد سوددهی بیمه ما بسیار بهتر از پاسارگاد بوده؛

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
توجه داشته باشید ۳۰۰ میلیون از پس انداز خرد شما تشکیل میشه و در آینده یک جا دست شما رو خواهد گرفت؛
در مورد انتحابتون؛شخصا بیمه ما رو به پاسارگاد ترجیح میدم؛ اگرچه پروموشن های پاسارگاد کمی بهتر از بیمه ما هست؛هر دو برداشت از اندوخته ندارند و وام پاسارگاد ۳۶ و ما ۲۴ ماهه هست؛
اما عملکرد سوددهی بیمه ما بسیار بهتر از پاسارگاد بوده؛

ابتدا قصد داشتم بیمه ملت رو به خاطر سود کمتره وامش تشکیل بدم،اما امروز وقتی به نماینده اون مراجعه کردم،اعلام کرد وام بیمه ملت هم در سود تضمینی جمع میشه.
پاسارگاد رو به خاطر سطح توان یک، پرداخت وام پس از شش ماه از شروع بیمه نامه و بازپرداخت سه ساله تشکیل دادم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ابتدا قصد داشتم بیمه ملت رو به خاطر سود کمتره وامش تشکیل بدم،اما امروز وقتی به نماینده اون مراجعه کردم،اعلام کرد وام بیمه ملت هم در سود تضمینی جمع میشه.
پاسارگاد رو به خاطر سطح توان یک، پرداخت وام پس از شش ماه از شروع بیمه نامه و بازپرداخت سه ساله تشکیل دادم
مطمئن هستید؟
تا جایی که یادم هست بعد از ۲ سال امکان دریافت وام هست؛ پس حتما هنگام عقد قرارداد مطمئن بشین و شرایط رو کامل مطالعه کنید؛
0d7be572f6608ad7a5790dcb9e2ed258.jpg

لطفا بعد از تهیه بیمه نامه،تجربیات خودتون رو در اختیار سایرین قرار بدین

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مطمئن هستید؟
تا جایی که یادم هست بعد از ۲ سال امکان دریافت وام هست؛ پس حتما هنگام عقد قرارداد مطمئن بشین و شرایط رو کامل مطالعه کنید؛
0d7be572f6608ad7a5790dcb9e2ed258.jpg

لطفا بعد از تهیه بیمه نامه،تجربیات خودتون رو در اختیار سایرین قرار بدین

اون نماینده ای که برای من بیمه نامه صادر کرد، گفت بعد شش ماه از بیمه نامه امکان وام هست، یکبار هم با پشتیبانی پاسارگاد تماس گرفتم گفت امکان وام از زمانی فراهم است که حق تجمیعی شما به بالای ۲۲۰ تومن رسیده باشه،

بالا